Allemaal Speelgoed - Nintendo 3ds | Alle producten in de rubriek Alles


Resultaten 1 tot 48 (van de 392 resultaten)


Secret Agent Files

Secret Agent Files op Allemaal Speelgoed
Mia is direct, kortaf en brutaal. Ze kan goed schieten, maar ze is ook onhandig en soms heel gevoelig. En ze heeft altijd een oplossing. Maar nu even niet. De geheime dienst heeft haar net ..

Jewel Master Cradle of Rome 2

Jewel Master Cradle of Rome 2 op Allemaal Speelgoed
Welkom terug in Rome, of: welkom terug bij Cradle of Rome, het spel wat geldt als een van de best verkochte en toonaangevende Match-3 spellen aller tijden. Dit nieuwe deel van Cradle of Rom ..

Disney Planes

Disney Planes op Allemaal Speelgoed
Disney Planes neemt de spelers mee op een hoogvliegend avontuur vol plezier. Ga mee met Dusty in deze vliegende video game geïnspireerd door de Disney animatiefilm Planes. Dusty is een ech ..

Disney Infinity Starter Pack

Disney Infinity Starter Pack op Allemaal Speelgoed
Speel in hun werelden. Disney Infinity ontketent de vrijheid om met jouw favoriete Disney personages in verschillende Disney/Pixar werelden te spelen zoals nog nooit tevoren! Vecht tegen vi ..

Finding Nemo Escape to the Big Blue

Finding Nemo Escape to the Big Blue op Allemaal Speelgoed
Na jaren het aquarium bewoont te hebben, besluiten de bewoners van de tank naar de ocean te ontsnappen. Maar om daar te komen moeten ze eerst een weg door de tuin van de tandarts zien te vi ..

Cars 2 the Movie

Cars 2 the Movie op Allemaal Speelgoed
Cars 2, The Video Game is de nieuwste game binnen de Cars franchise en volgt de aankomende bioscoophit Cars 2. Spelers van de game kunnen direct aan de slag met een van hun favoriete Cars f ..

Jewel Quest 4 Heritage

Jewel Quest 4 Heritage op Allemaal Speelgoed
Het vierde deel in de Jewel Quest-serie laat spelers flink puzzelen. Dat niet alleen, ook het verhaal van Rupert Pack wordt verteld. Op een rustige ochtend wordt het leven van Rupert bruut ..

Luxor

Luxor op Allemaal Speelgoed
Ervaar Luxor zoals nooit tevoren in het prachtige en spannende Luxor. Geef gehoor aan de godin Isis en reis door het oude Egypte. Kettingen van gekleurde bollen slingeren door het veld en j ..

Azada

Azada op Allemaal Speelgoed
In Azada sta je voor een lastige taak. Je bent beland in een spookhuis, opgeroepen door Titus. Hij heeft je gevraagd hem te bevrijden uit een magische gevangenis. Om dit te bereiken moet je ..

4 Elements

4 Elements op Allemaal Speelgoed
Achter eindeloze zeeen verkeert een sprookjesachtig koninkrijk in nood. Het ooit zo levendige land is nu een levenloze woestijn. Herstel de kracht van vier magische boeken en de voorspoed z ..

Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends

Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends op Allemaal Speelgoed
It is an age of Kung Fu heroes, warriors, and best of all, LEGENDARY LEGENDS! Fight it out alongside Po, Tigress, Monkey, Tai Lung, Master Shifu, and all of your favorite Kung Fu Panda char ..

Violetta: Rhythm & Music

Violetta: Rhythm & Music op Allemaal Speelgoed
Violetta: Rhythm & Music laat de spelers het spannende en opwindende leven van een popster ervaren. Ze reizen de wereld over, maken muziek en beleven onvergetelijke momenten met hun vriende ..

Monster High Skultimate Roller Maze

Monster High Skultimate Roller Maze op Allemaal Speelgoed
Het is weer griezelvrijdag op ieders favoriete fantoomtastische middelbare school, en dat betekent dat het tijd is voor de SKRM-het meest angstaanjagende rollerskate-evenement dat je ooit g ..

Terraria

Terraria op Allemaal Speelgoed
Pak je gereedschap en ga aan de slag! Je kunt veel dingen doen in Terraria, bijvoorbeeld: maak wapens en vecht tegen een verscheidenheid aan vijanden in tal van omgevingen, graaf diep onder ..

Car Adaptor DS Lite/DSi/3DS (Atomic)

Car Adaptor DS Lite/DSi/3DS (Atomic) op Allemaal Speelgoed
- Car charger compatible with Nintendo DS Lite, DSi, DSi XL and 3DS consoles. - Special Y-shaped cmopact plug to allow a single car adapter to be suitable for different consoles (but not bo ..

USB Home Charger

USB Home Charger op Allemaal Speelgoed
Laad je Nintendo 3DS systeem gemakkelijk op. Compatibel met Nintendo DSi, Nintendo DSi XL, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL.

Top Model 3D

Top Model 3D op Allemaal Speelgoed
Geef alles wat je hebt en overtuig de jury dat jij de nieuwe Doutzen bent. Ben jij de volgende die moet vertrekken of is heb je de jury omvergeblazen met je fantastische prestatie op de cat ..

Mijn Westernpaard

Mijn Westernpaard op Allemaal Speelgoed
Word de ster van de ranch! Zet je cowboyhoed op en pak je lasso, het is tijd om indruk te maken met je vaardigheden als paardentrainer. Zorg voor je paard en train hard om het ver te schopp ..

Shin Megami Tensei Devil Summoner Soul Hackers

Shin Megami Tensei Devil Summoner Soul Hackers op Allemaal Speelgoed
Stel je eens een samenleving voor waarin technologie en demonologie samenkomen om iets onvoorstelbaars te creëren, iets onmogelijks: Utopia. De mensheid maakt steeds indrukwekkendere dinge ..

Bowling Bonanza 3D

Bowling Bonanza 3D op Allemaal Speelgoed
In het driedimensionale kegelspel Bowling Bonanza 3D kan de speler alle facetten aanpassen. de omvang, gewicht en kleur van de bowlingbal. De bowler heeft volledige controle over de draaiin ..

Arcade Classics 3D

Arcade Classics 3D op Allemaal Speelgoed
Compilatie van de beste arcade-klassiekers. 7 van de best speelbare puzzel-, actie- en schietspellen ooit!

Action Replay Power Play for Pokemon

Action Replay Power Play for Pokemon op Allemaal Speelgoed
- Blow your Pokemon X & Y games wide open, - Access unique Pokemon specific enhancements, - Create your own Pokemon X & Y saves with the unique customiser function, - Choose from Max Battle ..

Winter Sports 2012

Winter Sports 2012 op Allemaal Speelgoed
Winter Sports 2012: Feel the Spirit biedt jou de mogelijkheid de spanning van de echte winterspelen op sneeuw en ijs eigenhandig te ervaren. Doe die sneeuwboots goed vast, bril op je hoofd ..

Shovel Knight

Shovel Knight op Allemaal Speelgoed
Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur in 8-bit retro stijl! Neem de schop ter hand en speel als Shovel Knight, een kleine ridder met een grootse missie: hij moet de gemene Tovenares ve ..

Pair&Go 3DS Luxury Protector Case (Blauw)

Pair&Go 3DS Luxury Protector Case (Blauw) op Allemaal Speelgoed
- 3DS leer effect Protector Case, - Stylus pen, - Polsband, - Compatibel met Nintendo 3DS

The Legend of Legacy

The Legend of Legacy op Allemaal Speelgoed
Veel avonturiers hebben hun lot uitgedaagd en zijn nooit terug gekomen. Het legendarische eiland is weer ontwaakt uit zijn slaap. Avalon is terug. Niemand weet welke geheimen hier verborgen ..

Etrian Mystery Dungeon

Etrian Mystery Dungeon op Allemaal Speelgoed
Je hand word niet vastgehouden in Etrian Mystery Dungeon. In deze Action/Turn Based RPG betekent dit dat het vechten tegen monsters niet alleen een kwestie is van de juiste skills gebruiken ..

Stella Glow

Stella Glow op Allemaal Speelgoed
Lang geleden was de wereld gevuld met de kracht van "Song" er was vrede en rijkdom. Echter bracht dit ook onvrede met zich mee onder de mensen waardoor uiteindelijk de hele wereld in oorlog ..

Etrian Odyssey 2 Untold the Fafnir Knight

Etrian Odyssey 2 Untold the Fafnir Knight op Allemaal Speelgoed
Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight is eigenlijk twee games in één. Als eerste is het een verbeterde versie van de DS game, Etrian Odyssey 2: Heroes of Lagaard, met veranderde lay- ..

Rodea the Sky Soldier

Rodea the Sky Soldier op Allemaal Speelgoed
1000 jaar geleden stuurde Keizer Geardo van het Naga Emperium een leger aan machine soldaten om het Sky Kingdom van Garuda te belegeren. Dankzij de inzet van Princess Cecilia en Rodea, een ..

Persona Q

Persona Q op Allemaal Speelgoed
Het verhaal in Persona Q gaat over een gerucht dat te ronde doet dat te maken heeft met het zogenaamde "Seven Wonders of Yasogami High", een mysterieuze klokkentoren en een labyrinth dat ui ..

Real Heroes Firefighter 3D

Real Heroes Firefighter 3D op Allemaal Speelgoed
Real Heroes: Firefighter draait om de uitdagingen en beslissingen waar brandweerlieden dagelijks mee worden geconfronteerd. Door de Thinking Fire-technologie worden de vlammen realistisch i ..

Boulder Dash XL 3D

Boulder Dash XL 3D op Allemaal Speelgoed
Boulder Dash-XL 3D is een klassiek puzzelspel dat schittert op je Nintendo 3DS. In het vervolg op het origineel uit 1984 speel je als Rockford of Crystal en graaf je door een aantal gevaarl ..

Hello Kitty and the Apron of Magic Rhythm Cooking

Hello Kitty and the Apron of Magic Rhythm Cooking op Allemaal Speelgoed
Explore the town and play rhythm action mini games to complete various recipes. Unlock new mini games, characters and over 150 collectable cards.

Hello Kitty & Friends Rocking World

Hello Kitty & Friends Rocking World op Allemaal Speelgoed
In deze nieuwe rhythm game van Hello Kitty ga je samen met Hello Kitty en vrienden op een muzikale puzzel tour!

Hometown Story

Hometown Story op Allemaal Speelgoed
Na het overlijden van je grootmoeder erf jij haar winkeltje. Helaas loopt het winkeltje niet meer al te best. Om de herinnering van je grootmoeder te eren ga je aan de slag om de winkel wee ..

Beyblade Evolution (Bundel Edition)

Beyblade Evolution (Bundel Edition) op Allemaal Speelgoed
Het spel gaat verder in op de verhalen van de Metal Saga en sluitaan op de nieuwe Beyblade Shogun Steel tekenfilm. Door gebruik te maken van de camera van de 3DS kunnen spelers op het scher ..

Beyblade Evolution

Beyblade Evolution op Allemaal Speelgoed
Beyblade Evolution voor de Nintendo 3DS brengt jouw favoriete tekenfilmserie tot leven op de draagbare spelcomputer. Het spel haakt in op de verhalen van de Metal Saga en geeft spelers inza ..

Around the World with Hello Kitty & Friends

Around the World with Hello Kitty & Friends op Allemaal Speelgoed
Around the World with Hello Kitty and Friends is een leuk avonturenspel voor jonge kinderen waarin cultfiguur Hello Kitty op een reis rond de wereld gaat. Op alle locaties die worden aanged ..

Jewel Master Cradle of Egypt 2

Jewel Master Cradle of Egypt 2 op Allemaal Speelgoed
Jewel Master: Cradle of Egypt 2 is een puzzelspel volgens het welbeproefde Match-3 concept. Door puzzelstukken van een gelijk soort naast elkaar te leggen, verdien je punten. Jewel Master: ..

Shifting World

Shifting World op Allemaal Speelgoed
Shifting World 3D is een puzzelspel gebaseerd op een populaire serie puzzelspellen die op internet gespeeld kunnen worden. Dit is de eerste versie die op een (draagbare) spelcomputer te spe ..

Harvest Moon The Tale of Two Towns

Harvest Moon The Tale of Two Towns op Allemaal Speelgoed
Jaren geleden verbond een tunnel het dorp Bluebell Village van fervente veehouders met de gewassenliefhebbers van het stadje Konohana, maar gekibbel tussen de twee nederzettingen veroorzaak ..

Bit Trip Saga

Bit Trip Saga op Allemaal Speelgoed
Het begint als een wild Pong-festijn en verandert opeens in een zijwaarts scrollend schietspel. Op het ene moment is het een platformer met een pompende chiptune-beat en even later is het e ..

The Cube

The Cube op Allemaal Speelgoed
Heb jij voldoende in huis om The Cube te verslaan? Voltooi zeven opeenvolgende uitdagingen die door The Cube worden bepaald om in dit spel een prijs van maximaal £250.000 te winnen. Voor h ..

Brain Training 3D

Brain Training 3D op Allemaal Speelgoed
Brain Training 3D is een nieuwe hersentrainer waarmee fervente puzzelaars hun denkkracht en geheugen eens flink kunnen bijspijkeren. De game is dan ook niet alleen gericht op volwassenen, m ..

Order Up

Order Up op Allemaal Speelgoed
Order Up! is een game waarin jij de grote leider bent van een restaurant. Je bepaalt niet alleen de visie van de toko, maar let ook op de kaart. Welkom in Port Abello, één van de meest be ..

Sudoku +7 Other Complex Puzzles by Nikoli

Sudoku +7 Other Complex Puzzles by Nikoli op Allemaal Speelgoed
Sudoku + 7 complex puzzles is niet alleen een nieuwe versie van de ongelooflijke populaire Sudoku, maar het zijn ook 7 nieuwe spannende puzzle games: Nurikabe, Heyawake, Kakuro, Akari, Hito ..

Thor God of Thunder

Thor God of Thunder op Allemaal Speelgoed
In Thor: God of Thunder volgen we de Noorse mythologische god Thor. De god van de donder neemt het op tegen allerlei vijanden en monsters die bekend zijn uit de Noorse mythologie. Hiervoor ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 392 resultaten)