Allemaal Speelgoed - Zwemmen | Alle producten in de rubriek Zwembandjes


Resultaten 1 tot 48 (van de 53 resultaten)


BEMA zwemtrainer - 15 tot 30 kg

BEMA zwemtrainer - 15 tot 30 kg op Allemaal Speelgoed
Met deze BEMA zwemtrainer kan jouw kindje veilig leren zwemmen. Deze zwemtrainer is geschikt voor kinderen met een gewicht van 15 tot 30 kg.

Zwemtrainer Aqua Vest

Zwemtrainer Aqua Vest op Allemaal Speelgoed
De zwemtrainer is een eerste kennismaking voor jonge kinderen met het leren zwemmen. Het Aqua Vest bestaat uit een opblaasbaar vest, gemaakt van 0.25mm vinyl, met aan de zijkanten zwemban ..

Waterspeelgoed Bath Penguin

Waterspeelgoed Bath Penguin op Allemaal Speelgoed
Deze pinguin vindt zwemmen het leukste wat er is! Hij heeft nog wel zwembandjes om want hij heeft nog geen zwemdiploma! Hij moet dus nog veel oefenen. Wind hem daarom op en leg hem in h ..

Zwembandjes 25X15 Cm

Zwembandjes 25X15 Cm op Allemaal Speelgoed
Helpt om vertrouwd te raken met de zwembewegingen.

Zwembandjes Finding Dory

Zwembandjes Finding Dory op Allemaal Speelgoed
Duik in het water en ga spelen met je vriendje Dory! Deze zwembandjes zorgen ervoor dat je blijft drijven. De zwembandjes hebben 2 aparte luchtkamers voor extra veiligheid en hebben een op ..

Zwemmanchet Aqua Arm Bands

Zwemmanchet Aqua Arm Bands op Allemaal Speelgoed
Veilig het water in wordt mogelijk met de Aqua Bands zwembandjes. Deze zwemmanchetten hebben een afmeting van 23x18cm en bestaan uit 2 losse luchtkamers met een dubbele laag. Op de zwe ..

Zwembandjes Disney Princess 23 X 15 Cm

Zwembandjes Disney Princess 23 X 15 Cm op Allemaal Speelgoed
Veilig het water in met de zwembandjes van Bestway. Op de roze zwemmanchetten staan de verschillende Disney prinsessen met bloemen, vogeltjes en hartjes. De zwembandjes bestaan uit 2 lucht ..

Zwembandjes Star Wars Episode VII

Zwembandjes Star Wars Episode VII op Allemaal Speelgoed
Zwembandjes Star Wars Episode VII

Avengers Zwembandjes

Avengers Zwembandjes op Allemaal Speelgoed
Avengers Zwembandjes

Zwembandjes Disney Frozen

Zwembandjes Disney Frozen op Allemaal Speelgoed
Zwembandjes Disney Frozen

Arm zwembandjes groot

Arm zwembandjes groot op Allemaal Speelgoed
Deze zwembandjes van stevig vinyl dragen bij aan de zwemveiligheid van kinderen.

Arm zwembandjes

Arm zwembandjes op Allemaal Speelgoed
Deze zwembandjes van stevig vinyl dragen bij aan de zwemveiligheid van kinderen.

Arm zwembandjes 3-6 jaar

Arm zwembandjes 3-6 jaar op Allemaal Speelgoed
Deze gele zwembandjes zijn gemaakt van stevig vinyl en hebben 2 luchtkamers. Hierdoor wordt de veiligheid tijdens het zwemmen gegarandeerd. Dankzij de gele kleur valt uw kind ook goed op in ..

Intex zwembandjes 6-12 jaar

Intex zwembandjes 6-12 jaar op Allemaal Speelgoed
Met deze zwembandjes kan uw kind veilig het water in. De bandjes hebben een een afmeting van 30 cm x 15 cm. De zwembandjes hebben twee luchtkamers. Als één van de luchtkamers lek raakt, b ..

Intex zwembandjes 3-6 jaar

Intex zwembandjes 3-6 jaar op Allemaal Speelgoed
Met deze zwembandjes kan uw kind veilig het water in. De zwembandjes zijn laag geprijsd en worden na bestelling meteen verzonden.

Toy Story zwembandjes

Toy Story zwembandjes op Allemaal Speelgoed
Plezier en veiligheid! Met deze zwembandjes van Toy Story heeft u twee in één! Voor kids van 3 tot 6 jaar (gewichtsklasse 18-30 kg).

Zwembandjes in hondenvorm

Zwembandjes in hondenvorm op Allemaal Speelgoed
Leuke arm zwembandjes in hondenvorm. Voor extra veiligheid in het water én fun. Geschikt voor kinderen van 3-6 jaar (gewichtsklasse 18-30 kg).

The Lion King zwembandjes

The Lion King zwembandjes op Allemaal Speelgoed
Plezier en veiligheid! Met deze zwembandjes van The Lion King heeft u twee in één! Voor kids van 3 tot 6 jaar (gewichtsklasse 18-30 kg)

Zwembandjes met haai

Zwembandjes met haai op Allemaal Speelgoed
Deze kwalitatief hoogwaardige zwembandjes zijn uitgevoerd in een vrolijk haai design. De zwembandjes hebben elk twee luchtkamers en zijn gemaakt van glad materiaal. Dit zorgt ervoor dat u d ..

Winnie the Pooh zwembandjes

Winnie the Pooh zwembandjes op Allemaal Speelgoed
Uw kind zal deze Winnie the Pooh zwembandjes graag dragen! Zodoende kan u uw kind met een gerust hart het water in laten gaan, terwijl uw kind in het water geniet met Winnie the Pooh.

Zwembandjes van Cars

Zwembandjes van Cars op Allemaal Speelgoed
Ken jij Bliksem Mc Queen, de supersnelle rode racer uit Cars? Dan ben je vast ook fan van deze Disney hit! Nieuw in ons assortiment van Cars: zwembandjes met een gave auto print. Geschikt v ..

Zwembandjes van Planes

Zwembandjes van Planes op Allemaal Speelgoed
Ken jij Dusy, Ripslinger en El Chupacabra? Dan ben je vast ook fan van Planes! Nieuw in ons assortiment van deze succesvolle Disney hit: zwembandjes met een gave vliegtuig print. Geschikt v ..

Sevylor zwemvleugeltjes eend 15 40 kilo geel

Sevylor zwemvleugeltjes eend 15 40 kilo geel op Allemaal Speelgoed
Sevylor zwemvleugeltjes eend Deze zwemvleugeltjes, met opdruk van een leuke eend, brengen het beste van een zwemvest en zwembandjes bij elkaar. De verstelbare klikband zorgt voor extra veil ..

Sevylor zwemvleugeltjes piraat jongens oranje

Sevylor zwemvleugeltjes piraat jongens oranje op Allemaal Speelgoed
Sevylor zwemvleugeltjes piraat Deze zwemvleugeltjes in leuk piraten design brengen het beste van een zwemvest en zwembandjes bij elkaar. De verstelbare klikband zorgt voor extra veiligheid. ..

Bema zwemvleugels 1 oranje 6 12 jaar

Bema zwemvleugels 1 oranje 6 12 jaar op Allemaal Speelgoed
Bema zwemvleugels Met de originele Bema zwemvleugels krijgen kinderen zelfvertrouwen en weten ze dat ze zich veilig door het water kunnen bewegen. Zo wordt het leren zwemmen makkelijker voo ..

Disney Frozen zwemvleugels blauw 3 6 jaar

Disney Frozen zwemvleugels blauw 3 6 jaar op Allemaal Speelgoed
Disney Frozen zwemvleugels Deze handige zwembandjes zullen ervoor zorgen dat jouw kind zonder zwemdiploma ook lekker kan spetteren in het water. De zwembandjes hebben elk twee luchtkamers e ..

Bema zwemvleugels oranje 6 12 jaar

Bema zwemvleugels oranje 6 12 jaar op Allemaal Speelgoed
Bema zwemvleugels Met de originele Bema zwemvleugels krijgen kinderen zelfvertrouwen en weten ze dat ze zich veilig door het water kunnen bewegen Zo wordt het leren zwemmen makkelijker voor ..

Intex Zwemvleugeltjes Hello Kitty roze 23 x 15 cm

Intex Zwemvleugeltjes Hello Kitty roze 23 x 15 cm op Allemaal Speelgoed
Intex Zwemvleugeltjes Hello Kitty. Deze handige zwembandjes zullen ervoor zorgen dat jouw kind zonder zwemdiploma ook lekker kan spetteren in het water. De zwembandjes hebben elk twee lucht ..

Intex Zwemvleugeltjes Cars rood 23 x 15 cm

Intex Zwemvleugeltjes Cars rood 23 x 15 cm op Allemaal Speelgoed
Intex Zwemvleugeltjes Cars. Met deze stoere zwemvleugels van Cars zwem jij net zo snel als Lightning McQueen kan racen! De zwemvleugeltjes hebben twee luchtkamers voor extra comfort en veil ..

Jilong Zwemvleugeltjes B 3 6 jaar 25 x 15 cm geel

Jilong Zwemvleugeltjes B 3 6 jaar 25 x 15 cm geel op Allemaal Speelgoed
Jilong Zwemvleugeltjes B Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. De zwemvleugeltjes zijn gemaakt van stevig vinyl. De aanbevolen leeftijd is 3 tot en met ..

Jilong Zwem / oefenset 3 6 jaar geel

Jilong Zwem / oefenset 3 6 jaar geel op Allemaal Speelgoed
Jilon Zwem Oefen Set De zwem oefen set is bedoeld om kinderen stap voor stap veilig te leren zwemmen. De set is compleet met zwemvest, zwemband en zwemvleugeltjes. De aanbevolen leeftijd vo ..

Jilong Zwemvleugeltjes standaard 23 x 15 cm oranje

Jilong Zwemvleugeltjes standaard 23 x 15 cm oranje op Allemaal Speelgoed
Jilong Zwemvleugeltjes Standaard Deze zwemvleugeltjes hebben ieder 2 luchtkamers en zijn gemaakt van stevig vinyl. De aanbevolen leeftijd voor deze zwemvleugeltjes is 3 tot 6 jaar. De afmet ..

Bestway Zwemvleugels Schildpad Rood 23 x 15 cm

Bestway Zwemvleugels Schildpad Rood 23 x 15 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. Ze zijn gemaakt van stevig vinyl en voorzien van twee lieve schildpadjes. Deze zwemvleuge ..

Bestway Zwemvleugels Schildpad Geel 23 x 15 cm

Bestway Zwemvleugels Schildpad Geel 23 x 15 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. Ze zijn gemaakt van stevig vinyl en voorzien van twee lieve schildpadjes. Deze zwemvleuge ..

Bestway Zwemvleugels Dolfijn Oranje 25 x 15 cm

Bestway Zwemvleugels Dolfijn Oranje 25 x 15 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. Ze zijn gemaakt van stevig vinyl en voorzien van twee lieve dolfijntjes. De vleugels zijn ..

Bestway Zwemvleugels Dolfijn Geel 25 x 15 cm

Bestway Zwemvleugels Dolfijn Geel 25 x 15 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. Ze zijn gemaakt van stevig vinyl en voorzien van twee lieve dolfijntjes. De vleugels zijn ..

Bestway Zwemvleugels Oranje 20 x 20 cm

Bestway Zwemvleugels Oranje 20 x 20 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. Ze zijn gemaakt van stevig vinyl. De zwemvleugels zijn geschikt voor kinderen van 3 tot e ..

Bestway Zwemvleugels Geel 20 x 20 cm

Bestway Zwemvleugels Geel 20 x 20 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. Ze zijn gemaakt van stevig vinyl. De zwemvleugels zijn geschikt voor kinderen van 3 tot e ..

Marvel Zwemvleugels Spiderman Rood 23 x 15 cm

Marvel Zwemvleugels Spiderman Rood 23 x 15 cm op Allemaal Speelgoed
Marvel zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. De zwemvleugeltjes zijn gemaakt van stevig vinyl en voorzien van een Spiderman print. De a ..

Bestway Zwemvleugels Dieren Rood 19 x 19 cm

Bestway Zwemvleugels Dieren Rood 19 x 19 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. De zwemvleugeltjes zijn gemaakt van stevig vinyl en voorzien van een dieren print. De aan ..

Disney Zwemvleugels Nemo Oranje 23 x 15 cm

Disney Zwemvleugels Nemo Oranje 23 x 15 cm op Allemaal Speelgoed
Disney zwemvleugeltjes Deze zwemvleugeltjes hebben 2 luchtkamers voor extra comfort en veiligheid. De zwemvleugeltjes zijn gemaakt van stevig vinyl en voorzien van een Nemo print. De aanbev ..

Intex Zwemvleugeltjes Hello Kitty

Intex Zwemvleugeltjes Hello Kitty op Allemaal Speelgoed
Intex zwemvleugeltjes Hello Kitty Zwemvleugeltjes met een afbeelding van Hello Kitty erop. Wordt geleverd in een doosje. Kleur: roze Materiaal: vinyl Geschikt voor kinderen van 3-6 jaar.

Intex Cars Zwemvleugeltjes Luxe 3 6 Jaar

Intex Cars Zwemvleugeltjes Luxe 3 6 Jaar op Allemaal Speelgoed
Stoere luxe zwemvleugels van Cars, gemaakt van stevig vinyl. Leer net zo snel zwemmen als Lightning McQueen kan racen. Twee aparte luchtkamers per mouwtje. Afmeting: 23 x 15 cm. Geschikt vo ..

Intex Disney Planes Zwemvleugeltjes

Intex Disney Planes Zwemvleugeltjes op Allemaal Speelgoed
Intex Disney Planes Zwemvleugeltjes. Stoere luxe zwemvleugels van Planes, gemaakt van stevig vinyl. Leer net zo snel zwemmen als de karakters uit Planes kunnen vliegen. Twee aparte luchtkam ..

Intex Zwemvleugeltjes Luxe ( 3 6 Jaar )

Intex Zwemvleugeltjes Luxe ( 3 6 Jaar ) op Allemaal Speelgoed
Kwalitatief hoogwaardige zwemvleugeltjes in veilige feloranje kleur. Voorzien van twee veiligheidsventielen. Afmetingen: 23 x 15 cm. Geschikt voor kinderen van kinderen van 3 tot 6 jaar en ..

Zwemmanchetten 30-60 kg

Zwemmanchetten 30-60 kg op Allemaal Speelgoed
Deze zwembandjes zorgen voor zoveel mogelijk ondersteuning tijdens het zwemmen, terwijl je maar een kleine beperking hebt in je bewegingsvrijheid. De ronde hoeken zorgen voor een hoog draag ..

Bema Zwemmouwtjes Maat 2

Bema Zwemmouwtjes Maat 2 op Allemaal Speelgoed
Originele BEMA zwemmouwtjes in fel oranje kleurstelling. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen boven 50 kilo

Zwemmanchet Aqua Arm Bands

Zwemmanchet Aqua Arm Bands op Allemaal Speelgoed
Veilig het water in wordt mogelijk met de Aqua Bands zwembandjes. Deze zwemmanchetten hebben een afmeting van 23x18cm en bestaan uit 2 losse luchtkamers met een dubbele laag. Op de zwemband ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 53 resultaten)