Facebook
Twitter
Google+

Bouwen en Constuctie - Banbao

Overzicht van alle producten in de rubriek Banbao


Stap binnen in de wereld van BanBao! BanBao is educatief bouwstenen speelgoed voor alle kinderen. Ons assortiment bevat superleuke speelsetjes voor zowel jongens als meisjes. Het speelgoed van BanBao is Europees gekeurd en dus van hoge kwaliteit en veilig om mee te spelen. In onze webshop bieden we twee soorten BanBao bouwstenen, voor de allerkleinsten zijn er de grote stenen van de Young Ones lijn en voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er de kleine stenen. De kleintjes kunnen de held uithangen met leuke setjes met daarin een politieman, brandweerman of ridder. Het Young Ones speelgoed helpt peuters zich te focussen op één ding en stimuleert ze om hun fantasie en creativiteit te gebruiken bij het spelen.
Resultaten 1 tot 48 (van de 212 resultaten)
BanBao marineboot 8415 op Allemaal Speelgoed
BanBao marineboot 8415
De marine boot van BanBao is de kleinste boot die het BanBao leger bezit. Deze boot heeft een aantal afweergeschutten, raketten en mitrailleurs waarmee ze het de vijand lastig kan maken. De ..
BanBao Chinook legerhelikopter 8852 op Allemaal Speelgoed
BanBao Chinook legerhelikopter 8852
De CH-47 Chinook is een belangrijke helikopter! Deze helikopter vervoer materiaal en BanBao-strijders naar het strijdveld en weer terug. Deze geweldige set bestaat uit 263 onderdelen en is ..
BanBao brandweerhelikopter 8315 op Allemaal Speelgoed
BanBao brandweerhelikopter 8315
Voor reddingsoperaties op zee beschikt de BanBao brandweer over de compleet uitgeruste reddingshelikopter. Eenmaal aangekomen bij de locatie van de noodsituatie, wordt het reddingsmandje om ..
Banbao police politieauto constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Banbao police politieauto constructiespeelgoed bouws ..
Vandaag ga je op de pad met de snelste politieauto die er bestaat. Je bent op zoek naar een stel boeven die een tijd geleden de bank hebben overvallen. Ze rijden in super snelle sportwagens ..
Banbao police politiebusje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Banbao police politiebusje constructiespeelgoed bouw ..
Een dief is ontsnapt uit de gevangenis. Ga er snel achteraan op je politiequad! Gelukkig ben je veel sneller dan de boef en kan je hem gemakkelijk insluiten! Gebruik de handboeien om de boe ..
BanBao bulldog racer 8618 op Allemaal Speelgoed
BanBao bulldog racer 8618
Deze Bulldog Racer bijt zich vast in elk wegdek, maar op het asfalt is hij echt het allersnelst. Niemand houdt hem tegen. Hij is super snel, ziet er gaaf uit en een is een van de weinige me ..
BanBao marineschip 8413 op Allemaal Speelgoed
BanBao marineschip 8413
Het marineschip is een van de snelste schepen uit zijn klasse. Naast haar snelheid staat het schip ook bekend om haar grote afweergeschutten die nooit missen. Beleef veel speelplezier met d ..
BanBao HQ raketwerper 8844 op Allemaal Speelgoed
BanBao HQ raketwerper 8844
Met de HQ raketwerper wordt jij de gevaarlijkste strijder op het slagveld! De HQ vuurt namelijk raketten af waarmee je elke tank en helikopter de baas bent. Deze mega coole set bestaat uit ..
BanBao Galileo Racer 8608 op Allemaal Speelgoed
BanBao Galileo Racer 8608
Deze Galileo Racer van BanBao is een hele speciale racer: in plaats van 4 wielen heeft hij er maar 3! Ook heeft hij een nieuwe motor, die ervoor zorgt dat hij als geen ander kan optrekken. ..
BanBao spionstraaljager 8704 op Allemaal Speelgoed
BanBao spionstraaljager 8704
Voor geheime missies in de lucht heb je een vliegtuig nodig dat vrijwel onzichtbaar is op de radar van de vijanden. Dankzij de speciale vorm kan de Spion straaljager onopgemerkt vijandelijk ..
BanBao brandweerboot 8312 op Allemaal Speelgoed
BanBao brandweerboot 8312
Wanneer er branden geblust moeten worden op zee of in de haven, komt de blusboot van de BanBao brandweer in actie! Voor reddingsoperaties heeft de brandweer ook de beschikking over een auto ..
BanBao Forklift 8779 op Allemaal Speelgoed
BanBao Forklift 8779
Wil jij je eigen speelgoed hoogwerker opbouwen? Er is een hoop werk te doen in de BanBao speelgoedhaven. Met de hoogwerker ben je zo boven! Deze speelgoedset bestaat uit 128 blokjes en is i ..
BanBao M2 helikopter 8243 op Allemaal Speelgoed
BanBao M2 helikopter 8243
Dit is de M2 helikopter van de BanBao luchtmacht. Gespecialiseerd in het uitschakelen van vijandige grondtroepen en het bijstaan van soldaten in de strijd. Bouw de helikopter op en beleef j ..
BanBao Brave Warrior Jeep 8842 op Allemaal Speelgoed
BanBao Brave Warrior Jeep 8842
Deze zwaar gepantserde legerauto is gemaakt om in oorlogssituaties te opereren. Hij kan zelfs door de woestijn rijden en op terreinen waar een auto of jeep zich niet zou redden. Beleef je e ..
BanBao basisplaat groen 8482 op Allemaal Speelgoed
BanBao basisplaat groen 8482
Op deze BanBao bouwplaat kun je telkens weer andere mooie bouwwerken maken. Ieder BanBao bouwblokje past perfect op deze basisplaat. Bouw je eigen droomwereld! Prachtig hulpmiddel voor kind ..
BanBao 3-in-1 gevechtsvliegtuig op Allemaal Speelgoed
BanBao 3-in-1 gevechtsvliegtuig
Dit spectaculaire spionage vliegtuig is een van de drie te gekke creaties die je kunt bouwen met deze set. Drie gevechtsvliegtuigen met hun eigen kenmerken en design. Je beleeft drie keer z ..
BanBao Booster Racer 8621 op Allemaal Speelgoed
BanBao Booster Racer 8621
Deze coole Booster Racer van BanBao is een echte snelheidsduivel. Met zijn krachtige motor weet hij elk snelheidsrecord te bereken. Bouw deze raceauto en laat de wilde rit maar beginnen! Me ..
BanBao invincibility racer 8609 op Allemaal Speelgoed
BanBao invincibility racer 8609
Deze gele Invincibility Racer is de onbetwiste nummer 1! Hij is de snelste, de mooiste en de sterkste stockcar in zijn competitie. Durf jij het aan om met deze coole raceauto te racen. Met ..
BanBao buggy racer 8623 op Allemaal Speelgoed
BanBao buggy racer 8623
De Buggy Racer is een van de snelste racewagens ter wereld. Door zijn 4-wiel aandrijving kan hij prima overweg op elk wegdek. Bouw deze stoere raceauto en laat het racen maar beginnen! Met ..
BanBao strand quad 6129 op Allemaal Speelgoed
BanBao strand quad 6129
Stop de Tuk Tuk is er. Bouw en beleef met de Trendy beach speelgoedlijn van BanBao. Urenlang bouw en speelplezier. Trek de tuk tuk terug en schiet to wel 10 meter vooruit. Speelgoed was nog ..
BanBao Dragster Racer 8622 - 128 stuks op Allemaal Speelgoed
BanBao Dragster Racer 8622 - 128 stuks
Heerlijk bouwen en spelen met deze set van BanBao. Deze Dragster Racer doet zijn naam alle eer aan. Tijdens het optrekken zie je de vlammen uit zijn knalpijp komen, en weg is ie! Met pull-b ..
BanBao Hi-Tech Red racer 6955 op Allemaal Speelgoed
BanBao Hi-Tech Red racer 6955
BanBao Hi-Tech Red racer 6955.Bouw deze Rode Racer met de bouwstenen van BanBao. De Red Racer is een van de acht unieke racers van de High-Tech serie van BanBao met elk unieke en leuke eige ..
BanBao politie motor en boot 7018 op Allemaal Speelgoed
BanBao politie motor en boot 7018
BanBao politie motor en boot 7018. Vandaag ga je op patrouille met je politie team.Heb je versterking nodig dan roep je deze op. Bouw en beleef urenlang speelplezier met deze nieuwe politie ..
BanBao 3-in-1 helikopter 8478 op Allemaal Speelgoed
BanBao 3-in-1 helikopter 8478
Deze gevaarlijke gevechtshelikopter is niet te stuiten. Ga op pad en win de oorlog voor je vaderland. Met deze geweldige set van BanBao kun je in totaal drie verschillende creaties bouwen! ..
BanBao politiekazerne 7001 op Allemaal Speelgoed
BanBao politiekazerne 7001
Bouw de politiebureau speelset uit de politie serie met de bouwstenen van BanBao! Deze speelset bestaat uit 5 figuren, een slagboom, een auto, twee scooters, een politiebureau en nog veel m ..
BanBao Snoopy hondenhok 7508 op Allemaal Speelgoed
BanBao Snoopy hondenhok 7508
Liggend op het dak van zijn hok droomt Snoopy van zijn eigen wereld. Kinderen kunnen dit hok nu zelf bouwen en een eigen Snoopy-verhaal verzinnen of een verhaal dat ze gelezen hebben naspel ..
BanBao 03-Airborne 6206 op Allemaal Speelgoed
BanBao 03-Airborne 6206
Deze sterke 03-Airborne tank is uniek in zijn soort. Maar liefst twee soldaten kunnen uit de tank kijken om de vijand in de gaten te houden. Bovendien is geen terrein te zwaar voor deze tan ..
BanBao politie speedboot 7006 op Allemaal Speelgoed
BanBao politie speedboot 7006
Deze speedboot van de politie zorgt ervoor dat de omgeving rond om de haven en het strand veilig is voor iedereen. Bouw de politie speedboot uit de politie serie met de bouwstenen van BanBa ..
BanBao supercar Scarlet 6967 op Allemaal Speelgoed
BanBao supercar Scarlet 6967
Bouw de Scarlett met de bouwstenen van BanBao. Deze auto is een van de beruchtste racer die er bestaat. Hij heeft twee grote stevige wielen voorin die verbonden zijn aan een krachtigte moto ..
BanBao heftruck 8778 op Allemaal Speelgoed
BanBao heftruck 8778
Er is altijd wel iets te doen in de haven. Help met de Heftruck (8778) de ToBees een handje. Help door de vrachtwagens uit te laden. Dankzij jou loopt alles in de haven op helemaal rolletje ..
BanBao wachttoren 8265 op Allemaal Speelgoed
BanBao wachttoren 8265
Probeer de wachttoren samen met de ridders te redden en breng iedereen in veiligheid. Deze leuke set bestaat uit 455 bouwstenen, 1 ladder, 4 figuren en meerder accessoires. BanBao-nr. 8265
BanBao FV 9876 8246 op Allemaal Speelgoed
BanBao FV 9876 8246
Dit is de zwaarste en sterkste tank in het leger arsenaal van BanBao. Met deze tanks is er geen vijand meer die je niet aankunt. Bouw deze stoere tank op en beleef urenlang speelplezier!
BanBao politie sneeuwauto 7007 op Allemaal Speelgoed
BanBao politie sneeuwauto 7007
Bouw aan de politie sneeuw auto uit de politie serie met de bouwstenen van BanBao! Deze speelset bestaat uit 2 figuren, een sneeuw auto, een sneeuw scooter en nog veel meer accessoires.
BanBao Centurion Tank 8236 op Allemaal Speelgoed
BanBao Centurion Tank 8236
Dit is de beste tank ooit gebouwd door de Britten! Deze zwaar gepantserde tank is langer dan welke tank dan ook. Je beleeft urenlang bouw en speelplezier met deze leuke set van BanBao!
BanBao Roadster Racer 8619 op Allemaal Speelgoed
BanBao Roadster Racer 8619
De Roadster is een hele coole racer, naast zijn aparte uiterlijk heeft hij ook een hele sterke motor. Bouw deze Roadster Racer en laat de wilde rit maar starten! Met pull-back functie.
BanBao brandweerkazerne 7101 op Allemaal Speelgoed
BanBao brandweerkazerne 7101
Bouw deze grote brandweerkazerne met de bouwstenen van BanBao! Deze speelset bestaat uit meerdere figuren, een brandweerkazerne, een brandweerwagen, een motor en veel meer accessoires.
BanBao DF-31 langeafstandsraket voertuig 6202 op Allemaal Speelgoed
BanBao DF-31 langeafstandsraket voertuig 6202
De naam zegt het al: deze langeafstandsraket is een belangrijk wapen. Vuur raketten af vanuit een veilige afstand en versla zo je vijand! Inclusief 2 figuren en geweldige accessoires.
BanBao Block Remover 8057 op Allemaal Speelgoed
BanBao Block Remover 8057
Met de Block Remover van BanBao kun je gemakkelijk bouwsteentjes losmaken. Geen steentje is te veel voor deze handige bouwtool. Een handig hulpmiddel voor de fanatieke jonge bouwers!
BanBao supercar Flash 6966 op Allemaal Speelgoed
BanBao supercar Flash 6966
Bouw de Flash met de bouwstenen van BanBao. Deze auto is zo snel als een flits en combineert snelheid met een groot vermogen en precisie waardoor hij erg populair is onder de racers.
BanBao brandweer garage 7102 op Allemaal Speelgoed
BanBao brandweer garage 7102
Bouw de brandweergarage uit de brandweer serie met de bouwstenen van BanBao! Deze speelset bestaat uit een brandweergarage, een brandweer auto en helikopter en veel meer accessoires.
Banbao transport Engelse bus 8769 op Allemaal Speelgoed
Banbao transport Engelse bus 8769
De mensen wachten al bij de busstop op de dubbeldekker bus om naar hun vriendjes en vriendinnetjes te gaan. Ren snel de bus in om bovenin te zitten, want daar zijn de beste plekjes.
BanBao brandweerboot 7105 op Allemaal Speelgoed
BanBao brandweerboot 7105
Bouw de brandweerboot uit de brandweer serie met de bouwstenen van BanBao en ervaar urenlang plezier! Deze speelset bestaat uit 2 figuren, een brandweerboot en diverse accessoires.
BanBao transparante bouwplaat 8482-T op Allemaal Speelgoed
BanBao transparante bouwplaat 8482-T
Bouw je eigen creatie op de bouwplaten van BanBao. Je hebt de mogelijkheid de speelgoedstenen te plaatsen op deze mooie transparante bouwplaat.De maat van de bouwplaat is 25*25 cm.
BanBao transparante bouwplaat 8492-T op Allemaal Speelgoed
BanBao transparante bouwplaat 8492-T
Bouw je eigen creatie op de bouwplaten van BanBao. Je hebt de mogelijkheid de speelgoedstenen te plaatsen op deze mooie transparante bouwplaat. De maat van de bouwplaat is38x38 cm.
BanBao kasteel 8260 op Allemaal Speelgoed
BanBao kasteel 8260
Beleef nu je eigen avontuur met dit stoere ridderkasteel van BanBao en laat je fantasie de vrije loop! De set bestaat uit 988 bouwstenen, 7 figuren en meerdere accessoires. (8260)
BanBao fiets 6959 op Allemaal Speelgoed
BanBao fiets 6959
Waar een normale racer niet kan komen race met deze coole BanBao Hi-Tech fiets over smalle, onherbergzame paadjes! Zet de fiets in elkaar en trotseer elk terrein. BanBao-nr. 6959
BanBao Young Ones Transparante Basisplaat 6547-T op Allemaal Speelgoed
BanBao Young Ones Transparante Basisplaat 6547-T
Ook de allerkleinste kinderen bouwen graag. Het is een unieke manier om moterieke vaardigheden te ontwikkelen. Laat uw kind een eigen creatie bouwen op de bouwplaten van BanBao.
BanBao brandweerhelicopter 7107 op Allemaal Speelgoed
BanBao brandweerhelicopter 7107
Bouw de brandweer chopper uit de brandweer serie met de bouwstenen van BanBao! Deze speelset bestaat uit twee figuren, een brandweer chopper, een boot, en veel meer accessoires.
Resultaten 1 tot 48 (van de 212 resultaten)

Aanraders via Google!!