Facebook
Twitter
Google+

Speeltoestellen - Glijbanen

Overzicht van alle producten in de rubriek Glijbanen


Resultaten 1 tot 20 (van de 20 resultaten)
Big - baby-slide glijbaan op Allemaal Speelgoed
Big - baby-slide glijbaan
De BIG-Baby-Slide glijbaan - voor kleine, actieve kinderen. De glijbaan heeft een lengte van 118 cm en kan in een mum van tijd opgebouwd worden dankzij het meegeleverde BIG-gereedschap. De ..
Nu met 30% voordeel!!
Little Tikes speeltoestel super evergreen 335 cm op Allemaal Speelgoed
Little Tikes speeltoestel super evergreen 335 cm
Little Tikes speeltoestel super evergreen Kinderen zullen veel klim- en glijplezier beleven op dit supergrote klimrek. Ze kunnen verschillende rotswanden beklimmen. De 2 glijbanen zijn gesc ..
Nu met 33% voordeel!!
Fisher Price Bing speeltuin speelset op Allemaal Speelgoed
Fisher Price Bing speeltuin speelset
Fisher-Price Bing speeltuin speelset Bing is vandaag in de speeltuin, net om de hoek. Deze vrolijk gekleurde speeltuin speelset bestaat uit een glijbaan, een schommel, een klimrek en een to ..
Nu met 26% voordeel!!
Injusa glijbaan My First Slide blauw/geel 200 cm op Allemaal Speelgoed
Injusa glijbaan My First Slide blauw/geel 200 cm
Injusa glijbaan My First Slide Deze glijbaan van Injusa maakt van buitenspelen één groot feest! De prachtige vorm van de glijbaan, zijn felle kleuren en het stabiele ontwerp zorgen ervoor ..
Smoby - waterglijbaan groot op Allemaal Speelgoed
Smoby - waterglijbaan groot
Mooie waterglijbaan van Smoby in vrolijke kleuren. Gemaakt van hoogwaardig kunststof in een vrolijk design. Op de glijbaan sluit je eenvoudig een tuinslang aan voor verfrissende glijpartije ..
Nu met 25% voordeel!!
Injusa glijbaan Dolphin Slide blauw/geel 210 cm op Allemaal Speelgoed
Injusa glijbaan Dolphin Slide blauw/geel 210 cm
Injusa glijbaan Dolphin Slide Deze glijbaan van Injusa maakt van buitenspelen een groot feest! De prachtige vorm van de dolfijn, zijn felle kleuren en het stabiele ontwerp zorgen ervoor dat ..
Little Tikes reuze Glijbaan Primary op Allemaal Speelgoed
Little Tikes reuze Glijbaan Primary
Little Tikes reuze Glijbaan Primary Deze reuze glijbaan heeft een glijvlak van 180 cm lang. Met hoge zijkanten voor soepel glijplezier. De trap heeft ingebouwde handvatten, extra brede tra ..
Nu met 25% voordeel!!
Hörby Bruk Glijbaan Mini Blauw op Allemaal Speelgoed
Hörby Bruk Glijbaan Mini Blauw
Horby Bruk Glijbaan Mini. Leuke glijbaan compleet met ladder en stabilisatorstang. Materiaal: - Baan: Kunststof - Frame: Staal Helling hoogte: 0,85 m Helling lengte: 1,80 m Basis oppervlakt ..
Little Tikes Glijbaan Blauw Groen op Allemaal Speelgoed
Little Tikes Glijbaan Blauw Groen
Roetsj! Daar glijd je zomaar van de glijbaan af. De Little Tikes Glijbaan Blauw Groen is een feestje voor de allerkleinsten. Omhoog klimmen en weer naar beneden glijden, ze kunnen het helem ..
Little Tikes grote glijbaan Sunshine op Allemaal Speelgoed
Little Tikes grote glijbaan Sunshine
Op deze glijbaar beleef je de grootste lol! Little Tikes grote glijbaan Sunshine is extra breed en heeft een glijbaan van wel 150 cm! Door de brede traptreden kun je gemakkelijk naar boven ..
Little Tikes Grote Glijbaan Primary op Allemaal Speelgoed
Little Tikes Grote Glijbaan Primary
Laat je kind kennis maken met klauteren en glijden! Deze grote glijbaan van Little Tikes heeft een 150 cm lang glijvlak en een brede basis. De traptreden zijn daardoor breder voor extra sta ..
Frozen Glijbaan op Allemaal Speelgoed
Frozen Glijbaan
De Smoby XS glijbaan heeft een afbeelding van Olaf, Elsa en Anna uit Disney Frozen. De glijbaan is stabiel en voorzien van anti-slip treden. Je kunt de glijbaan zowel binnen als buiten gebr ..
Little tikes reuze glijbaan oranje op Allemaal Speelgoed
Little tikes reuze glijbaan oranje
Lekker klimmen en klauteren op de vrolijk gekleurde Little Tikes glijbaan! De stevige glijbaan van Little Tikes is gemaakt van duurzaam en weersbestendig kunststof. Hierdoor is de glijbaan ..
Cars Glijbaan op Allemaal Speelgoed
Cars Glijbaan
Jij roetsjt net zo snel naar beneden op deze Cars Glijbaan als dat Bliksem McQueen op de racebaan doet. Super snel dus! Deze te gekke glijbaan is perfect voor in de achtertuin. Zo kun jij i ..
Glijbaan Met Sproeier 124x39x72 Cm op Allemaal Speelgoed
Glijbaan Met Sproeier 124x39x72 Cm
Deze Glijbaan Met Sproeier 124x39x72 Cm is ideaal voor binnen en buiten! Kleintjes roetsjen naar beneden en beleven de meeste lol. De glijbaan is geel en heeft een groen trappetje met 3 tre ..
Little Tikes Reuze glijbaan evergreen op Allemaal Speelgoed
Little Tikes Reuze glijbaan evergreen
Veilig klimmen, klauteren en glijden met Little Tikes! Deze reuze glijbaan heeft een 180 cm lang glijvlak met hoge ronde zijkanten voor soepel glijplezier. De trap heeft ingebouwde handvate ..
Little Tikes glijbaan roze groot op Allemaal Speelgoed
Little Tikes glijbaan roze groot
Met deze grote glijbaan in de tuin beleef je altijd pret!! Glijbanen van Little Tikes staan garant voor veel speelplezier. Samen met je beste vriendjes en vriendinnen speel je lekker buiten ..
Hello Kitty glijbaan Smoby op Allemaal Speelgoed
Hello Kitty glijbaan Smoby
Midden op de glijbaan staat een prachtige afbeelding van je grote vriendin Hello Kitty!! Uw kleintje kan eerst met een beetje hulp de twee treden beklimmen, bovenop de glijbaan gaan zitten ..
Smoby Glijbaan KS op Allemaal Speelgoed
Smoby Glijbaan KS
Meer speelvertier met de glijbaan KS van Smoby! Een glijbaan brengt kinderen altijd veel plezier: ze glijden, klimmen en klauteren. De glijbaan wordt omgetoverd tot kasteel, fort of piraten ..
Glijbaan 118x71x49 cm op Allemaal Speelgoed
Glijbaan 118x71x49 cm
Met deze vrolijke glijbaan wordt buitenspelen nóg veel leuker! Deze Glijbaan 118x71x49 cm heeft prachtige blauwe en rode kleuren en is geschikt voor jonge kinderen. Roetsj naar beneden en ..

Aanraders via Google!!