Facebook
Twitter
Google+

Lego Angry Birds

Overzicht van alle producten in de rubriek Lego Angry Birds


Speel alle avonturen uit The Angry Birds Movie nu na. Net als in de film en het spel vechten in de speelsets van LEGO The Angry Birds Movie al je favoriete figuren om de eieren. Kan Red de Angry Birds helpen zodat de varkens hun eieren niet te pakken krijgen? Of zullen de varkens uiteindelijk toch hun lievelingsontbijt krijgen? Fantastische modellen met leuke functies om te bouwen, te verkennen en mee te spelen tijdens je missie om de Angry Birds te helpen! Bekijk hieronder alle beschikbare sets in het thema Angry Birds van LEGO.
Resultaten 1 tot 5 (van de 5 resultaten)
Nu met 23% voordeel!!
LEGO Angry Birds: Het kasteel van koning Pig (75826) op Allemaal Speelgoed
LEGO Angry Birds: Het kasteel van koning Pig (75826)
LEGO: Het kasteel van koning Pig De koning van de varkens heeft de eieren gestolen en bereidt nu een feestmaaltijd voor! Maar er komen gevederde wrekers aan: schiet Red op het kasteel af me ..
Nu met 25% voordeel!!
LEGO Angry Birds: Piggy Vliegtuig aanval (75822) op Allemaal Speelgoed
LEGO Angry Birds: Piggy Vliegtuig aanval (75822)
LEGO: Piggy Vliegtuig-aanval Klaar voor de start! De pesterige varkens gebruiken nu zelfs een vliegtuig om de eieren van de vogels te stelen. Haal de katapult erbij en schiet de vogels erop ..
LEGO 75821 Angry Birds Escape from the pigs car op Allemaal Speelgoed
LEGO 75821 Angry Birds Escape from the pigs car
LEGO 75821 Angry Birds Escape from the pigs car Speedy Chuck achtervolgt de Piggy Car van het irritante varken dat eieren heeft gestolen van de vogels! Ontwijk de roomijs-salvo's en h ..
75825 Lego Angry Birds Piggy Pirate op Allemaal Speelgoed
75825 Lego Angry Birds Piggy Pirate
Oh nee.. De eieren van Bird Island zijn verdwenen! Pirate Pig en Leonard hebben ze vast gejat en mee aan boord genomen van het Lego Angry Birds Piggy Pirate schip. Maak snel Bomb en Red kla ..
75824 Lego Angry Birds 75824 Pig City Sloopfeest op Allemaal Speelgoed
75824 Lego Angry Birds 75824 Pig City Sloopfeest
De Angry Birds gaan in de aanval! Ze besluiten om Pig City binnen te dringen en alle varkens te verslaan. Katapulteer Stella en Red tegen de verschillende punten van Pig City aan en kijk we ..

Aanraders via Google!!