Facebook
Twitter
Google+

Lego Ultra Agents

Overzicht van alle producten in de rubriek Lego Ultra Agents


LEGO Ultra Agents opent een wereld van missies, gevechten en nieuwe digitale ervaringen. De misdadigers beramen iets in Astor City, maar jij kan hen tegenhouden! Bouw de hi-tech voertuigen, verzamel informatie, vuur raketten af voor weer een veilige dag voor de burgers van Astor City! Een overzicht van de sets uit deze reeks is hieronder te vinden.
Resultaten 1 tot 5 (van de 5 resultaten)
LEGO Agents 70163 Toxikita's giftige gevecht op Allemaal Speelgoed
LEGO Agents 70163 Toxikita's giftige gevecht
Melden aan hoofdkwartier, Ultra Agent Curtis Bolt! De gevaarlijke Toxikita heeft het top-geheime laboratorium op Pointer Island ontdekt en werpt er nu giftige bommen op vanuit een helikopte ..
LEGO Agents 70164 Orkaan roofoverval 9-14 jaar op Allemaal Speelgoed
LEGO Agents 70164 Orkaan roofoverval 9-14 jaar
Attentie Ultra Agents: alarmfase rood! Werk samen tegen de door windkracht aangedreven Superschurk Psyclone die heel Astor City onveilig maakt met de stormen die hij opwekt. Met de enorme r ..
LEGO Ultra Agents UltraCopter tegen AntiMatter 70170 op Allemaal Speelgoed
LEGO Ultra Agents UltraCopter tegen AntiMatter 70170
Ga de strijd aan met de gevaarlijke AntiMatter met deze coole LEGO Ultra Agents UltraCopter tegen AntiMatter set! De agenten Phoenix en Burns vliegen met de UltraCopter op hun vijand af. LE ..
LEGO Ultra Agents Drillex diamantroof 70168 op Allemaal Speelgoed
LEGO Ultra Agents Drillex diamantroof 70168
Beleef de spannendste avonturen met deze LEGO Ultra Agents Drillex diamantroofset! Als de gevaarlijke Drillex een diamant probeert te stelen moet agent Curtis Bolt in actie komen! LEGO-nr. ..
LEGO Ultra Agents stealth patrouille 70169 op Allemaal Speelgoed
LEGO Ultra Agents stealth patrouille 70169
Houdt de gevaarlijke Toxikita tegen in haar mecha met deze coole LEGO Ultra Agents stealth patrouilleset, inclusief 4x4-voertuig met verende wielophanging, knopraketten en kabel. LEGO-nr. 7 ..

Aanraders via Google!!