Facebook
Twitter
Google+

Baby en Peuter - VTech

Overzicht van alle producten in de rubriek VTech


Resultaten 1 tot 48 (van de 236 resultaten)
VTECH Blub Blub Bad Chris Clownvis op Allemaal Speelgoed
VTECH Blub Blub Bad Chris Clownvis
VTECH Blub Blub Bad Chris Clownvis Spetter en leer met Blub Blub Bad en ontdek de waterwereld! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedj ..
VTECH Blub Blub Bad Ziva Zeeleeuw op Allemaal Speelgoed
VTECH Blub Blub Bad Ziva Zeeleeuw
VTECH Blub Blub Bad Ziva Zeeleeuw Spetter en leer met Blub Blub Bad en ontdek de waterwereld! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedje ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto 2 in 1 loopwagen op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto 2 i ..
VTECH Toet Toet Auto 2 in 1 loopwagen Rijd vrolijk rond met de loopwagen of bouw deze eenvoudig om naar een lanceerbaan. Druk op de toetsen, draai het stuur of lanceer een Toet Toet Auto d ..
VTECH Blub Blub Bad Klaas Krab op Allemaal Speelgoed
VTECH Blub Blub Bad Klaas Krab
VTECH Blub Blub Bad Klaas Krab Spetter en leer met Blub Blub Bad en ontdek de waterwereld! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes t ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Ruimtestation op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Rui ..
VTECH Toet Toet auto Ruimtestation Lanceer Ruben Ruimteschip of andere Toet Toet Auto's (apart verkrijgbaar) met de raket of draai de ster om ze door het zwarte gat naar beneden te la ..
VTECH Toet Toet Auto's Lanceer en racebaan op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Lanceer en racebaan
VTECH Toet Toet Auto's Lanceer en racebaan Race met Raf Raceauto over de Lanceer- & Racebaan. Maak verschillende combinaties en neem het op tegen andere Toet Toet Auto's voertui ..
VTECH Kidisecret foto op Allemaal Speelgoed
VTECH Kidisecret foto
VTECH Kidisecret foto Met de Kidisecrets Foto blijven al je geheimen bewaard! Gebruik je stem om de Kidisecrets Foto te openen met je eigen wachtwoord. Maak geheime notities, bewaar gegev ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Brug met wegdelen op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Bru ..
VTECH Toet Toet Auto Brug met wegdelen Gebruik de verschillende onderdelen om creatieve combinaties te maken op verschillende hoogteniveaus. Met 3 Magische Sensors die vrolijke reacties a ..
Vtech Letter locomotief 5-in-1 op Allemaal Speelgoed
Vtech Letter locomotief 5-in-1
Vtech Letter locomotief 5-in-1.De Vtech Letter Locomotief is eenvoudig om te bouwen en te gebruiken als een loopwagen, loopfiets, tafeltje, activiteitenpaneel en/of trekkarretje. Hierdoor ..
VTECH Toet Toet Auto's Vliegveld op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Vliegveld
VTECH Toet Toet Auto's Vliegveld Vlieg mee en ga op avontuur! Draai de antenne op de verkeerstoren en volg het vliegtuig door de lucht. Stop bij het tankstation, open de slagboom en d ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Ruud RC Raceauto op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Ruu ..
VTECH Toet Toet Auto Ruud RC Raceauto Race samen met Ruud Raceauto over de baan en word kampioen! Gebruik de afstandsbediening om de raceauto te besturen of beweeg de raceauto en hoor gra ..
VTECH Kidisecrets pocket op Allemaal Speelgoed
VTECH Kidisecrets pocket
VTECH Kidisecrets pocket Deze pocket-versie neem je met gemak overal mee naartoe. Zo blijven jouw geheimen voor altijd veilig opgeborgen! De droom van ieder meisje met onder andere een da ..
VTECH Toet toet auto's Politiebureau op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet toet auto's Politiebureau
VTECH Toet toet auto's Politiebureau Vang de boeven en stop ze in de gevangenis! Druk op het alarm om de voertuigen naar beneden te laten rijden en draai de rotonde om de voertuigen ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet toet auto Parkeertoren op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet toet auto Par ..
VTECH Toet toet auto's Parkeertoren Parkeer, rijd, tank en was je auto! Rijd naar de top van de parkeertoren en parkeer op het parkeerdek. Gebruik de lanceerder om de voertuigen naar ..
Nu met 25% voordeel!!
VTech KidiDoggy meisjes roze 30 x 20 x 24 cm op Allemaal Speelgoed
VTech KidiDoggy meisjes roze 30 x 20 x 24 cm
Vtech Kididoggy Met deze robothond ga jij je geen moment vervelen. Hij is de grappigste en vrolijkste robothond die jij je maar kan voorstellen! Gebruik de magische kluif om haar te hypnoti ..
Nu met 25% voordeel!!
VTech KidiDoggy junior rood 30 x 20 x 24 cm op Allemaal Speelgoed
VTech KidiDoggy junior rood 30 x 20 x 24 cm
Vtech Kididoggy Met deze robothond ga jij je geen moment vervelen. Hij is de grappigste en vrolijkste robothond die jij je maar kan voorstellen! Gebruik de magische kluif om haar te hypnoti ..
VTECH Toet Toet Auto's Brandweerwagen op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Brandweerwagen
VTECH Toet Toet Auto's Brandweerwagen (incl Ans Ambulance) Laten we de brand gaan blussen! De brandweerwagen bevat vele beweegbare onderdelen die de ontwikkeling van de motorische vaa ..
VTECH Toet Toet Auto's Lanceerbaan op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Lanceerbaan
VTECH Toet Toet Auto's Lanceerbaan Stap in de speelwereld van de Toet Toet Auto's! Druk op de lanceerknop en de raceauto schiet vooruit. Eenvoudig te koppelen aan andere Toet Toe ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Vera Vakantiebus op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Ver ..
VTECH Toet Toet auto Vera Vakantiebus Vrolijke voertuigen met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes.Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.Iedere auto heeft een kn ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Piet politie op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Pie ..
VTECH Toet Toet auto Piet politie Vrolijke voertuigen met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes.Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.Iedere auto heeft een knippe ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Jimmy Jeep op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Jim ..
VTECH Toet Toet auto Jimmy Jeep Vrolijke voertuigen met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes.Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.Iedere auto heeft een knippere ..
Vtech Rock en Leer Drumstel op Allemaal Speelgoed
Vtech Rock en Leer Drumstel
Vtech Rock en Leer drumstel.Wordt een rockster met het Rock & Leer Drumstel van VTech met regelbaar volume en automatische uitschakeling. Kies uit vier speelstanden en maak kennis met telle ..
VTECH Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen
VTECH Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen Rijden en leren met Vigo Vuilniswagen! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te hore ..
Vtech mijn magisch bureau 3-in-1 roze op Allemaal Speelgoed
Vtech mijn magisch bureau 3-in-1 roze
Vtech mijn magisch bureau 3 in 1 roze.Interactief bureau, tekenbord en krijtbord in één.Het bureaublad bevat interactieve zones waar je op kunt tikken zodat je met behulp van de 9 activit ..
Nu met 29% voordeel!!
VTech Toet Toet Auto: Super Stuntpark op Allemaal Speelgoed
VTech Toet Toet Auto: Super Stuntpark
Vtech Toet Toet Auto Super Stuntpark Plaats Stefan Stuntauto of een andere Toet Toet Auto (apart verkrijgbaar) op de lanceerder en beweeg de vlag omhoog om de auto te lanceren van het 75 cm ..
Nu met 25% voordeel!!
VTech Speelgoedmicrofoon Kidi Superstar op Allemaal Speelgoed
VTech Speelgoedmicrofoon Kidi Superstar
Vtech Kidi Superstat karaokeset Zing, dans en word een echte superster met deze magische microfoon! Zing mee met de acht ingebouwde liedjes of sluit een externe muziekspeler aan, zodat je m ..
VTECH Switch & Go Dinos Tricepatops op Allemaal Speelgoed
VTECH Switch & Go Dinos Tricepatops
VTECH Switch & Go Dinos Tricepatops Binnen een aantal stappen verander je je super voertuig in een levensechte Giganotosaurus, Allosaurus, T-Rex, Pteranodon, Stegosaurus of Triceratops. El ..
Nu met 25% voordeel!!
VTech projector KidiMagic Color Show op Allemaal Speelgoed
VTech projector KidiMagic Color Show
Vtech KidiMagic Color Show projector Deze sfeervolle, magische KidiMagic projecteert de tijd op het plafond met mooie sterretjes. Beweeg je hand om een andere kleur sfeerlicht te kiezen en ..
Vtech muziekspeler op Allemaal Speelgoed
Vtech muziekspeler
Vtech V-kids muziekspeler.Luister met de V-kids muziekspeler van Vtech naar vrolijk gezongen liedjes over cijfers en letters én speel spelletjes waarbij je leert tellen en kennismaakt met ..
Vtech Toet Toet auto speelstuurtje op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto speelstuurtje
Vtech Toet Toet auto speelstuurtje.Toet toet.....daar gaan we weer.Het stuurtje bevat 6 interactieve speelelementen, zoals een claxon en versnellingspook, die kleintjes laten kennismaken me ..
Nu met 35% voordeel!!
VTech kinderhorloge Cars 3 Bliksem McQueen Cam watch op Allemaal Speelgoed
VTech kinderhorloge Cars 3 Bliksem McQueen Cam watch
Vtech kinderhorloge Cars 3 Bliksem McQueen Cam-watch Met de Bliksem McQueen Cam-Watch blijf je supersnel bij de tijd! Met dit multifunctionele horloge kunnen kinderen hun eigen belevingswer ..
VTECH Toet Toet Auto's wegdelen Deluxe op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's wegdelen Deluxe
VTECH Toet Toet Auto's wegdelen Deluxe Luxe wegdelenset voor eindeloos speelplezier! Met 30 speelstukken. Met meerdere Magische Sensors die worden herkend door de Toet Toet Auto' ..
Vtech Rock & swing gitaar op Allemaal Speelgoed
Vtech Rock & swing gitaar
Vtech Rock & Swing gitaar.Pak de gitaar en verschuif de aan/uit-speelstandschakelaar om één van de drie speelstanden te kiezen.Druk op de knipperende toetsen op de hals van de giraf om vr ..
Nu met 31% voordeel!!
VTech Storio Game: Frozen op Allemaal Speelgoed
VTech Storio Game: Frozen
Vtech Storio Game: Frozen Ga mee op een betoverend avontuur met je favoriete karakters uit Disney Frozen. Help Elsa om haar magische krachten te ontdekken, speel een grappig spel met Olaf e ..
VTECH magische droompopje op Allemaal Speelgoed
VTECH magische droompopje
VTECH magische droompopje Dit schattige popje kalmeert kleintjes met een lichtgevend gezichtje, vriendelijk gezongen liedjes en lieve zinnetjes. Het popje bevat vele rustgevende melodietje ..
Nu met 38% voordeel!!
VTech Storio Game: Paw Patrol De pups redden een ruimteschip op Allemaal Speelgoed
VTech Storio Game: Paw Patrol De pups redden een rui ..
Vtech Storio Game: Paw Patrol - De pups redden een ruimteschip Paw Patrol is niks te dol. Ryder en zijn team krijgen bezoek van een buitenaards ruimteschip in moeilijkheden. Help de pups om ..
Vtech Toet Toet auto vrachtvliegtuig op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto vrachtvliegtuig
Vtech Toet Toet auto vrachtvliegtuig.Alle piloten opgelet, want het 2 in 1 vrachtvliegtuig is geland! Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vrachtvliegtuig in een lan ..
Nu met 37% voordeel!!
VTech Storio Game: Leer Schrijven met Nino & Nina op Allemaal Speelgoed
VTech Storio Game: Leer Schrijven met Nino & Nina
Vtech Storio Game: Leer Schrijven met Nino & Nina Nino en Nina willen graag een kaartspelletje spelen, maar ze hebben niet genoeg kaarten. Help Nino en Nina bij het maken van letter- en cij ..
Nu met 39% voordeel!!
VTech TTA Press & Go Brent Brandweer rood op Allemaal Speelgoed
VTech TTA Press & Go Brent Brandweer rood
VTech Press & Go Brent Brandweer Druk op de brandweerauto om vrolijke reacties te horen en laat hem los om hem te zien rijden. Beweeg de brandweerauto en hoor grappige geluiden en muziek. O ..
Nu met 26% voordeel!!
VTech Storio Max Game: Finding Dory op zoek naar Dory op Allemaal Speelgoed
VTech Storio Max Game: Finding Dory op zoek naar Dor ..
Vtech Storio Game: Finding Dory, op zoek naar Dory Beleef een spannend avontuur samen met Dory, Nemo, Marlin en Hank! Help Dory bij het vinden van haar ouders. Verken de oceaan en het Zeele ..
Vtech Dierentrein Zoooz op Allemaal Speelgoed
Vtech Dierentrein Zoooz
Vtech Dierentrein Zoooz.Deze vrolijke trein neemt je mee op een leerzame ontdekkingsreis. Maak kennis met de dieren, dierengeluiden en muziekinstrumenten én reis naar verschillende locatie ..
Vtech magische vriendjes prins en paard op Allemaal Speelgoed
Vtech magische vriendjes prins en paard
Vtech magische vriendjes prins en paard.Prins Pieter en zijn paard gaan samen op avontuur met jou. Er is altijd wel iets nieuws om te ontdekken. Vtech Prins Pieter en zijn paard ontmoet gra ..
Nu met 25% voordeel!!
VTech Dieren Knuffelboekje op Allemaal Speelgoed
VTech Dieren Knuffelboekje
Vtech Dieren Knuffelboekje Ontmoet lieve dierenvriendjes en maak kennis met kleuren en muziek. Sla de bladzijden om en druk op de diertoetsen of knipperende muziektoets om vrolijke zinnetje ..
Nu met 72% voordeel!!
VTech Little Love Kruip met mij baby S op Allemaal Speelgoed
VTech Little Love Kruip met mij baby S
Vtech Little Love Kruip met mij baby Deze schattige pop van Vtech is dol op kruipen en Spelen. Klap in je handen, schud de rammelaar of druk op de toetsen om Lily te laten kruipen en spelle ..
Nu met 33% voordeel!!
VTech Storio Game: Ninja Turtles Turtle Power! op Allemaal Speelgoed
VTech Storio Game: Ninja Turtles Turtle Power!
Vtech Storio Game: Ninja Turtles, Turtle Power! De Teenage Mutant Ninja Turtles hebben het riool verlaten om de misdaad te bestrijden. Hun vriendin April komt erachter dat Shredder van plan ..
VTECH Activiteiten kubus op Allemaal Speelgoed
VTECH Activiteiten kubus
VTECH Activiteiten kubus Druk op de interactieve toetsen of draai de wijzer maak kennis met dieren, cijfers, kleuren, etenswaren, voorwerpen en muziek. Luister tijdens het spelen naar de g ..
Nu met 25% voordeel!!
VTech tablet Cars 3 Azerty op Allemaal Speelgoed
VTech tablet Cars 3 Azerty
Vtech Cars 3 tablet De Bliksem McQueen Tablet bevat zeven uitdagende activiteiten die je laten kennismaken met het alfabet, woorden, spelling, cijfers, tellen en nog veel meer. De originele ..
Nu met 25% voordeel!!
VTech tablet Cars 3 Querty op Allemaal Speelgoed
VTech tablet Cars 3 Querty
Vtech Cars 3 tablet De Bliksem McQueen Tablet bevat zeven uitdagende activiteiten die je laten kennismaken met het alfabet, woorden, spelling, cijfers, tellen en nog veel meer. De originele ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 236 resultaten)

Aanraders via Google!!