Facebook
Twitter
Google+

Gamestoelen - Playseat

Overzicht van alle producten in de rubriek Playseat


Resultaten 1 tot 32 (van de 32 resultaten)
Playseat® Evolution Playstation op Allemaal Speelgoed
Playseat® Evolution Playstation
PlayStation racefans opgelet: de Playseat® Evolution PlayStation editie is hier! Deze officieel gelicenseerde PlayStation racesimulator combineert de unieke Playseat® kwaliteit met een st ..
Playseat® Evolution Red Bull GRC op Allemaal Speelgoed
Playseat® Evolution Red Bull GRC
Red Bull racefans opgelet: Playseat® presenteert met trots de nieuw Playseat® Evolution Red Bull GRC racestoel! Als eerbetoon aan de samenwerking met Red Bull, komt Playseat® nu met ee ..
Playseat® Air Force op Allemaal Speelgoed
Playseat® Air Force
THE SKY IS THE LIMIT ! Met veel enthousiasme en gepaste trots introduceren wij de FlightSeat. Ontwikkeld in samenwerking met professionele piloten en Flight sim liefhebbers. De FlightSeat b ..
Playseat® Challenge Playstation op Allemaal Speelgoed
Playseat® Challenge Playstation
Dit is de speciale PlayStation editie van de populaire, vouwbare budget racestoel Playseat® Challenge voor de echte PlayStation fans! De zitting is bekleed met Alcantara, the materiaal dat ..
Nu met 8% voordeel!!
Playseat® Forza Motorsport Race Bundel op Allemaal Speelgoed
Playseat® Forza Motorsport Race Bundel
Bij dit Playseat® pakket krijg je naast de Playseat® Forza Motorsport een Racestuur met Seat Slider die voor de ultieme race ervaring zorgen. Het is wat dit pakket 1 van de beste Playseat ..
Playseat® Revolution op Allemaal Speelgoed
Playseat® Revolution
Deze dynamische race seat is gebaseerd op echte rally & race stoelen, compleet met hoofdsteun. Nieuw gepatenteerd volledig verstelbare stuurwiel ondersteuning met aluminium hendel zodat u g ..
Nu met 24% voordeel!!
Playseat® WRC op Allemaal Speelgoed
Playseat® WRC
The Playseat® WRC brengt je naar een nieuw niveau! Deze World Rally Championship editie wordt gebruikt door WRC coureurs en heeft stevige hoofdkussens om uw hoofd te beschermen tijdens de ..
Playseat® F1 Zwart op Allemaal Speelgoed
Playseat® F1 Zwart
Neem plaats in de Playseat® Formula racestoel en ervaar de spanning en sensatie van het racen in de Formule 1! De Formula is gemaakt volgens de hoge kwaliteitseisen van Playseat® en met s ..
Nu met 6% voordeel!!
Playseat® Evolution Alcantara op Allemaal Speelgoed
Playseat® Evolution Alcantara
De Playseat® Evolution Alcantara nu standaard met verstelbare voetplaat! Orginele racestoel met vinyl lederen bekleding geplaatst op een stabiel geheel vestelbaar stalen frame. Playseat ga ..
Playseat® Evolution Wit op Allemaal Speelgoed
Playseat® Evolution Wit
Playseat Evolution White nu standaard met verstelbare voetplaat! Orginele racestoel met vinyl lederen bekleding geplaatst op een stabiel geheel vestelbaar stalen frame. Playseat gamestoelen ..
Playseat® Evolution Zwart op Allemaal Speelgoed
Playseat® Evolution Zwart
Playseat Evolution Black nu standaard met verstelbare voetplaat! Orginele racestoel met vinyl lederen bekleding geplaatst op een stabiel geheel vestelbaar stalen frame. Playseat gamestoelen ..
Nu met 13% voordeel!!
Playseat® Challenge op Allemaal Speelgoed
Playseat® Challenge
Het allernieuwste model van Playseat uitgevoerd met  Alcantara lederen bekleding geplaatst op een stabiel geheel opvouwbaar stalen frame. Deze Playseat is een revolutie op de markt omdat d ..
Playseat® F1 Wit op Allemaal Speelgoed
Playseat® F1 Wit
Deze witte F1 Raceseat is de ultieme manier om je te wanen in een echte Formula One raceauto. Dubbel gestickt vinyl lederlook bekleding geplaatst op een stabiel geheel verstelbaar stalen fr ..
Playseat® Office Chair Wit op Allemaal Speelgoed
Playseat® Office Chair Wit
Maak van uw werkplek in een paar seconden een Race of Vlieg simulator! Deze ook daadwerkelijk op het echte werk gerichte bureaustoel is de eerste Playseat Burostoel waar je perfect aan kun ..
Playseat® Office Chair op Allemaal Speelgoed
Playseat® Office Chair
Deze ook daadwerkelijk op het echte werk gerichte bureaustoel is de eerste Playseat Burostoel waar je perfect aan kunt werken of studeren. Gemakkelijk te veranderen van een luxe alledaagse ..
Playseat® Evolution Alcantara PRO op Allemaal Speelgoed
Playseat® Evolution Alcantara PRO
De Playseat® Evolution Alcantara PRO nu standaard met verstelbare voetplaat! Orginele racestoel met alcanatara bekleding geplaatst op een stabiel geheel vestelbaar stalen frame. Playseat ..
Playseat® L33T Zwart op Allemaal Speelgoed
Playseat® L33T Zwart
De Playseat® L33T wordt gekenmerkt door de unieke Playseat® kwaliteit en het ontwerp dat volledig op de gamer gericht is. Dankzij perfect gemixt schuim in de kussens, zijn de kussens zach ..
Playseat® L33T Blauw op Allemaal Speelgoed
Playseat® L33T Blauw
De Playseat® L33T wordt gekenmerkt door de unieke Playseat® kwaliteit en het ontwerp dat volledig op de gamer gericht is. Dankzij perfect gemixt schuim in de kussens, zijn de kussens zach ..
Playseat® L33T Groen op Allemaal Speelgoed
Playseat® L33T Groen
De Playseat® L33T wordt gekenmerkt door de unieke Playseat® kwaliteit en het ontwerp dat volledig op de gamer gericht is. Dankzij perfect gemixt schuim in de kussens, zijn de kussens zach ..
Playseat® L33T Rood op Allemaal Speelgoed
Playseat® L33T Rood
De Playseat® L33T wordt gekenmerkt door de unieke Playseat® kwaliteit en het ontwerp dat volledig op de gamer gericht is. Dankzij perfect gemixt schuim in de kussens, zijn de kussens zach ..
Playseat® Formula E op Allemaal Speelgoed
Playseat® Formula E
Playseat® presenteert met trots: Playseat® Formula E! Playseat® viert de samenwerking met Formule E met een nieuwe gelicenseerde Playseat® racesimulator in officiële Formule E stijl! ..
Playseat® Sensation Pro Black op Allemaal Speelgoed
Playseat® Sensation Pro Black
Dit is de Pro editie van de nieuwste Playseat® simulatorserie, maar dan met een zwarte frame!!; de Playseat® Sensation! Met deze simulator race je op het hoogste niveau en het oogt ook er ..
Playseat® Sensation Pro op Allemaal Speelgoed
Playseat® Sensation Pro
Dit is de Pro editie van de nieuwste Playseat® simulatorserie; de Playseat® Sensation! Met deze simulator race je op het hoogste niveau. De Playseat® Sensation Pro is volledig en eenvoud ..
Playseat® Sensation Pro Forza op Allemaal Speelgoed
Playseat® Sensation Pro Forza
Forza Motorsport editie van de Playseat® Sensation Pro! Met deze simulator race je op het hoogste niveau. De Playseat® Sensation Pro Forza is volledig en eenvoudig instelbaar voor spelers ..
Playseat® Office Chair Alcantara op Allemaal Speelgoed
Playseat® Office Chair Alcantara
Deze ook daadwerkelijk op het echte werk gerichte bureaustoel is de Playseat Burostoel Alcantara waar je perfect aan kunt werken of studeren. Gemakkelijk te veranderen van een luxe alledaa ..
Playseat® Gran Turismo op Allemaal Speelgoed
Playseat® Gran Turismo
Hoge kwaliteit Playseat® racestoel met Alcantara  bekleding, geplaatst op een stabiel geheel vestelbaar stalen frame. Speciaal ontwikkeld voor de Gran Turismo liefhebbers met een officië ..
Playseat® Game Kit op Allemaal Speelgoed
Playseat® Game Kit
Maak uw Playseat® Office Seat compleet met de Playseat® Game Kit! Dankzij zijn compatibiliteit met game accessoires en consoles, kunt u uw muis, toetsenbord en andere controllers gebruike ..
Nu met 20% voordeel!!
DEMO Playseat® F1 Rood op Allemaal Speelgoed
DEMO Playseat® F1 Rood
Per heden direct af te halen in Almere! Deze Rode F1 Raceseat is de ultieme manier om je te wanen in een echte Formula One raceauto.Deze versie is helemaal in Ferrari stijl met een F1 Rood ..
Playseat® GearShift Holder Pro op Allemaal Speelgoed
Playseat® GearShift Holder Pro
Op zoek naar een steun voor de versnellingspook van uw raceset die de meest intensieve race games aan kan? Dan heeft Playseat® wat u zoekt. De GearShiftHolder PRO is geschikt voor de simra ..
Playseat® TV Stand PRO 3S op Allemaal Speelgoed
Playseat® TV Stand PRO 3S
Wilt u thuis de ultieme sim racing set up? Dan hebben wij wat u zoekt: de Playseat® TV Stand - PRO-3S! Met de PRO-3S kunt u de Playseat® TV Stand PRO met twee schermen uitbreiden, zodat ..
Playseat® Sensation Pro Gearshift Holder Metallic op Allemaal Speelgoed
Playseat® Sensation Pro Gearshift Holder Metallic
Schakel naar een hogere versnelling met deze steun voor versnellingspoken voor de Playseat® Sensation Pro, de meest professionele racesimulator van Playseat®! Je kunt deze steun gebruiken ..
Playseat® Sensation Pro Gearshift Holder Zwart op Allemaal Speelgoed
Playseat® Sensation Pro Gearshift Holder Zwart
Schakel naar een hogere versnelling met deze steun voor versnellingspoken voor de Playseat® Sensation Pro, de meest professionele racesimulator van Playseat®! Je kunt deze steun gebruiken ..

Aanraders via Google!!