Facebook
Twitter
Google+

Nintendo 3DS - Overzicht games

Overzicht van alle producten in de rubriek Overzicht games


Resultaten 1 tot 48 (van de 203 resultaten)
Nintendo Pocket Football Club (Download Code) op Allemaal Speelgoed
Nintendo Pocket Football Club (Download Code)
Let op: Geen game card inbegrepen. Download de games in de Nintendo eShop met de inbegrepen downloadcodes. Leid je eigen voetbalteam en ga voor goud in Nintendo Pocket Football Club, allee ..
Yo-Kai Watch 2: Psychic Spectres (Droomfantomen) op Allemaal Speelgoed
Yo-Kai Watch 2: Psychic Spectres (Droomfantomen)
Bereid je voor op de ultieme reis naar de mysterieuze en grappige wereld van de Yo-kai, in YO-KAI WATCH 2: Droomfantomen, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. YO-KAI WATCH ..
Pokemon Rumble World op Allemaal Speelgoed
Pokemon Rumble World
Zet je schrap voor een spannend avontuur met Toy Pokémon, in Pokémon Rumble World. De game is compatibel met de verschillende Nintendo 3DS-systemen en verkrijgbaar in de Nintendo eShop. I ..
Top Model 3D op Allemaal Speelgoed
Top Model 3D
Geef alles wat je hebt en overtuig de jury dat jij de nieuwe Doutzen bent. Ben jij de volgende die moet vertrekken of is heb je de jury omvergeblazen met je fantastische prestatie op de cat ..
The Legend of Zelda Phantom Hourglass op Allemaal Speelgoed
The Legend of Zelda Phantom Hourglass
Het epische verhaal van The Legend of Zelda: The Wind Waker wordt vervolgd met een nieuw avontuur van Link, verdwaald en alleen in onbekende wateren. Met intuïtieve Touch Screen besturing ..
Kirby Triple Deluxe (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Kirby Triple Deluxe (Nintendo Selects)
Loop van links naar rechts en andersom en spring van voor in het scherm naar achteren in Kirby: Triple Deluxe, alleen verkrijgbaar voor systemen van de Nintendo 3DS-familie! Ontdek verborge ..
Pinball Hall of Fame op Allemaal Speelgoed
Pinball Hall of Fame
Pinball Hall of Fame: The Williams Collection brengt heerlijke flipperkast-actie naar je Nintendo 3DS. Met de koning van de flipperkasten kan je altijd wanneer jij zin hebt een virtueel kwa ..
Pokemon Black 2 op Allemaal Speelgoed
Pokemon Black 2
Pokémon Black Version 2 brengt spelers terug naar de Unova-regio, twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black Version en Pokémon White Version. Er zijn vele nieuwe gebieden te ontd ..
Pokemon Black 2 op Allemaal Speelgoed
Pokemon Black 2
Pokémon Black Version 2 brengt spelers terug naar de Unova-regio, twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black Version en Pokémon White Version. Er zijn vele nieuwe gebieden te ontdek ..
Littlest Pet Shop City Friends op Allemaal Speelgoed
Littlest Pet Shop City Friends
In Littlest Pet Shop: City Friends is het de hoogste tijd om een feestje te vieren. Je gaat samen met je Littlest Pet Shop vrienden de boel flink op stelten zetten op het strand! Littlest P ..
Story of Seasons: Trio of Towns op Allemaal Speelgoed
Story of Seasons: Trio of Towns
Neem de leiding over een forse boerderij nabij drie unieke en spannende stadjes en kies wat voor leven je wilt leiden in Story of Seasons: Trio of Towns op de Nintendo 3DS-systemen. Neem d ..
Pokemon Silver 3DS (Boxed Download Code) op Allemaal Speelgoed
Pokemon Silver 3DS (Boxed Download Code)
Let op! Doosje bevat geen gamecard, enkel een download code voor de originele uitvoering van Pokemon Silver op de Gameboy Color. Welkom bij de schitterende nieuwe avonturen van Pokémon Go ..
Jewel Quest 4 Heritage op Allemaal Speelgoed
Jewel Quest 4 Heritage
Het vierde deel in de Jewel Quest-serie laat spelers flink puzzelen. Dat niet alleen, ook het verhaal van Rupert Pack wordt verteld. Op een rustige ochtend wordt het leven van Rupert bruut ..
Pokemon Gold 3DS (Boxed Download Code) op Allemaal Speelgoed
Pokemon Gold 3DS (Boxed Download Code)
Let op! Doosje bevat geen gamecard, enkel een download code voor de originele uitvoering van Pokemon Gold op de Gameboy Color. Welkom bij de schitterende nieuwe avonturen van Pokémon Gold ..
Viking Invasion 2: Tower Defense op Allemaal Speelgoed
Viking Invasion 2: Tower Defense
Eindelijk, een Tower Defense game voor de 3DS ™! Na het succes van het eerste spel, volg je opnieuw de avonturen van Olaf the Viking en zijn groep in deze cartoon-stijl fantasie Tower De ..
Solatorobo Red the Hunter op Allemaal Speelgoed
Solatorobo Red the Hunter
Beleef onvergetelijke avonturen op zwevende eilanden in het avonturenspel Solatorobo Red the Hunter, exclusief voor de Nintendo DS-systemen. Betreed een wereld vol epische actie in deze fan ..
Hotel Dusk Room 215 op Allemaal Speelgoed
Hotel Dusk Room 215
Los Angeles, 1979. Spelers nemen de rol op zich van Kyle Hyde, een ex-politieman die verkoper is geworden en probeert een verdwenen vriend te vinden. De aanwijzingen leiden naar een eng, ou ..
Shin Megami Tensei Devil Survivor Overclocked op Allemaal Speelgoed
Shin Megami Tensei Devil Survivor Overclocked
Tokio, ooit een levendige stad die miljoenen inwoners herbergde, is nu een plaats geregeerd door angst. De mensen zijn in de steek gelaten door de regering en overgelaten aan de genade van ..
Gardening Mama: Forest Friends op Allemaal Speelgoed
Gardening Mama: Forest Friends
In Gardening Mama: Forest Friends voor de Nintendo 2DS en 3DS kun je je tuingereedschap bedienen met de Nintendo 3DS-stylus en meer dan 50 verschillende gewassen verbouwen in de tuin van je ..
Think Kids op Allemaal Speelgoed
Think Kids
Think Kids is een hersentrainer die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Op een speelse wijze worden die jonge hersens toch nog eventjes getraind. Kinderen krijgen in Think Kids uitdaginge ..
Bleach DS 2nd: Kokui Hirameku Requiem op Allemaal Speelgoed
Bleach DS 2nd: Kokui Hirameku Requiem
Bleach: Dark Souls is een vechtspel waarin je kunt kiezen uit 44 spelers die bekend zijn van de animé-serie. Je kunt het via Wi-Fi zowel online als offline in zeven modi met maximaal vier ..
Ace Combat Assault Horizon Legacy + op Allemaal Speelgoed
Ace Combat Assault Horizon Legacy +
Kies het luchtruim voor de spannendste luchtgevechten in 3D, in Ace Combat Assault Horizon Legacy voor Nintendo 3DS. Met een schat aan vliegtuigen en allerlei verschillende missies, biedt d ..
Ace Combat Assault Horizon Legacy op Allemaal Speelgoed
Ace Combat Assault Horizon Legacy
Kies het luchtruim voor de spannendste luchtgevechten in 3D, in Ace Combat Assault Horizon Legacy voor Nintendo 3DS. Met een schat aan vliegtuigen en allerlei verschillende missies, biedt d ..
Tenkai Knights: Brave Battle op Allemaal Speelgoed
Tenkai Knights: Brave Battle
Wanneer de tieners Guren, Ceylan, Chooki en Toxsa een doorgang in de tijd en ruimte ontdekken, belanden ze op de planeet Quarton, waar ze veranderen in heldhaftige robots die bekendstaan al ..
Super Mario 3D Land (Nintendo Selects) op Allemaal Speelgoed
Super Mario 3D Land (Nintendo Selects)
In Super Mario 3D Land is alles wat de fans leuk vinden aan Mario in een nieuwe vorm gegoten! Dit eerste 3D-platformspel levert een compleet driedimensionale beleving, maar speelt verrassen ..
Inazuma Eleven 3 Bomb Blast op Allemaal Speelgoed
Inazuma Eleven 3 Bomb Blast
Mark Evans en zijn team van supervoetballers komen terug met nieuwe delen in de Inazuma-serie! In deze twee nieuwe versies van de populaire voetbal-RPG wordt wereldwijd gestreden om de cup ..
Inazuma Eleven 3 Lightning Bolt op Allemaal Speelgoed
Inazuma Eleven 3 Lightning Bolt
Mark Evans en zijn team van supervoetballers komen terug met nieuwe delen in de Inazuma-serie! In deze twee nieuwe versies van de populaire voetbal-RPG wordt wereldwijd gestreden om de cup ..
Sherlock Holmes the Mystery of the Mummy op Allemaal Speelgoed
Sherlock Holmes the Mystery of the Mummy
De legendarische detective Sherlock Holmes maakt eindelijk zijn debuut op de Nintendo DS. In Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy gaat hij op zoek naar aanwijzingen in de mysterieuze d ..
Shin Megami Tensei Devil Summoner Soul Hackers op Allemaal Speelgoed
Shin Megami Tensei Devil Summoner Soul Hackers
Stel je eens een samenleving voor waarin technologie en demonologie samenkomen om iets onvoorstelbaars te creëren, iets onmogelijks: Utopia. De mensheid maakt steeds indrukwekkendere dinge ..
Lost in Blue 3 op Allemaal Speelgoed
Lost in Blue 3
Het spel is zo ontwikkelt dat het spelers dwingt om te denken hoe ze moeten overleven op een onbewoond eiland. Dit betekend dat je voedsel en wapens moet zoeken of maken voordat je op onder ..
Go Go Cosmo Cops op Allemaal Speelgoed
Go Go Cosmo Cops
Go Go Cosmo Cop nodigt spelers uit om in de schoenen van Leo en Jenny te stappen wanneer zij het op gaan nemen tegen de ruige Babools. Het is de taak van Leo en Jenny om de aarde redden. De ..
Heroes of Mana op Allemaal Speelgoed
Heroes of Mana
Verdedig je positie aan de frontlijn van een oorlog die je leidinggevende kwaliteiten tot het uiterste zal testen! Heroes of Mana is een real-time strategiespel waarin jij als generaal je t ..
Dragon Quest Monsters Joker op Allemaal Speelgoed
Dragon Quest Monsters Joker
Zet koers naar de mysterieuze Green Bay Islands en doe mee aan een bijzonder toernooi in Dragon Quest Monsters: Joker voor Nintendo DS. Je speelt een jonge monsterscout die meedoet aan de M ..
The Smurfs Collection op Allemaal Speelgoed
The Smurfs Collection
Deze collectie bevat 2 volledige games van De Smurfen. De Smurfen Speel spelletjes met bekende smurfen als Grote Smurf, Brilsmurf, Smurfin, Onhandige Smurf of zelfs met Gargamel. Speel in ..
Violetta: Rhythm & Music op Allemaal Speelgoed
Violetta: Rhythm & Music
Violetta: Rhythm & Music laat de spelers het spannende en opwindende leven van een popster ervaren. Ze reizen de wereld over, maken muziek en beleven onvergetelijke momenten met hun vriende ..
Cut the Rope Triple Treat op Allemaal Speelgoed
Cut the Rope Triple Treat
Cut the Rope is een leuk, op fysica gebaseerd puzzelspel met intuïtieve besturing, verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS. Wanneer je een mysterieus pakketje ontvangt gaat he ..
Tenchu Dark Secret op Allemaal Speelgoed
Tenchu Dark Secret
In Tenchu: Dark Secret kruip je in de huid van ninjahuurlingen die een prinses moeten beschermen. Achtervolg vijanden met het zwaard in de hand, plaats explosieve vallen in het kreupelhout ..
Tenchu Dark Secret op Allemaal Speelgoed
Tenchu Dark Secret
In Tenchu: Dark Secret kruip je in de huid van ninjahuurlingen die een prinses moeten beschermen. Achtervolg vijanden met het zwaard in de hand, plaats explosieve vallen in het kreupelhout ..
Scribblenauts Unlimited op Allemaal Speelgoed
Scribblenauts Unlimited
Betreed een wereld vol puzzels, waarin je fantasie het laatste woord heeft. Het nieuwste deel uit de populaire Scribblenauts-serie nodigt je uit om je grijze brei aan het werk te zetten met ..
Adventure Time: Finn & Jake Investigations op Allemaal Speelgoed
Adventure Time: Finn & Jake Investigations
Adventure Time - Finn en Jake Investigations is een geheel nieuwe twist op de klassieke adventure game. Aan het begin van het spel beslissen Finn en Jake om net als hun ouders professionele ..
Rodea the Sky Soldier op Allemaal Speelgoed
Rodea the Sky Soldier
1000 jaar geleden stuurde Keizer Geardo van het Naga Emperium een leger aan machine soldaten om het Sky Kingdom van Garuda te belegeren. Dankzij de inzet van Princess Cecilia en Rodea, een ..
Real Heroes Firefighter 3D op Allemaal Speelgoed
Real Heroes Firefighter 3D
Real Heroes: Firefighter draait om de uitdagingen en beslissingen waar brandweerlieden dagelijks mee worden geconfronteerd. Door de Thinking Fire-technologie worden de vlammen realistisch i ..
Style Boutique op Allemaal Speelgoed
Style Boutique
In Style Boutique kun je als styliste je eigen winkel openen en zelf bepalen welke kleding je daarin wilt verkopen. Je kunt meedoen aan modeshows, online naar nieuwe spulletjes snuffelen of ..
Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends op Allemaal Speelgoed
Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends
It is an age of Kung Fu heroes, warriors, and best of all, LEGENDARY LEGENDS! Fight it out alongside Po, Tigress, Monkey, Tai Lung, Master Shifu, and all of your favorite Kung Fu Panda cha ..
Tales of the Abyss op Allemaal Speelgoed
Tales of the Abyss
De tijdloze RPG titel Tales of the Abyss van de beroemde Tales of serie komt naar Europa voor de eerste keer op de Nintendo 3DS.Tales of the Abyss was in 2005 beschikbaar voor de PlayStatio ..
I Love My Pony op Allemaal Speelgoed
I Love My Pony
Het vervolg van I Love My Horse, de meeste succesvolle editie uit de I Love My serie. Ontdek een spannend en meeslepend verhaal waarin je jouw rivaal bewijst dat liefde en respect voor je p ..
Rabbids 3D op Allemaal Speelgoed
Rabbids 3D
De Rabbids staan op het punt om de geschiedenis van de mensheid voorgoed te veranderen. En jij mag meedoen! De meest gestoorde gamepersonages ooit zijn terug en klaar om de Nintendo 3DS te ..
Hyrule Warriors Legends Limited Edition op Allemaal Speelgoed
Hyrule Warriors Legends Limited Edition
Maai hordes vijanden neer met populaire personages uit The Legend of Zelda in Hyrule Warriors: Legends voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Speel met verschillende personages om je ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 203 resultaten)

Aanraders via Google!!