Facebook
Twitter
Google+

Baby en Peuter - Nijntje

Overzicht van alle producten in de rubriek Nijntje


Resultaten 1 tot 48 (van de 341 resultaten)
Dick Bruna kerststal hout op Allemaal Speelgoed
Dick Bruna kerststal hout
De Dick Bruna kerststal van hout is een leuke introductie om je kleine dreumes met het kerstverhaal kennis te latenmaken.Lekkere eenvoudige figuren waar Dick Bruna (lees: Nijntje) ook beken ..
Nijntje belrammelaar zilver op Allemaal Speelgoed
Nijntje belrammelaar zilver
Nijntje belrammelaar zilver.Een klassiek stuk speelgoed in een modern jasje, dat is deze Nijntje belrammelaar in de zilveren kleur.Door de spijltjes van de rammelaar kunnen ook de kleinste ..
Nijntje belrammelaar blauw op Allemaal Speelgoed
Nijntje belrammelaar blauw
Nijntje belrammelaar blauw.Een klassiek stuk speelgoed in een modern jasje, dat is deze Nijntje belrammelaar in de blauwe kleur.Door de spijltjes van de rammelaar kunnen ook de kleinste han ..
Nijntje belrammelaar roze op Allemaal Speelgoed
Nijntje belrammelaar roze
Nijntje belrammelaar roze.Een klassiek stuk speelgoed in een modern jasje, dat is deze Nijntje belrammelaar in de roze kleur.Door de spijltjes van de rammelaar kunnen ook de kleinste handje ..
Nu met 25% voordeel!!
Comansi speelfiguur Nijntje: Nijntje met beer 7 cm wit op Allemaal Speelgoed
Comansi speelfiguur Nijntje: Nijntje met beer 7 cm w ..
Comansi speelfiguur Nijntje met beer Het schattige konijntje werd ooit bedacht door Dick Bruna en veroverde al snel de hele wereld. Zeker de allerkleinsten genieten van de avonturen die Nij ..
Nu met 25% voordeel!!
Comansi speelfiguur Nijntje: Betje Big 7 cm oranje op Allemaal Speelgoed
Comansi speelfiguur Nijntje: Betje Big 7 cm oranje
Comansi speelfiguur Betje Big Het schattige konijntje werd ooit bedacht door Dick Bruna en veroverde al snel de hele wereld. Zeker de allerkleinsten genieten van de avonturen die Nijntje en ..
Nu met 25% voordeel!!
Comansi speelfiguur Nijntje: Melanie 7 cm bruin op Allemaal Speelgoed
Comansi speelfiguur Nijntje: Melanie 7 cm bruin
Comansi speelfiguur Melanie Het schattige konijntje werd ooit bedacht door Dick Bruna en veroverde al snel de hele wereld. Zeker de allerkleinsten genieten van de avonturen die Nijntje en h ..
Nu met 25% voordeel!!
Comansi speelfiguur Nijntje: Nijntje 7 cm wit op Allemaal Speelgoed
Comansi speelfiguur Nijntje: Nijntje 7 cm wit
Comansi speelfiguur Nijntje Het schattige konijntje werd ooit bedacht door Dick Bruna en veroverde al snel de hele wereld. Zeker de allerkleinsten genieten van de avonturen die Nijntje en h ..
Nu met 25% voordeel!!
Comansi speelfiguur Nijntje: Dan 7 cm wit op Allemaal Speelgoed
Comansi speelfiguur Nijntje: Dan 7 cm wit
Comansi speelfiguur Dan Het schattige konijntje werd ooit bedacht door Dick Bruna en veroverde al snel de hele wereld. Zeker de allerkleinsten genieten van de avonturen die Nijntje en haar ..
Nijntje lichtjesslinger op Allemaal Speelgoed
Nijntje lichtjesslinger
Nijntje lichtjesslinger.De Nijntje lichtjesslinger is multifunctioneel, want deze is niet alleen te gebruiken als feestverlichting maar ook als sfeervol nachtlampje of decoratieve blikvange ..
Nu met 26% voordeel!!
Nijntje Bouwplaat Dierentuin op Allemaal Speelgoed
Nijntje Bouwplaat Dierentuin
Creeer in een handomdraai de wereld van nijntje met deze stevige, kartonnen bouwplaten. Zonder gebruik van een schaar of lijm worden de platen met een simpele handeling omgevormd tot speelf ..
Nu met 25% voordeel!!
Nijntje vormentreintje 22 x 14,5 x 18 cm wit op Allemaal Speelgoed
Nijntje vormentreintje 22 x 14,5 x 18 cm wit
Nijntje vormentreintje Op een speelse wijze de motoriek van jouw kindje verhogen? Dat kan met deze kleurrijke trein van Nijntje! Op de trein en de verschillende blokken staan superleuke afb ..
Nijntje lichtjesslinger blauw op Allemaal Speelgoed
Nijntje lichtjesslinger blauw
Nijntje lichtjesslinger blauw.De Nijntje lichtjesslinger is multifunctioneel, want deze is niet alleen te gebruiken als feestverlichting maar ook als sfeervol nachtlampje of decoratieve bli ..
Nijntje lichtjesslinger roze op Allemaal Speelgoed
Nijntje lichtjesslinger roze
Nijntje lichtjesslinger roze.De Nijntje lichtjesslinger is multifunctioneel, want deze is niet alleen te gebruiken als feestverlichting maar ook als sfeervol nachtlampje of decoratieve blik ..
Nijntje lichtjesslinger wit op Allemaal Speelgoed
Nijntje lichtjesslinger wit
Nijntje lichtjesslinger wit.De Nijntje lichtjesslinger is multifunctioneel, want deze is niet alleen te gebruiken als feestverlichting maar ook als sfeervol nachtlampje of decoratieve blikv ..
Nu met 25% voordeel!!
Polesie Nijntje emmerset 16 cm 5 delig oranje op Allemaal Speelgoed
Polesie Nijntje emmerset 16 cm 5 delig oranje
Polesie Nijntje emmerset Beleef superveel plezier met deze set! In de set zitten één emmer, één schep, één hark, één zeef en één gieter. De emmer is versierd met leuke afbeeldinge ..
Nu met 25% voordeel!!
Nijntje knuffel giftset grijs 3 delig op Allemaal Speelgoed
Nijntje knuffel giftset grijs 3 delig
Nijntje knuffel giftset De Nijntje gebreide giftset is erg leuk om te geven als kraamcadeau. In de giftbox zitten een speenketting, een knuffeldoekje en een knuffeltje. De drie accessoires ..
Nijntje - rugzak op Allemaal Speelgoed
Nijntje - rugzak
Dit is een hebbedingetje voor iedere Nijntje fan! En handig bovendien! Rugzakje Nijntje Sweet & Cool.Nijntje Rugzakje met print: Nijntje met snoepjes! In het rugzakje is plaats genoeg voor ..
Nijntje baby memo op Allemaal Speelgoed
Nijntje baby memo
Dankzij de extra grote speelblokken is dit Nijntje baby memo spel ideaal voor de jongste kinderen.Jouw kindje leert hiermee de vormen te herkennen en de hand - oog coördinatie zal ook verb ..
Nijntje vlag Hoera een meisje op Allemaal Speelgoed
Nijntje vlag Hoera een meisje
Nijntje vlag Hoera een meisje.Wie is er niet mee opgegroeid? Nijntje, het piepklein konijntje. Lief knuffelkonijntje.En dat lieve konijntje laat aan iedereen die het maar mag weten dat er e ..
Nijntje - lunchbox op Allemaal Speelgoed
Nijntje - lunchbox
Dit is een hebbedingetje voor iedere Nijntje fan! En handig bovendien! Neem makkelijk je boterhammen of fruit mee naar school in deze lunchbox! De broodtrommel heeft genoeg ruimte om 4 bot ..
Nu met 30% voordeel!!
Polesie Nijntje loopmotor 60 x 37 x 40 cm oranje op Allemaal Speelgoed
Polesie Nijntje loopmotor 60 x 37 x 40 cm oranje
Polesie Nijntje loopmotor Ga nu helemaal in de stijl van Nijntje de weg op. Deze loopmotor heeft een stabiele constructie en zorgt voor urenlang speelplezier. Specificaties: Kleur: oranje G ..
Nijntje rammelaar roze op Allemaal Speelgoed
Nijntje rammelaar roze
Wie is er niet mee opgegroeid? Nijntje, het piepklein konijntje. Lief knuffelkonijntje.En dat lief knuffelkonijntje kun je lekker in je handjes vasthouden en mee rammelen.Nijntje met een le ..
Nu met 29% voordeel!!
Rubo Toys Nijntje Zwemring 50 cm op Allemaal Speelgoed
Rubo Toys Nijntje Zwemring 50 cm
Rubo Toys Nijntje zwemring Met deze zwemring kan een kind fijn kennismaken met zwembaden. En daarnaast ziet hij er ook nog heel leuk uit! Specificaties: Kleur: wit Materiaal: kunststof Gesl ..
Nijntje Boxpantoffels Blauw op Allemaal Speelgoed
Nijntje Boxpantoffels Blauw
Wie wil er nu niet lekkere warme voetjes hebben in de box? Je kleintje zal deze boxpantoffeltjes heerlijk vinden! De schattige Nijntjes op de pantoffeltjes maken het helemaal af. Ze zijn he ..
Nijntje zonneschermen (2 stuks) op Allemaal Speelgoed
Nijntje zonneschermen (2 stuks)
Nijntje zonneschermen, verpakt per 2 stuks.Wie is er niet mee opgegroeid? Nijntje, het piepklein konijntje. Lief knuffelkonijntje.En dat lief knuffelkonijntje beschermt jou lekker tegen de ..
Nijntje Knuffel Boer 24 Cm op Allemaal Speelgoed
Nijntje Knuffel Boer 24 Cm
Weet jij wie er op de grote boerderij woont? Het is Nijntje Knuffel Boer 24 Cm! Deze schattige knuffel in boeren-outfit is dol op zijn Nijntje Boerin. Samen zorgen ze op de grote boerderij ..
Puzzel Nijntje 12+16+20+24 Stukjes op Allemaal Speelgoed
Puzzel Nijntje 12+16+20+24 Stukjes
Duik in de wereld van Nijntje met deze vrolijke puzzels van Ravensburger! Dit pakket met puzzels is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Doordat er maar liefst 4 puzzels in de Puzzel Nijntj ..
Nijntje Knuffeldoekje Roze Safari op Allemaal Speelgoed
Nijntje Knuffeldoekje Roze Safari
Het zachtste en fijnste knuffeldoekje voor de allerkleinsten: Nijntje Knuffeldoekje Roze Safari! Nijntje zit op een hoek van het knuffeldoekje bevestigd. Zo gaat ze altijd met je kleintje m ..
Nijntje Knuffel Tulpen 24 Cm op Allemaal Speelgoed
Nijntje Knuffel Tulpen 24 Cm
Is je kleintje dol op Nijntje? Maak dan eens kennis met deze lieve Nijntje boerin! Met haar vrolijke outfit en zachte huidje is het de perfecte knuffel om mee te spelen en te slapen. Nijntj ..
Nijntje Ringrammelaar Mint Safari op Allemaal Speelgoed
Nijntje Ringrammelaar Mint Safari
Rammelen en spelen met Nijntje! Deze Nijntje Ringrammelaar Mint Safari laat je kleintje van alles ontdekken. Rammelen, leuke geluidjes en natuurlijk de zachte Nijn. In de ring zitten kralen ..
Schoolbeker Nijntje 300 ml op Allemaal Speelgoed
Schoolbeker Nijntje 300 ml
De perfecte kinderbeker voor mee naar school. Natuurlijk met die lieve Nijntje er op! De Schoolbeker Nijntje 300 ml is 100 % lekvrij waardoor drinken altijd veilig in de beker blijft. Melk, ..
Borden Nijntje 8 stuks op Allemaal Speelgoed
Borden Nijntje 8 stuks
De lekkerste taartjes eet je van het Nijntje bord! Het feest wordt compleet met de leuke personages van Dick Bruna! De Nijntje feest versiering bestaat onder andere uit een vlaggenlijn, ser ..
Nu met 27% voordeel!!
Polesie Nijntje kruiwagen 60 x 34 x 28 cm geel op Allemaal Speelgoed
Polesie Nijntje kruiwagen 60 x 34 x 28 cm geel
Polesie Nijntje kruiwagen Help papa en mama mee in de tuin met deze gave kruiwagen van Nijntje! Spelen is nu nog leuker. Specificaties: Kleur: geel Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afm ..
Nijntje Bekers 8 Stuks op Allemaal Speelgoed
Nijntje Bekers 8 Stuks
Met deze Nijntje Bekers 8 Stuks wordt elke kinderfeestje dolle pret! Gevuld met heerlijke limonade of sap vermaakt iedereen zich. Dit setje bevat 8 kartonnen Nijntje Bekers. Op de buitenkan ..
Nijntje Snuggle Time Miffy op Allemaal Speelgoed
Nijntje Snuggle Time Miffy
Is het tijd om naar bed te gaan? Pak dan snel je favoriete knuffel Nijntje Snuggle Time Miffy erbij. Deze super zachte en mega snoezige knuffel geeft licht! Zo hoef je niet bang te zijn wan ..
Nijntje Knuffeldoekje Mint Safari op Allemaal Speelgoed
Nijntje Knuffeldoekje Mint Safari
De mooiste dromen droom je met Nijntje naast je in bed! Op dit vrolijke knuffeldoekje zit Nijntje in het hoekje. Zo blijft ze altijd bij je! Nijntje Knuffeldoekje Mint Safari is het perfect ..
Lunchbox Nijntje op Allemaal Speelgoed
Lunchbox Nijntje
Jij neemt je boterhammetjes en snacks voor school natuurlijk mee in deze vrolijke Lunchbox Nijntje! Een blauw bakje met daarin nog een los bento bakje: super handig om het fruit los van je ..
Vlaggenlijn Nijntje Meisje 6 meter op Allemaal Speelgoed
Vlaggenlijn Nijntje Meisje 6 meter
Hoera! Er is een meisje geboren, dat moet gevierd worden! Kleed je woonkamer vrolijk aan voor een babyshower of kraamfeest en maak gebruik deze 6 meter lange vlaggenlijn. De kleur is zachtr ..
Nijntje Ringrammelaar Roze Safari op Allemaal Speelgoed
Nijntje Ringrammelaar Roze Safari
Je kleintje vermaakt zich een hele poos met deze Nijntje Ringrammelaar Roze Safari! Een vrolijke, maar vooral heerlijk zachte rammelaar met Nijntje knuffeltje. De rammelaar bevat kralen waa ..
Nijntje Muziekmobiel Pink Safari op Allemaal Speelgoed
Nijntje Muziekmobiel Pink Safari
Deze zachtroze Nijntje Muziekmobiel Pink Safari zorgt ervoor dat je kleintje heerlijk in slaap valt. Het liedje Für Elise speelt zachtjes terwijl de Nijntje-knuffeltjes rondzweven. Heerlij ..
Nijntje Denim Muziekmobiel Roze op Allemaal Speelgoed
Nijntje Denim Muziekmobiel Roze
Een prachtige Nijntje mobiel voor de allerkleinsten. Je kindje hoeft zich niet te vervelen met de schattige knuffeltjes en vrolijke speeltjes! De Nijntje Denim Muziekmobiel Roze speelt vrol ..
Nu met 31% voordeel!!
Rubo Toys Nijntje Strandbal diameter 50cm op Allemaal Speelgoed
Rubo Toys Nijntje Strandbal diameter 50cm
Rubo Toys Nijntje strandbal Deze grote strandbal van Nijntje is superleuk om mee naar zee te nemen. Specificaties: Kleur: wit Materiaal: kunststof Geslacht: junior Leeftijd: 2 jaar en ouder ..
Nijntje theeservies 21-delig op Allemaal Speelgoed
Nijntje theeservies 21-delig
Lekker een kopje thee drinken met jouw favoriete konijntje Nijntje! Pak de theepot maar en schenk alle kopjes in! De set bevat bordjes, kopjes, bestek en vele andere leuke accessoires met v ..
Tafelkleed Nijntje 120*180 op Allemaal Speelgoed
Tafelkleed Nijntje 120*180
Een vrolijk gedekte tafel maakt het feest compleet! Dek je verjaardagstafel met dit fraaie plastic tafelkleed van Haza, met de bijpassende wegwerpbekers en borden vier jij feest in stijl! N ..
Spel Nijntje 6 In 1 Lotto-Memory-Domino-Kwartet-Puzzel-Wedstrijdspel op Allemaal Speelgoed
Spel Nijntje 6 In 1 Lotto-Memory-Domino-Kwartet-Puzz ..
Voor alle fans van die lieve Nijntje is er dit Spel Nijntje 6 In 1 Lotto-Memory-Domino-Kwartet-Puzzel-Wedstrijdspel! Heel veel spelletjes in één set. Zo kun je bijna elke dag van de week ..
Nu met 25% voordeel!!
Rubo Toys Nijntje Zwembad 80cm wit/blauw op Allemaal Speelgoed
Rubo Toys Nijntje Zwembad 80cm wit/blauw
Rubo Toys Nijntje Zwembad Nijntje twee-ringszwembadje met een diameter van 80 cm. Met een vrolijk nijntjestipjes-printje. Specificaties: Kleur: wit, blauw Materiaal: kunststof Vorm: rond Di ..
Uitnodigingskaarten Nijntje 6 stuks op Allemaal Speelgoed
Uitnodigingskaarten Nijntje 6 stuks
Nodig je Opa&Oma, Oom&Tante en je liefste vriendjes en vriendinnetjes uit voor je verjaardag! Tekst op kaart: Beste... Ik geef een feestje op..... van.... tot.... Het adres is:..... Afzende ..
Resultaten 1 tot 48 (van de 341 resultaten)

Aanraders via Google!!