Allemaal Speelgoed - Strandspeelgoed | Alle producten in de rubriek Luchtbedden


Resultaten 1 tot 48 (van de 68 resultaten)


Intex luchtbed

Intex luchtbed op Allemaal Speelgoed
Een zeer comfortabel luchtbed voor logerende gasten of om mee te nemen naar de camping of festival.

Luchtbed Matras Lounge Stoel 2 In 1

Luchtbed Matras Lounge Stoel 2 In 1 op Allemaal Speelgoed
Matras Lounge Stoel 2 In 1

Luchtbed Matras Lounge 216 x 178 cm

Luchtbed Matras Lounge 216 x 178 cm op Allemaal Speelgoed
Op dit grote, opblaasbare matras kun je heerlijk in het water loungen. Het Bestway matras heeft een hoge opstaande rand en biedt ruimte voor 2 personen. Aan de zijkant zit een vakje waari ..

Luchtbed Worst

Luchtbed Worst op Allemaal Speelgoed
Luchtbed Worst

Luchtbed Banaan

Luchtbed Banaan op Allemaal Speelgoed
Maak samen met je vrienden volop plezier met dit gezonde luchtbed Banaan. Het luchtbed lijkt op een banaan en heeft een afmeting van ongeveer 1,50m.

Zwemring Donut Bruin 119Cm

Zwemring Donut Bruin 119Cm op Allemaal Speelgoed
Drijf nu rond op je eigen donut! En maak samen met je vrienden, vriendinnen of je familie volop plezier met deze grote Zwemring Donut Bruin 119Cm. Het luchtbed lijkt op een overheerlijke ..

Drijvende Ice Cooler

Drijvende Ice Cooler op Allemaal Speelgoed
In deze drijvende ijskoeler bewaar je je drinken koel, zodat je ook in het zwembad kunt genieten van je favoriete drankje. De ijskoeler heeft een afneembaar deksel en heeft rondom plaats ..

Luchtbed Roomijshoorn Assorti

Luchtbed Roomijshoorn Assorti op Allemaal Speelgoed
Maak volop plezier met dit coole luchtbed Cornetto. Het luchtbed lijkt op een lekker drijvend ijsje en is verkrijgbaar is verschillende smaken. Wat is jouw favoriete smaak? Dit artik ..

Luchtbed Bestway Flock 185x76x27cm

Luchtbed Bestway Flock 185x76x27cm op Allemaal Speelgoed
Of je nu met het hele gezin gaat kamperen, de kinderen bij vriendjes blijven slapen, of je visite krijgt, met de Comfort Quest heb je een comfortabel luchtbed voor elke gelegenheid. He ..

Zwembad luchtbed Hello Kitty

Zwembad luchtbed Hello Kitty op Allemaal Speelgoed
Nieuw in het assortiment! Dit leuke en kleurige luchtbed met Hello Kitty print. Geschikt om lekker te drijven op het water. Het luchtbed heeft een afmeting van 118 x 60 centimeter.

Loungebed Color Splash roze

Loungebed Color Splash roze op Allemaal Speelgoed
Dit vrolijke gekleurde luchtmatras is heerlijk om te loungen op het water. Verkrijgbaar in twee dessins. Het luchtbed is voorzien van een voorgevormd hoofdkussen, zodat u extra comfortabel ..

Gekleurde Strandmat - oranje

Gekleurde Strandmat - oranje op Allemaal Speelgoed
Vrolijk gekleurd luchtbed, heerlijk voor op het strand of in het zwembad. Het luchtbed heeft een afmeting van 183 x 69 cm.

Luchtbed Hello Kitty

Luchtbed Hello Kitty op Allemaal Speelgoed
Heerlijk dobberen in het water is nu nog leuker met dit kleurige Hello Kitty zwembad luchtbed. Gefabriceerd van stevig vinyl is dit luchtbed geschikt voor kinderen van circa 3 - 10 jaar oud.

Bestway Airbed Tweepersoons Luchtbed met Pomp

Bestway Airbed Tweepersoons Luchtbed met Pomp op Allemaal Speelgoed
Het Airbed tweepersoons luchtbed van Bestway is ideaal voor op reis of als je gasten hebt die blijven slapen. Het luchtbed blaast zichzelf in 4 minuten op.

Spider-Man logeerbed

Spider-Man logeerbed op Allemaal Speelgoed
Voor de Spider-Man-fans die van logeren houden is dit logeerbed echt ideaal. Het matras is compleet met kussen en hoes en heel gauw opgepompt.

Intex luchtbed Floating Comfort Lounge 155 x 97 cm

Intex luchtbed Floating Comfort Lounge 155 x 97 cm op Allemaal Speelgoed
Intex luchtbed Heerlijk dobberen op het water is nu nog leuker met dit luchtbed van Intex. De rug, arm, en hoofdsteunen maken dit luchtbed helemaal af. Specificaties: Kleur: transparant Mat ..

Intex lounge luchtbed 198 x 94 cm

Intex lounge luchtbed 198 x 94 cm op Allemaal Speelgoed
Intex lounge luchtbed Lekker genieten van het zonnetje? Dat gaat perfect met deze opvouwbare ligstoel van Intex. Gebruik hem als luchtbed of vouw hem op tot een stoel die je ook naast het z ..

Intex opblaasbare koelbox Mega Chill 2 blauw/wit 122 ..

Intex opblaasbare koelbox Mega Chill 2 blauw/wit 122 x 97 cm op Allemaal Speelgoed
Intex opblaasbare koelbox Mega Chill Deze opblaasbare koelbox is een erg handige accessoire wanneer je heerlijk op het water aan het relaxen bent. De opblaasbare koeler wil je met koeleleme ..

Intex luchtbed oranje 229 x 86 cm

Intex luchtbed oranje 229 x 86 cm op Allemaal Speelgoed
Intex luchtbed Heerlijk dobberen op het water was nog nooit zo fijn met dit kleurrijke luchtbed van Intex. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Materiaal: vinyl Afmeting: 229 x 86 ..

Intex luchtbed roze 229 x 86 cm

Intex luchtbed roze 229 x 86 cm op Allemaal Speelgoed
Intex luchtbed Heerlijk dobberen op het water was nog nooit zo fijn met dit kleurrijke luchtbed van Intex. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: unisex Materiaal: vinyl Afmeting: 229 x 86 cm

Intex luchtbed geel 229 x 86 cm

Intex luchtbed geel 229 x 86 cm op Allemaal Speelgoed
Intex luchtbed Heerlijk dobberen op het water was nog nooit zo fijn met dit kleurrijke luchtbed van Intex. Specificaties: Kleur: geel Geslacht: unisex Materiaal: vinyl Afmeting: 229 x 86 cm

Intex lounge luchtbed King Kool 160 x 85 cm

Intex lounge luchtbed King Kool 160 x 85 cm op Allemaal Speelgoed
Intex lounge luchtbed King Kool Heerlijk dobberen op het water is nu nog leuker met dit luchtbed van Intex. De rug, arm, en hoofdsteunen maken dit luchtbed helemaal af en laten jou nog meer ..

Intex luchtbed Hello Kitty roze 118 x 60 cm

Intex luchtbed Hello Kitty roze 118 x 60 cm op Allemaal Speelgoed
Intex luchtbed Hello Kitty Heerlijk dobberen in het water is nu nog leuker met dit fleurige Hello Kitty luchtbed. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: vinyl Afmeting: 118 ..

Intex Luchtbed 18 Pocket Suntanner zilver

Intex Luchtbed 18 Pocket Suntanner zilver op Allemaal Speelgoed
Intex 18-Pocket Suntanner luchtbed Luchtbed met transparant oppervlak en zilveren ondergrond. De zilveren ondergrond reflecteert het zonlicht en versterkt zo het bruiningseffect tijdens het ..

Intex Luchtbed Hello Kitty 88 x 157 x 18 cm roze

Intex Luchtbed Hello Kitty 88 x 157 x 18 cm roze op Allemaal Speelgoed
Intex Luchtbed Hello Kitty. Heerlijk dobberen in het water is nu nog leuker met dit kleurige Hello Kitty zwembad luchtbed. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: vinyl Afme ..

Intex Opblaasbare Koelbox Mega Chill blauw/wit 89 cm

Intex Opblaasbare Koelbox Mega Chill blauw/wit 89 cm op Allemaal Speelgoed
Intex Opblaasbare Koelbox. Deze opblaasbare koelbox is een erg handig accessoire wanneer je heerlijk op het water aan het relaxen bent. De opblaasbare koeler kan worden gevuld met koeleleme ..

Jilong Luchtbed zon 190 x 84 cm roze

Jilong Luchtbed zon 190 x 84 cm roze op Allemaal Speelgoed
Jilong Luchtbed Zon Dit luchtbed heeft 3 luchtkamers inclusief hoofdkussen voor extra veiligheid en comfort. Het luchtbed is in 3 verschillende kleuren te verkrijgen(groen, geel, roze). Dit ..

Jilong Luchtbed neon 183 x 69 cm groen

Jilong Luchtbed neon 183 x 69 cm groen op Allemaal Speelgoed
Jilong Luchtbed Neon Dit luchtbed voor op het water is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar: Groen, roze en geel. Het luchtbed is voorzien van 2 handvatten en een ingebouwd kussen voor s ..

Jilong Luchtbed neon 183 x 69 cm geel

Jilong Luchtbed neon 183 x 69 cm geel op Allemaal Speelgoed
Jilong Luchtbed Neon Dit luchtbed voor op het water is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar: Groen, roze en geel. Het luchtbed is voorzien van 2 handvatten en een ingebouwd kussen voor s ..

Jilong Opblaasdier Kickboard Dora de vis 88 x 74 x 3 ..

Jilong Opblaasdier Kickboard Dora de vis 88 x 74 x 35 cm oranje op Allemaal Speelgoed
Jilong Opblaasdier Kickboard Dora de vis Dit luchtbed heeft de vorm van een Vis. Tussen de 2 vissen in bevind zich een plateau waar je op kan zitten of liggen. Het luchtbed heeft 3 luchtkam ..

Jilong Opblaasdier Rider Dikkie Dikbil 163 x 67 cm g ..

Jilong Opblaasdier Rider Dikkie Dikbil 163 x 67 cm geel op Allemaal Speelgoed
Jilong Opblaasdier Rider Dikkie Dikbil Dit luchtbed heeft 2 sterkte ingebouwde handvatten en 2 luchtkamers voor de extra veiligheid. Het luchtbed is gemaakt van stevig vinyl en word gelever ..

Jilong Opblaasdier Rider Nelis nijlpaard 104 x 70 cm ..

Jilong Opblaasdier Rider Nelis nijlpaard 104 x 70 cm blauw op Allemaal Speelgoed
Jilong Luchtbed Rider Nelis Nijlpaard Dit luchtbed heeft de vorm van een nijlpaard. Het luchtbed heeft 2 sterkte ingebouwde handvatten en 2 luchtkamers voor de extra veiligheid. Het luchtbe ..

Intex Luchtbed Ombre 183 x 69 cm blauw

Intex Luchtbed Ombre 183 x 69 cm blauw op Allemaal Speelgoed
Intex luchtbed Omre, Luchtbed met een afmeting van 183 x 69 cm. Heeft een fraai kleurverloop. Het luchtbed wordt verpakt in polybag met kopkaart. Materiaal: vinyl Afmeting: 183 x 69 cm Kleu ..

Intex Luchtbed Ombre 183 x 69 cm groen

Intex Luchtbed Ombre 183 x 69 cm groen op Allemaal Speelgoed
Intex luchtbed Omre, Luchtbed met een afmeting van 183 x 69 cm. Heeft een fraai kleurverloop. Het luchtbed wordt verpakt in polybag met kopkaart. Materiaal: vinyl Afmeting: 183 x 69 cm Kleu ..

Intex Luchtbed Ombre 183 x 69 cm roze

Intex Luchtbed Ombre 183 x 69 cm roze op Allemaal Speelgoed
Intex luchtbed Omre, Luchtbed met een afmeting van 183 x 69 cm. Heeft een fraai kleurverloop. Het luchtbed wordt verpakt in polybag met kopkaart. Materiaal: vinyl Afmeting: 183 x 69 cm Kleu ..

Intex Comfort Lounge transparant 155 x 97 cm

Intex Comfort Lounge transparant 155 x 97 cm op Allemaal Speelgoed
Intex Comfort Lounge. Een heerlijk relax-luchtbed met een afmeting van 155 x 97 cm om heerlijk op te zonnen in het zwembad. Inclusief bekerhouder. Voorzien van rugsteun en armsteunen. Inclu ..

Bestway Luchtbed Mat Roze 183 x 69 cm

Bestway Luchtbed Mat Roze 183 x 69 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway luchtbed Dit luchtbed is voorzien van een kussen, zo kun je heerlijk ontspannen in het water. Het luchtbed is gemaakt van vinyl en beschikt over 2 luchtkamers. Dit bed wordt gelever ..

Jilong Luchtbed 2 1 mesh floater 155 x 86 cm roze

Jilong Luchtbed 2 1 mesh floater 155 x 86 cm roze op Allemaal Speelgoed
Jilong Luchtbed 2-1 Mesh Floater Deze 2 in 1 mesh floater kan zowel als luchtbed en als stoel worden gebruikt. De netbodem zorgt ervoor dat het relaxen ook nog eens verfrissend kan zijn. Kl ..

Jilong Luchtbed Honululu 185 x 100 cm paars/blauw

Jilong Luchtbed Honululu 185 x 100 cm paars/blauw op Allemaal Speelgoed
Jilong Luchtbed Honululu Dit luchtbed heeft 2 luchtkamers inclusief hoofdkussen voor extra veiligheid en comfort. Het luchtbed heeft een waterdoorlatende bodem en de beide zijden zijn versc ..

Bestway Luchtbed Open Pool 185 x 74 cm Geel

Bestway Luchtbed Open Pool 185 x 74 cm Geel op Allemaal Speelgoed
Bestway luchtbed Dit luchtbed is gemaakt van vinyl, met 2 luchtkamers. Aan de bovenkant zit een doorzichtig hoofdkussen. Aan de onderkant is een open ruimte waardoor je, je benen kunt steke ..

Bestway Luchtbed Open Pool 185 x 74 cm Blauw

Bestway Luchtbed Open Pool 185 x 74 cm Blauw op Allemaal Speelgoed
Bestway luchtbed Dit luchtbed is gemaakt van vinyl, met 2 luchtkamers. Aan de bovenkant zit een doorzichtig hoofdkussen. Aan de onderkant is een open ruimte waardoor je, je benen kunt steke ..

Bestway Luchtbed Open Pool 185 x 74 cm Roze

Bestway Luchtbed Open Pool 185 x 74 cm Roze op Allemaal Speelgoed
Bestway luchtbed Dit luchtbed is gemaakt van vinyl, met 2 luchtkamers. Aan de bovenkant zit een doorzichtig hoofdkussen. Aan de onderkant is een open ruimte waardoor je, je benen kunt steke ..

Bestway Luchtbed Ruit Multicolor 183 x 69 cm

Bestway Luchtbed Ruit Multicolor 183 x 69 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway luchtbed Transparant luchtbed met gekleurde ruiten. Het luchtbed is gemaakt van vinyl, met 2 luchtkamers en dubbel verzegelde randen. Een heerlijk luchtbed om urenlang mee in het wa ..

Bestway Luchtbed Beach Multicolor 183 x 69 cm

Bestway Luchtbed Beach Multicolor 183 x 69 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway luchtbed Transparant luchtbed met verschillende afbeeldingen. Het luchtbed is gemaakt van vinyl, met 2 luchtkamers en dubbel verzegelde randen. Een heerlijk luchtbed om urenlang mee ..

Bestway Luchtbed IJsjes Multicolor 183 x 69 cm

Bestway Luchtbed IJsjes Multicolor 183 x 69 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway luchtbed Transparant luchtbed met ijsjes afbeeldingen. Het luchtbed is gemaakt van vinyl, met 2 luchtkamers en dubbel verzegelde randen. Een heerlijk luchtbed om urenlang mee in het ..

Marvel Luchtbed Spiderman Surf Blauw 114 x 46 cm

Marvel Luchtbed Spiderman Surf Blauw 114 x 46 cm op Allemaal Speelgoed
Marvel luchtbed Dit luchtbed heeft de vorm van een surfbord en is voorzien van een Spiderman afbeelding. Aan de bovenkant van het luchtbed is een touw bevestigd. Aan dit touw kun je jezelf ..

Disney Luchtbed Princess Roze 119 x 61 cm

Disney Luchtbed Princess Roze 119 x 61 cm op Allemaal Speelgoed
Disney luchtbed Dit luchtbed is voorzien van een Disney Princess afbeelding. Het luchtbed is voorzien van een ingebouwd kussen voor optimaal comfort. Het luchtbed is gemaakt van stevig viny ..

Bestway Luchtbed Octopus Groen 109 x 74 cm

Bestway Luchtbed Octopus Groen 109 x 74 cm op Allemaal Speelgoed
Bestway Luchtbed Octopus Een groen luchtbed in de vorm van een octopus. Onmisbaar bij het zwembad tijdens de zomervakantie. De octopus heeft 2 opblaasbare luchtkamers en is van vinyl gemaak ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 68 resultaten)