Facebook
Twitter
Google+

Boards en vervoer - Accuvoertuigen

Overzicht van alle producten in de rubriek Accuvoertuigen


Resultaten 1 tot 48 (van de 59 resultaten)
Nu met 26% voordeel!!
Mercedes Benz G55 AMG accuvoertuig 12V auto zwart op Allemaal Speelgoed
Mercedes Benz G55 AMG accuvoertuig 12V auto zwart
Mercedes-Benz G55 AMG accuvoertuig Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische Mercedes G55 AMG kunnen kinderen lekker ..
Nu met 26% voordeel!!
Audi Q7 accuvoertuig 12V auto zwart op Allemaal Speelgoed
Audi Q7 accuvoertuig 12V auto zwart
Audi Q7 accuvoertuig Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische Audi Q7 kunnen kinderen lekker rondrijden. Het accuvo ..
Nu met 26% voordeel!!
BMW X5 accuvoertuig 6V auto zwart op Allemaal Speelgoed
BMW X5 accuvoertuig 6V auto zwart
BMW X5 accuvoertuig Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische BMW X5 kunnen kinderen lekker rondrijden. Het accuvoer ..
Nu met 25% voordeel!!
Rollplay Porsche Macan accuvoertuig 12 Volt zwart op Allemaal Speelgoed
Rollplay Porsche Macan accuvoertuig 12 Volt zwart
Rollplay Porsche Macan accuvoertuig Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische Porsche Macan kunnen kinderen lekker r ..
Nu met 25% voordeel!!
Mercedes Benz G55 AMG accuvoertuig 12V auto rood op Allemaal Speelgoed
Mercedes Benz G55 AMG accuvoertuig 12V auto rood
Mercedes-Benz G55 AMG accuvoertuig Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische Mercedes G55 AMG kunnen kinderen lekker ..
Nu met 25% voordeel!!
Rollplay Volkswagen T1 bus accuvoertuig 12V auto blauw/wit op Allemaal Speelgoed
Rollplay Volkswagen T1 bus accuvoertuig 12V auto bla ..
Rollplay Volkswagen T1 bus accuvoertuig Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische Volkswagen T1 kunnen kinderen lekk ..
Nu met 32% voordeel!!
Volvo XC90 accuvoertuig 12V auto blauw op Allemaal Speelgoed
Volvo XC90 accuvoertuig 12V auto blauw
Volvo XC90 accuvoertuig Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische Volvo XC90 kunnen kinderen lekker rondrijden. Het ..
Nu met 25% voordeel!!
Rollplay Porsche 918 Spider accuvoertuig 6 Volt zwart op Allemaal Speelgoed
Rollplay Porsche 918 Spider accuvoertuig 6 Volt zwar ..
Rollplay Porsche 918 Spider accuvoertuig Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische Porsche 918 Spider kunnen kindere ..
Nu met 25% voordeel!!
Toyrific accuvoertuig Mercedes GLA Class 12V wit op Allemaal Speelgoed
Toyrific accuvoertuig Mercedes GLA Class 12V wit
Toyrific accuvoertuig Mercedes GLA-Class Vroem! Wil jij rond rijden in jouw eigen Mercedes? De Mercedes heeft maar liefst drie versnellingen, hierdoor kan je vooruit en achteruit rijden. Er ..
Nu met 25% voordeel!!
Toyrific accuvoertuig BMW motor Ride On 12V rood op Allemaal Speelgoed
Toyrific accuvoertuig BMW motor Ride On 12V rood
Toyrific accuvoertuig BMW motor Ride On Deze BMW motorfiets voor kinderen is een leuke speelgoedmotor die lijkt op een mini-versie van het echte voertuig. De stabilisatiewielen zorgen voor ..
Nu met 35% voordeel!!
Injusa accuvoertuig Car Speedy 6v rood op Allemaal Speelgoed
Injusa accuvoertuig Car Speedy 6v rood
Injusa accuvoertuig Car Speedy 6v Vroem! Wil jij trots rond rijden in jouw eigen auto? De Car Speedy heeft twee versnellingen, hierdoor kan je vooruit en achteruit rijden. Ook heeft hij een ..
Nu met 50% voordeel!!
Toyrific accuvoertuig brandweerwagen 6V op Allemaal Speelgoed
Toyrific accuvoertuig brandweerwagen 6V
Toyrific accuvoertuig brandweerwagen Help! Er staat een huis in brand. Dat ziet er niet best uit. Race met jouw brandweerwagen naar de brand. Met het bellenblaaspistool blus je gelukkig sne ..
Nu met 28% voordeel!!
Toyrific accuvoertuig Mercedes SLS AMG 6V op Allemaal Speelgoed
Toyrific accuvoertuig Mercedes SLS AMG 6V
Toyrific accuvoertuig Mercedes SLS AMG Vroem! Wil jij rond rijden in jouw eigen Mercedes? De Mercedes heeft twee versnellingen, hierdoor kan je vooruit en achteruit rijden. Er is een gasped ..
Nu met 25% voordeel!!
Toyrific accuvoertuig Formula Racer 12V op Allemaal Speelgoed
Toyrific accuvoertuig Formula Racer 12V
Toyrific accuvoertuig Formula Racer Vroem! Wil jij rond rijden in jouw eigen kart? Het accuvoertuig heeft twee versnellingen, hierdoor kan je vooruit en achteruit rijden. Er is een gaspedaa ..
Nu met 53% voordeel!!
Feber quad PJ Masks 6V blauw 69,5 x 42 x 44 cm op Allemaal Speelgoed
Feber quad PJ Masks 6V blauw 69,5 x 42 x 44 cm
Feber PJ Masks quad Stoere en stevige quad van PJ Masks met een elektrische motor. Op de quad zit een gaspedaal en een rem. De quad rijdt maximaal 2 km per uur op een 6V accu. De accu en de ..
Injusa Repsol motor wind 6 volt op Allemaal Speelgoed
Injusa Repsol motor wind 6 volt
De Injusa motor Repsol 6 volt Wind is een supercoole racemotor. De voorwaartse versnelling is met het handvat te bedienen. Voorzien van een elektrische rem. Deze te gekke motor kan een snel ..
Kinder trike blauw op Allemaal Speelgoed
Kinder trike blauw
De kinder trike blauw is een ware droom voor elk kind die hierop zo trots als een pauw kan rondrijden. De zitting is comfortabel uitgevoerd en breed, zodat er sprake is van een prima zit on ..
Range Rover Evoque kinder Accu Auto Zwart op Allemaal Speelgoed
Range Rover Evoque kinder Accu Auto Zwart
Range Rover EvoqueDeze Range Rover Evoque accu auto kind is geproduceerd onder licentie van Range Rover. Deze versie wordt geleverd in stoer zwart, wat het stoere uiterlijk van deze elektri ..
Elektrische trike roze op Allemaal Speelgoed
Elektrische trike roze
Een trike is een voertuig met drie wielen. Je ziet ze steeds vaker op de weg en nu eindelijk ook in het speelgoedassortiment. De elektrische Trike is in feite een motorfiets met aan de acht ..
Range Rover Evoque Accu Auto Wit op Allemaal Speelgoed
Range Rover Evoque Accu Auto Wit
Land Rover EvoqueDe Range Rover Evoque Accu auto die hier in de klassieke kleur wit wordt aangeboden is geproduceerd onder de licentie van Range Rover zelf. Het stoere uiterlijk van de elek ..
Range Rover Evoque kinder Accu Auto Rood op Allemaal Speelgoed
Range Rover Evoque kinder Accu Auto Rood
Rand Rover EvoqueDat de Range Rover Evoque kinder Accu auto qua uiterlijk sterk lijkt op de volwassen broer is niet verbazend, aangezien deze elektrische kinderauto geproduceerd is onder li ..
Sport Kinder Accu Motor Rood op Allemaal Speelgoed
Sport Kinder Accu Motor Rood
De Sport kinder Accu Motor in de kleur rood beried de jonge motormuis voor op het echte werk later. Deze zeer stoere en rijkelijk uitgeruste crossmotor is voor jongens en meisjes een echte ..
Kinder accu robot op Allemaal Speelgoed
Kinder accu robot
Met de kinder accu robot slaat u twee vliegen in een klap. Dit bijzondere stuk speelgoed is een droom voor iedere jongen en combineert twee dingen waar ze maar wat graag mee spelen. Een sto ..
Lamborghini Urus kinderauto Rood op Allemaal Speelgoed
Lamborghini Urus kinderauto Rood
De Lamborghini Urus kinderauto is geproduceerd onder de licentie van Lamborghini en dat is op alle vlakken te merken. Voor een extra fijne afwerking en een nog diepere en mooiere rode kleur ..
Kinder accu trike rood op Allemaal Speelgoed
Kinder accu trike rood
De Sport kinder Accu Motor in de kleur rood beried de jonge motormuis voor op het echte werk later. Deze zeer stoere en rijkelijk uitgeruste crossmotor is voor jongens en meisjes een echte ..
Ferrari F12 kinder Accu Auto Rood op Allemaal Speelgoed
Ferrari F12 kinder Accu Auto Rood
Ferrari F12 kinder Accu Auto RoodZowel jong en oud blijven gefascineerd door het merk Ferrari, en dat is niet voor niets. Door de jaren heen zijn verschillende iconische modellen van Ferrar ..
Bentley GTC kinder Accu Auto Zwart op Allemaal Speelgoed
Bentley GTC kinder Accu Auto Zwart
Deze stoere en zeer robuuste Bentley GTC Accu auto is gemaakt onder de licentie van Bentley zelf. Deze uitvoering komt in de klassieke kleur zwart. Gemaakt onder de licentie van de autofabr ..
La Ferrari kinder accu auto op Allemaal Speelgoed
La Ferrari kinder accu auto
Geproduceerd onder de licentie van Ferrari is de La Ferrari kinder Accu Auto een schitterend en gedetailleerd elektrische kinderauto. Anders dan de naam doet vermoeden gaat deze auto niet h ..
Lamborghini Urus elektrische kinderauto op Allemaal Speelgoed
Lamborghini Urus elektrische kinderauto
Geproduceerd onder de licentie van Lamborghini is de Lamborghini Urus kinderauto een pracht om te zien, voor ouder en kind. Deze elektrische kinderauto is met lak na gespoten voor een extra ..
Injusa elektrische trike politie 6V op Allemaal Speelgoed
Injusa elektrische trike politie 6V
Alle boeven slaan direct op de vlucht als jij eraan komt op jouw Injusa Trike in politie-uitvoering! De elektrische scooter is beplakt met leuke stickers en voorzien van een sirene en zwaai ..
Mercedes SLS AMG Accu Auto Wit op Allemaal Speelgoed
Mercedes SLS AMG Accu Auto Wit
Mercedes Benz SLS AMGDeze luxe uitgevoerde Mercedes SLS AMG Accu is geproduceerd onder de licentie van Mercedes zelf. Het uiterlijk benadert de echte auto dan ook nagenoeg. Deze elektrische ..
Mercedes SLS AMG kinder Accu Auto Grijs op Allemaal Speelgoed
Mercedes SLS AMG kinder Accu Auto Grijs
Mercedes Benz SLS AMGDe Mercedes SLS AMG Accu Grijs is geproduceerd onder de licentie van Mercedes zelf. Ook bij deze elektrische kinderauto is er dus sprake van de bekende Duitse topkwalit ..
Stoere Quad Blauw op Allemaal Speelgoed
Stoere Quad Blauw
Deze blauw kinder quad is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 tot ongeveer 6 jaar.De 12V kinderquad rijd door middel van een voet gaspedaal en beschikt over 2 snelheden van ca. 3 en ca. 6 km.
Elektrische kinder motor zwart/rood op Allemaal Speelgoed
Elektrische kinder motor zwart/rood
Deze elektrische kinder motor zwart/rood is fantastisch voor kinderen om op te rijden. Er wordt door de kleine zijwieltjes die voor het achterwiel zijn geplaatst extra stabiliteit gegeven.
Feber Ferrari California 12 volt auto op Allemaal Speelgoed
Feber Ferrari California 12 volt auto
Je kunt met zijn tweetjes een fantastisch ritje maken in deze stoere Ferrari. Met deze mooie, rode wagen beleven kinderen een hele zomer plezier. De auto werkt op een oplaadbare accu.
Injusa Quad Alien 6 volt op Allemaal Speelgoed
Injusa Quad Alien 6 volt
Lekker rondcrossen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Het kan op deze stoere Alien quad. Prachtig buitenspeelgoed voor jonge kinderen. Trap het gaspedaal in en daar ga je!
Injusa motorfiets Wind 6 volt op Allemaal Speelgoed
Injusa motorfiets Wind 6 volt
Jij maakt zeker de blits met deze megacoole Injusa Wind motorfiets op accu. Geef gas en ga ervandoor op dit stoer racemonster! Prachtig speelgoed voor avontuurlijke kinderen.
Elektrische kindertraktor groen op Allemaal Speelgoed
Elektrische kindertraktor groen
Deze elektrische kindertraktor groen kan zomaar de droom van uw kind zijn. Met de aanschaf van het buitenspeelgoed kunt u de droom van uw kind werkelijkheid laten worden.
Feber auto Challenger elektrisch voertuig 12V op Allemaal Speelgoed
Feber auto Challenger elektrisch voertuig 12V
Met deze Feber Challenger auto kan jouw kleintje met een vriendje of vriendinnetje rondrijden en zelf gas geven en remmen. De auto kan maximaal 5 km/u.
E-Car Volkswagen bus - rood op Allemaal Speelgoed
E-Car Volkswagen bus - rood
Vroooem! Daar gaat je kleine chauffeur met deze gave Volkswagen Bus! De E-Car ziet er realistisch uit en is uitgerust met echt werkende LED-koplampen.
Nu met 33% voordeel!!
Feber Range Rover Sport accuvoertuig - 12 V - wit op Allemaal Speelgoed
Feber Range Rover Sport accuvoertuig - 12 V - wit
Maak een ritje met je vriendje of vriendinnetje in deze sportieve 4x4 Feber Range Rover Sportauto! De auto wordt aangedreven door een 12-voltmotor!
E-Car Golf GTI - wit op Allemaal Speelgoed
E-Car Golf GTI - wit
Deze E-Car Golf GTI is speciaal gemaakt voor je kleine chauffeur. Deze witte auto heeft een realistische uitstraling en werkende LED-koplampen.
Feber Princess elektrisch voertuig 6V op Allemaal Speelgoed
Feber Princess elektrisch voertuig 6V
Rijd rond in je eentje in je eigen prinsessenauto van Feber of neem een vriendinnetje mee! Deze elektrische auto is vrolijk roze gekleurd.
Audi TTS Roadster kinder Auto Rood op Allemaal Speelgoed
Audi TTS Roadster kinder Auto Rood
Elektrische kinder auto Audi TTS Roadster.De Audi TTS Roadster Accu is een sportieve en opvallende auto dankzij de kenmerkende rode kleur.
Loko Force quad - groen - 6 volt op Allemaal Speelgoed
Loko Force quad - groen - 6 volt
Ga de race aan met deze gave Loko Force-quad! Deze groene quad heeft een 6 volt-batterij en een maximale snelheid van 2 kilometer per uur.
Bentley GTC Accu Auto kind Wit op Allemaal Speelgoed
Bentley GTC Accu Auto kind Wit
De Bentley GTC Accu auto kind ziet er niet alleen nagenoeg uit als de echte versie, maar is gemaakt onder de licentie van Bentley zelf.
Feber quad Ferrari elektrisch voertuig 6V op Allemaal Speelgoed
Feber quad Ferrari elektrisch voertuig 6V
Op deze Feber Ferrari quad kan je leuke rondjes rijden door het huis of de tuin. Deze quad heeft een maximale snelheid van 2 km/u.
Feber Ferrari FF 6V op Allemaal Speelgoed
Feber Ferrari FF 6V
Iedereen zal je nakijken wanneer jij de straat in komt rijden in deze levensechte Ferrari FF! Deze stoere sportwagen rijdt echt!
Resultaten 1 tot 48 (van de 59 resultaten)

Aanraders via Google!!