Allemaal Speelgoed - Baby en peuter | Alle producten in de rubriek Speelkleden


Resultaten 1 tot 48 (van de 132 resultaten)


Nijntje box speelkleed blauw

Nijntje box speelkleed blauw op Allemaal Speelgoed
Comfortabel, lekker dik speelkleed van Nijntje voor in de box of op de grond. De baby kan fijn en veilig spelen en rollen op dit mooie, grote speelkleed. Afmeting: 100 x 85 cm.

Speelkleed Big City: 100x165 cm

Speelkleed Big City: 100x165 cm op Allemaal Speelgoed
Speelkleed Big City: 100x165 cm

Speelkleed Playtime: 95x200 cm

Speelkleed Playtime: 95x200 cm op Allemaal Speelgoed
Speelkleed Playtime: 95x200 cm

Bright Starts 5-in-1 Your Way Ball Play speelmat

Bright Starts 5-in-1 Your Way Ball Play speelmat op Allemaal Speelgoed
Deze Bright Starts 5-in-1 Your Way Ball Play speelmat biedt vijf keer plezier voor je baby in één! Speelmat verandert in ballenbak om mee te groeien van pasgeborene tot kleuter.

Bright starts Flutter Friends speelmat

Bright starts Flutter Friends speelmat op Allemaal Speelgoed
Bright starts Flutter Friends speelmat is de ideale plek voor jouw kleintje om comfortabel te liggen in deze bloemrijke omgeving. De vrolijke kleuren, speeltjes en ratel houden je baby lekk ..

Bright Starts Bloemen & Vrienden speelmat

Bright Starts Bloemen & Vrienden speelmat op Allemaal Speelgoed
De Bright Starts Bloemen & Vrienden speelmat houdt je kindje comfortabel en bezig tijdens tummy time! Met lieve karakters, kussentje, ratel en andere speeltjes.

Star Wars Stormtrooper speelkleed - 95 x 133 cm

Star Wars Stormtrooper speelkleed - 95 x 133 cm op Allemaal Speelgoed
Dit speelkleed is uitgevoerd met een stoere afbeelding van een Stormtrooper van Star Wars. Dit kleedje is gemaakt van zacht, laagpolig materiaal.

SkipHop Speelkleed Treetop Friends met Bogen

SkipHop Speelkleed Treetop Friends met Bogen op Allemaal Speelgoed
Veel te oen en te zien in de Treetop!Dit schattige speelkleed is voorzien vanzachte lakens en gedessineerde bogen en isvoorzien van een bijpassende ondersteunendeTummy Time buik kussen.Incl ..

Taf Toys speelkleed 2 in 1 smart gym

Taf Toys speelkleed 2 in 1 smart gym op Allemaal Speelgoed
De 2 in 1 Smart Gym is een speelkleed van het merk Taf Toys! De smart gym is een prachtig speelkleed dat voorzien is van diverse texturen en illustraties. De illustraties laten in ieder v ..

Tiny Love speelkleed super mat

Tiny Love speelkleed super mat op Allemaal Speelgoed
De Tiny Love Gymini Super Mat is een wat dikker speelkleed met een hoop details.Het thema is natuur en elk blok kenmerkt een onderdeel.De mat heeft een spiegeltje en een vlak met een textuu ..

Tiny Love Speelkleed Gymini Gozy 3 in 1

Tiny Love Speelkleed Gymini Gozy 3 in 1 op Allemaal Speelgoed
Een heerlijk speelkleed met een opstaande rand welke niet alleen geborgenheid voor de baby geeft maar de baby kan hier op het buikje de leuke afbeeldingen bekijken. Als je de speelboog omho ..

Tiny Love Speelkleed Discover the World

Tiny Love Speelkleed Discover the World op Allemaal Speelgoed
Fun World-thema en leuke dierfigureninspireren diverse verhalen en activiteiten.Spelen op de mat met de baby helpt hetversterken van de band tussen kind en ouder.Exra grote mat biedt volop ..

Lilliputiens Speelkleed Walter

Lilliputiens Speelkleed Walter op Allemaal Speelgoed
Walter Parktapijt.Dit tapijt tovert het park van je kleine schat om tot eengezellig en kleurrijk speel- en rusthoekje. Wanneer debaby moe is, kan hij zijn hoofdje neervlijen op het zachte k ..

Lilliputiens Speelkleed Liz

Lilliputiens Speelkleed Liz op Allemaal Speelgoed
Liz Parktapijt.Dit tapijt tovert het park van je kleine schat om tot eengezellig en kleurrijk speel- en rusthoekje. Wanneer debaby moe is, kan hij zijn hoofdje neervlijen op het zachte kuss ..

Tiamo Boxkleed Nijntje Flower

Tiamo Boxkleed Nijntje Flower op Allemaal Speelgoed
Comfortabel boxkleed.Lekker dik boxkleed voor in de box met een nijntje Sailor print erop.Afmetingen: 100 x 85 cmLeeftijd: Vanaf de geboorte

SkipHop Speelkleed Alphabet Zoo met Bogen

SkipHop Speelkleed Alphabet Zoo met Bogen op Allemaal Speelgoed
Iedereen is met hun vrienden bij deze dierentuin!Dit schattige speelkleed is voorzien vanzachte lakens en gedessineerde bogen en isvoorzien van een bijpassende ondersteunendeTummy Time buik ..

Lilliputiens Speelmat Luchtballon

Lilliputiens Speelmat Luchtballon op Allemaal Speelgoed
Het tapijt van Li prikkelt je zintuigen en je nieuwgierigheid dankzij de afneembare speeltjes van de bogen en vele activiteiten.Je zit lekker zacht dankzij het opgevulde kussen.Je kunt de m ..

Tiny Love speelkleed kick and play

Tiny Love speelkleed kick and play op Allemaal Speelgoed
Een speelkleed van het merk Tiny Love.Het speelkleed van Tiny Love bevat diverse speeltjes en geluidjes. Dit speelkleed beschikt over een boog waar uw speelgoed aan kunt hangen. De zijkan ..

Le Toy Van speelkleed boerderij medium

Le Toy Van speelkleed boerderij medium op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Perfect geschaald voor veel populaire voertuigen en speelsets van Le Toy Van.Gemaakt van zachte vlakke polyes ..

Le Toy Van speelkleed piraten medium

Le Toy Van speelkleed piraten medium op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Perfect geschaald voor veel populaire piratenschepen en speelsets van Le Toy Van.Gemaakt van zachte vlakke po ..

Le Toy Van speelkleed poppenhuis medium

Le Toy Van speelkleed poppenhuis medium op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Perfect geschaald voor veel populaire poppenhuizen en speelset van Le Toy Van.Dit speelkleed is een tuin voor ..

Le Toy Van speelkleed stad medium

Le Toy Van speelkleed stad medium op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Perfect geschaald voor veel populaire speelgoed voertuigen en speelset van Le Toy Van.Deze stad is voorzien v ..

Haba speelkleed puur natuur

Haba speelkleed puur natuur op Allemaal Speelgoed
Een mooi speelkleed wat diverse activiteiten voor uw baby bevat.Dit speelkleed is wasbaar op 30 graden.Dit speelkleed is lekker zacht.De deur van het huisje kan worden opgengemaakt.Afmeting ..
Vanaf €132,53

Taf Toys speelkleed met kussen

Taf Toys speelkleed met kussen op Allemaal Speelgoed
Taf toys speelkleed met zacht kussen voor de baby.Het uniek ontworpen kussen helpt de baby zijn hoofd en nek omhoog te houden tijdens het spelen.De mat is lekker zacht en heeft verschille ..

Tiamo speelkleed Pollie

Tiamo speelkleed Pollie op Allemaal Speelgoed
Heerlijk zacht speelkleed.Met verschillende afbeeldingen en activiteiten.De randen staan iets omhoog in de box zodat je kindje goed in het midden blijft liggen.Met 2 bogen met activiteiten ..

Le Toy Van speelkleed mijn eerste land

Le Toy Van speelkleed mijn eerste land op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Op dit speelkleed staat een riviertje, boten, wegen, een circus en vershillende gebouwen afgebeeld. Hierop k ..

Le Toy Van speelkleed mijn eerste haven

Le Toy Van speelkleed mijn eerste haven op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Op dit speelkleed staan een meer, boten, wegen en vershillende gebouwen afgebeeld. Hierop kunnen de kinderen ..

Le Toy Van speelkleed mijn eerste vliegveld

Le Toy Van speelkleed mijn eerste vliegveld op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Op dit speelkleed staan wegen, vliegtuigen, landings/ startbaan en vershillende gebouwen afgebeeld. Hierop k ..

Le Toy Van speelkleed mijn eerste stad

Le Toy Van speelkleed mijn eerste stad op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Op dit speelkleed staat een stad met allerlei wegen afgebeeld. Hierop kunnen de poppen heerlijk spelen. Aan ..

Le Toy Van speelkleed piraten

Le Toy Van speelkleed piraten op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Op dit speelkleed staat een zee, een eiland, grotten, palmbomen, en eenvulkaan afgebeeld. Hierop kunnen de ki ..

Le Toy Van speelkleed fantasie

Le Toy Van speelkleed fantasie op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Op dit speelkleed staat een lava riviertje, grotten, en een grote vulkaan afgebeeld. Hierop kunnen de kindere ..

Le Toy Van speelkleed safari

Le Toy Van speelkleed safari op Allemaal Speelgoed
Met deze speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Op dit speelkleed staat een riviertje, grotten, en en 6 verschillende gebieden afgebeeld. Hierop kunnen de k ..

Le Toy Van speelkleed kasteel

Le Toy Van speelkleed kasteel op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Dit speelkleed is geschikt voor kastelen en kasteelpoppen. Op dit speelkleed staat een riviertje, een draak, ..

Le Toy Van speelkleed feeën tuin

Le Toy Van speelkleed feeën tuin op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Dit speelkleed is geschikt voor poppenhuispoppen. Op dit speelkleed staat een riviertje, bloemenperken, bome ..

Le Toy Van speelkleed boerderij

Le Toy Van speelkleed boerderij op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Dit speelkleed is geschikt voor poppenhuispoppen. Op dit speelkleed staat een boerderij met allerlei wegen a ..

Taf Toys speelkleed kooky big mat

Taf Toys speelkleed kooky big mat op Allemaal Speelgoed
Geweldig grote speelmat van 100x150 cm, compleet met leuke illustraties.De kleurrijke mat stimuleert de ouder/kind interactie en de emotionele intelligentie van je kindje.De mat is voorzien ..

Tiamo Dani Olifant Speelkleed met Bogen

Tiamo Dani Olifant Speelkleed met Bogen op Allemaal Speelgoed
Lekker dik katoenen speelkleed met een babygym waar aan 2 olifantje enandere figuurtje hangen. Speel mee: aanraken, knijpen, geluid makenen ronddraaien. Deze babygym helpt uw kindje verschi ..

K-nuffel Speelkleed Piraat

K-nuffel Speelkleed Piraat op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed creeert u voor uw kind een spannende omgeving. Dit kleed stimuleert de allerkleinste door zijn vele activiteiten en hangende speeltjes aan de bogen. De speeltjes zijn e ..

Le Toy Van speelkleed stad

Le Toy Van speelkleed stad op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Dit speelkleed is geschikt voor poppenhuispoppen. Op dit speelkleed staat een stad met allerlei wegen afgebe ..

Le Toy Van speelkleed tuin

Le Toy Van speelkleed tuin op Allemaal Speelgoed
Met dit speelkleed van het merk Le Toy Van kunnen de kinderen heerlijk spelen. Dit speelkleed is geschikt voor poppenhuispoppen. Op dit speelkleed staat een zwembad, terras en een groot g ..

Galt speelkleed tummy time

Galt speelkleed tummy time op Allemaal Speelgoed
Een leuk speelmat van het merk Galt. Deze speelmat bevat een losse rups. Hier kan uw kind rustig mee spelen. Afmeting: 74 x 78 cmLeeftijd: vanaf 3 jaarMerk: Galt

Tiamo boxkleed Ollie

Tiamo boxkleed Ollie op Allemaal Speelgoed
Heerlijk zacht speelkleed voor in de box. Met verschillende afbeeldingen en activiteiten.De randen staan iets omhoog in de box zodat je kindje goed in het midden blijft liggen.Leeftijd: van ..

Parkfield baby playgym

Parkfield baby playgym op Allemaal Speelgoed
Vrolijk rond speelkleed met twee bogen. Aan de bogen hangen diverse activiteiten voor uw kind. Op het speelkleed zijn vrolijke dieren afgebeeld. Merk: Parkfield

Parkfield baby speelmat

Parkfield baby speelmat op Allemaal Speelgoed
Mooie speelmat voor de allerkleinste. De speelmat bevat vier gekleurde vakken. Merk: Parkfield

Taf Toys kooky picnic mat

Taf Toys kooky picnic mat op Allemaal Speelgoed
Prachtig picknickkleed van het merk Taf Toys.De motorische vaardigheden worden gestimuleerd, terwijl uw kind van de buitenlucht geniet. De illustraties stimuleren de zintuigen van uw baby. ..

Taf Toys safari gym

Taf Toys safari gym op Allemaal Speelgoed
Prachtige safari gym van het merk Taf Toys. Het is een vrolijke speelmat waarbij diverse activiteiten worden aangeboden aan uw kind. Uw kind wordt geprikkeld om te voelen aan de zachte po ..

Haba speelkleed met bogen toverbos

Haba speelkleed met bogen toverbos op Allemaal Speelgoed
Een mooi speelkleed met speelbogen wat diverse activiteiten voor uw baby bevat.Dit speelkleed is wasbaar op 30 graden.Het speelkleed bevat:- hangende aap.- hangende ring.- hangend blad. - ..

Haba speelkleed toverbos

Haba speelkleed toverbos op Allemaal Speelgoed
Een mooi speelkleed wat diverse activiteiten voor uw baby bevat.Dit speelkleed is wasbaar op 30 graden.Het speelkleed bevat:- knisperende blaadjes.- spiegelfolie.- noppenstof.- netstof.- ke ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 132 resultaten)