Allemaal Speelgoed - Zwembaden | Alle producten in de rubriek Kinderzwembaden


Resultaten 1 tot 48 (van de 112 resultaten)


Opblaas zwembad Wild Geometry 168x40

Opblaas zwembad Wild Geometry 168x40 op Allemaal Speelgoed
Dit vrolijke kinderzwembad zorgt ervoor dat warme zomerdagen een feestje worden! Er is ruimte genoeg voor vriendjes en vriendinnetjes. Afmeting van 168 x 40 cm.

Opblaasbaar zwembad Family Pool Mandarin

Opblaasbaar zwembad Family Pool Mandarin op Allemaal Speelgoed
Dit Intex "Mandarin" zwembad is uitermate geschikt voor waterplezier met het hele gezin! Het opblaaszwembad bestaat uit twee verschillende luchtkamers en heeft een hoogte van 46 centimeter. ..

Opblaaszwembad met bloemenprint

Opblaaszwembad met bloemenprint op Allemaal Speelgoed
Zon..., water..., en kleuren..., daarvan worden kinderen blij! In dit vrolijke bloemenzwembad kan uw kind dan ook uren genieten!

Sunset Glow opblaasbaar zwembad 147x33

Sunset Glow opblaasbaar zwembad 147x33 op Allemaal Speelgoed
Met dit kleurrijke zwembad worden warme zomerdagen nog vrolijker! De zachte opblaasbare bodem zorgt voor extra comfort. Uw kind zal er dus uren in kunnen spelen!

Speelzwembad Hippo

Speelzwembad Hippo op Allemaal Speelgoed
Het Hippo play center is niet zomaar een kinderzwembad! Dit leuke opblaasbare zwembad in de vorm van een nijlpaard is voorzien van een glijbaan. En dat is nog niet alles want wanneer u het ..

Opblaasbaar zwembad met Cars print

Opblaasbaar zwembad met Cars print op Allemaal Speelgoed
Ken jij Bliksem Mc Queen, de rode racer uit Cars? Dan ben jij vast een grote fan van deze Disney sensatie. Dit zwembad is dan helemaal iets voor jou. Volledig rondom een gave Cars print met ..

Opblaasbaar zwembad Family pool Groen

Opblaasbaar zwembad Family pool Groen op Allemaal Speelgoed
Waterplezier voor het hele gezin! Dit zwembad is daarvoor uitermate geschikt! Het bad bestaat uit 2 luchtkamers, voorzien met een combo ventiel, waardoor het opblazen en leeglopen nog snell ..

Blauw kinderbadje 114x25 cm

Blauw kinderbadje 114x25 cm op Allemaal Speelgoed
De reeks Crystal Blue zwembaden zijn de oplossing voor verkoeling tijdens een warme zomer. Dit zwembad is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Opblaaszwembad met sterrenprint

Opblaaszwembad met sterrenprint op Allemaal Speelgoed
Met dit vrolijke zwembad worden warme zomerdagen nog leuker! Dit zwembad wordt geleverd met een bijpassende, opblaasbare bal en zwemband, voor nog meer speelplezier! Wordt geleverd in will ..

Blauw kinderbadje 168x40 cm

Blauw kinderbadje 168x40 cm op Allemaal Speelgoed
De reeks Crystal Blue zwembaden zijn de oplossing voor verkoeling tijdens een warme zomer. Dit zwembad is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Opblaasbaar zwembad met sterrenprint

Opblaasbaar zwembad met sterrenprint op Allemaal Speelgoed
Met dit vrolijke zwembad worden warme zomerdagen nog leuker! Dit zwembad wordt geleverd met een bijpassende opblaasbare bal en zwemband.

Opblaasbaar zwembad Wishing Well

Opblaasbaar zwembad Wishing Well op Allemaal Speelgoed
Dit zwembad van Intex, de Wishing Well Pool, laat u en uw gezin genieten in het water. Het bad bestaat uit een mini zwembad met een capaciteit van 208 liter en een ruime grote buitenring me ..

Opblaasbaar Family Cabana zwembad

Opblaasbaar Family Cabana zwembad op Allemaal Speelgoed
Dit opblaasbare zwembad is ruim genoeg om samen met het hele gezin te genieten tijdens warme zomerdagen. Het is voorzien van een bankje om heerlijk te relaxen of om makkelijk toezicht te ho ..

Opblaasbaar zwembad met stoeltjes

Opblaasbaar zwembad met stoeltjes op Allemaal Speelgoed
Dit zwembad is ideaal voor (water) plezier voor het hele gezin! Het is voorzien van 4 zitjes met rugleuning die gebruikt kunnen worden om heerlijk te relaxen. Ondertussen kunt u, als ouder, ..

Planes Easy Set zwembad

Planes Easy Set zwembad op Allemaal Speelgoed
Dit model zwembad waardoor al duizenden gezinnen, heerlijke warme zomerdagen hebben beleefd in hun achtertuin! Het zwembad is eenvoudig te onderhouden, makkelijk te monteren en leuk om te b ..

Intex Easy Set zwembad 183x52

Intex Easy Set zwembad 183x52 op Allemaal Speelgoed
De Intex Easy Set Pool is hét zwembad waardoor al duizenden gezinnen, heerlijke warme zomerdagen hebben beleefd in hun achtertuin! Het zwembad is eenvoudig te onderhouden, makkelijk te mon ..

Intex Speelzwembad De Zeemeermin

Intex Speelzwembad De Zeemeermin op Allemaal Speelgoed
Dit vrolijke, kleurrijke zwembad voldoet echt aan alle voorwaarden voor een onvergetelijke middag! Het zwembad bevat een waterglijbaan en wordt geleverd met een ringspel (met 4 opblaasbare ..

Opblaaszwembad in Dinovorm met waterspuit

Opblaaszwembad in Dinovorm met waterspuit op Allemaal Speelgoed
Een spetterend waterfeestje voor de kinderen. Met dit unieke zwembad worden warme zomerdagen nog leuker en verfrissender. De dino vorm is voorzien van een waterspuit die aangesloten kan wor ..

Intex Waterglijbaan

Intex Waterglijbaan op Allemaal Speelgoed
Een waterglijbaan in eigen tuin. Dat is iets waar elk kind van droomt! Met deze opblaasbare baan komt die droom uit. Het bad is eenvoudig aan te sluiten op de tuinslang, waardoor uw kindere ..

Intex Speelzwembad Regenboog

Intex Speelzwembad Regenboog op Allemaal Speelgoed
Dit vrolijke, kleurrijke zwembad voldoet echt aan alle voorwaarden voor een onvergetelijke middag! Het zwembad bevat een waterglijbaan en wordt geleverd met een ringspel (met 4 opblaasbare ..

Speelzwembad Oceaan

Speelzwembad Oceaan op Allemaal Speelgoed
Dit speelzwembad biedt letterlijk alles om warme zomerdagen tot een groot feest te maken! Dit zwembad bevat een waterglijbaan. Daarnaast wordt het geleverd met een opblaasbare palmboom, een ..

Speelzwembad De Krokodil

Speelzwembad De Krokodil op Allemaal Speelgoed
Dit vrolijke, krokodilzwembad is een groot avontuur voor uw kind! Het ontwerp is helemaal aangepast aan de belevingswereld van kinderen. Wanneer u het bad aansluit op de tuinslang komt er e ..

Zwembad in Giraffevorm met waterspuit

Zwembad in Giraffevorm met waterspuit op Allemaal Speelgoed
Met dit unieke zwembad in giraffevorm worden warme zomerdagen nog leuker en verfrissender! Het zwembad bevat een waterspuit in de staart, waardoor uw kind geregeld nat gespoten (kan) worden ..

Opblaasbaar zwembad in walvisvorm

Opblaasbaar zwembad in walvisvorm op Allemaal Speelgoed
Met dit unieke zwembad worden warme zomerdagen nog leuker en verfrissender! Het zwembad bevat een waterspuit in de staart, waardoor uw kind geregeld nat gespoten (kan) worden. Ook voor vrie ..

Opblaaszwembad in haaivorm

Opblaaszwembad in haaivorm op Allemaal Speelgoed
Met dit unieke zwembad worden warme zomerdagen nog leuker en verfrissender! Het zwembad bevat een waterspuit in de staart, waardoor uw kind geregeld nat gespoten (kan) worden. Ook voor vrie ..

Dinosaurus speelzwembad

Dinosaurus speelzwembad op Allemaal Speelgoed
Geniet met uw kinderen van de zon in eigen achtertuin. Dat kan met dit zwembad speelcentrum in Dinosaurus stijl. Zeer geschikt voor kleine kinderen. Zij zullen zich niet vervelen met dit mu ..

Toy Story opblaaszwembad Deluxe

Toy Story opblaaszwembad Deluxe op Allemaal Speelgoed
Wat zal uw kind genieten in de achtertuin, tijdens warme zomerdagen, in dit vrolijke, stoere Toy Story zwembad! Het zwembad heeft een extra zachte opblaasbare bodem. Door de extra stevige h ..

Winnie the Pooh opblaaszwembad Deluxe

Winnie the Pooh opblaaszwembad Deluxe op Allemaal Speelgoed
Wat zal uw kind genieten in de achtertuin, tijdens warme zomerdagen, in dit vrolijke, schitterende Winnie the Pooh zwembad! Het zwembad heeft een extra zachte opblaasbare bodem. Door de ext ..

The Lion King opblaaszwembad groot

The Lion King opblaaszwembad groot op Allemaal Speelgoed
Met dit heerlijke, ruime zwembad bezorgt u uw kinderen een heerlijke zomer! Het bad geeft veel ruimte om te spelen en ook vriendjes en vriendinnetjes kunnen uitgenodigd worden! Daarnaast ma ..

The Lion King opblaaszwembad Deluxe

The Lion King opblaaszwembad Deluxe op Allemaal Speelgoed
Dit zwembad heeft een print van The Lion King. Hierdoor is dit bad zeer aantrekkelijk voor uw kind, omdat het geheel aansluit bij zijn/haar belevingswereld. Het zwembad is voorzien van een ..

Opblaasbaar zwembad Family Pool Large

Opblaasbaar zwembad Family Pool Large op Allemaal Speelgoed
Op warme zomerdagen zorgt dit zwembad voor waterplezier voor het hele gezin! Het zwembad heeft extra stevige zijwanden waartegen u heerlijk kunt zitten en relaxen. Het bad bestaat uit 3 luc ..

Groot opblaaszwembad Tropical Reef

Groot opblaaszwembad Tropical Reef op Allemaal Speelgoed
Waterplezier voor het hele gezin! Dit zwembad is daarvoor uitermate geschikt! De brede zijwanden zijn extra stevig en comfortabel en nodigen uit om heerlijk tegen te zitten en te relaxen. H ..

Opblaasbaar zwembad Family Pool

Opblaasbaar zwembad Family Pool op Allemaal Speelgoed
Dit zwembad is ideaal voor (water) plezier voor het hele gezin! De unieke, vierkante vorm zorgt voor optimale speelruimte. De brede zijwanden zorgen voor extra comfort en stabiliteit.

Kleurrijk en zeer sterk opblaaszwembad

Kleurrijk en zeer sterk opblaaszwembad op Allemaal Speelgoed
In dit bad kan uw kind heerlijk spelen en ravotten. Het is namelijk extra stevig en kan dus wel tegen een stootje. De vrolijke buitenkant maken het spelen nog leuker en aantrekkelijker!

Opblaaszwembad Summer Colors

Opblaaszwembad Summer Colors op Allemaal Speelgoed
Dit bad zorgt voor veel waterplezier op warme zomerdagen. De vijfzijdige vorm en de doorzichtige, multi-gekleurde zijwanden maken dit zwembad uniek!

Opblaasbaar zwembad Ocean Reef

Opblaasbaar zwembad Ocean Reef op Allemaal Speelgoed
Met dit zwembad van 191 x 178 x 61 cm worden warme zomerdagen een feest! Door de hoge rand is het zwembad extra stevig en veilig. De oceaanrand maakt het bad nog vrolijker en leuker! Wordt ..

Opblaaszwembad Aquarium

Opblaaszwembad Aquarium op Allemaal Speelgoed
Dit zwembad zorgt voor heerlijke verkoeling op warme zomerdagen. Daarnaast maakt de vrolijke rand dit bad nog aantrekkelijker! Dit bad is ook een aanrader voor volwassenen om tot rust te ko ..

Opblaasbaar zwembad met bankje

Opblaasbaar zwembad met bankje op Allemaal Speelgoed
Dit zwembad is ideaal voor (water) plezier voor het hele gezin! Dit Intex zwembad is voorzien van een heerlijke opblaasbank om te relaxen. Ondertussen kunt u, als ouder, makkelijk toezicht ..

Opblaas zwembad Wild Geometry 147x33

Opblaas zwembad Wild Geometry 147x33 op Allemaal Speelgoed
Dit vrolijke kinderzwembad zorgt ervoor dat warme zomerdagen een feestje worden! Er is ruimte genoeg voor vriendjes en vriendinnetjes.

Winnie the Pooh opblaasbaar kinderzwembad

Winnie the Pooh opblaasbaar kinderzwembad op Allemaal Speelgoed
Met dit vrolijke Winnie the Pooh zwembad zijn warme zomerdagen geen probleem meer! Uw kind zal zich in dit zwembad heerlijk kunnen vermaken!

Opblaasbaar zwembad The Lion King

Opblaasbaar zwembad The Lion King op Allemaal Speelgoed
Dit zwembad heeft een print van The Lion King.Dat sluit geheel aan bij de belevingswereld van uw kind, en wordt hierdoor dus nog aantrekkelijker! Warme zomerdagen worden met dit zwembad nog ..

Intex Opblaaszwembad Paradise Seaside

Intex Opblaaszwembad Paradise Seaside op Allemaal Speelgoed
Dit vrolijke zwembad zorgt voor uren speelplezier op een warme zomerdag. Het bad is voorzien van 2 luchtkamers met comboventiel, waardoor het opblazen en leeglopen extra snel en makkelijk v ..

Vierkant Opblaaszwembad vissenmotief

Vierkant Opblaaszwembad vissenmotief op Allemaal Speelgoed
In dit ruime zwembad kan uw kind urenlang spelen. Het vrolijke vissenmotief maakt het bad nog aantrekkelijker!

Opblaasbaar zwembad met zonnedak

Opblaasbaar zwembad met zonnedak op Allemaal Speelgoed
In dit vrolijke vissenbad kan uw kind urenlang onbezorgd spelen. Het opblaasbare zonnedak beschermt uw kind namelijk tegen de zon, doordat het deels in de schaduw speelt.

Opblaasbaar zwembad in ovaalvorm

Opblaasbaar zwembad in ovaalvorm op Allemaal Speelgoed
Dit ovalen zwembad oogt niet alleen fantastisch, maar is ook nog eens erg praktisch. Door de hoge rand is het zwembad extra stevig en veilig. Daarnaast zorgt de vrolijke bodemprint voor nog ..

Opblaas zwembad Wild Geometry 114x25

Opblaas zwembad Wild Geometry 114x25 op Allemaal Speelgoed
De reeks Wild Geometry zwembaden hebben een trendy print. Dit zwembad is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

4-kleuren Opblaasbaar kinderzwembad

4-kleuren Opblaasbaar kinderzwembad op Allemaal Speelgoed
In dit vrolijke zwembad wil elk kind wel spelen. Dat kan, want dit zwembad biedt ruimte voor meerdere kinderen! Het zwembad bestaat uit 4 ringen wat zorgt voor extra stevigheid en dus voor ..

Opblaasbaar zwembad met dierenprints

Opblaasbaar zwembad met dierenprints op Allemaal Speelgoed
In dit vrolijke zwembad wil elk kind wel spelen. Dat kan, want dit zwembad biedt ruimte voor meerdere kinderen! Slechts enkele op voorraad
Resultaten 1 tot 48 (van de 112 resultaten)