Facebook
Twitter
Google+

Speeltoestellen - Glijbanen

Overzicht van alle producten in de rubriek Glijbanen


Resultaten 1 tot 48 (van de 53 resultaten)
Big - baby-slide glijbaan op Allemaal Speelgoed
Big - baby-slide glijbaan
De BIG-Baby-Slide glijbaan - voor kleine, actieve kinderen. De glijbaan heeft een lengte van 118 cm en kan in een mum van tijd opgebouwd worden dankzij het meegeleverde BIG-gereedschap. De ..
Nu met 30% voordeel!!
Little Tikes speeltoestel super evergreen 335 cm op Allemaal Speelgoed
Little Tikes speeltoestel super evergreen 335 cm
Little Tikes speeltoestel super evergreen Kinderen zullen veel klim- en glijplezier beleven op dit supergrote klimrek. Ze kunnen verschillende rotswanden beklimmen. De 2 glijbanen zijn gesc ..
Nu met 33% voordeel!!
Fisher Price Bing speeltuin speelset op Allemaal Speelgoed
Fisher Price Bing speeltuin speelset
Fisher-Price Bing speeltuin speelset Bing is vandaag in de speeltuin, net om de hoek. Deze vrolijk gekleurde speeltuin speelset bestaat uit een glijbaan, een schommel, een klimrek en een to ..
Nu met 26% voordeel!!
Injusa glijbaan My First Slide blauw/geel 200 cm op Allemaal Speelgoed
Injusa glijbaan My First Slide blauw/geel 200 cm
Injusa glijbaan My First Slide Deze glijbaan van Injusa maakt van buitenspelen één groot feest! De prachtige vorm van de glijbaan, zijn felle kleuren en het stabiele ontwerp zorgen ervoor ..
Smoby - waterglijbaan groot op Allemaal Speelgoed
Smoby - waterglijbaan groot
Mooie waterglijbaan van Smoby in vrolijke kleuren. Gemaakt van hoogwaardig kunststof in een vrolijk design. Op de glijbaan sluit je eenvoudig een tuinslang aan voor verfrissende glijpartije ..
Nu met 25% voordeel!!
Injusa glijbaan Dolphin Slide blauw/geel 210 cm op Allemaal Speelgoed
Injusa glijbaan Dolphin Slide blauw/geel 210 cm
Injusa glijbaan Dolphin Slide Deze glijbaan van Injusa maakt van buitenspelen een groot feest! De prachtige vorm van de dolfijn, zijn felle kleuren en het stabiele ontwerp zorgen ervoor dat ..
Little Tikes reuze Glijbaan Primary op Allemaal Speelgoed
Little Tikes reuze Glijbaan Primary
Little Tikes reuze Glijbaan Primary Deze reuze glijbaan heeft een glijvlak van 180 cm lang. Met hoge zijkanten voor soepel glijplezier. De trap heeft ingebouwde handvatten, extra brede tra ..
Nu met 25% voordeel!!
Hörby Bruk Glijbaan Mini Blauw op Allemaal Speelgoed
Hörby Bruk Glijbaan Mini Blauw
Horby Bruk Glijbaan Mini. Leuke glijbaan compleet met ladder en stabilisatorstang. Materiaal: - Baan: Kunststof - Frame: Staal Helling hoogte: 0,85 m Helling lengte: 1,80 m Basis oppervlakt ..
Little Tikes Glijbaan Blauw Groen op Allemaal Speelgoed
Little Tikes Glijbaan Blauw Groen
Roetsj! Daar glijd je zomaar van de glijbaan af. De Little Tikes Glijbaan Blauw Groen is een feestje voor de allerkleinsten. Omhoog klimmen en weer naar beneden glijden, ze kunnen het helem ..
Frozen Glijbaan op Allemaal Speelgoed
Frozen Glijbaan
De Smoby XS glijbaan heeft een afbeelding van Olaf, Elsa en Anna uit Disney Frozen. De glijbaan is stabiel en voorzien van anti-slip treden. Je kunt de glijbaan zowel binnen als buiten gebr ..
Cars Glijbaan op Allemaal Speelgoed
Cars Glijbaan
Jij roetsjt net zo snel naar beneden op deze Cars Glijbaan als dat Bliksem McQueen op de racebaan doet. Super snel dus! Deze te gekke glijbaan is perfect voor in de achtertuin. Zo kun jij i ..
Glijbaan Met Sproeier 124x39x72 Cm op Allemaal Speelgoed
Glijbaan Met Sproeier 124x39x72 Cm
Deze Glijbaan Met Sproeier 124x39x72 Cm is ideaal voor binnen en buiten! Kleintjes roetsjen naar beneden en beleven de meeste lol. De glijbaan is geel en heeft een groen trappetje met 3 tre ..
Little Tikes Reuze glijbaan evergreen op Allemaal Speelgoed
Little Tikes Reuze glijbaan evergreen
Veilig klimmen, klauteren en glijden met Little Tikes! Deze reuze glijbaan heeft een 180 cm lang glijvlak met hoge ronde zijkanten voor soepel glijplezier. De trap heeft ingebouwde handvate ..
Hello Kitty glijbaan Smoby op Allemaal Speelgoed
Hello Kitty glijbaan Smoby
Midden op de glijbaan staat een prachtige afbeelding van je grote vriendin Hello Kitty!! Uw kleintje kan eerst met een beetje hulp de twee treden beklimmen, bovenop de glijbaan gaan zitten ..
Smoby Glijbaan KS op Allemaal Speelgoed
Smoby Glijbaan KS
Meer speelvertier met de glijbaan KS van Smoby! Een glijbaan brengt kinderen altijd veel plezier: ze glijden, klimmen en klauteren. De glijbaan wordt omgetoverd tot kasteel, fort of piraten ..
Feber Activitypark speeltoestel met glijbaan op Allemaal Speelgoed
Feber Activitypark speeltoestel met glijbaan
Nodig je vriendjes uit voor de leukste zomer ooit met dit Feber Activitypark speeltoestel met glijbaan om in te klimmen en klauteren! Draai de glijbaan om en onthul een handig trappetje. Su ..
Glijbaan 118x71x49 cm op Allemaal Speelgoed
Glijbaan 118x71x49 cm
Met deze vrolijke glijbaan wordt buitenspelen nóg veel leuker! Deze Glijbaan 118x71x49 cm heeft prachtige blauwe en rode kleuren en is geschikt voor jonge kinderen. Roetsj naar beneden en ..
Feber Activity Center met glijbaan op Allemaal Speelgoed
Feber Activity Center met glijbaan
In een speeltuin mogen kinderen graag klimmen, klauteren en glijden. Nu heb je je eigen speeltuin in de achtertuin met jouw Feber Activity Center. Klim via de ladder of de klimwand op dit v ..
Smoby Waterglijbaan op Allemaal Speelgoed
Smoby Waterglijbaan
Beleef de leukste zomer ooit met deze coole waterglijbaan! Dit is een hele stevige glijbaan met een hoge zijgeleiding die de kinderen extra veiligheid biedt. Sluit de tuinslang aan voor onb ..
Smoby XS glijbaan op Allemaal Speelgoed
Smoby XS glijbaan
De allerkleinsten beleven een fantastische zomer met deze leuke glijbaan van Smoby! De glijbaan heeft een glijlengte van 90 cm en je kunt er bovendien een tuinslang op aansluiten voor nog m ..
Smoby Glijbaan Small met Wateraansluiting op Allemaal Speelgoed
Smoby Glijbaan Small met Wateraansluiting
Lekker afkoelen en spelen op een warme zomerdag doe je met deze Smoby small waterglijbaan. De glijbaan heeft een wateraansluiting voor de tuinslang, zodat je er een waterglijbaan van kunt m ..
Smoby glijbaan Funny met wateraansluiting op Allemaal Speelgoed
Smoby glijbaan Funny met wateraansluiting
Lekker afkoelen en spelen op een warme zomerdag doe je met deze Smoby waterglijbaan. De glijbaan heeft een wateraansluiting voor de tuinslang, zodat je er een waterglijbaan van kunt maken.
Klimrek plum pyramid op Allemaal Speelgoed
Klimrek plum pyramid
* Uren van outdoor speelplezier! * Premium FSC-gecertificeerd hout * 8ft wave glijbaan inclusief * Montage ongeveer 5 uur met 2 volwassenen * Aanbevolen leeftijd: 3 to 12 jaar
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - appelgroen op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - appelgroen
Met deze mooie appeltjesgroene SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - violet op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - violet
Met deze mooie violete SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - blauw op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - blauw
Met deze mooie blauwe SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - groen op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - groen
Met deze mooie groene SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
SwingKing montageglijbaan - 2,5 meter - groen op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 2,5 meter - groen
Met deze mooie groene SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
SwingKing montageglijbaan - 2,5 meter - geel op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 2,5 meter - geel
Met deze mooie gele SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
SwingKing montageglijbaan - 2,5 meter - rood op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 2,5 meter - rood
Met deze mooie rode SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - rood op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - rood
Met deze mooie rode SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - geel op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 3 meter - geel
Met deze mooie gele SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
Houten avonturen speelhuis plum op Allemaal Speelgoed
Houten avonturen speelhuis plum
* Je eigen houten huisje! * Premium FSC-gecertificeerd hout * 8ft Wave glijbaan * Montage ong. 6 uur met 2 volwassenen * Aanbevolen leeftijd: 3 tot 12 jaar
SwingKing montageglijbaan - 2,5 meter - blauw op Allemaal Speelgoed
SwingKing montageglijbaan - 2,5 meter - blauw
Met deze mooie blauwe glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!
Step2 speeltoestel bergbeklimmen op Allemaal Speelgoed
Step2 speeltoestel bergbeklimmen
Je kleine avonturier kan op een spannend Alpine-avontuur gaan met dit Step2 klimtoestel. Het speeltoestel bevat twee bergbeklimmingsmuren en een glijbaan.
Houten uitkijktoren plum op Allemaal Speelgoed
Houten uitkijktoren plum
* Uitkijktoren met glijbaan en zandbak * Wave glijbaan 8ft * Eenvoudige montage-instructies * Inclusief grondze * Aanbevolen leeftijd is 3 -12 jaar
Feber glijbaan junior op Allemaal Speelgoed
Feber glijbaan junior
Degelijke en stabiele glijbaan voor de allerkleinsten (vanaf 2 jaar). Deze glijbaan heeft een glijlengte van maar liefst 150 cm.
Feber glijbaan 10 op Allemaal Speelgoed
Feber glijbaan 10
Deze Feber 10 glijbaan is opvouwbaar en eenvoudig op te bergen. Voorzien van een hoge trapleuningen voor grotere veiligheid.
Smoby glijbaan XS - roze/goen op Allemaal Speelgoed
Smoby glijbaan XS - roze/goen
Deze Smoby XS glijbaan is klein en compact. Met een glijlengte van 90 cm, staat deze glijbaan garant voor uren speelplezier.
Feber curve glijbaan op Allemaal Speelgoed
Feber curve glijbaan
Nieuwste model glijbaan van Feber met fantastiche bocht.De glijbaan heeft ook nog een wateraansluiting en is zeer stabiel.
Glijbaan op Allemaal Speelgoed
Glijbaan
Glijden op deze mooie glijbaan wordt een feest! De glijbaan is erg stevig en is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten.
Feber mega glijbaan - XXLl op Allemaal Speelgoed
Feber mega glijbaan - XXLl
Ervaar urenlang speelplezier met deze Feber megaglijbaan. De glijbaan is gemaakt van hoogwaardig, stevig kunststof.
Glijbaan kbt rex met golf rex 10ft rood op Allemaal Speelgoed
Glijbaan kbt rex met golf rex 10ft rood
* Golf glijbaan * HDPE kunststof * Ook als water glijbaan te gebruiken * Lengte 10ft * Montage hoogte 150 cm
Glijbaan kbt rex met golf 10ft groen op Allemaal Speelgoed
Glijbaan kbt rex met golf 10ft groen
* Golf glijbaan * HDPE kunststof * Ook als water glijbaan te gebruiken * Lengte 10ft * Montage hoogte 150 cm
Glijbaan kbt rex met golf 8ft groen op Allemaal Speelgoed
Glijbaan kbt rex met golf 8ft groen
* Golf glijbaan * HDPE kunststof * Ook als water glijbaan te gebruiken * Lengte 8ft * Montage hoogte 120 cm
Klimrek plum metal dome overdekt en glijbaan blauw op Allemaal Speelgoed
Klimrek plum metal dome overdekt en glijbaan blauw
* Metalen klimrek * Geheel overdekt * 227 x 227 x 258 cm * Vanaf 3 jaar * Maximaal gebruikersgewicht 50kg
Klimrek plum metal dome 150 met glijbaan blauw op Allemaal Speelgoed
Klimrek plum metal dome 150 met glijbaan blauw
* Metalen klimrek * 227 x 227 x 258 cm * Vanaf 3 jaar * Maximaal gebruikersgewicht 50kg * Gewicht 44kg
Little Tikes grote glijbaan op Allemaal Speelgoed
Little Tikes grote glijbaan
Jij hoeft niet meer naar de speeltuin met deze grote glijbaan van Little Tikes in de achtertuin!
Resultaten 1 tot 48 (van de 53 resultaten)

Aanraders via Google!!