Allemaal Speelgoed - Ballen | Alle producten in de rubriek Basketballen


Resultaten 1 tot 16 (van de 16 resultaten)


Step Muuwmi Blauw

Step Muuwmi Blauw op Allemaal Speelgoed
Deze step is geschikt voor kids die voor het eerst gaan steppen. Dankzij de 2 wieltjes aan de voorkant is de Muuwmi een stabiele step die niet snel om zal vallen als je er op staat.De blauw ..

Step Razor Pro Xx Scooter

Step Razor Pro Xx Scooter op Allemaal Speelgoed
De Razor Pro XX is je eerste kennismaking met steppen voor gevorderden. De step is extra stevig en gemaakt van aluminium, waardoor je de Razor Pro XX kunt gebruiken voor al je tricks. Bij ..

Step Razor Pro X Scooter

Step Razor Pro X Scooter op Allemaal Speelgoed
De Razor Pro X is je eerste kennismaking met steppen voor gevorderden. De step is extra stevig en gemaakt van aluminium, waardoor je de Razor Pro X kunt gebruiken voor al je tricks.Bij het ..

Step Muuwmi Roze

Step Muuwmi Roze op Allemaal Speelgoed
Deze step is geschikt voor kids die voor het eerst gaan steppen. Dankzij de 2 wieltjes aan de voorkant is de Muuwmi een stabiele step die niet snel om zal vallen als je er op staat.De roze ..

Minions scooter

Minions scooter op Allemaal Speelgoed
Op deze Minions scooter kan je heerlijk door de buurt steppen of gebruik de step als vervoersmiddel naar school.

Disney Frozen scooter

Disney Frozen scooter op Allemaal Speelgoed
Op deze Disney Frozen scooter kan je leuke rondjes door de buurt steppen of je kan de step gebruiken als vervoersmiddel naar school.

Disney Frozen my first scooter - driewielstep

Disney Frozen my first scooter - driewielstep op Allemaal Speelgoed
Op deze driewielstep van Disney Frozen kan jouw kind leren steppen. Deze step is extra stabiel dankzij de dubbele achterwielen.

Disney Cars my first scooter - driewielstep

Disney Cars my first scooter - driewielstep op Allemaal Speelgoed
Je kind leert gemakkelijk steppen op deze mooie Disney Cars driewielstep. Dankzij de dubbele achterwielen is dit kinderstepje extra stabiel.

Globber My Free Scooter Kinderstep Groen

Globber My Free Scooter Kinderstep Groen op Allemaal Speelgoed
Met deze stoere Globber My Free kinderstep leert je kind om evenwicht te bewaren. Met een druk op de knop zet je het stuur vast zodat je kind eerst kan leren sturen. De lage opstap zorgt vo ..

Step Razor street tekno

Step Razor street tekno op Allemaal Speelgoed
Razor step street: Tekno.Slanke, verfijnde step vol innovaties, de nieuwe Tekno step van Razor. Het plateau waar je opstaat licht op tijdens het steppen.Super cool!!!Geschikt voor kinderen ..

Step Razor street black label Rtec

Step Razor street black label Rtec op Allemaal Speelgoed
Razor step street: Black label Rtec.Slanke, verfijnde step vol innovaties, de nieuwe Black Label Rtec step van Razor. De step heeft een aerodynamisch profiel met bredere wielen, enkelzijdi ..

Step Razor zombie blauw

Step Razor zombie blauw op Allemaal Speelgoed
Step Razor zombie blauw.Wil jij als zombie door het leven gaan?Dat kan, gebruik deze step.Dmv de handvaten lijkt het net of je zombie handen hebt.Spooky........

Step Razor electric E300 grijs

Step Razor electric E300 grijs op Allemaal Speelgoed
Supercoole step Razor electric E300 in de grijze kleur.Eigenschappen:• Snelheden tot 24 km/h• Tot 40 minuten continu gebruik• Geschikt vanaf 13 jaar• Draagkracht tot 100 kg• Stale ..
Vanaf €234,95

Step Razor Pro XX Scooter

Step Razor Pro XX Scooter op Allemaal Speelgoed
De Razor Pro XX is je eerste kennismaking met steppen voor gevorderden. De step is extra stevig en gemaakt van aluminium, waardoor je de Razor Pro XX kunt gebruiken voor al je tricks. Bij h ..

Step Zwart

Step Zwart op Allemaal Speelgoed
Maak het trottoir onveilig met deze gave zwarte step van Alert! Deze step van Alert heeft een stoer en eigenzinnig design. En is bovendien voorzien van een in hoogte verstelbaar stuur en fo ..

Globber MyFree Seat 5-in-1 step - roze

Globber MyFree Seat 5-in-1 step - roze op Allemaal Speelgoed
Je dochter vindt het heerlijk om te leren steppen met deze roze 5-in-1 Globber MyFree Seat-step! De step heeft vijf maar liefst verschillende standen.