Allemaal Speelgoed - Speeltoestellen | Alle producten in de rubriek Speeltenten


Resultaten 1 tot 48 (van de 55 resultaten)


Speeltent My Little Pony: 146x70x98 cm

Speeltent My Little Pony: 146x70x98 cm op Allemaal Speelgoed
Speeltent My Little Pony: 146x70x98 cm

Speeltent Spiderman: 72x72x102 cm

Speeltent Spiderman: 72x72x102 cm op Allemaal Speelgoed
Speeltent Spiderman: 72x72x102 cm

BuitenSpeel piratentent

BuitenSpeel piratentent op Allemaal Speelgoed
Deze stoere piratentent van BuitenSpeel is eenvoudig op en af te bouwen. Waan je een echte piraat in deze tent. Geschikt om binnen en buiten mee te spelen.

BuitenSpeel prinsessentent - roze

BuitenSpeel prinsessentent - roze op Allemaal Speelgoed
Deze mooie roze prinsessentent van BuitenSpeel is eenvoudig op en af te bouwen. Waan je een echte prinses in deze mooie tent! Geschikt om binnen en buiten mee te spelen.

Speeltent Met 30 Ballen

Speeltent Met 30 Ballen op Allemaal Speelgoed
Zet deze kleurrijke speeltent in de tuin, of gebruik hem om in de woonkamer te spelen. De tent wordt geleverd met 30 ballen, waardoor je hem ook kunt gebruiken als ballenbak. De speelten ..

Kidkraft Speeltent Teepee Blauw

Kidkraft Speeltent Teepee Blauw op Allemaal Speelgoed
Breng wat fantasie in de kamer van uw kind met deze indianen tent van Kidkraft!Bijna twee meter hoog zodat hij lang meegaat.Met gaasvenster om naar binnen en buiten te kunnen kijken.Afmetin ..

Haba Speeltent Hol van de Leeuw

Haba Speeltent Hol van de Leeuw op Allemaal Speelgoed
Wie waagt zich in het hol van de leeuw?Dappere onderzoekers hebben metdeze speeltent een heleboel plezier.Of de expeditie nu naar het afrikaansedierenrijk of naar de kinderkamerjungle gaat. ..
Vanaf €119,00

Kidkraft Speeltent Teepee Oranje

Kidkraft Speeltent Teepee Oranje op Allemaal Speelgoed
Breng wat fantasie in de kamer van uw kind met deze indianen tent van Kidkraft!Bijna twee meter hoog zodat hij lang meegaat.Met gaasvenster om naar binnen en buiten te kunnen kijken.Afmetin ..

Haba speeltent Bloemenkrans

Haba speeltent Bloemenkrans op Allemaal Speelgoed
Met deze speeltent kan uw kind urenlang spelen!Leuke speeltent Bloemenkrans van Haba.Aan de voorkant kun je hem openmaken enmet verschillende raampjes.Afmeting diameter: 150 cmAfmeting hoo ..
Vanaf €179,90

Haba speeltent Rozenfee

Haba speeltent Rozenfee op Allemaal Speelgoed
Met deze speeltent kan uw kind urenlang spelen!Leuke speeltent Rozenfee van Haba.Aan de voorkant kun je hem openmaken enmet verschillende raampjes.Afmeting diameter: 150 cmAfmeting hoogte: ..
Vanaf €179,00

Haba speeltent Piratenschat

Haba speeltent Piratenschat op Allemaal Speelgoed
Met deze speeltent kan uw kind urenlang spelen!Leuke speeltent Piratenschat van Haba.Aan de voorkant kun je hem openmaken enmet verschillende raampjes.Afmeting diameter: 120 cmAfmeting hoo ..
Vanaf €109,00

Haba speeltent Caro-Lini

Haba speeltent Caro-Lini op Allemaal Speelgoed
Met deze speeltent kan uw kind urenlang spelen!Leuke speeltent Caro-Lini van Haba.Aan de voorkant kun je hem openmaken enmet verschillende raampjes.Afmeting diameter: 120 cmAfmeting hoogte ..
Vanaf €109,00

Haba speeltent Toverbos

Haba speeltent Toverbos op Allemaal Speelgoed
Met deze speeltent kan uw kind urenlang spelen!Leuke speeltent in het thema van het bos.Aan de voorkant kun je hem openmaken en aande achterkant zitten 2 kleine raampjes.Afmeting diameter: ..

Haba speeltent Tipi

Haba speeltent Tipi op Allemaal Speelgoed
Met deze speeltent kan uw kind urenlang spelen!Leuke speeltent de vorm van een echte Tipi tent.Aan de voorkant kun je hem openmaken en aande achterkant zit een klein raampje.Afmeting diamet ..

Haba speeltent prinses Rosalina

Haba speeltent prinses Rosalina op Allemaal Speelgoed
Welkom in het kasteel van prinses Rosalina!Hier voelen alle kleine prinsessenfans zich helemaal op hun gemak, want in dezeruime speeltent kunnen ze samen met hun poppenhofhouding hun intrek ..

Haba speeltent survival

Haba speeltent survival op Allemaal Speelgoed
Met deze speeltent kan uw kind urenlang spelen!Op deze speeltent staan leuke versieringen die te maken hebben met het survivallen. Zo staan de windrichtingen op de tent en lopen er salaman ..
Vanaf €149,00

Haba speeltent ridders

Haba speeltent ridders op Allemaal Speelgoed
Met deze speeltent kan uw kind urenlang spelen!De deuren kunt u aan de zijkant vastbinden. Afmeting diameter: 135 cmAfmeting hoogte: 210 cmMateriaal: polyesterMerk: Haba
Vanaf €159,00

Kindertent-Speeltentje Princess Piano 55608

Kindertent-Speeltentje Princess Piano 55608 op Allemaal Speelgoed
KindertentSpeeltentje Princess Piano Speel samen met je vriendinnetjes in deze leuke prinsessen speeltent, ga lekker theetje drinken of neem je poppen mee, leg een paar kussen in de tent en ..

Kindertent-Speeltentje Princess 55508

Kindertent-Speeltentje Princess 55508 op Allemaal Speelgoed
Kindertent-Speeltentje Princess 55508 Speel samen met je vriendinnetjes in deze leuke prinsessen speeltent, ga lekker theetje drinken of neem je poppen mee, leg een paar kussen in de tent e ..

Kindertent-Speeltentje Piraten Tent 55501

Kindertent-Speeltentje Piraten Tent 55501 op Allemaal Speelgoed
Kindertent-Speeltentje Piraten Tent 55501 Speel samen met je vriendjes in deze leuke piraten speeltent, bevrijdt samen met je vriendjes je kameraatje en herover de tent. Afmetingen: 135 cm ..

Kindertent Speeltentje Kasteel Tent 55509

Kindertent Speeltentje Kasteel Tent 55509 op Allemaal Speelgoed
Kindertent-Speeltentje Kasteel tent 55509 Speel samen met je vriendjes in deze leuke kasteel speeltent, verdedig samen met je vriendjes het kasteel tegen de indringer! De tent bestaat uit e ..

Prinsessen Speeltentje Princess Zoe

Prinsessen Speeltentje Princess Zoe op Allemaal Speelgoed
Super leuke prinsessen speeltent Prinses Zoe Speel samen met je vriendinnetjes in deze leuke prinsessen speeltent, ga lekker theetje drinken of neem je poppen mee, leg een paar kussen in de ..

Kindertent-Speeltentje Piratenboot Tent 55609

Kindertent-Speeltentje Piratenboot Tent 55609 op Allemaal Speelgoed
Kindertent-Speeltentje Piratenboot Tent 55509 Speel samen met je vriendjes in deze leuke piraten speeltent, bevrijdt samen met je vriendjes je kameraatje en herover de tent. Gedecoreerd met ..

Pop up speeltent Cars

Pop up speeltent Cars op Allemaal Speelgoed
Pop up speeltent Cars Mooie Cars Speeltent, een leuk speeltentje voor kleine Cars fans! Dit mooie speeltentje is voor zien van mooie Disney Cars applicaties en staat garant voor urenlang sp ..

Disney Minnie Mouse Speeltentje

Disney Minnie Mouse Speeltentje op Allemaal Speelgoed
Disney Minnie Mouse Speeltentje Mooie Disney Minnie MouseSpeeltent, een leuk speeltentje voor kleine Minnie Mouse fans! Dit mooie speeltentje is voor zien van mooie Disney Minnie Mouse appl ..

Minions speeltent

Minions speeltent op Allemaal Speelgoed
In deze Minions speeltent kan je de leukste spelletjes spelen. De tent heeft een kijkgat in het dak en een bedrukte speelmat op de vloer.

Speel teepee chevron - oranje/grijs/wit

Speel teepee chevron - oranje/grijs/wit op Allemaal Speelgoed
Breng wat extra avontuur in de slaapkamer van je kind met deze coole indianentent. Deze speel teepee chevron is bijna 2 meter hoog en gebouwd om lang mee te gaan.

Thomas de Trein speeltent

Thomas de Trein speeltent op Allemaal Speelgoed
In deze Thomas de Trein speeltent kan je heerlijk spelen. De vloer bestaat uit een speelmat voor extra veel speelplezier!

Disney Cars GetGo Ugo speeltent

Disney Cars GetGo Ugo speeltent op Allemaal Speelgoed
Gegarandeerd speelplezier in deze leuke Disney Cars GetGo Ugo speeltent. Deze tent is werkelijk in een handomdraai opgezet en weer opgeborgen.

Disney Cars pop-up speeltent

Disney Cars pop-up speeltent op Allemaal Speelgoed
In deze Disney Cars pop-up speeltent kan je heerlijk spelen! Beleef de leukste avonturen samen met de figuren bekend uit Disney Cars.

Disney Princess speeltent

Disney Princess speeltent op Allemaal Speelgoed
Met deze Disney Princess speeltent heb je jouw eigen prinsessenkasteel! Beleef je eigen sprookje in deze roze speeltent.

Disney Cars Mack speeltent

Disney Cars Mack speeltent op Allemaal Speelgoed
Deze speeltent in de vorm van de Disney Cars truck Mack ziet er echt cool uit en is met het pop-up systeem gemakkelijk neer te zetten en weer op te vouwen. Schitterend speelgoed waar kinder ..

Disney Frozen pop up speeltent 75 x 75 x 90 cm

Disney Frozen pop up speeltent 75 x 75 x 90 cm op Allemaal Speelgoed
Disney Frozen pop-up speeltent Deze Frozen pop-up tent is makkelijk op te zetten en weer op te bergen. De tent is licht waterafstotend en de bodem van de tent is gemaakt van duurzaam plasti ..

John Minions pop up speeltent 75 x 75 x 90 cm

John Minions pop up speeltent 75 x 75 x 90 cm op Allemaal Speelgoed
John Minions Pop Up speeltent Deze Minions pop-up tent is makkelijk op te zetten en weer op te bergen. De tent is licht waterafstotend en de bodem van de tent is gemaakt van duurzaam plasti ..

Intex Opblaasbare Speeltent Animal Trails 127 x 112 ..

Intex Opblaasbare Speeltent Animal Trails 127 x 112 x 116 cm op Allemaal Speelgoed
Intex Opblaasbare Speeltent Animal Trails. Deze opblaasbare speeltent van Intex heeft een klassieke tentvorm en een speels design om de fantasie van de kinderen te stimuleren. De tent heeft ..

Intex Speeltent Jungle Fun Cottage 95 x 107 x 75 cm

Intex Speeltent Jungle Fun Cottage 95 x 107 x 75 cm op Allemaal Speelgoed
Intex Speeltent Jungle Fun Cottage Met deze leuke speeltent, de Jungle Fun Cottage, beleven de kinderen ultiem speelplezier, zowel binnen als buitenshuis. Het tentje is zeer eenvoudig op te ..

Toyrific Princess Pop Up Speeltent

Toyrific Princess Pop Up Speeltent op Allemaal Speelgoed
ToyRific Princess pop up speeltent Heerlijk buiten spelen in deze speeltent. Vanuit de tent kun je alles in de gaten houden door het raampje of zelfs sterren kijken in het donker door het d ..

Intex camouflage speelhuis

Intex camouflage speelhuis op Allemaal Speelgoed
Dit supercoole speelhuis / speeltent van Intex is in camouflage kleuren.Ga lekker in de tuin spelen met dit speelhuis en plaats het bij of tussen de struiken en niemand kan je meer vinden.S ..

Pippi Langkous Villa Kakelbont speeltent

Pippi Langkous Villa Kakelbont speeltent op Allemaal Speelgoed
Leuke Pippi Langkous Villa Kakelbont speeltent.Deze Pippi Langkous Villa Kakelbont speeltent lijkt op Villa Kakelbont zoals te zien in de film/serie.Stoffen speeltent.Afmetingen: 98 x 73 x ..

Speeltent met 30 ballen

Speeltent met 30 ballen op Allemaal Speelgoed
Zet deze kleurrijke speeltent in de tuin, of gebruik hem om in de woonkamer te spelen. De tent wordt geleverd met 30 ballen, waardoor je hem ook kunt gebruiken als ballenbak. De speeltent i ..

Tafeltent 180x90x77Cm

Tafeltent 180x90x77Cm op Allemaal Speelgoed
Met deze tafeltent tover je een gewone eettafel eenvoudig om in een speeltent. Zo heb je ook met slecht weer een leuke plek om te spelen en avonturen te beleven! Afmetingen: 180x90x77cm

Disney Finding Dory luchtbelspeeltent

Disney Finding Dory luchtbelspeeltent op Allemaal Speelgoed
Waan jezelf in de zee met deze leuke Dory luchtbel speeltent. Perfect om te spelen met vriendjes en vriendinnen.

PAW Patrol truck speeltent

PAW Patrol truck speeltent op Allemaal Speelgoed
Een hele gave nieuwe speeltent Truck van je vriendjes van PAW Patrol, wat zul jij lekker spelen in deze leuke tent!

Speeltent Teepee - rood

Speeltent Teepee - rood op Allemaal Speelgoed
Je kind speelt net een echt indiaantje met deze mooie Teepeetent. De tent is gemaakt van stevige stoffen en is rood en wit van kleur.

Speeltent Teepee - blauw

Speeltent Teepee - blauw op Allemaal Speelgoed
Je kind beleeft spannende avonturen in deze mooie Teepeetent. De speeltent is erg stevig en heeft een blauw-witte kleur.

Disney Star Wars speeltent

Disney Star Wars speeltent op Allemaal Speelgoed
Deze Disney Star Wars speeltent is perfect om in te spelen met vriendjes en vriendinnen, maar kan ook een toevluchtsoord of een goede verstopplek zijn.

Thomas de Trein speelhuistent

Thomas de Trein speelhuistent op Allemaal Speelgoed
Ideaal om een geheime schuilplaats van te maken in de slaapkamer of de tuin. Echte Thomas fans zullen wild enthousiast zijn wanneer zij deze nieuwe Thomas speeltent zien.

Disney finding Dory speeltent

Disney finding Dory speeltent op Allemaal Speelgoed
Als je op bezoek gaat bij Dory en haar familie weet je nooit precies wat er kan gebeuren, maar leuk is het altijd wel! Dit geinige speelhuisje stimuleert de verbeelding van je kinderen.
Resultaten 1 tot 48 (van de 55 resultaten)