Allemaal Speelgoed - Ballen | Alle producten in de rubriek Skippyballen


Resultaten 1 tot 32 (van de 32 resultaten)


Minions Skippy Bal 40/45 Cm

Minions Skippy Bal 40/45 Cm op Allemaal Speelgoed
Gele skippybal van stevig kunststof met afbeelding van de Minions. De skippybal is geschikt tot een gewicht van 50 kg.

Skippybal 60cm

Skippybal 60cm op Allemaal Speelgoed
Op deze skippybal spring je overal naartoe! De skippybal is gemaakt van stevig kunststof en heeft een diameter van ca. 60 cm. Het handvat is rond, zodat je je goed vast kan houden.

Skippybal 50cm

Skippybal 50cm op Allemaal Speelgoed
Op deze skippybal spring je overal naartoe! De skippybal is gemaakt van stevig kunststof en heeft een diameter van 50 cm. Het handvat is rond, zodat je je goed vast kan houden.

Skippybal Finding Dory 40/50Cm

Skippybal Finding Dory 40/50Cm op Allemaal Speelgoed
Mooie blauwe skippybal met leuke afbeelding van Dory en Nemo uit Finding Dory.

Skippybal Disney Cars 50cm

Skippybal Disney Cars 50cm op Allemaal Speelgoed
Kangaroo/ skippybal van Disney Cars. De rode skippybal heeft een doorsnede van 50cm en een kunststof handvat zodat je je stevig vast kunt houden.

Skippy Koe - Blauw

Skippy Koe - Blauw op Allemaal Speelgoed
Weg met die saaie skippybal, want vanaf nu waan jij je een echte rodeorijder met deze skippy koe. Vat deze koe bij de hoorns en ga mee op avontuur! Dit artikel is nu niet op voorraad en hel ..

Skippy Bal 60 cm

Skippy Bal 60 cm op Allemaal Speelgoed
Stuiter weg op deze skippybal van 60 cm!

Skippy Bal 45 cm

Skippy Bal 45 cm op Allemaal Speelgoed
Met deze skippybal maak jij de grootste sprongen!

Summertime skippybal varkensgezicht blauw 55 cm

Summertime skippybal varkensgezicht blauw 55 cm op Allemaal Speelgoed
Summertime skippybal varkensgezicht Stuiter door je hele straat met deze super leuke skippybal. De skippybal heeft een grappig varkensgezicht en heeft een doorsnede van 55 cm. Met het stevi ..

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Rood

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Rood op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys Skippybal Smiley. Leuke, kleurrijke skippybal met de afbeelding van een smiley erop. Met stevig handvat, zodat je jezelf goed vast kunt houden tijdens het stuiteren. Materiaal: Ru ..

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Paars

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Paars op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys Skippybal Smiley. Leuke, kleurrijke skippybal met de afbeelding van een smiley erop. Met stevig handvat, zodat je jezelf goed vast kunt houden tijdens het stuiteren. Materiaal: Ru ..

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Oranje

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Oranje op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys Skippybal Smiley. Leuke, kleurrijke skippybal met de afbeelding van een smiley erop. Met stevig handvat, zodat je jezelf goed vast kunt houden tijdens het stuiteren. Materiaal: Ru ..

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Blauw

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Blauw op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys Skippybal Smiley. Leuke, kleurrijke skippybal met de afbeelding van een smiley erop. Met stevig handvat, zodat je jezelf goed vast kunt houden tijdens het stuiteren. Materiaal: Ru ..

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Groen

Eddy Toys Skippybal Smiley 45 cm Groen op Allemaal Speelgoed
Eddy Toys Skippybal Smiley. Leuke, kleurrijke skippybal met de afbeelding van een smiley erop. Met stevig handvat, zodat je jezelf goed vast kunt houden tijdens het stuiteren. Materiaal: Ru ..

Toys Pure Skippybal: Koe Blauw 27 cm

Toys Pure Skippybal: Koe Blauw 27 cm op Allemaal Speelgoed
Beleef veel springplezier met deze skippybal! De skippybal is een koe met de kleur blauw! Afmeting: Zithoogte = 27 cm De skippybal is nog niet opgeblazen.

Toys Pure Skippybal: Koe Roze 27 cm

Toys Pure Skippybal: Koe Roze 27 cm op Allemaal Speelgoed
Beleef veel springplezier met deze skippybal! De skippybal is een koe met de kleur roze! Afmeting: Zithoogte = 27 cm De skippybal is nog niet opgeblazen.

Toys Pure Skippybal: Koe Bruin Met Wit 27 cm

Toys Pure Skippybal: Koe Bruin Met Wit 27 cm op Allemaal Speelgoed
Beleef veel springplezier met deze skippybal! De skippybal is een koe met de kleuren bruinen wit! Afmeting: Zithoogte: 27 cm De skippybal is nog niet opgeblazen.

Toys Pure Skippybal: Koe Zwart Met Wit 27 cm

Toys Pure Skippybal: Koe Zwart Met Wit 27 cm op Allemaal Speelgoed
Beleef veel springplezier met deze skippybal! De skippybal is een koe met de kleuren zwart en wit! Afmeting: Zithoogte: 27 cm De skippybal is nog niet opgeblazen.

Toys Pure Skippybal: Rood 46 cm

Toys Pure Skippybal: Rood 46 cm op Allemaal Speelgoed
Beleef veel springplezier met deze skippybal! De skippybal heeft de kleur rood! - Afmeting: diameter = 46 cm - De skippybal is nog niet opgeblazen.

Johntoy Skippybal 50cm Rood

Johntoy Skippybal 50cm Rood op Allemaal Speelgoed
JohnToy rode skippybal 50 cm Stuiter lekker weg op deze skippybal met vrolijke opdruk! - Diameter: 50 cm - Maximaal gewicht: 50 kg - Kleur: Rood - Wordt niet-opgeblazen geleverd

Summertime Skippybal 40 cm Roze

Summertime Skippybal 40 cm Roze op Allemaal Speelgoed
Summertime skippybal Stevige skippybal met handvat, vervaardigd van kwaliteitsmateriaal Met vrolijk dierengezichtje. Kleur: roze Diameter: 40 cm Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Small Foot Skippybal Hond Geel 45 cm

Small Foot Skippybal Hond Geel 45 cm op Allemaal Speelgoed
Leuke skippybal in de vorm van een gele hond! Beleef veel springplezier met deze ronde skippybal! Materiaal: rubber Diameter: 45 cm

Small Foot Skippybal Smiley Geel 40 cm

Small Foot Skippybal Smiley Geel 40 cm op Allemaal Speelgoed
Leuke skippybal in de vorm van een gele smiley! Beleef veel springplezier met deze ronde skippybal! Materiaal: rubber Diameter: 40 cm Hoogte: 53 cm

Small Foot Springdino Skippybal 73 X 43 X 57 cm

Small Foot Springdino Skippybal 73 X 43 X 57 cm op Allemaal Speelgoed
Leuke groene skippybal in de vorm van een dinosaurus! De dino beschikt over een hoge instap. De skippybal is geschikt voor alle terreinen en komt makkelijk van de grond af. Materiaal: rubbe ..

Small Foot Springpaard Skippybal 50 X 21 X 43 cm

Small Foot Springpaard Skippybal 50 X 21 X 43 cm op Allemaal Speelgoed
Leuke rode skippybal in de vorm van een pony! Door de lage instap is deze skippybal ook al geschikt voor de kleintjes. Materiaal: rubber Afmeting: 50 x 21 x 43 cm Kleur: rood

Summertime Skippybal Koe 53 cm Wit

Summertime Skippybal Koe 53 cm Wit op Allemaal Speelgoed
Summertime skippybal koe. Stevige skippybal in de vorm van een koe, vervaardigd van kwaliteitsmateriaal. Kleur: wit/zwart Afmetingen: 53 x 49x 24 cm Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De ..

Summertime Skippybal 40 cm Blauw

Summertime Skippybal 40 cm Blauw op Allemaal Speelgoed
Summertime skippybal Stevige skippybal met handvat, vervaardigd van kwaliteitsmateriaal Met vrolijk dierengezichtje. Kleur: blauw Diameter: 40 cm Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rubotoys Nijntje Skippybal 38 cm

Rubotoys Nijntje Skippybal 38 cm op Allemaal Speelgoed
RuboToys Nijntje skippybal Prachtige vrolijke gele skippybal met Nijntje print en rubberen handvat. Diameter: 38 cm Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Minions Bob skippybal

Minions Bob skippybal op Allemaal Speelgoed
Minions Bob skippybal.De Minions Bob space hopper in de fel gele Minions kleur.Spring rond door de tuin samen met Bob.Afmeting: Diameter 50 cm.Leeftijd: Vanaf 3 jaar

Kangaro/Skippybal Ca. 50cm

Kangaro/Skippybal Ca. 50cm op Allemaal Speelgoed
Hops, hops, hops.. Wat komt daar nu voorbij? De Kangaro/Skippybal Ca. 50cm! Met deze te gekke skippybal spring je zo de kamer rond. Hoe hoog kun jij komen? Deze skippybal is ongeveer 50 cm ..

Skippy Paard

Skippy Paard op Allemaal Speelgoed
Skippyballen zijn saai, vergeleken bij dit vrolijke Paard! Vrolijk hopsen doe je op je eigen Paard! Vergeet de aloude Skippybal: rijdt en spring als een echte amazone door de tuin! Houdt je ..

Skippybal Cars 40/45cm

Skippybal Cars 40/45cm op Allemaal Speelgoed
Spring als een kangaroe op je eigen Cars skippybal van Mondo! Samen met Bliksem McQueen ontdek jij iedere hoek van de tuin. Zet je voeten stevig op de vloer en grijp de handvaten vast; maak ..