Allemaal Speelgoed - Zwembaden | Alle producten in de rubriek Reiniging


Resultaten 1 tot 48 (van de 79 resultaten)


Pool Power starterskit voor onderhoud 5 delig

Pool Power starterskit voor onderhoud 5 delig op Allemaal Speelgoed
Pool Power starterskit voor onderhoud Met deze starterskit zijn zwembaden tot 10.000 liter te onderhouden. De kit bestaat uit twee verschillende schoonmaakmiddelen, één testset, één chl ..

Pool Power Solufloc vlokmiddel in gelvorm 8 zakjes

Pool Power Solufloc vlokmiddel in gelvorm 8 zakjes op Allemaal Speelgoed
Pool Power Solufloc vlokmiddel in gelvorm Vlokmiddel in gelvorm voor verwijdering van niet-filtreerbare verontreiniging. Specificaties: Dosering: 1 cartouche voor 20-40 m3 water, afhankelij ..

Pool Power Ph Plus verhoging van de pH waarde 5 kilo

Pool Power Ph Plus verhoging van de pH waarde 5 kilo op Allemaal Speelgoed
Pool power Ph Plus verhoging van de pH-waarde Pool Power Ph Plus is een middel voor verhoging van de pH-waarde. Helpt de pH-waarde te handhaven tussen 7,2 en 7,6. Specificaties: Inhoud: 5 k ..

Pool Power Ph Min verlaging van de pH waarde 7 kilo

Pool Power Ph Min verlaging van de pH waarde 7 kilo op Allemaal Speelgoed
Pool power Ph Min verlaging van de pH-waarde Pool Power Ph Min is een middel voor verlaging van de pH-waarde. Helpt de pH-waarde te handhaven tussen 7,2 en 7,6. Specificaties: Inhoud: 7 kil ..

Pool Power Power Floc vloeibaar vlokmiddel 5 liter

Pool Power Power Floc vloeibaar vlokmiddel 5 liter op Allemaal Speelgoed
Pool Power Power Floc vloeibaar vlokmiddel Vloeibaar Pool Power vlokmiddel voor verwijdering van niet-filtreerbare verontreiniging. Specificaties: Inhoud: 5 liter Afmetingen: 13,5 x 18,5 x ..

Intex Aluminium Telescoopsteel 239 cm zilver

Intex Aluminium Telescoopsteel 239 cm zilver op Allemaal Speelgoed
Intex Aluminium Telescoopsteel Aluminium telescoopsteel, uit te schuiven tot een lengte van 239 cm. Kan worden gebruikt in combinatie met Intex opzetstukken met een aansluiting van 26,2 mm. ..

Intex Spa Schoonmaakset Maintenance 3 delig bruin

Intex Spa Schoonmaakset Maintenance 3 delig bruin op Allemaal Speelgoed
Intex Spa Schoonmaakset Maintenance. Het onderhouden van jouw spa is erg belangrijk. Drijvend vuil, zoals insecten, bladeren en ander materiaal, is een ideale voedselbron voor algen en bact ..

Intex Schoonmaakset Deluxe Pool Maintenance 5 delig

Intex Schoonmaakset Deluxe Pool Maintenance 5 delig op Allemaal Speelgoed
Intex Schoonmaakset Deluxe Pool Deze onderhoudskit maakt het heel gemakkelijk om uw zwembad schoon te houden, zodat u er onbezorgd in kunt zwemmen. De Deluxe Maintenance Kit bestaat uit een ..

Intex Schoonmaakset 3 delig blauw

Intex Schoonmaakset 3 delig blauw op Allemaal Speelgoed
Met deze handige schoonmaakset is het reinigen en onderhouden van uw zwembad nog nooit zo makkelijk geweest. De schoonset is geschikt voor zwembaden met een doorsnede van 488 cm of minder. ..

Intex Skimmer Deluxe Wall Mount Surface wit/blauw

Intex Skimmer Deluxe Wall Mount Surface wit/blauw op Allemaal Speelgoed
Intex Skimmer Deluxe Wall Mount Surface. Deze skimmer wordt op de filterpomp aangesloten, met een minimale capaciteit van 3028 liter/uur. Hierdoor zal de skimmer de bladeren, insecten en an ..

Intex Chloordrijver Floating Chemical Dispenser 17 x ..

Intex Chloordrijver Floating Chemical Dispenser 17 x 17 x 9 cm op Allemaal Speelgoed
Intex Chloordrijver Zwembad chloordrijver. ofwel chloorverdeler voor het verspreiden van chloor in uw zwembad. Doordat de chloordrijver in het zwembad drijft, wordt de chloor gelijkmatig in ..

Intex Wandborstel 16in Curved Wall Brush

Intex Wandborstel 16in Curved Wall Brush op Allemaal Speelgoed
Intex Wandborstel De Curved Wall Brush van Intex is een gebogen wandborstel die ideaal is voor het reinigen van zwembadwanden en -vloeren. Deze borstel kan worden gebruikt in combinatie met ..

Intex Zwembadborstel 10in Wall Brush

Intex Zwembadborstel 10in Wall Brush op Allemaal Speelgoed
Intex Zwembadborstel Met de Wall Brush wandborstel van Intex is het mogelijk om algenvorming of andersoortig vuil van de wanden of de bodem van het zwembad te verwijderen. De kleine wandbor ..

Summer fun Vlok Blok 90 gram

Summer fun Vlok Blok 90 gram op Allemaal Speelgoed
Summer Fun Vlok Blok Summer fun Floc blok. Voegt zeer kleine zwevende deeltjes in het water samen tot grotere deeltjes die vervolgens makkelijk door het filter worden opgevangen. Uitsluiten ..

Summer fun Vlokfix vloeibaar 1 liter

Summer fun Vlokfix vloeibaar 1 liter op Allemaal Speelgoed
Summer Fun Vlokfix Vloeibaar Bindt kleine zwevende vuildeeltjes in het zwembad, zodat ze door het filter kunnen worden opgevangen. Geschikt voor zand- en cartridgefilters. Nooit mengen met ..

Summer fun pH Plus Granulaat 1 kg

Summer fun pH Plus Granulaat 1 kg op Allemaal Speelgoed
Summer Fun pH Plus Granulaat Summer Fun pH Plus Granulaat is een middel om de pH-waarde van zwembadwater te verhogen. De pH-waarde is belangrijk voor een optimale werking van de chloorprodu ..

Gre Handschoenen met spons voor waterlijn te reingen ..

Gre Handschoenen met spons voor waterlijn te reingen wit op Allemaal Speelgoed
Gre Handschoen met spons voor waterlijn te reinigen Deze spons is om de waterlijn in het zwembad handmatig te reinigen. In de verpakking zitten 4 sponzen. Kleur: Wit Inhoud: 4 Stuks Materia ..

Gre Absorptiespons voor skimmer wit

Gre Absorptiespons voor skimmer wit op Allemaal Speelgoed
Gre Absorptiespons voor skimmer Vet absorberende spons voor de skimmer. Hiermee is eenvoudig het vet aan het oppervlak te verwijderen. Verpakking bevat 6 stuks. Kleur: Wit Inhoud: 6 Stuks M ..

Gre Handschoenen voor reinigen waterlijn geel

Gre Handschoenen voor reinigen waterlijn geel op Allemaal Speelgoed
Gre Handschoen voor reinigen waterlijn Deze handschoen is handig voor het reinigen van de waterlijn. Aan de binnenkant van deze handschoen zit een reinigingsspons. De handschoen beschermt d ..

Jilong Skimmer inhang voor frame

Jilong Skimmer inhang voor frame op Allemaal Speelgoed
Jilong Skimmer Inhang voor Frame De skimmer is met name geschikt voor Jilong stalen frame zwembaden met een pomp van minimaal 2 m³/u. Deze skimmer moet aan de binnenkant van het zwembad aa ..

Pool Power Alkaliniteit poeder plus 5 kg

Pool Power Alkaliniteit poeder plus 5 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Alkaliniteit Poeder TA Plus Pool Power TA+ verhoogt de totale alkaliniteit. Wanneer totale alkaliniteit van het water een waarde heeft tussen 100 en 150 p.p.m, zal de pH stabiel ..

Pool Power Alkaliniteit poeder plus 1 kg

Pool Power Alkaliniteit poeder plus 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Alkaliniteit Poeder TA Plus Pool Power TA+ verhoogt de totale alkaliniteit. Bij een totale alkaliniteit met een waarde tussen 100 en 150 p.p.m, zal de pH stabiel blijven. Het pro ..

Summer fun Vlok Cartouche(cartridges) 1 kg 8 x 125 g ..

Summer fun Vlok Cartouche(cartridges) 1 kg 8 x 125 gram op Allemaal Speelgoed
Summer Fun Vlok Cartouche(Cartridges) Deze Vlok Cartouche zijn voor het samenbinden van kleine zwevende deeltjes in het zwemwater, zodat ze door het filter kunnen worden opgevangen. Alleen ..

Gre Robot Zwembadstofzuiger Kayak jet blauw

Gre Robot Zwembadstofzuiger Kayak jet blauw op Allemaal Speelgoed
Gre Robot Zwembadstofzuiger Kayak Jet Automatische zwembadstofzuiger Kayak Jet Blue. Alleen geschikt voor opbouw zwembaden met een vlakke horizontale of hellende bodem. Schakelt automatisch ..
Vanaf €469,00

Gre Zwembadstofzuiger little vac

Gre Zwembadstofzuiger little vac op Allemaal Speelgoed
Gre Zwembadstofzuiger Little-Vac Deze zwembadstofzuiger is voor een handmatige reiniging van de bodem van het zwembad. Voor zowel opblaasbare zwembaden als opzetzwembaden waarbij een cartri ..

Pool Improve Zwembadstofzuiger driehoek budget

Pool Improve Zwembadstofzuiger driehoek budget op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Zwembadstofzuiger Driehoek Budget De zwembadstofzuiger in een driehoek vorm is voor het handmatig reinigen van het zwembad in combinatie met het filtersysteem en een telescoops ..

Gre Handborstel Zwembad Waterlijn

Gre Handborstel Zwembad Waterlijn op Allemaal Speelgoed
Gre Handborstel Zwembad Waterlijn Handborstel voor het reinigen van de liner bij de waterlijn. Kleur: Wit Materiaal: Kunststof

Pool Improve Zwembadstofzuiger wheels budget

Pool Improve Zwembadstofzuiger wheels budget op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Zwembadstofzuiger Wheels Budget Deze zwembadstofzuiger met zwenkbare kop, heeft 8 wielen en zijborstels. Deze stofzuiger wordt gebruikt voor het handmatig reinigen van de bodem ..

Gre Oppervlaktenet deluxe wit

Gre Oppervlaktenet deluxe wit op Allemaal Speelgoed
Gre Oppervlaktenet Deluxe Dit oppervlaktenet is bedoeld voor het handmatig verwijderen van verontreinigingen aan het wateroppervlak. Het net is te gebruiken in combinatie met een telescoop ..

Gre Zwembadstofzuiger micro vac

Gre Zwembadstofzuiger micro vac op Allemaal Speelgoed
Gre Zwembadstofzuiger Micro Vac Zwembadstofzuiger voor kleine zwembaden met een cartridge filter of zonder pomp. De stofzuiger wordt aangesloten op een tuinslang. Hierdoor kan het vuil word ..

Pool Improve Schoonmaakset Compleet Basic Budget

Pool Improve Schoonmaakset Compleet Basic Budget op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Schoonmaakset Compleet Basic Budget Dit pakket is voor het schoonmaken van uw zwembad. De set bestaat uit een bodemstofzuiger (aan te sluiten aan een tuinslang), een thermomete ..

Pool Improve Zwembadborstel Deluxe 25 cm groen/blauw

Pool Improve Zwembadborstel Deluxe 25 cm groen/blauw op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Zwembadborstel Deluxe Deze borstel is bedoeld voor het handmatige reiniging van het zwembad. De borstel kan worden aangesloten op een telescoopsteel (exclusief). Kleur: Groen/B ..

Kayak Classic Vac automatische zwembadstofzuiger pom ..

Kayak Classic Vac automatische zwembadstofzuiger pomp 8 10 m³ op Allemaal Speelgoed
Kayak Classic Vac automatische zwembadstofzuiger Deze automatische zwembadstofzuiger Kayak Classic Vac wordt aangesloten op de vacuüm inlaat of op de skimmer van het zwembad. De stofzuiger ..
Vanaf €109,00

Gre Chloordrijver groot 200 gr tabs inschuifbaar

Gre Chloordrijver groot 200 gr tabs inschuifbaar op Allemaal Speelgoed
Gre Chloordrijver Groot Deze Chloordrijver is geschikt voor chloortabletten van 200 gram. De chloordrijver is instelbaar om de tabletten langzaam en gereguleerd te laten oplossen voor een o ..

Gre Zwembadstofzuiger Elektrisch 11.1 Volt wit/blauw

Gre Zwembadstofzuiger Elektrisch 11.1 Volt wit/blauw op Allemaal Speelgoed
Gre Zwembadstofzuiger Elektrisch Deze Elektrische zwembadstofzuiger is speciaal voor de inbouwbaden. De stofzuiger reinigt trappen en kleine hoeken die een andere bodemstofzuiger niet kan b ..
Vanaf €185,00

Gre Oppervlaktenet met deelbare steel blauw

Gre Oppervlaktenet met deelbare steel blauw op Allemaal Speelgoed
Gre Oppervlaktenet met deelbare steel Dit oppervlaktenet wordt compleet geleverd met een aluminium deelbare steel. Dit oppervlaktenet is zeer handige voor het handmatig reinigen van het wat ..

Pool Improve Borstel Zwembadstofzuiger Budget 58 cm

Pool Improve Borstel Zwembadstofzuiger Budget 58 cm op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Borstel Zwembadstofzuiger Budget Deze borstel is bedoeld in combinatie met een zwembadstofzuiger, zandfilter en een telescoopsteel. De borstel wordt geleverd exclusief een slan ..

Gre Zwembadstofzuiger Professional Automatisch

Gre Zwembadstofzuiger Professional Automatisch op Allemaal Speelgoed
Gre Zwembadstofzuiger Professional Automatisch Deze zwembadstofzuiger is voor zowel inbouw als opbouw zwembaden. De stofzuiger reinigt de bodem en de wanden van het zwembad. Het membraansys ..
Vanaf €159,95

Pool Power Desinfectie tabletten long 1 kg

Pool Power Desinfectie tabletten long 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Long desinfectie tabletten. Pool Power Long zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten van 200 gram die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 117 ..

Pool Power Desinfectie Tabletten Long Mini 1 kg

Pool Power Desinfectie Tabletten Long Mini 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Long Mini Pool Power Mini zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten (20 gram), die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 11798 N. Altijd eerst d ..

Pool Power Desinfectiemiddel Shock 55/G 1 kg

Pool Power Desinfectiemiddel Shock 55/G 1 kg op Allemaal Speelgoed
Pool Power Shock 55/G Pool Power Shock 55/G is een snel oplossend desinfectiemiddel in korrelvorm voor zwembaden. Toe te passen bij het opstarten en als extra chloordosering. Toelatingsnumm ..

Gre Telescoopsteel 3 delig 55 120cm

Gre Telescoopsteel 3 delig 55 120cm op Allemaal Speelgoed
Gre Telescoopsteel 3-delig Deze telescoopsteel van aluminium is 3-delig en heeft een standaard aansluiting. Bij uitstek geschikt voor kleine zwembaden. Ingeschoven maat 55 cm. Uitgeschoven ..

Summer fun Randreiniger 1 liter

Summer fun Randreiniger 1 liter op Allemaal Speelgoed
Summer Fun Randreiniger Summer fun Randreiniger is voor het oplossen van olie-, vet-, roet- en cosmetica-afzettingen op zwembadwanden. Uitermate geschikt bij verontreinigingen langs de wate ..

Summer fun Metaal en Kalkstabilisator 1 liter

Summer fun Metaal en Kalkstabilisator 1 liter op Allemaal Speelgoed
Summer Fun Metaal en Kalkstabilisator Metaal en kalkstabilisator, voorkomt uitkristalliseren en afzetten van kalk. Beschermt filterinstallaties, warmtewisselaars en leidingen. Voorkomt verk ..

Summer fun pH Minus Granulaat 1,5 kg

Summer fun pH Minus Granulaat 1,5 kg op Allemaal Speelgoed
Summer Fun pH-Minus Granulaat pH-Minus Granulaat is een middel om de pH-waarde van het zwembadwater te verlagen. De pH-waarde is belangrijk voor een optimale werking van de chloorproducten ..

Summer fun Basisreiniger 1 liter

Summer fun Basisreiniger 1 liter op Allemaal Speelgoed
Summer Fun Basisreiniger Deze sterke zure reiniger is bedoeld tegen kalkafzetting en korsten. Deze basisreiniger is vooral geschikt voor het reinigen van zwembadwanden en -bodem, in het voo ..

Pool Improve Zwembadborstel Budget 25 cm blauw

Pool Improve Zwembadborstel Budget 25 cm blauw op Allemaal Speelgoed
Pool Improve Zwembadborstel Budget 25 cm Deze rechte borstel is voor het handmatig reinigen van het zwembad. De borstel is voor gebruik in combinatie met een telescoopsteel (exclusief). Afm ..

Gre Telescoopsteel Budget 120/240 cm Aluminium

Gre Telescoopsteel Budget 120/240 cm Aluminium op Allemaal Speelgoed
Gre Telescoopsteel Budget Deze 2-delige telescoopsteel is uitschuifbaar van 120 tot 240 cm. Past op alle borstels en netjes van Gre en van Pool Improve Een 2 delige aluminium telescoopsteel ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 79 resultaten)