Allemaal Speelgoed - Zwembaden | Alle producten in de rubriek Babyzwembaden


Resultaten 1 tot 16 (van de 16 resultaten)


Opblaaszwembad Zeepaard

Opblaaszwembad Zeepaard op Allemaal Speelgoed
Dit babyzwembadje in zeepaard vorm sluit geheel aan bij de belevingswereld van uw kind. Daarnaast biedt het ingebouwde zonnescherm bescherming tegen UV- zonlicht.

Intex Regenboog Zwembad 86x25

Intex Regenboog Zwembad 86x25 op Allemaal Speelgoed
Op warme zomerdagen thuis is met dit vrolijke zwembadje geen probleem meer! Uw kindje zal zich heerlijk vermaken in dit Intex Rainbow zwembadje. Dit vrolijke opblaasbad bestaat uit drie tra ..

Babyzwembad Schildpad

Babyzwembad Schildpad op Allemaal Speelgoed
Dit schildpad babyzwembad sluit geheel aan bij de belevingswereld van uw kind. Daarnaast biedt het ingebouwde zonnescherm bescherming tegen UV- zonlicht.

Babyzwembad Paddenstoel

Babyzwembad Paddenstoel op Allemaal Speelgoed
Dit kleurrijke zwembad laat uw kleintje genieten! Door de opblaasbare bodem zit het badje lekker zacht en de losse paddenstoel zorgt voor heel wat speelplezier. Het zwembadje heeft een kleu ..

Babyzwembad Eend

Babyzwembad Eend op Allemaal Speelgoed
Babyzwembadje in de vorm van een vrolijke eendje. Dit zwembad heeft een boog zodat uw kleintje beschermd wordt tegen de zon. Door de opblaasbare bodem zit dit vrolijke eendje zacht en comfo ..

Winnie the Pooh Babyzwembad met dakje

Winnie the Pooh Babyzwembad met dakje op Allemaal Speelgoed
Winnie the Pooh badje met opblaasbare bodem. Met functioneel dakje voor bescherming tegen de zon. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

Babyzwembad rechthoekig

Babyzwembad rechthoekig op Allemaal Speelgoed
Volop ruimte om te zwemmen en te spelen en dat gewoon bij u thuis! Het zwembad heeft een opblaasbare bodem waardoor uw kinderen comfortabel en zacht zitten. Met een afmeting van 166 x 100 x ..

Baby bad Tub Set

Baby bad Tub Set op Allemaal Speelgoed
Met dit opblaasbare babyzwembad kan uw kindje overal veilig in bad. Het badje heeft een comfortabele bodem met een anti-slip blokje zodat uw baby niet onderuit kan glijden. Dit babybadje is ..

Babyzwembad Lachende Panda

Babyzwembad Lachende Panda op Allemaal Speelgoed
Heerlijk in het water spetteren in dit leuke panda babyzwembadje. Dit vrolijke zwembad in panda vorm is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Dit babyzwembad heeft een afmeting van 117 x ..

Opblaaszwembad in Visvorm

Opblaaszwembad in Visvorm op Allemaal Speelgoed
Wat zal uw kind op warme zomerdagen genieten van dit babyzwembad! Het model sluit geheel aan bij de belevingswereld van uw kind. Dit babybadje staat dan ook garant voor uren speelplezier. D ..

Babyzwembad Sunset Glow 61x22

Babyzwembad Sunset Glow 61x22 op Allemaal Speelgoed
Warme zomerdagen thuis zijn met dit vrolijke zwembadje geen probleem meer! Uw kind zal zich hierin heerlijk vermaken! Design met drie ringen. Afmeting van 61 x 22 cm.

Intex Babyzwembad met walvisprint

Intex Babyzwembad met walvisprint op Allemaal Speelgoed
Een vrolijk babyzwembad met walvisprint. Zowel de zijkanten als de bodem zijn voorzien van een frisse print. Makkelijk rechthoekig formaat. Geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

Intex Opblaasbad met zonnedak

Intex Opblaasbad met zonnedak op Allemaal Speelgoed
Het babyzwembad in zeeschildpad design is een ware waterbeleving. Dit Intex zwembad heeft een opblaasbare bodem waardoor uw kindje zacht en comfortabel zit. Uw kleintje wordt beschermd tege ..

Winnie The Pooh babyzwembad

Winnie The Pooh babyzwembad op Allemaal Speelgoed
In dit badje kan uw kindje zich heerlijk vermaken. De vrolijke Winnie the Pooh print op de bodem zorgt voor extra veel plezier! Het zwembad heeft een afmeting van 61 x 15 cm, een inhoud va ..

Geel opblaasbaar zwembad met print

Geel opblaasbaar zwembad met print op Allemaal Speelgoed
In dit vrolijke babyzwembad zal uw kind zich uren kunnen vermaken! De vrolijke ondergrond maakt dit badje nog leuker!

Intex babyzwembad paddenstoel

Intex babyzwembad paddenstoel op Allemaal Speelgoed
Intex babyzwembad paddenstoel.Dit kleurrijke zwembadje is een waar waterparadijs voor uw baby.De bodem van dit babyzwembad is erg comfortabel voor uw baby dankzij de opblaasbare wafelstruct ..