Facebook
Twitter
Google+

Bouwen en Constuctie - Brio

Overzicht van alle producten in de rubriek Brio


Resultaten 1 tot 48 (van de 192 resultaten)
Kidkraft - waterval treinset & speeltafel op Allemaal Speelgoed
Kidkraft - waterval treinset & speeltafel
Wat een coole combinatie! In de waterval treinset & speeltafel wordt één van onze stevige treintafels gecombineerd met een interactieve treinset. Het is zo leuk de rails in verschillende ..
Kidkraft - transporttreinset & speeltafel op Allemaal Speelgoed
Kidkraft - transporttreinset & speeltafel
Wat een coole combinatie! In de transporttreinset wordt één van onze stevige treintafels gecombineerd met een interactieve treinset. Het is zo leuk de rails in verschillende combinaties t ..
Kidkraft - bergtreinset met emmertop op Allemaal Speelgoed
Kidkraft - bergtreinset met emmertop
Met onze bergtreinset met emmer kunnen kinderen een hele wereld verkennen zonder dat ze de deur uit hoeven. Leuke details zoals de driedelige vertrekbaan en de berg zorgen ervoor dat deze s ..
Brio world special edition 2017 trein constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Brio world special edition 2017 trein constructiespe ..
De stoomlocomotief van het jaar! Of je nu op een geheime missie in het Wilde Westen gaat of kolen gaat laden, deze speciale stoomtrein met houten elementen zorgt ervoor dat het een prettige ..
Brio world grote stad en vrachtset treinbaan op Allemaal Speelgoed
Brio world grote stad en vrachtset treinbaan
Met deze set kun je alles en iedereen vervoeren. Je vervoert alles - van hout tot goud. Of je bestuurt de trein. Laten we aan het werk gaan. Laad de waardevolle lading en breng alles op tij ..
Brio world boerderij starterset treinbaan op Allemaal Speelgoed
Brio world boerderij starterset treinbaan
Dieren, velden, erf. Help de boer bij de dagelijkse werkzaamheden. Er is zo veel te doen dat hij jouw hulp goed kan gebruiken. Drijf de schapen richting de weide, laadt het hooi op de wagen ..
BRIO op afstand bestuurbare locomotief met afstandsbediening 33213 - rood op Allemaal Speelgoed
BRIO op afstand bestuurbare locomotief met afstandsb ..
Brio RC trein met afstandsbedining 33213. Deze stoere, sterke rode locomotief is met een eenvoudige hendel op afstand te bedienen. Hij heeft bovendien een toeter en op afstand te bedienen v ..
Brio world treintunnel set treinbaan op Allemaal Speelgoed
Brio world treintunnel set treinbaan
Heffen en laden - dat is jouw taak vandaag. Met deze set vervoer je van alles door de tunnel. Alles moet goed worden overgeladen van de trein naar de vrachtwagen. Wie zegt dat logistiek nie ..
Brio 33106 hogesnelheidstrein op Allemaal Speelgoed
Brio 33106 hogesnelheidstrein
De Brio Travel Explorer set bestaat uiteen rails, in de vorm van een 8, een berg die dient als tunnel en brug, een hogesnelheidstrein met machinist, passagiers, een zitje van hout en een st ..
BRIO locomotief voor goederentrein op batterij 33214 op Allemaal Speelgoed
BRIO locomotief voor goederentrein op batterij 33214
De Goederenlocomotief van Brio brengt goederen waar je maar wilt. Druk op de knoppen om vooruit of achteruit te rijden. De krachtige schijnwerper van deze locomotief is al vanaf afstand te ..
BRIO ophaalbrug 33757 op Allemaal Speelgoed
BRIO ophaalbrug 33757
Brio Ophaalbrug 33757 is super leuk om open en dicht te doen. Drukte op je spoor- en wegennetwerk van Brio? Deze brug regelt een goede doorstroming: nu is het schip aan de beurt om te passe ..
BRIO politiehelikopter 33828 op Allemaal Speelgoed
BRIO politiehelikopter 33828
Als een politiepiloot ben je altijd onderweg op weg naar je volgende avontuur! Open de motorkap, kijk of alles in orde is en doe hem weer dicht. Spring in de helikopter en cirkel over de st ..
BRIO locomotief op batterijen 33593 - groen op Allemaal Speelgoed
BRIO locomotief op batterijen 33593 - groen
Brio Groene Stoomlocomotief 33593. Als je andere Brio batterij treinen niet sterk genoeg zijn, roep deze dan erbij! Sterke met vier wielen aangedreven trein die meerde wagons de brug op rij ..
BRIO ambulance met licht en geluid 30381 op Allemaal Speelgoed
BRIO ambulance met licht en geluid 30381
Leg de patiënt op de brancard en leg hem in de ambulance. De brancard past perfect. Sluit de ambulance en rijd snel naar het ziekenhuis met zwaailichten en loeiende sirenes, ta-toet-ta-toe ..
BRIO hogesnelheidstrein 33697 - zwart op Allemaal Speelgoed
BRIO hogesnelheidstrein 33697 - zwart
Deze locomotief met kolenwagon met in totaal 12 wielen kan gecombineerd met vele wagons uit het BRIO assortiment. BRIO speelgoed zorgt voor urenlang speelplezier en gaat generaties lang mee!
Brio 33772 treinrails pack 50 stuks op Allemaal Speelgoed
Brio 33772 treinrails pack 50 stuks
Brio Treinrails Pack 50 stuks 33772 is een prachtige set om je treinbaan uit te breiden want rails heb je nooit genoeg! Deze doos is een fantastische uitbreidingsset voor de Brio treinbaan.
BRIO treingarage met roldeuren 33574 op Allemaal Speelgoed
BRIO treingarage met roldeuren 33574
De treinen zijn ook vermoeid na een dag op het spoor. In de trein garage gebeurt het nodige onderhoud zodat ze weer klaar zijn voor vertrek. Draai aan de knop om de garagedeur te openen.
BRIO oplaadbare locomotief met mini USB-kabel 33599 op Allemaal Speelgoed
BRIO oplaadbare locomotief met mini USB-kabel 33599
Brio Zwarte Stoomlocomotief met mini-USB 33599. Een ouderwetse retro stommlocomotief met moderne USB techniek om hem op te laden. Erg handig om hem op te laden via laptop of tablet.
BRIO bus- en treinstation 33427 op Allemaal Speelgoed
BRIO bus- en treinstation 33427
Ga je op vakantie? Of misschien op visite bij oma en opa? Hier stap je over van de bus naar de trein en weer terug. Het kan erg druk zijn op het station, dus let goed op je bagage!
Eichhorn Treinrails set groot Treinbaan op Allemaal Speelgoed
Eichhorn Treinrails set groot Treinbaan
Set met 10 houten treinrails van Eichhorn. De set bestaat uit twee lange rails, zes korte rails en twee wissels. De rails zijn te gebruiken met o.a. treinsets van Eichhorn en Brio.
Brio 33109 country transport set op Allemaal Speelgoed
Brio 33109 country transport set
Deze stoere spoorbaan met passagierstrein, brug en magnetische kraan staat garand voor urenlang speelplezier. De set wordt geleverd met lading, vrachtwagens dieren en figuren.
BRIO op afstand bestuurbare locomotief met afstandsbediening 33510 - wit op Allemaal Speelgoed
BRIO op afstand bestuurbare locomotief met afstandsb ..
Stoere, witte BRIO RC locomotief, eenvoudig op afstand te bedienen. De op afstand bestuurbare trein heeft een achteruit, stop en twee verschillende snelheden. BRIO-nr. 33510
BRIO trein met boerderijdieren 33404 op Allemaal Speelgoed
BRIO trein met boerderijdieren 33404
Brio treinen Goederentreinc met veewagens 33404 brengt een nieuwe dimensie in je Brio wereld. Haal een paard en koe op met de trein en breng ze naar de volgende boerderij.
Brio 33434 paarden reisset op Allemaal Speelgoed
Brio 33434 paarden reisset
BRIO Paadenreisset 33434. Waar heb je vandaag zin in? Met de snelle trein rijden of liever de paarden eten geven? Of wellicht paardrijden. Hier hoef je niet te kiezen.
BRIO passagierstrein op batterij 33506 op Allemaal Speelgoed
BRIO passagierstrein op batterij 33506
De moderne passagierstrein kan vooruit en achterwaarts rijden op de BRIO spoorwegen. De chauffeur bemant de trein en neemt zijn passagiers mee voor een waar avontuur.
BRIO reuzenrad met licht 33739 op Allemaal Speelgoed
BRIO reuzenrad met licht 33739
Brio Reuzenrad met Verlichting 33739. Spring met je Brio poppetje zo het reuzenrad in. Hiermee kan je je Brio houten treinbaan van bovenaf bekijken, wat een uitzicht!
BRIO treinset boswerker 33789 op Allemaal Speelgoed
BRIO treinset boswerker 33789
Brio Boswerkers set 33789. Hele leuke complete Brio treinen set. Deze set bevat een trein met cabine die 360 rond kan draaien en een kraan die 180 op en neer kan.
BRIO politie transport set 33812 op Allemaal Speelgoed
BRIO politie transport set 33812
Pas op voor de bandieten, want zij willen het goud! In deze BRIO set moet de politieagent voorzichtig zijn bij het vervoeren van het goud. BRIO-nr. 33812
BRIO magische treintunnel 33481 op Allemaal Speelgoed
BRIO magische treintunnel 33481
Neem een omweg naar huis met deze spannende tunnel. De tunnel heeft 4 verschillende geluiden die telkens worden afgespeeld wanneer de trein voorbij komt.
BRIO locomotief voor passagierstrein op batterijen 33504 op Allemaal Speelgoed
BRIO locomotief voor passagierstrein op batterijen 3 ..
Toet toet.. daar komt de moderne locomotief van BRIO aan! Deze op batterijen aangedreven wit/rode trein kan over alle BRIO rails rijden. BRIO-nr. 33504
BRIO paarden springparcoursset 33796 op Allemaal Speelgoed
BRIO paarden springparcoursset 33796
Zet een spannende springwedstrijd in elkaar met deze BRIO paardenspringparcoursset! Met deze 25-delige set wordt het vast een leuke dag! BRIO-nr. 33796
BRIO zaagmolen speelset 33774 op Allemaal Speelgoed
BRIO zaagmolen speelset 33774
De BRIO zaagmolenspeelset zorgt voor nóg meer avontuur. Ben je er klaar voor? Hier komt de volgende trein, volgeladen met boomstammen. BRIO-nr. 33774
BRIO passagierstrein 33505 - rood op Allemaal Speelgoed
BRIO passagierstrein 33505 - rood
Breid je BRIO wereld uit met deze rode trein! De machinist zit al klaar in zijn cabine om de passagiers naar hun bestemming te brengen. BRIO-nr. 33505
BRIO goederentrein op batterij 33215 - oranje op Allemaal Speelgoed
BRIO goederentrein op batterij 33215 - oranje
Deze goederentrein van BRIO is uitgerust met een makkelijke start- en stopfunctie. Druk op de oranje pijl en de trein begint te rijden. BRIO-nr. 33215
BRIO grote brandweerkazerne 33833 op Allemaal Speelgoed
BRIO grote brandweerkazerne 33833
Het alarm gaat af bij de BRIO brandweerkazerne! Er is brand uitgebroken en jij vertrekt zo in de brandweerwagen om de brand te blussen. BRIO-nr. 33833
BRIO huisset 33941 op Allemaal Speelgoed
BRIO huisset 33941
Wat is er nu mooier dan dit BRIO familiehuis met twee verdiepingen? Dankzij de beweegbare muren kun je het huis ook nog eens verbouwen. BRIO-nr. 33941
BRIO mijn eerste locomotief op batterijen 33705 op Allemaal Speelgoed
BRIO mijn eerste locomotief op batterijen 33705
Er is niets leuker dan spelen met je eigen locomotief van BRIO. Druk op de grote blauwe knop om de trein te laten rijden en te stoppen. BRIO-nr. 33705
BRIO safari treinset 33720 op Allemaal Speelgoed
BRIO safari treinset 33720
Stap aan boord van deze BRIO trein met wagon en ga op zoek naar de wilde dieren in de natuur, maar kijk uit voor het ondeugende aapje. BRIO-nr. 33720
BRIO treinset vrachtvervoer 33097 op Allemaal Speelgoed
BRIO treinset vrachtvervoer 33097
Bedenk je eigen vrachtavonturen met deze 54-delige treinset van BRIO! De set bevat een batterijtrein, twee kranen en veel accessoires. BRIO-nr. 33097
BRIO klassieke goederentreinset 33010 op Allemaal Speelgoed
BRIO klassieke goederentreinset 33010
Zet de boomstammen op de wagons met de kraan en vervoer ze naar hun bestemming. Veel pret voor de allerjongste machinisten met de vrachtset van BRIO.
BRIO parkeergarage 33204 op Allemaal Speelgoed
BRIO parkeergarage 33204
Maak je BRIO spoorweg compleet met deze parkeergarage. De garage heeft drie verdiepingen waar je je auto kunt parkeren of kunt tanken. BRIO-nr. 33204
BRIO mijn eerste treinset 33726 op Allemaal Speelgoed
BRIO mijn eerste treinset 33726
Een leuke BRIO treinset voor de kleinste machinisten! Door de magneten kun je de wagon aan de voor- en achterkant van de loc koppelen. BRIO-nr. 33726
BRIO mijn eerste treinset op batterijen 33710 op Allemaal Speelgoed
BRIO mijn eerste treinset op batterijen 33710
Deze BRIO treinset is perfect voor de jonge machinisten. Bouw het spoor en laat je trein over de bergblokken en door de tunnel rijden. BRIO-nr. 33710
BRIO treinset deluxe 33052 op Allemaal Speelgoed
BRIO treinset deluxe 33052
Ga op nieuwe avonturen met deze leuke treinset van BRIO. De set is helemaal compleet met treinen, bruggen, wegen, veel rails en meer! BRIO-nr. 33052
BRIO torenkraan 33320 op Allemaal Speelgoed
BRIO torenkraan 33320
Haal met deze BRIO torenkraan de goederen uit de goederentrein. Draai aan de rode knoppen om de magnetische grijparm te laten zakken. BRIO-nr. 33320
BRIO magnetische spoorwegovergang 33750 op Allemaal Speelgoed
BRIO magnetische spoorwegovergang 33750
Met deze BRIO spoorwegovergang wordt het straatverkeer elke keer als er een BRIO trein langskomt automatisch gestopt door magnetisme. BRIO-nr. 33750
BRIO mijn eerste trein 33729 op Allemaal Speelgoed
BRIO mijn eerste trein 33729
Tjoeke Tjoek! Daar gaat je vrolijke trein van BRIO! De wagons hebben gele magneten waardoor je ze altijd aan elkaar kunt vastklikken. BRIO-nr. 33729
BRIO centraal treinstation 33649 op Allemaal Speelgoed
BRIO centraal treinstation 33649
Dit BRIO centraaltreinstation is uitgerust met twee sporen, een groot scala aan geluiden uit de kaartjesautomaat en een speelfiguur. BRIO-nr. 33649
Resultaten 1 tot 48 (van de 192 resultaten)

Aanraders via Google!!