Facebook
Twitter
Google+

Speeltoestellen - Speelhuisjes

Overzicht van alle producten in de rubriek Speelhuisjes


Resultaten 1 tot 48 (van de 130 resultaten)
Nu met 25% voordeel!!
EXIT fantasia 100 loft speelhuis groen 158 cm op Allemaal Speelgoed
EXIT fantasia 100 loft speelhuis groen 158 cm
Exit fantasia 100 loft speelhuis Welk kind wil er nu geen eigen speelhuisje? Een geweldige plek om in de achtertuin te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. Met ..
Speelhuis Magic van Keter op Allemaal Speelgoed
Speelhuis Magic van Keter
KETER Magic Play speelhuis. De leukste avonturen beleef je in je eigen sprookjes-speelhuis. Voor kinderen vanaf 2 jaar. Het speelhuisje heeft een speels effect met de scheve lijnen en het s ..
EXIT Aksent speelhuis met glijbaan op Allemaal Speelgoed
EXIT Aksent speelhuis met glijbaan
Beleef spannende avonturen in je eigen tuin met dit prachtige speelhuisje van Aksent. Dit mooie, verhoogde speelhuisje kun je bereiken via het trappetje. Als je klaar bent met spelen, glijd ..
EXIT speelhuis Loft 500 met glijbaan - groen op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 500 met glijbaan - groen
De Loft 500 is een speelhuis voor jong én oud. Het is een ruim huisje met een zandbak waarin de jongsten zich heerlijk kunnen vermaken. Het waterdichte huisje heeft een echte veranda en vi ..
Tp toys play house hideaway op Allemaal Speelgoed
Tp toys play house hideaway
* Makkelijk te monteren door geprefabriceerde panelen * FSC gecertificeerd hout van Europees dennen-of sparrenhout * Perspex raam en hoge deur * Gecertificeerd volgens de Europese norm voor ..
EXIT speelhuis Beach 100 - roze op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Beach 100 - roze
Beleef de mooiste avonturen in dit prachtige fantasierijke speelhuisje dat in een sprookje niet zou misstaan. Een speelplek helemaal voor jezelf. Volop speelplezier voor jou, maar het staat ..
EXIT speelhuis Beach 300 met glijbaan - roze op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Beach 300 met glijbaan - roze
De Exit Beach 300 is een fantastisch speelhuisje met veranda en glijbaan! Dit fantasierijke speelhuisje is de droom van ieder kind! Door zijn natural looks is het huisje ook een prachtige a ..
EXIT Aksent speeltoren met aanbouwschommel + glijbaan + zandbak op Allemaal Speelgoed
EXIT Aksent speeltoren met aanbouwschommel + glijbaa ..
Genoeg speelmogelijkheden in deze complete speeltoren met een verhoogd platform, trappetje en een lange glijbaan. Bovendien heeft deze toren een zandbak waar je naar hartelust in kan spelen ..
EXIT speelhuis Loft 300 met glijbaan - naturel op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 300 met glijbaan - naturel
Het Exit Loft 300 speelhuis is een prachtig, houten huisje met een verhoogde veranda met een trappetje en glijbaan. Beleef fantastische avonturen in je eigen huisje. Een heerlijk plekje om ..
EXIT speelhuis Loft 100 - naturel op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 100 - naturel
Maak dit speelhuisje tot je eigen huis en speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de achtertuin. Dit huisje is ruim genoeg om in te spelen. Met zijn wit gekleurde ramen is dit spe ..
EXIT speelhuis Fantasia 100 - roze op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Fantasia 100 - roze
Nodig je beste vriendinnetjes uit en beleef de leukste avonturen in dit prachtige Fantasia speelhuis! Het huisje is roze van kleur en voorzien van een deur en ramen. Dit prachtige fantasier ..
EXIT speelhuis Fantasia 300 met glijbaan - roze op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Fantasia 300 met glijbaan - roze
Dit verhoogde Exit Fantasia speelhuisje is het droomhuis van ieder kind! Compleet met veranda en glijbaan. Het fantasierijke huisje heeft vrolijke kleuren en asymmetrische deuren en ramen w ..
EXIT speelhuis Fantasia 100 - groen op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Fantasia 100 - groen
Nodig je vriendjes of vriendinnetjes uit om te komen spelen in jouw eigen houten speelhuisje! Ga je prachtige huisje van EXIT binnen via de voordeur en kijk uit het raam. Komt de visite er ..
EXIT speelhuis Loft 500 met glijbaan - rood op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 500 met glijbaan - rood
Een prachtig, compleet speelhuis met veranda, glijbaan en zelfs een zandbak! Kinderen kunnen heerlijk spelen in dit mooie waterdichte Exit Loft 500 speelhuis dat met zijn rode kleur ook nog ..
EXIT speelhuis Loft 500 met glijbaan - naturel op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 500 met glijbaan - naturel
De Loft 500 is een speelhuisje voor jong én oud. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via de hoge glijbaan glijd je zo weer naar beneden! De jongsten spelen in de zandbak terwij ..
EXIT speelhuis Fantasia 300 - groen op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Fantasia 300 - groen
Iedereen wil bij jou komen spelen met dit schitterende, houten speelhuis van Exit in de achtertuin! Dit paleisje heeft een echte veranda en glijbaan. Eenvoudig te monteren door de voorgemon ..
Smoby speelhuis Floralie nieuw op Allemaal Speelgoed
Smoby speelhuis Floralie nieuw
Deze mooie, nieuwe uitvoering van dit populaire Floralie speelhuis van Smoby is nu uitgebreid met een schitterend aanrecht met gootsteen! Daarnaast bevat het huis een deur met werkende deur ..
EXIT speelhuis Loft 100 - groen op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 100 - groen
Met dit Exit Loft speelhuisje heeft jouw kindje gegarandeerd urenlang speelplezier! Het is een ruim huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. En door het waterdichte dak ..
EXIT Aksent speeltoren met glijbaan op Allemaal Speelgoed
EXIT Aksent speeltoren met glijbaan
Met de Exit Aksent speeltoren hebben kinderen een hele zomer plezier. Klim naar het platform via de trap en glijd dan via de glijbaan weer naar beneden. In de zandbak kun je bovendien naar ..
Nu met 5% voordeel!!
Speelhuis Villa - rood/groen/blauw op Allemaal Speelgoed
Speelhuis Villa - rood/groen/blauw
Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt uit en beleef samen de leukst zomer ooit in deze prachtige speelvilla! Dit vrolijk gekleurde huis heeft openslaande ramen en deuren en i ..
EXIT speelhuis Beach 300 met glijbaan - grijs op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Beach 300 met glijbaan - grijs
Een eigen huisje hebben, dat wil toch iedereen! Een speelplek waar kinderen fijn kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. En de Exit Beach 300 is wel een heel mooi huisje dat best ..
EXIT speelhuis Loft 300 met glijbaan - groen op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 300 met glijbaan - groen
Het Exit Loft 300 houten speelhuis is een prachtig huisje met verhoogde veranda met trappetje. Beleef de meest fantastische avonturen in je eigen huisje. En na afloop glijd je via het glijb ..
Speelhuis Hobby - rood/groen/blauw op Allemaal Speelgoed
Speelhuis Hobby - rood/groen/blauw
Je hoeft je niet te vervelen in dit leuke speelhuis Hobby. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt uit en beleef samen de leukste zomer ooit! Het speelhuis is voorzien van open ..
EXIT speelhuis Loft 300 met glijbaan - rood op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 300 met glijbaan - rood
Op zoek naar een speelhuisje dat alles heeft? Dat is de Exit Loft 300! Een prachtig, houten huisje met verhoogde veranda met een trappetje en glijbaan. Beleef de meest fantastische avonture ..
EXIT speelhuis Beach 100 - grijs op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Beach 100 - grijs
Beleef veel plezier in jouw eigen superleuke speelhuisje! Een speelplek helemaal voor jezelf om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. De Exit Beach 100 is ee ..
Little Tikes speelhuis met picknicktafel op Allemaal Speelgoed
Little Tikes speelhuis met picknicktafel
Kinderen kunnen binnen spelen en buiten picknicken met dit mooie Little Tikes speelhuis met picknicktafel! Voorzien van een keuken met gaspitten, een oven, kastjes, een haard en een deur me ..
AXI speelhuis Liam met dubbele schommel + glijbaan + zandbak op Allemaal Speelgoed
AXI speelhuis Liam met dubbele schommel + glijbaan + ..
De Liam van AXI is een superleuk speelhuis met onbegrensde mogelijkheden! Kinderen kunnen spelen, klimmen, glijden én schommelen. Prachtig, houten huis met wel twee schommels en een verand ..
Little Tikes Country Cottage roze op Allemaal Speelgoed
Little Tikes Country Cottage roze
Het Little Tikes Country Cottage is een schattig, roze speelhuis voor meisjes met 4 ramen met luiken en een deur die open en dicht kan. Binnenin zijn een gootsteen, fornuis en draadloze tel ..
Injusa Disney Frozen speelhuis op Allemaal Speelgoed
Injusa Disney Frozen speelhuis
Superhip Frozen speelhuis, met print van de prinsesjes Anna en Elsa en natuurlijk ook van sneeuwpop Olaf! Het speelhuis is uitgevoerd met meerdere deurtjes, een brievenbus en een bloembak m ..
AXI speelhuis Liam met glijbaan + zandbak op Allemaal Speelgoed
AXI speelhuis Liam met glijbaan + zandbak
In dit supergezellige Liam-speelhuis van AXI kun je urenlang spelen, klimmen én glijden! Het verhoogde, houten huis is voorzien van een mooie glijbaan, een zandbak en een balustrade voor d ..
EXIT speelhuis Loft 100 - rood op Allemaal Speelgoed
EXIT speelhuis Loft 100 - rood
Dit Exit Loft speelhuis is een prachtig rood huis met vrolijke wit gekleurde ramen. Een droomhuis voor ieder kind! Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vrien ..
Tp toys play house forest villa op Allemaal Speelgoed
Tp toys play house forest villa
* Materiaal FSC gecertificeerd hout van Europees dennen-of sparrenhout * Met de hand geschilderd * Makkelijk te monteren door de geprefabriceerde panelen * 2 Perspex ramen * Hoge deur met b ..
AXI houten speelhuis Robin met glijbaan op Allemaal Speelgoed
AXI houten speelhuis Robin met glijbaan
Een hele zomer plezier in de eigen achtertuin met dit prachtige, houten speelhuisje Robin van AXI! Het huisje is uitgerust met een superleuke glijbaan, een schoorsteen en een scheve deur en ..
AXI speelhuis Liam met schommel + glijbaan + zandbak op Allemaal Speelgoed
AXI speelhuis Liam met schommel + glijbaan + zandbak
In het schitterende Liam-speelhuis van AXI kunnen kinderen urenlang spelen, klimmen, glijden en schommelen! Dit verhoogde, houten huis is voorzien van een glijbaan, veranda, schommel en zan ..
AXI speelhuis Emma met glijbaan op Allemaal Speelgoed
AXI speelhuis Emma met glijbaan
Nu hebben kinderen hun eigen, mooie paleisje in de achtertuin! Dit speelhuis Emma van AXI is een houten speelhuisje op poten met glijbaan. Ook voorzien van een balustrade voor extra veiligh ..
Sunny Cabin speelhuisje op Allemaal Speelgoed
Sunny Cabin speelhuisje
Kijk eens, het lijkt net of dit huisje met de speelse vormen zo uit een sprookje komt! Dit mooie Sunny Cabin speelhuis is voorzien van scheve raampjes en deurtjes en een spiekraampje onderi ..
AXI houten speelhuis Alex op Allemaal Speelgoed
AXI houten speelhuis Alex
Lekker een boekje lezen op de veranda voor je eigen houten huisje! Dit schitterende AXI speelhuis Alex is gemaakt van topkwaliteit hout en is voorzien van een deur en ramen die open kunnen.
AXI speelhuis Winnie de Poeh met glijbaan op Allemaal Speelgoed
AXI speelhuis Winnie de Poeh met glijbaan
Met dit verhoogde, houten Winnie de Poeh-speelhuis van AXI hebben kinderen een hele zomer lang hun eigen, mooie buitenhuis! Voorzien van een glijbaan en mooie Winnie en Teigetje figuren.
AXI houten speelhuis Jesse op Allemaal Speelgoed
AXI houten speelhuis Jesse
Met dit schattige, houten Jesse speelhuisje van AXI lijkt het net of je een sprookje bent binnen gewandeld! Het prachtige huis is voorzien van scheve ramen en een schoorsteen op het dak.
AXI houten speelhuis Tom met glijbaan op Allemaal Speelgoed
AXI houten speelhuis Tom met glijbaan
Een zomer lang speelplezier in dit leuke, houten speelhuis op palen! Dit mooie Tom huis van AXI is voorzien van een prachtige veranda en een leuke glijbaan voor de kleine avonturiers.
Sunny Cabin XL speelhuisje met glijbaan op Allemaal Speelgoed
Sunny Cabin XL speelhuisje met glijbaan
Beklim jouw Sunny Cabin XL speelhuis via de trap en ga naar binnen! Dit sprookjesachtige huisje is voorzien van grappige, scheve raampjes en deuren en bevat zelfs een mooie glijbaan.
AXI houten speelhuis Julia op Allemaal Speelgoed
AXI houten speelhuis Julia
Met dit mooie, houten AXI speelhuis Julia in de tuin heb je echt een plekje voor jezelf! Schitterend huis van 120 x 118 x 167 centimeter groot dat een accessoire vormt in elke tuin.
AXI speelhuis Noa op Allemaal Speelgoed
AXI speelhuis Noa
Dit houten Noa-huisje van AXI zal schitterend in de tuin staan en biedt kinderen een hoop zomers plezier! Het deurtje en de luiken van dit mooie, houten huis kunnen worden geopend.
AXI speelhuis Max met glijbaan op Allemaal Speelgoed
AXI speelhuis Max met glijbaan
Het Max-speelhuis van AXI is leuk om in te spelen, picknicken én logeren! Het houten huisje is helemaal compleet met een ladder, een veranda, een glijbaan en een grote zandbak.
SwingKing speeltoestel Niels met glijbaan - blauw op Allemaal Speelgoed
SwingKing speeltoestel Niels met glijbaan - blauw
Deze SwingKing speeltoestel Niels met glijbaan is voorzien van een uitdagende schommel van rond hout en heeft ook een leuke zandbak. Standaard zitten er twee schommelzitjes bij.
Smoby Friends speelhuis met buitentafel op Allemaal Speelgoed
Smoby Friends speelhuis met buitentafel
Beleef de mooiste zomer ooit in je eigen Friends speelhuisje van Smoby. Je eigen plek om leuk te spelen met je vriendjes of om jezelf even terug te trekken en een boek te lezen.
SwingKing speeltoren Daan met 2-delige schommel + glijbaan - rood op Allemaal Speelgoed
SwingKing speeltoren Daan met 2-delige schommel + gl ..
Compleet SwingKing Daan speeltoestel met een dubbele schommel, accessoires als telescoop, handgrepen en een stuurwiel en een 3 meter lange, rode glijbaan met wateraansluiting.
AXI speelhuis Arthur met glijbaan op Allemaal Speelgoed
AXI speelhuis Arthur met glijbaan
Voel je net een echte ridder of prinses in dit houten Arthur-speelhuis van AXI! Het speelkasteel in de vorm van een toren is helemaal compleet met een trappetje en glijbaan.
Resultaten 1 tot 48 (van de 130 resultaten)

Aanraders via Google!!