Facebook
Twitter
Google+

Baby en Peuter - VTech

Overzicht van alle producten in de rubriek VTech


Resultaten 1 tot 48 (van de 235 resultaten)
VTECH Blub Blub Bad Chris Clownvis op Allemaal Speelgoed
VTECH Blub Blub Bad Chris Clownvis
VTECH Blub Blub Bad Chris Clownvis Spetter en leer met Blub Blub Bad en ontdek de waterwereld! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedj ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Ruimtestation op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Rui ..
VTECH Toet Toet auto Ruimtestation Lanceer Ruben Ruimteschip of andere Toet Toet Auto's (apart verkrijgbaar) met de raket of draai de ster om ze door het zwarte gat naar beneden te la ..
VTECH Toet Toet Auto's Lanceer en racebaan op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Lanceer en racebaan
VTECH Toet Toet Auto's Lanceer en racebaan Race met Raf Raceauto over de Lanceer- & Racebaan. Maak verschillende combinaties en neem het op tegen andere Toet Toet Auto's voertui ..
VTECH Kidisecret foto op Allemaal Speelgoed
VTECH Kidisecret foto
VTECH Kidisecret foto Met de Kidisecrets Foto blijven al je geheimen bewaard! Gebruik je stem om de Kidisecrets Foto te openen met je eigen wachtwoord. Maak geheime notities, bewaar gegev ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Brug met wegdelen op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Bru ..
VTECH Toet Toet Auto Brug met wegdelen Gebruik de verschillende onderdelen om creatieve combinaties te maken op verschillende hoogteniveaus. Met 3 Magische Sensors die vrolijke reacties a ..
VTECH Toet Toet Auto's Vliegveld op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Vliegveld
VTECH Toet Toet Auto's Vliegveld Vlieg mee en ga op avontuur! Draai de antenne op de verkeerstoren en volg het vliegtuig door de lucht. Stop bij het tankstation, open de slagboom en d ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Ruud RC Raceauto op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Ruu ..
VTECH Toet Toet Auto Ruud RC Raceauto Race samen met Ruud Raceauto over de baan en word kampioen! Gebruik de afstandsbediening om de raceauto te besturen of beweeg de raceauto en hoor gra ..
VTECH Kidisecrets pocket op Allemaal Speelgoed
VTECH Kidisecrets pocket
VTECH Kidisecrets pocket Deze pocket-versie neem je met gemak overal mee naartoe. Zo blijven jouw geheimen voor altijd veilig opgeborgen! De droom van ieder meisje met onder andere een da ..
VTECH Toet toet auto's Politiebureau op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet toet auto's Politiebureau
VTECH Toet toet auto's Politiebureau Vang de boeven en stop ze in de gevangenis! Druk op het alarm om de voertuigen naar beneden te laten rijden en draai de rotonde om de voertuigen ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet toet auto Parkeertoren op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet toet auto Par ..
VTECH Toet toet auto's Parkeertoren Parkeer, rijd, tank en was je auto! Rijd naar de top van de parkeertoren en parkeer op het parkeerdek. Gebruik de lanceerder om de voertuigen naar ..
VTECH Toet Toet Auto's Brandweerwagen op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Brandweerwagen
VTECH Toet Toet Auto's Brandweerwagen (incl Ans Ambulance) Laten we de brand gaan blussen! De brandweerwagen bevat vele beweegbare onderdelen die de ontwikkeling van de motorische vaa ..
VTECH Toet Toet Auto's Lanceerbaan op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Lanceerbaan
VTECH Toet Toet Auto's Lanceerbaan Stap in de speelwereld van de Toet Toet Auto's! Druk op de lanceerknop en de raceauto schiet vooruit. Eenvoudig te koppelen aan andere Toet Toe ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Vera Vakantiebus op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Ver ..
VTECH Toet Toet auto Vera Vakantiebus Vrolijke voertuigen met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes.Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.Iedere auto heeft een kn ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Ans Ambulance op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Ans ..
VTECH Toet Toet auto Ans Ambulance Vrolijke voertuigen met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes.Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.Iedere auto heeft een knipp ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Piet politie op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Pie ..
VTECH Toet Toet auto Piet politie Vrolijke voertuigen met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes.Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.Iedere auto heeft een knippe ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Jimmy Jeep op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet auto Jim ..
VTECH Toet Toet auto Jimmy Jeep Vrolijke voertuigen met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes.Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.Iedere auto heeft een knippere ..
VTECH Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen
VTECH Toet Toet Auto's Vigo Vuilniswagen Rijden en leren met Vigo Vuilniswagen! Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te hore ..
Vtech muziekspeler op Allemaal Speelgoed
Vtech muziekspeler
Vtech V-kids muziekspeler.Luister met de V-kids muziekspeler van Vtech naar vrolijk gezongen liedjes over cijfers en letters én speel spelletjes waarbij je leert tellen en kennismaakt met ..
Vtech Rock & swing gitaar op Allemaal Speelgoed
Vtech Rock & swing gitaar
Vtech Rock & Swing gitaar.Pak de gitaar en verschuif de aan/uit-speelstandschakelaar om één van de drie speelstanden te kiezen.Druk op de knipperende toetsen op de hals van de giraf om vr ..
VTECH magische droompopje op Allemaal Speelgoed
VTECH magische droompopje
VTECH magische droompopje Dit schattige popje kalmeert kleintjes met een lichtgevend gezichtje, vriendelijk gezongen liedjes en lieve zinnetjes. Het popje bevat vele rustgevende melodietje ..
Vtech Toet Toet auto vrachtvliegtuig op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto vrachtvliegtuig
Vtech Toet Toet auto vrachtvliegtuig.Alle piloten opgelet, want het 2 in 1 vrachtvliegtuig is geland! Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vrachtvliegtuig in een lan ..
Vtech magische vriendjes prins en paard op Allemaal Speelgoed
Vtech magische vriendjes prins en paard
Vtech magische vriendjes prins en paard.Prins Pieter en zijn paard gaan samen op avontuur met jou. Er is altijd wel iets nieuws om te ontdekken. Vtech Prins Pieter en zijn paard ontmoet gra ..
Vtech Bel en Leer smartphone op Allemaal Speelgoed
Vtech Bel en Leer smartphone
De Vtech bel en leer smartphone is leuk en leerzaam voor de kleintjes.Maak kennis met letters, cijfers, klokkijken en nog veel meer tijdens tien leuke, interactieve activiteiten. Met behulp ..
VTECH Vrolijke Vriendjes Pretpark op Allemaal Speelgoed
VTECH Vrolijke Vriendjes Pretpark
VTECH Vrolijke Vriendjes Pretpark Plaats Max of een ander Vrolijk Vriendje (apart verkrijgbaar) op één van de drie Magic Points en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de draaimol ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Ambulance op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Auto Amb ..
VTECH Toet Toet Auto Ambulance Er kunnen maar liefst 4 Toet Toet Auto's (apart verkrijgbaar) worden geladen in de laadruimte De Toet Toet Auto's herkennen de 3 Magische Sensors ..
Vtech Blub Blub bootjes - Stijn sleepboot op Allemaal Speelgoed
Vtech Blub Blub bootjes - Stijn sleepboot
Vtech Blub Blub bootjes - Stijn sleepboot.De Blub Blub bad bootjes zijn bootjes die zich helemaal thuis voelen bij jou in bad. Ze blijven drijven in het water maar ze kunnen ook prima op he ..
VTECH Ontdek en Speel Spiraal op Allemaal Speelgoed
VTECH Ontdek en Speel Spiraal
VTECH Ontdek en Speel Spiraal Knuffel en speel met de Ontdek & Speel Spiraal van VTECH! Beweeg het lieveheersbeestje en druk op de vier interactieve cijfertoetsen om vormen, kleuren en cij ..
VTECH MobiGo game - Tinkerbell op Allemaal Speelgoed
VTECH MobiGo game - Tinkerbell
VTECH MobiGo game - Tinkerbell Educatieve games voor verschillende leeftijdscategorieen. Alle games zijn te gebruiken met de MobiGo/MobiGo v2 console. - Game exclusief voor gebruik met de ..
VTECH Toet Toet Auto's Wegdelen 8 stuks op Allemaal Speelgoed
VTECH Toet Toet Auto's Wegdelen 8 stuks
VTECH Toet Toet Auto's Wegdelen 8 stuks Met deze wegdelen kun je te gekke combinaties maken met de verschillende Toet Toet Auto's speelsets (apart verkrijgbaar). Koppel alle onde ..
Vtech Zoef Zoef dieren Hein Hert op Allemaal Speelgoed
Vtech Zoef Zoef dieren Hein Hert
Vtech Zoef Zoef dieren Hein Hert.De Vtech Zoef Zoef dieren zijn leuk en leerzaam voor de allerkleinsten.Dit Zoef Zoef hert kan ook over elke baan en in elke set.Zoef Zoef dieren sets zijn e ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet autos Guido Graafmachine op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet autos Gu ..
VTECH Toet Toet autos Guido Graafmachine Vrolijke voertuigen met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes.Bewegingssensor activeert grappige zinnetjes en muziek.Iedere auto heeft een ..
Vtech - kidiminiz familie op Allemaal Speelgoed
Vtech - kidiminiz familie
Kidiminiz Mama en haar schattige baby tweeling reageren op elkaar: ze praten, dansen en zingen samen. Ze gaan op zoek naar hun flesje melk, dat ze volgen door middel van infrarood. De Kidim ..
Vtech Dierenvriendjes zaklamp op Allemaal Speelgoed
Vtech Dierenvriendjes zaklamp
Kun jij de dieren vinden met de VTech Dierenvriendjes Zaklamp? Deze kleurrijke zaklamp neemt je kleintje mee op avontuur. Druk op het schildpadje en de zaklamp geeft een warm en helder lich ..
Vtech Little Love bedtijd baby op Allemaal Speelgoed
Vtech Little Love bedtijd baby
Het is tijd voor Vtech Little Love bedtijd baby om te gaan slapen. Zorg jij dat ze heerlijk zal dromen? Til Vtech Little Love bedtijd baby op en wieg haar in je armen. Knuffel haar en zing ..
VTech Schep En Leer IJscokar op Allemaal Speelgoed
VTech Schep En Leer IJscokar
Word jij de allerbeste ijscoverkoper van het land? Oefen goed met deze VTech Schep En Leer IJscokar en help alle klanten! De dieren komen langs en geven hun bestelling door. Plaats de kaart ..
Vtech Knuffel roze Interactief op Allemaal Speelgoed
Vtech Knuffel roze Interactief
Deze mooi en zachte knuffelbeer van Vtech is niet zomaar een beer. Nee, deze beer kan tegen je praten! Door middel van een USB-aansluiting van Explor@Park kun je deze beer je eigen teksten ..
VTech Teletubbies Pluche Po op Allemaal Speelgoed
VTech Teletubbies Pluche Po
Deze heerlijke zachte VTech Teletubbies Pluche Po wil het liefste de hele dag met je spelen. Dit kleine vriendje zal de favoriete knuffel van je kleintje worden! VTech Teletubbies Pluche Po ..
Vtech Vormen Trommel op Allemaal Speelgoed
Vtech Vormen Trommel
Voel het ritme met de kleurrijke Vormen Trommel van Vtech! De trommel zorgt voor veel speelplezier. Met de 5 losse vormpjes maken kinderen kennis met vormen, dieren en cijfers. Plaats de vo ..
Vtech Toet Toet Verhaaltjesboek Bart Brandweer op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet Verhaaltjesboek Bart Brandweer
De leukste verhaaltjes voor de kleinste redders! Dit super vrolijke Vtech Toet Toet Verhaaltjesboek Bart Brandweer vertelt je over de avonturen van Bart Brandweer. Sla de bladzijden om en j ..
VTech Dierenvriendjes Speelmat op Allemaal Speelgoed
VTech Dierenvriendjes Speelmat
Spelen en ontdekken kan super goed met de VTech Dierenvriendjes Speelmat. Deze vrolijke speelmat vol kleuren, speelgoed en vormen zorgt voor eindeloos fertier voor je kindje! De VTech Diere ..
Vtech Knuffel blauw Interactief op Allemaal Speelgoed
Vtech Knuffel blauw Interactief
Knuffelbeer Nino wil dolgraag met je spelen. Hij kent zelfs al je naam! Vtech Knuffel blauw Interactief is een vrolijke, blauwe knuffelbeer die van alles kan. Verbind hem met de Explor@ Par ..
Vtech Little Love Dierenknuffel op Allemaal Speelgoed
Vtech Little Love Dierenknuffel
De VTech Little Love Dieren Knuffelpop is een interactieve babypop, verpakt in een zacht jasje. Druk op de knipperende harttoets om grappige geluiden en melodietjes te horen en zie hoe het ..
Vtech Knuffel & Droom Nijlpaard op Allemaal Speelgoed
Vtech Knuffel & Droom Nijlpaard
Dit lieve nijlpaard helpt je kleintje om heerlijk te slapen. Vtech Knuffel & Droom Nijlpaard is een lief paars nijlpaard die de mooiste liedjes zingt! Maar er is nog meer... Hij vertelt ook ..
Vtech Brul & Zing microfoon op Allemaal Speelgoed
Vtech Brul & Zing microfoon
Vtech Brul & Zing microfoon.De Vtech Brul & Zing microfoon is leuk voor de allerkleinsten.Lekker brabbelen in de microfoon die allemaal leuke geluidjes maakt.De microfoon is van plastic.Mer ..
VTech Little Love Dieren knuffelpop konijn op Allemaal Speelgoed
VTech Little Love Dieren knuffelpop konijn
Druk op het buikje van de VTech Little Love Dieren knuffelpop konijn voor lieve zinnetjes, vrolijk gezongen liedjes en een kort verhaaltje. Maak spelenderwijs kennis met interessante dieren ..
VTech Baby telefoontje - roze op Allemaal Speelgoed
VTech Baby telefoontje - roze
Met dit leuke, interactieve babytelefoontje van VTech ontdekt jouw baby cijfers, dieren, kleuren en de letters van het alfabet! Voorzien van knipperende toetsen, vrolijke zinnetjes, gezonge ..
VTech Rollie de rups op Allemaal Speelgoed
VTech Rollie de rups
Rollie is een hele lieve rups, wil jij met hem spelen? Kinderen leren spelenderwijs over geluiden, cijfers, kleuren en vormen. Ze kunnen zelfs meezingen met de mooie liedjes die dit leuke V ..
Nu met 10% voordeel!!
VTech Zoef Zoef Dieren avonturenjungle op Allemaal Speelgoed
VTech Zoef Zoef Dieren avonturenjungle
Bouw je eigen dierenrijk! Leer alles over de dieren. Met geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Maak te gekke combinaties! Met Magische Sensors voor volop interactief spee ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 235 resultaten)

Aanraders via Google!!