Facebook
Twitter
Google+

Boards en Vervoer - Driewielers

Overzicht van alle producten in de rubriek Driewielers


Resultaten 1 tot 48 (van de 99 resultaten)
Avigo - driewieler metro alu-lite, zilver/roze op Allemaal Speelgoed
Avigo - driewieler metro alu-lite, zilver/roze
De Avigo Metro Alu-Lite driewieler is de perfecte shopping partner, waarbij uw kind de keuze heeft zelf te rijden, of om voortgeduwd te worden. Een mandje en een tas aan de duwstang bieden ..
Avigo - driewieler metro alu-lite, blauw/groen op Allemaal Speelgoed
Avigo - driewieler metro alu-lite, blauw/groen
De Avigo Metro Alu-Lite driewieler is de perfecte shopping partner, waarbij uw kind de keuze heeft zelf te rijden, of om voortgeduwd te worden. Een mandje en een tas aan de duwstang bieden ..
Kettler - funtrike bobo op Allemaal Speelgoed
Kettler - funtrike bobo
Een driewieler zoals de Funtrike Bobo van Kettler is voor vele kleine kinderen het favoriete speelgoed. Het is nu eenmaal superleuk om op het zadel te springen en zich op eigen krachten voo ..
Avigo - driewieler bandit 6v, blauw op Allemaal Speelgoed
Avigo - driewieler bandit 6v, blauw
Heb jij altijd al een eigen elektrisch voertuig willen hebben? Dan is de grote Tribiker Bandit van AVIGO jouw perfecte keuze! De Tribiker heeft, zoals de naam al impliceert, drie gigantisch ..
Avigo - driewieler bandit 6v, roze op Allemaal Speelgoed
Avigo - driewieler bandit 6v, roze
Heb jij altijd al een eigen elektrisch voertuig willen hebben? Dan is de grote Tribiker Bandit van AVIGO jouw perfecte keuze! De Tribiker heeft, zoals de naam al impliceert, drie gigantisch ..
Nu met 55% voordeel!!
Injusa driewieler Baby Trico rood/groen/blauw op Allemaal Speelgoed
Injusa driewieler Baby Trico rood/groen/blauw
Injusa driewieler Met deze driewieler van Injusa beleeft jouw kind veel speelplezier. Het stalen frame zorgt voor extra stevigheid en de driewieler heeft stevige brede banden. Met deze drie ..
Avigo - driewieler spirit trike op Allemaal Speelgoed
Avigo - driewieler spirit trike
Voor de eerste ervaring met het rijden heeft AVIGO hier de perfecte begeleider. De Body Trike driewieler zier er niet alleen spectaculair uit, hij is ook voorzien van de nodige veiligheid. ..
Nu met 25% voordeel!!
Rollplay trapmotor BMW R1200 GS zwart op Allemaal Speelgoed
Rollplay trapmotor BMW R1200 GS zwart
Rollplay BMW R1200 GS trapmotor Deze Rollplay trapmotor zorgt voor veel speelplezier. Het ontwerp van de driewieler is gebaseerd op een BMW R1200 GS motorfiets en is in licentie van BMW. Ve ..
Puky Driewieler CAT 1L Lillifee op Allemaal Speelgoed
Puky Driewieler CAT 1L Lillifee
Met deze bijzondere driewieler voelt ieder meisje zich een prinses! Door de zoete roze kleuren en de speciale Lillifee vlag is dit een droomfiets voor ieder meisje. Deze Lillifee variant va ..
SmartTrike Driewieler Bestuurbaar Rood op Allemaal Speelgoed
SmartTrike Driewieler Bestuurbaar Rood
De perfecte driewieler voor alle kleine kinderen: de SmartTrike Driewieler Bestuurbaar Rood! Deze stoere fiets heeft drie wielen zodat hij niet snel omvalt. Door het riempje blijft je klein ..
Puky Driewieler CAT 1S Rood/Blauw op Allemaal Speelgoed
Puky Driewieler CAT 1S Rood/Blauw
De Puky CAT 1S in de kleurencombinatie rood/blauw is kwalitatief verbeterd, heeft een nieuw design en nieuwe kenmerken. Voor optimaal comfort en speelplezier! Met de blauwe kipbak kan uw ki ..
Puky driewieler rood [CAT 1L] op Allemaal Speelgoed
Puky driewieler rood [CAT 1L]
Puky Driewieler in standaard rode uitvoering. De driewieler is geschikt voor kinderen van ongeveer 2 jaar als ze rond de 90 centimeter groot zijn. Met deze robuuste driewieler bent u verzek ..
Puky CAT1S driewieler rood op Allemaal Speelgoed
Puky CAT1S driewieler rood
Deze Puky driewieler kipper in de kleur rood is vernieuwd. Geschikt voor kinderen van ongeveer 2 jaar en rond de 90 centimeter groot. Deze oerdegelijke driewieler van Puky brengt uw king ge ..
2369 Puky Driewieler CAT 1 lucht L Lillifee op Allemaal Speelgoed
2369 Puky Driewieler CAT 1 lucht L Lillifee
Comfort en gemak voor twee met de Lillefee driewieler van Puky! Comfortabele luchtbanden en een goede greep met de duwstang, een kiepbak en een traploos te verstellen stoel maken deze driew ..
Puky Driewieler CAT 1S Roze/Kiwi op Allemaal Speelgoed
Puky Driewieler CAT 1S Roze/Kiwi
De Puky CAT 1S driewieler in een nieuwe uitvoering van roze/kiwi, een echte blikvanger voor de deur! Één van de belangrijkste kenmerken van deze driewieler is de vrijloopautomaat met verg ..
Driewieler beach rood op Allemaal Speelgoed
Driewieler beach rood
De driewieler beach rood is een geweldig leuk fietsje met drie wielen. Hier leert je kind al vanaf jonge leeftijd op fietsen. Op het moment dat je kindje bij de trappers kan, is er geen hou ..
SmarTrike Splash driewieler 5-in-1 - blauw op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Splash driewieler 5-in-1 - blauw
De SmarTrike Splash 5-in-1 driewieler groeit door de 5 verschillende standen met je kindje mee. Deze SmarTrike Play driewieler is blauw van kleur en heeft onder meer een luifel, een verwijd ..
Little Tikes 4-in-1 driewieler - blauw op Allemaal Speelgoed
Little Tikes 4-in-1 driewieler - blauw
Heerlijk erop uit met deze hippe driewielfiets van Little Tikes! Inclusief opbergbak om speelgoed in mee te nemen. Ouders kunnen middels de duwstang wat meehelpen waardoor de driewieler al ..
Little Tikes 4-in-1 luxe editie driewieler - neonblauw op Allemaal Speelgoed
Little Tikes 4-in-1 luxe editie driewieler - neonbla ..
Met deze mooie Little Tikes 4-in-1 luxe editie driewieler in neonblauw leert jouw kleintje op een verantwoorde manier fietsen! Deze mooie driewieler is voorzien van een zonnescherm, verwijd ..
SmarTrike Vanilla driewieler - 4 standen - roze op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Vanilla driewieler - 4 standen - roze
De SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler groeit in 4 standen met je kindje mee. Deze SmarTrike Vanillia is roze van kleur en voorzien van een verwijderbare stuurstang, zonnescherm, driepuntsg ..
SmarTrike Vanilla driewieler - 4 standen - rood op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Vanilla driewieler - 4 standen - rood
De SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler groeit in 4 standen met je kindje mee. Deze SmarTrike Vanillia is rood van kleur en voorzien van een verwijderbare stuurstang, zonnescherm, driepuntsg ..
Driewielfiets Babytrike op Allemaal Speelgoed
Driewielfiets Babytrike
Leren fietsen kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Deze prachtige driewieler is ideaal voor kleine kinderen om hun eerste meters op te rijden. De driewielfiets is voorzien van vrolijke kl ..
Driewieler paars op Allemaal Speelgoed
Driewieler paars
De driewieler paars kan op een multifunctionele manier worden gebruikt. In het eerste begin heb je de mogelijkheid om je kindje voort te duwen. Er is een veiligheidsbeugel die uiteraard voo ..
Puky - driewieler cat s6 ceety, brons op Allemaal Speelgoed
Puky - driewieler cat s6 ceety, brons
Beste speelgoedvriend,De optimale fietsmaat voor uw kind wordt bepaald door zijn of haar beenlengte. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze matentabel. Klik hier, u vindt ..
Driewieler beach groen op Allemaal Speelgoed
Driewieler beach groen
De driewieler beach groen is een fantastisch leuk fietsje waar uw kindje de beginselen van het trappen op de fiets op een veilige manier kan leren. Bovendien is het geweldig leuk om uw klei ..
SmarTrike Fun driewieler met duwstang - roze/blauw op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Fun driewieler met duwstang - roze/blauw
Kinderen kunnen fijn rondrijden op deze mooie, roze-blauwe SmarTrike driewieler! Je kunt de duwstang van deze vrolijke SmarTrike Fun-driewieler gemakkelijk loskoppelen zodat het kind er zel ..
Little Tikes 4-in-1 luxe editie driewieler - neonroze op Allemaal Speelgoed
Little Tikes 4-in-1 luxe editie driewieler - neonroz ..
Met deze schitterende Little Tikes 4-in-1 luxe editie driewieler in de kleur neonroze leert jouw kleintje op een verantwoorde manier fietsen! Voorzien van een zonnescherm, opbergbak, afneem ..
SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler - rood op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler - rood
Deze prachtige, rode SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler is volledig uitgerust met een zonnescherm, een verwijderbare duwstang, een opbergbak, opvouwbare voetsteunen, een flessenhouder en n ..
Driewieler baiwa geel op Allemaal Speelgoed
Driewieler baiwa geel
De driewieler baiwa geel is uitgevoerd met een eigentijds ontwerp en vrolijke uitstraling. De basiskleur van het frame is geel en het zitje en de zonnekap zijn in een combinatie van kleuren ..
Mini Driewieler Blauw op Allemaal Speelgoed
Mini Driewieler Blauw
Ook de stoere en coole Mini driewieler blauw is geproduceerd onder licentie van Mini Cooper zelf. En dit ziet u terug in het prachtige design. Deze versie komt in stralend en stoer blauw en ..
Mini Driewieler Rood 10 inch op Allemaal Speelgoed
Mini Driewieler Rood 10 inch
Deze stoere Mini driewieler wordt geproduceerd onder de licentie van Mini Cooper zelf. Deze versie komt dan ook in het bekende en sportieve rood en natuurlijk met het direct herkenbare logo ..
Comfortabel Safari 360 driewieler in grijs op Allemaal Speelgoed
Comfortabel Safari 360 driewieler in grijs
De Comfortabel Safari 360 driewieler in rood kunt u al gebruiken als uw kindje 10 maanden is geworden. Er zit een veiligheidsriempje aan de zitting vast en rondom het zitje is er sprake van ..
Multifunctionele driewieler in blauw op Allemaal Speelgoed
Multifunctionele driewieler in blauw
Deze multifunctionele driewieler in blauw met duwstang en pedalen biedt ouders en kindjes vanaf 10 maanden veel plezier. Als u uw kindje op het zitje plaats en de veiligheidsriempjes vast d ..
Multifunctionele driewieler in violet op Allemaal Speelgoed
Multifunctionele driewieler in violet
De multifunctionele driewieler in violet kan al gebruikt worden als vervoersmiddel op het moment dat uw kindje 10 maanden is. Het veiligheidsriempje zorgt ervoor dat uw kind stabiel blijft ..
Nu met 9% voordeel!!
SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler - blauw op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler - blauw
Je kleintje leert op een veilige manier fietsen en de wereld ontdekken met de SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler in de kleur blauw. Voorzien van een zonnescherm, duwstang, veiligheidsbeugel e ..
Multifunctionele driewieler in rood op Allemaal Speelgoed
Multifunctionele driewieler in rood
De multifunctionele driewieler in rood is er voor ouder en kind. U hoeft uw kind niet meer in de wandelwagen mee te nemen als de leeftijd van 10 maanden is bereikt. Dan is het namelijk veel ..
Driewieler 4 in 1 rood op Allemaal Speelgoed
Driewieler 4 in 1 rood
De driewieler 4 in 1 rood biedt ouder en kind al plezier vanaf de leeftijd van 9 maanden. Dat is het moment dat uw kindje heerlijk rechtop kan zitten en u op een comfortabele manier kunt wa ..
Navigator driewieler in het wit op Allemaal Speelgoed
Navigator driewieler in het wit
Deze driewieler in het wit kunt u al gebruiken als uw kindje 10 maanden is geworden. Er zit een veiligheidsriempje aan de zitting vast en rondom het zitje is er sprake van een veiligheidsbe ..
Navigator driewieler in het Rood op Allemaal Speelgoed
Navigator driewieler in het Rood
Deze driewieler in rood kunt u al gebruiken als uw kindje 10 maanden is geworden. Er zit een veiligheidsriempje aan de zitting vast en rondom het zitje is er sprake van een veiligheidsbeuge ..
SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler - zwart/wit op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler - zwart/wit
De SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden en groeit door de 4 standen met je kindje mee. Deze SmarTrike Vanilla driewieler is wit met zwart van kleur.
Driewieler 4 in 1 paars op Allemaal Speelgoed
Driewieler 4 in 1 paars
De driewieler 4 in 1 paars groeit in maar liefst vier verschillende fasen met uw kind mee. Vanaf 9 maanden kunt u uw kindje veilig in het zitje zetten en met de veiligheidsriemen vastzetten
Feber Trike Ferrari driewieler op Allemaal Speelgoed
Feber Trike Ferrari driewieler
Op deze Ferrari driewieler kan je kleintje heerlijk buiten fietsen. De driewieler kan afgesteld worden op de behoefte van ht kind met inklapbare voetsteunen en een verstelbare zitting.
Driewieler baiwa roze op Allemaal Speelgoed
Driewieler baiwa roze
De driewieler baiwa roze is een fantastisch vervoersmiddel als uw kindje nog erg jong is. Vanaf 9 maanden kunt u uw kindje al in het zitje plaatsen en de veiligheidsriempjes gebruiken.
SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler - zwart/wit op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler - zwart/wit
De SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden en groeit door de 4 standen met je kindje mee. Deze SmarTrike Glow driewieler is zwart met wit van kleur.
SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler - groen op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler - groen
De SmarTrike Vanilla 4-in-1 driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden en groeit door de 4 standen met je kindje mee. Deze SmarTrike Vanilla driewieler is groen van kleur.
SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler - groen op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler - groen
De SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden en groeit door de 4 standen met je kindje mee. Deze SmarTrike Glow driewieler is groen van kleur.
SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler - rood op Allemaal Speelgoed
SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler - rood
De SmarTrike Glow 4-in-1 driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden en groeit door de 4 standen met je kindje mee. Deze SmarTrike Glow driewieler is rood van kleur.
Multifunctionele Super-driewieler Grijs op Allemaal Speelgoed
Multifunctionele Super-driewieler Grijs
De multifunctionele super trike driewieler in grijs is er voor ouder en kind. Er is een veiligheidsriem en een veiligheidsbeugel beschikbaar, zodat uw kind er niet af valt.
Resultaten 1 tot 48 (van de 99 resultaten)

Aanraders via Google!!