Facebook
Twitter
Google+

Bouwen en Constuctie - Banbao

Overzicht van alle producten in de rubriek Banbao


Stap binnen in de wereld van BanBao! BanBao is educatief bouwstenen speelgoed voor alle kinderen. Ons assortiment bevat superleuke speelsetjes voor zowel jongens als meisjes. Het speelgoed van BanBao is Europees gekeurd en dus van hoge kwaliteit en veilig om mee te spelen. In onze webshop bieden we twee soorten BanBao bouwstenen, voor de allerkleinsten zijn er de grote stenen van de Young Ones lijn en voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er de kleine stenen. De kleintjes kunnen de held uithangen met leuke setjes met daarin een politieman, brandweerman of ridder. Het Young Ones speelgoed helpt peuters zich te focussen op één ding en stimuleert ze om hun fantasie en creativiteit te gebruiken bij het spelen.
Resultaten 1 tot 48 (van de 130 resultaten)
Nu met 29% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politiebusje 325 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politiebusje 325 delig
BanBao bouwpakket Politiebusje Een dief is ontsnapt uit de gevangenis. Ga er snel achteraan op je politiequad! Gelukkig ben je veel sneller dan de boef en kan je hem gemakkelijk insluiten! ..
Nu met 42% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandtocht 205 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandtocht 205 delig
BanBao bouwpakket Strandtocht Het is weer een weekend en daarom is het tijd voor een dagje uit. Met deze stoere pick-up kun je zoveel meenemen als je wilt en je kunt zelfs jouw eigen boot m ..
Nu met 50% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Reddingstoren 101 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Reddingstoren 101 del ..
BanBao bouwpakket Reddingstoren Deze reddingstoren zorgt ervoor dat iedereen veilig kan genieten van het mooie weer op het strand. Vanaf de eerste verdieping heb je een goed zicht op de gev ..
Nu met 33% voordeel!!
BanBao bouwpakket Takelplatform 327 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Takelplatform 327 delig
BanBao bouwpakket Takelplatform Als er iets tot de verbeelding spreekt, dan zijn dat wel de schatten die op de oceaanbodem te vinden zijn. Met dit takelplatform kan je kind de zeebodem afsp ..
Nu met 32% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politiekazerne 938 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politiekazerne 938 delig
BanBao bouwpakket Politiekazerne De politie moet weer ingrijpen! Bij het politiekantoor is er een melding dat twee dieven een winkel leeg hebben geroofd. Als politiechef moet jij er voor zo ..
Nu met 41% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politiespeedboot 225 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politiespeedboot 225 delig
BanBao bouwpakket Politiespeedboot Deze speedboot van de politie zorgt ervoor dat de omgeving rond om de haven en het strand veilig is voor iedereen. Er vindt een overval plaats bij de have ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao bouwpakket Fire Station 828 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Fire Station 828 delig
BanBao bouwpakket Fire Station Het is een rustige dag in BanBao-stad. Plotseling ziet er iemand rook op straat, er staat een huis in brand! Het brandalarm gaat af. Stap in de brandweerwagen ..
Nu met 44% voordeel!!
BanBao bouwpakket Rescue Boat 62 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Rescue Boat 62 delig
BanBao bouwpakket Fire Plane Vandaag ga je op patrouille met je brandweerteam. Jij hebt de leiding vandaag. Jullie patrouilleren langs de wateren van de stad. Het is een kurkdroge periode, ..
Nu met 50% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Quad 110 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Quad 110 delig
BanBao bouwpakket Quad Deze prachtige quad is een echte blikvanger op het strand en is te gebruiken als luxe paard. Hij heeft een moderne uitstraling en kan makkelijk over het strand heen r ..
Nu met 25% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandhuis 565 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandhuis 565 delig
BanBao bouwpakket Strandhuis Het strandhuis is de beste plek om met al je vrienden en vriendinnen een heerlijke dag door te brengen. Je geniet van de mooie omgeving en van het lekkere warme ..
Nu met 56% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politievliegtuig 112 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politievliegtuig 112 delig
BanBao bouwpakket Politievliegtuig Het politie watervliegtuig wordt direct ingezet bij spannende speuracties of achtervolgingen op het water. Hij is perfect voor moeilijke politie missies. ..
Nu met 38% voordeel!!
BanBao bouwpakket Onderzeese schatkamer 237 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Onderzeese schatkamer 237 delig
BanBao bouwpakket Onderzeese schatkamer Een echt scheepswrak op de zeebodem! Met deze onderzeese schatkamer kunnen kinderen zich eindeloos vermaken. Ze kunnen het scheepswrak zelf bouwen va ..
Nu met 33% voordeel!!
BanBao bouwpakket Brandweerauto 288 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Brandweerauto 288 delig
BanBao bouwpakket Brandweerauto De brandweer moet in actie komen, er is namelijk brand in BanBao stad. De brandweermannen gaan er in snelle vaart op af in hun grote brandweerwagen. Ze zijn ..
Nu met 33% voordeel!!
BanBao bouwpakket Helikopter 261 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Helikopter 261 delig
Banbao bouwpakket Helikopter Maak kennis met de fantasierijke en leerzame wereld van Banbao, een speelset waarmee je kind spelenderwijs leert hoe schatten op de zeebodem worden gevonden en ..
Nu met 25% voordeel!!
BanBao bouwpakket Schatzoeker 776 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Schatzoeker 776 delig
Banbao bouwpakket Schatzoeker Deze Schatzoeker-speelset houdt je kind urenlang bezig. De set bestaat uit verschillende onderdelen om schatten op de zeebodem op te sporen en omhoog te takele ..
Nu met 59% voordeel!!
BanBao bouwpakket Firemen 62 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Firemen 62 delig
BanBao bouwpakket Fire Plane Je bent opgeroepen voor een boot die in brand staat. Een omstander zag de vlammen uit de boot komen en heeft alarm geslagen. Het is zaak om deze boot, waarvan d ..
Nu met 25% voordeel!!
BanBao bouwpakket Schattenzoeker 562 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Schattenzoeker 562 delig
BanBao bouwpakket Schattenzoeker Wist je dat de zeebodem vol ligt met allerlei schatten zoals schatkisten en oude scheepswrakken? Met dit schattenzoeker-platform spoor je ze op. Vanaf het p ..
Nu met 40% voordeel!!
BanBao bouwpakket Brandweerjeep 212 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Brandweerjeep 212 delig
BanBao bouwpakket Brandweerjeep De brandweerjeep is klein en snel en kan overal voor gebruikt worden, zelfs op moeilijk begaanbaar terrein dankzij zijn vier grote wielen. De jeep heeft zelf ..
Nu met 41% voordeel!!
BanBao duizendpoot Fruits groen 41 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao duizendpoot Fruits groen 41 delig
Banbao duizendpoot Fruits Leer op een leuke manier de verschillende soorten fruit kennen met de groene rups van BanBao. Plaats de karretjes op de juiste manier achter elkaar en maak de rups ..
Nu met 41% voordeel!!
BanBao duizendpoot Symbols paars 45 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao duizendpoot Symbols paars 45 delig
Banbao duizendpoot Symbols Leer op een leuke manier verschillende soorten symbolen kennen met de paarse rups van BanBao. Plaats de karretjes op de juiste manier achter elkaar en maak de rup ..
Nu met 29% voordeel!!
BanBao bouwpakket Sneeuwauto Politie 315 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Sneeuwauto Politie 315 delig
BanBao bouwpakket De sneeuw auto van de politie is speciaal ontworpen voor het vangen van boeven in koude en gladde omstandigheden. Niet alleen op sneeuw en ijs maar ook op de normale weg o ..
Nu met 26% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Surf School 375 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Surf School 375 delig
BanBao bouwpakket Surf School Maak je op voor een geweldig feest op het strand. Samen met vrienden heb je er een onvergetelijke dag van gemaakt. Je hebt de surfplanken om te surfen, de ligb ..
Nu met 41% voordeel!!
BanBao duizendpoot Letters blauw 42 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao duizendpoot Letters blauw 42 delig
Banbao duizendpoot Letters Leer op een leuke manier de verschillende letters kennen met de groene rups van BanBao. Plaats de karretjes op de juiste manier achter elkaar en maak de rups comp ..
Nu met 41% voordeel!!
BanBao duizendpoot Numbers geel 37 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao duizendpoot Numbers geel 37 delig
Banbao duizendpoot Numbers Leer op een leuke manier verschillende cijfers kennen met de gele rups van BanBao. Plaats de karretjes op de juiste manier achter elkaar en maak de rups compleet. ..
Nu met 34% voordeel!!
BanBao bouwpakket Snoopy geheim agent 109 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Snoopy geheim agent 109 delig
BanBao bouwpakket Wie kent hem niet, Snoopy, het eigenwijze hondje van Charlie Brown dat altijd bovenop zijn hok ligt. In zijn dromen beleeft hij de spannendste avonturen, die bij BanBao we ..
Nu met 26% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politieauto 100 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politieauto 100 delig
BanBao bouwpakket Politieauto Vandaag ga je op de pad met de snelste politieauto die er bestaat. Je bent op zoek naar een stel boeven die een tijd geleden de bank hebben overvallen. Ze rijd ..
Nu met 42% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandzwembad 205 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandzwembad 205 del ..
BanBao bouwpakket Strandzwembad Kom naar het zwembad op het strand om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op zee. Het water is warm en niet zout, dat is leuk! Bij de cocktailbar a ..
Nu met 41% voordeel!!
BanBao bouwpakket Fire Chopper 191 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Fire Chopper 191 delig
BanBao bouwpakket Fire Chopper Schiet te hulp in je brandweerhelikopter en blus de brand die op een bootje gesignaleerd is! Spring aan boord, en lanceer de helikopter de lucht in! Gelukkig ..
Nu met 38% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politiehelikopter 122 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politiehelikopter 122 delig
BanBao bouwpakket Politiehelikopter De boeven zijn naar hun schuilplaats gekomen en laden de buit van hun laatste rooftocht uit. De helikopter heeft een speciale radar die iedere beweging i ..
Nu met 41% voordeel!!
BanBao bouwpakket Brandweerboot 225 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Brandweerboot 225 delig
BanBao bouwpakket Brandweerboot Er is een grote brand uitgebroken op een schip in de buurt van de haven van de stad. De brandweerboot scheert over de golven op weg naar de brand. De brandwe ..
Nu met 47% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandhut 79 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandhut 79 delig
BanBao bouwpakket Strandhut De zon schijnt op je gezicht. Het is weer een prachtige dag op het strand. Vakantie kan niet beter en je bent uit met je boot. Genieten van zeilen langs de kust. ..
Nu met 59% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandbar 61 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandbar 61 delig
BanBao bouwpakket Strandbar Ja, het is ochtend ... Je bent uren aan het genieten van het strand. Wat een mooi weer en wat een mooie blauwe zee. Je wilt nooit meer dit paradijs verlaten. Je ..
Nu met 36% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politiehummer 242 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politiehummer 242 delig
BanBao bouwpakket Politiehummer Deze snelle politie auto rijdt door de stad en zorgt ervoor dat iedereen veilig is. Als er een melding komt van een overtreding, is deze hummer snel ter plaa ..
Nu met 50% voordeel!!
BanBao bouwpakket Gevarentransport 105 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Gevarentransport 105 delig
BanBao bouwpakket Gevarentransport Met deze afvalwagen kan de brandweer gevaarlijke stoffen vervoeren. Helaas is er brand uitgebroken en zijn er gevaarlijke stoffen vrij gekomen! De brandwe ..
Nu met 38% voordeel!!
BanBao bouwpakket Onderzeeër 248 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Onderzeeër 248 delig
Banbao bouwpakket Onderzeeer Stimuleer met deze onderzeeer van BanBao de creativiteit van jouw kindje en laat hem of haar samen met het minifiguur de spannendste avonturen beleven. Het stoe ..
Nu met 42% voordeel!!
BanBao bouwpakket Fire Plane 125 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Fire Plane 125 delig
BanBao bouwpakket Fire Plane Door een brand is er een schip gezonken ver op zee. Vanaf de steiger kan de brandweerman in het watervliegtuig springen en snel uitrukken om overlevenden te kun ..
Nu met 54% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politiemotor en boot 62 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politiemotor en boot 62 delig
BanBao bouwpakket Politiemotor en boot Vandaag ga je op patrouille met je politie team. Jij hebt de leiding vandaag. Jullie patrouilleren langs de wateren van de stad op zoek naar mensen di ..
Nu met 49% voordeel!!
BanBao bouwpakket Triceratops 125 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Triceratops 125 delig
BanBao bouwpakket Triceratops De triceratops is een bekende, grote dinosaurus die tot negen meter lang kan worden. Deze dinosaurus heeft een groot hoofd met een schild op zijn nek, twee hoo ..
Nu met 30% voordeel!!
BanBao bouwpakket Kustwacht 418 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Kustwacht 418 delig
BanBao bouwpakket Kustwacht De kustwacht bewaakt de haven en het strand van BanBao-stad. Met de politieauto patrouilleer je over de boulevard bij het zandstrand. De helikopter doet zijn taa ..
Nu met 49% voordeel!!
BanBao bouwpakket Tyrannosaurus Rex 135 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Tyrannosaurus Rex 135 delig
BanBao bouwpakket Tyrannosaurus Rex De Tyrannosaurus Rex is een van de bekendste en grootste dinosaurussen ooit. Iedereen kent deze reusachtige vleesetende dinosaurus. Hij kan wel veertien ..
Nu met 27% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Watersport 325 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Watersport 325 delig
BanBao bouwpakket Watersport Het is een mooie dag om met al je vrienden waterskien te maken. Je kunt meedoen aan de cruise, hoe cool! Kijk, er zwemmen dolfijnen! Nodig al je vrienden uit en ..
Nu met 46% voordeel!!
BanBao bouwpakket Oceaanschat 111 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Oceaanschat 111 delig
BanBao bouwpakket Oceaanschat Een echte schat op de zeebodem! Met deze speelset van BanBao vermaken kinderen zich urenlang. Ze kunnen dit onderwatertafereel zelf in elkaar zetten met de bou ..
Nu met 25% voordeel!!
BanBao bouwpakket Fire Car 392 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Fire Car 392 delig
BanBao bouwpakket Fire Car Je beleeft heel veel bouw en speelplezier met deze leuke set van BanBao! Wanneer er branden geblust moeten worden op zee of in de haven, komt de blusboot van de B ..
Nu met 42% voordeel!!
BanBao bouwpakket Brandweerwagen 126 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Brandweerwagen 126 delig
BanBao bouwpakket Brandweerwagen Er is brand! Snel ga erheen en kijk wat je nog kunt redden. Met loeiende sirenes rij je door de straten. Aan de kant mensen de brandweer moet erdoor. Je toe ..
Nu met 59% voordeel!!
BanBao bouwpakket Politieboot 62 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Politieboot 62 delig
BanBao bouwpakket Politieboot Je bent op pad met de snelste politie speedboot van het korps. Het is zaak smokkelaars op te rollen. Je vaart over de zee op zoek naar verdachte zaken. Heb je ..
Nu met 25% voordeel!!
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandfeest 480 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Trendy Beach Strandfeest 480 delig
BanBao bouwpakket Strandfeest Vandaag is het ideale weer om te surfen: de zon schijnt en er zijn grote golven. Rijd met de scooter naar de surftent om je vrienden op het strand te ontmoeten ..
Nu met 49% voordeel!!
BanBao bouwpakket Stegosaurus 128 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Stegosaurus 128 delig
BanBao bouwpakket Stegosaurus De Stegosaurus is een van de bekendste en grootste dinosaurussen ooit. Iedereen kent deze reusachtige vleesetende dinosaurus. Hij kan wel veertien meter lang w ..
Nu met 39% voordeel!!
BanBao bouwpakket Café 338 delig op Allemaal Speelgoed
BanBao bouwpakket Café 338 delig
BanBao bouwpakket Café Heb jij altijd al graag een eigen café willen hebben? Dit Café is helemaal van jou. Bouw hem op en richt hem in zoals jij het wilt. Welke koffiesoorten ga jij alle ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 130 resultaten)

Aanraders via Google!!