Facebook
Twitter
Google+

Bouwen en Constuctie - Banbao

Overzicht van alle producten in de rubriek Banbao


Stap binnen in de wereld van BanBao! BanBao is educatief bouwstenen speelgoed voor alle kinderen. Ons assortiment bevat superleuke speelsetjes voor zowel jongens als meisjes. Het speelgoed van BanBao is Europees gekeurd en dus van hoge kwaliteit en veilig om mee te spelen. In onze webshop bieden we twee soorten BanBao bouwstenen, voor de allerkleinsten zijn er de grote stenen van de Young Ones lijn en voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er de kleine stenen. De kleintjes kunnen de held uithangen met leuke setjes met daarin een politieman, brandweerman of ridder. Het Young Ones speelgoed helpt peuters zich te focussen op één ding en stimuleert ze om hun fantasie en creativiteit te gebruiken bij het spelen.
Resultaten 1 tot 48 (van de 231 resultaten)
Nu met 25% voordeel!!
BanBao bouwpakket Shuttle Bus 372 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Shuttle Bus 372 delig
BanBao bouwpakket Shuttle Bus De buschauffeur wacht op de passagier. Ze is nog niet op de busstop en de chauffeur gaat haar zoeken. Kijk! Daar komt ze aan. Ga snel in de shuttlebus en reis ..
Nu met 25% voordeel!!
BanBao bouwpakket Snoopy geheime kelder 508 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Snoopy geheime kelder 508 delig
BanBao bouwpakket Snoopy geheime kelder Urenlang speelplezier met de bouwsteentjes van BanBao. Dit pakket bevat ruim vijfhonderd bouwstenen waarmee jouw kind de geheime kelder van Snoopy ka ..
Nu met 45% voordeel!!
BanBao bouwpakket Fire Truck 290 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Fire Truck 290 delig
BanBao bouwpakket Fire Truck HELP! Er is brand in een flatgebouw. Er zijn nog mensen op de vijfde etage van het flatgebouw. Ga er snel naartoe met de brandweerauto en help de mensen uit het ..
Nu met 52% voordeel!!
BanBao basisplaat 25,5 x 25,5 cm groot op Allemaal Speelgoed
BanBao basisplaat 25,5 x 25,5 cm groot
BanBao basisplaat De basisplaten van BanBao zorgen voor oneindig veel bouwplezier. Grijp je bouwstenen en begin met het bouwen van je eigen creaties op deze grote bouwplaat. Deze plaat is g ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Paard en Wagen 27 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Paard en Wagen 27 delig
BanBao uitbreidingsset Paard en Wagen Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindel ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Brandweer Jeep 33 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Brandweer Jeep 33 delig
BanBao uitbreidingsset Brandweer Jeep Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindel ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Politie Jeep 34 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Politie Jeep 34 delig
BanBao uitbreidingsset Politie Jeep Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloo ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Constructie 39 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Constructie 39 delig
BanBao uitbreidingsset Constructie Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Helikopter 29 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Helikopter 29 delig
BanBao uitbreidingsset Helikopter Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Brandweer 29 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Brandweer 29 delig
BanBao uitbreidingsset Brandweer Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos b ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Strandset 34 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Strandset 34 delig
BanBao uitbreidingsset Strandset Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos b ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Politie 39 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Politie 39 delig
BanBao uitbreidingsset Politie Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos bou ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Jetski 23 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Jetski 23 delig
BanBao uitbreidingsset Jetski Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos bouw ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Jeep 37 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Jeep 37 delig
BanBao uitbreidingsset Jeep Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos bouwen ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset Tuin 25 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset Tuin 25 delig
BanBao uitbreidingsset Tuin Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos bouwen ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao uitbreidingsset DJ 32 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao uitbreidingsset DJ 32 delig
BanBao uitbreidingsset DJ Ben jij ook helemaal verslingerd aan het spelen met de steentjes van BanBao? Breid je collectie dan nu uit met deze uitbreidingsset. Zo blijf je eindeloos bouwen e ..
Nu met 28% voordeel!!
BanBao speelfiguur Brandweerman 10 cm op Allemaal Speelgoed
BanBao speelfiguur Brandweerman 10 cm
BanBao speelfiguur Brandweerman Breid jouw collectie BanBao uit met deze brandweerman! Zet het speelfiguur in elkaar en beleef de mooiste avonturen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslach ..
Nu met 28% voordeel!!
BanBao speelfiguur Scuba Diver 10 cm op Allemaal Speelgoed
BanBao speelfiguur Scuba Diver 10 cm
BanBao speelfiguur Scuba Diver Breid jouw collectie BanBao uit met deze scuba-diver! Zet het speelfiguur in elkaar en beleef de mooiste avonturen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: ..
Nu met 28% voordeel!!
BanBao speelfiguur Soldaat 10 cm op Allemaal Speelgoed
BanBao speelfiguur Soldaat 10 cm
BanBao speelfiguur Soldaat Breid jouw collectie BanBao uit met deze soldaat! Zet het speelfiguur in elkaar en beleef de mooiste avonturen. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior ..
BanBao marineboot 8415 op Allemaal Speelgoed
BanBao marineboot 8415
De marine boot van BanBao is de kleinste boot die het BanBao leger bezit. Deze boot heeft een aantal afweergeschutten, raketten en mitrailleurs waarmee ze het de vijand lastig kan maken. De ..
BanBao Chinook legerhelikopter 8852 op Allemaal Speelgoed
BanBao Chinook legerhelikopter 8852
De CH-47 Chinook is een belangrijke helikopter! Deze helikopter vervoer materiaal en BanBao-strijders naar het strijdveld en weer terug. Deze geweldige set bestaat uit 263 onderdelen en is ..
BanBao brandweerhelikopter 8315 op Allemaal Speelgoed
BanBao brandweerhelikopter 8315
Voor reddingsoperaties op zee beschikt de BanBao brandweer over de compleet uitgeruste reddingshelikopter. Eenmaal aangekomen bij de locatie van de noodsituatie, wordt het reddingsmandje om ..
Banbao police politieauto constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Banbao police politieauto constructiespeelgoed bouws ..
Vandaag ga je op de pad met de snelste politieauto die er bestaat. Je bent op zoek naar een stel boeven die een tijd geleden de bank hebben overvallen. Ze rijden in super snelle sportwagens ..
Banbao police politiebusje constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Banbao police politiebusje constructiespeelgoed bouw ..
Een dief is ontsnapt uit de gevangenis. Ga er snel achteraan op je politiequad! Gelukkig ben je veel sneller dan de boef en kan je hem gemakkelijk insluiten! Gebruik de handboeien om de boe ..
BanBao bulldog racer 8618 op Allemaal Speelgoed
BanBao bulldog racer 8618
Deze Bulldog Racer bijt zich vast in elk wegdek, maar op het asfalt is hij echt het allersnelst. Niemand houdt hem tegen. Hij is super snel, ziet er gaaf uit en een is een van de weinige me ..
BanBao marineschip 8413 op Allemaal Speelgoed
BanBao marineschip 8413
Het marineschip is een van de snelste schepen uit zijn klasse. Naast haar snelheid staat het schip ook bekend om haar grote afweergeschutten die nooit missen. Beleef veel speelplezier met d ..
BanBao HQ raketwerper 8844 op Allemaal Speelgoed
BanBao HQ raketwerper 8844
Met de HQ raketwerper wordt jij de gevaarlijkste strijder op het slagveld! De HQ vuurt namelijk raketten af waarmee je elke tank en helikopter de baas bent. Deze mega coole set bestaat uit ..
BanBao Galileo Racer 8608 op Allemaal Speelgoed
BanBao Galileo Racer 8608
Deze Galileo Racer van BanBao is een hele speciale racer: in plaats van 4 wielen heeft hij er maar 3! Ook heeft hij een nieuwe motor, die ervoor zorgt dat hij als geen ander kan optrekken. ..
BanBao spionstraaljager 8704 op Allemaal Speelgoed
BanBao spionstraaljager 8704
Voor geheime missies in de lucht heb je een vliegtuig nodig dat vrijwel onzichtbaar is op de radar van de vijanden. Dankzij de speciale vorm kan de Spion straaljager onopgemerkt vijandelijk ..
BanBao brandweerboot 8312 op Allemaal Speelgoed
BanBao brandweerboot 8312
Wanneer er branden geblust moeten worden op zee of in de haven, komt de blusboot van de BanBao brandweer in actie! Voor reddingsoperaties heeft de brandweer ook de beschikking over een auto ..
BanBao Forklift 8779 op Allemaal Speelgoed
BanBao Forklift 8779
Wil jij je eigen speelgoed hoogwerker opbouwen? Er is een hoop werk te doen in de BanBao speelgoedhaven. Met de hoogwerker ben je zo boven! Deze speelgoedset bestaat uit 128 blokjes en is i ..
BanBao M2 helikopter 8243 op Allemaal Speelgoed
BanBao M2 helikopter 8243
Dit is de M2 helikopter van de BanBao luchtmacht. Gespecialiseerd in het uitschakelen van vijandige grondtroepen en het bijstaan van soldaten in de strijd. Bouw de helikopter op en beleef j ..
BanBao Brave Warrior Jeep 8842 op Allemaal Speelgoed
BanBao Brave Warrior Jeep 8842
Deze zwaar gepantserde legerauto is gemaakt om in oorlogssituaties te opereren. Hij kan zelfs door de woestijn rijden en op terreinen waar een auto of jeep zich niet zou redden. Beleef je e ..
BanBao basisplaat groen 8482 op Allemaal Speelgoed
BanBao basisplaat groen 8482
Op deze BanBao bouwplaat kun je telkens weer andere mooie bouwwerken maken. Ieder BanBao bouwblokje past perfect op deze basisplaat. Bouw je eigen droomwereld! Prachtig hulpmiddel voor kind ..
BanBao 3-in-1 gevechtsvliegtuig op Allemaal Speelgoed
BanBao 3-in-1 gevechtsvliegtuig
Dit spectaculaire spionage vliegtuig is een van de drie te gekke creaties die je kunt bouwen met deze set. Drie gevechtsvliegtuigen met hun eigen kenmerken en design. Je beleeft drie keer z ..
BanBao Booster Racer 8621 op Allemaal Speelgoed
BanBao Booster Racer 8621
Deze coole Booster Racer van BanBao is een echte snelheidsduivel. Met zijn krachtige motor weet hij elk snelheidsrecord te bereken. Bouw deze raceauto en laat de wilde rit maar beginnen! Me ..
BanBao invincibility racer 8609 op Allemaal Speelgoed
BanBao invincibility racer 8609
Deze gele Invincibility Racer is de onbetwiste nummer 1! Hij is de snelste, de mooiste en de sterkste stockcar in zijn competitie. Durf jij het aan om met deze coole raceauto te racen. Met ..
BanBao buggy racer 8623 op Allemaal Speelgoed
BanBao buggy racer 8623
De Buggy Racer is een van de snelste racewagens ter wereld. Door zijn 4-wiel aandrijving kan hij prima overweg op elk wegdek. Bouw deze stoere raceauto en laat het racen maar beginnen! Met ..
BanBao strand quad 6129 op Allemaal Speelgoed
BanBao strand quad 6129
Stop de Tuk Tuk is er. Bouw en beleef met de Trendy beach speelgoedlijn van BanBao. Urenlang bouw en speelplezier. Trek de tuk tuk terug en schiet to wel 10 meter vooruit. Speelgoed was nog ..
BanBao Dragster Racer 8622 - 128 stuks op Allemaal Speelgoed
BanBao Dragster Racer 8622 - 128 stuks
Heerlijk bouwen en spelen met deze set van BanBao. Deze Dragster Racer doet zijn naam alle eer aan. Tijdens het optrekken zie je de vlammen uit zijn knalpijp komen, en weg is ie! Met pull-b ..
BanBao Hi-Tech Red racer 6955 op Allemaal Speelgoed
BanBao Hi-Tech Red racer 6955
BanBao Hi-Tech Red racer 6955.Bouw deze Rode Racer met de bouwstenen van BanBao. De Red Racer is een van de acht unieke racers van de High-Tech serie van BanBao met elk unieke en leuke eige ..
BanBao politie motor en boot 7018 op Allemaal Speelgoed
BanBao politie motor en boot 7018
BanBao politie motor en boot 7018. Vandaag ga je op patrouille met je politie team.Heb je versterking nodig dan roep je deze op. Bouw en beleef urenlang speelplezier met deze nieuwe politie ..
BanBao 3-in-1 helikopter 8478 op Allemaal Speelgoed
BanBao 3-in-1 helikopter 8478
Deze gevaarlijke gevechtshelikopter is niet te stuiten. Ga op pad en win de oorlog voor je vaderland. Met deze geweldige set van BanBao kun je in totaal drie verschillende creaties bouwen! ..
BanBao politiekazerne 7001 op Allemaal Speelgoed
BanBao politiekazerne 7001
Bouw de politiebureau speelset uit de politie serie met de bouwstenen van BanBao! Deze speelset bestaat uit 5 figuren, een slagboom, een auto, twee scooters, een politiebureau en nog veel m ..
BanBao Snoopy hondenhok 7508 op Allemaal Speelgoed
BanBao Snoopy hondenhok 7508
Liggend op het dak van zijn hok droomt Snoopy van zijn eigen wereld. Kinderen kunnen dit hok nu zelf bouwen en een eigen Snoopy-verhaal verzinnen of een verhaal dat ze gelezen hebben naspel ..
BanBao 03-Airborne 6206 op Allemaal Speelgoed
BanBao 03-Airborne 6206
Deze sterke 03-Airborne tank is uniek in zijn soort. Maar liefst twee soldaten kunnen uit de tank kijken om de vijand in de gaten te houden. Bovendien is geen terrein te zwaar voor deze tan ..
BanBao politie speedboot 7006 op Allemaal Speelgoed
BanBao politie speedboot 7006
Deze speedboot van de politie zorgt ervoor dat de omgeving rond om de haven en het strand veilig is voor iedereen. Bouw de politie speedboot uit de politie serie met de bouwstenen van BanBa ..
BanBao supercar Scarlet 6967 op Allemaal Speelgoed
BanBao supercar Scarlet 6967
Bouw de Scarlett met de bouwstenen van BanBao. Deze auto is een van de beruchtste racer die er bestaat. Hij heeft twee grote stevige wielen voorin die verbonden zijn aan een krachtigte moto ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 231 resultaten)

Aanraders via Google!!