Facebook
Twitter
Google+

Baby en Peuter - Chicco

Overzicht van alle producten in de rubriek Chicco


Resultaten 1 tot 48 (van de 90 resultaten)
Nu met 43% voordeel!!
Chicco Voetbaldoel wit/oranje 3 delig 42 x 45 x 10 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Voetbaldoel wit/oranje 3 delig 42 x 45 x 10 c ..
Chicco voetbaldoel Leer jouw kindje voetballen met dit sprekende doel van Chicco. Met drie verschillende modi kan jouw kindje op verschillende wijzen leren om als een prof te voetballen. Wa ..
Chicco - wipstoeltje easyrelax op Allemaal Speelgoed
Chicco - wipstoeltje easyrelax
Het Chicco wipstoeltje Easy Relax in rood dessin is precies het juiste voor de eerste levensmaanden van uw lieveling. Uw baby heeft veel slaap en rust nodig. Het Chicco wipstoeltje biedt hi ..
Chicco - sprekende tafel op Allemaal Speelgoed
Chicco - sprekende tafel
Tweetalige tafel: hiermee raakt het kind, dankzij de vele sprekende activiteiten spontaan en natuurlijk vertrouwd met de taalgeluiden. Door met de cijfers, de letters, de geluiden en de woo ..
Chicco - billy big wheels, afstandbestuurbaar rood op Allemaal Speelgoed
Chicco - billy big wheels, afstandbestuurbaar rood
Met deze eerste afstandbediening kan uw kindje rijden alsof het achter het stuur zit van een echte auto! Draai de afstandsbediening naar rechts en de auto gaat naar rechts, stuur naar links ..
Chicco Sprekende timmerman op Allemaal Speelgoed
Chicco Sprekende timmerman
De Chicco werkbank van de timmerman met al zijn werktuigen: bankschroef, meter en boormachine. Daarnaast zijn er ook nog 3 verwijderbare werktuigen: 1 hamer, 1 zaag en 1 schroevendraaier, o ..
Chicco Babyfoon Essential Digital Video op Allemaal Speelgoed
Chicco Babyfoon Essential Digital Video
Chicco babyfoon Essential Digital Video.Praktische babyfoon met scherm: om uw baby geen moment uit het oog te verliezen!Eigenschappen:- Digitale technologie : nooit geen storing- Stemactiva ..
Chicco - turbo touch cars, rood op Allemaal Speelgoed
Chicco - turbo touch cars, rood
De Turbo Touch Crash van Chicco is een populaire speelgoedauto, die met het crash-effect meteen de aandacht van de kleintjes wekt. Door op de achterkant van het voertuig te drukken, laat je ..
Chicco Magische telefoon op Allemaal Speelgoed
Chicco Magische telefoon
De in vrolijke kleuren uitgevoerde regenboog telefooncentrale heeft vele druk- en draaiknoppen waaruit vele geluiden en melodieen komen. Net als bij de telefoon van papa en mama hebben alle ..
Chicco - sterrenhemel projector roze op Allemaal Speelgoed
Chicco - sterrenhemel projector roze
De roze sterrenhemelprojector creëert een magische sfeer in de slaapkamer. De geprojecteerde sterretjes en de ontspannen achtergrondmuziek hebben een rustgevend effect op het kind, waardoo ..
Nu met 35% voordeel!!
Chicco Magische Tol Rainbow 17 x 17 x 25 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Magische Tol Rainbow 17 x 17 x 25 cm
Chicco magische tol Rainbow Deze magische tol van Chicco is een feest om mee te spelen. In het tolletje zitten een aantal vlinders en lieveheersbeestjes die grappig beginnen te roteren. Het ..
Nu met 38% voordeel!!
Chicco Minigolfset groen 5 delig 46 x 11 x 35 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Minigolfset groen 5 delig 46 x 11 x 35 cm
Chicco mingolfset Deze leuke minigolf set van Chicco is een geweldige manier om jouw kleintje het golfen te leren. Deze set heeft twee elektronische spellen, bemoedigende geluiden en lichte ..
Nu met 35% voordeel!!
Chicco waterspeelgoed zeedieren 7 delig op Allemaal Speelgoed
Chicco waterspeelgoed zeedieren 7 delig
Chicco waterspeelgoed zeedieren Deze Chicco waterspeeltjes in de vorm van een zeedier hebben prachtige felle kleurtjes. Ze kunnen ook aan elkaar gehaakt worden zodat ze een lange slinger vo ..
Nu met 56% voordeel!!
Chicco set bijtringen diameter 5 cm 7 delig op Allemaal Speelgoed
Chicco set bijtringen diameter 5 cm 7 delig
Chicco bijtringen Chicco bijtringen die natuurlijk veilig en goedgekeurd zijn voor gebruik door jouw kindje. Deze set bestaat uit zes bijtringen die makkelijk van de grote ring te halen zij ..
Chicco Sleutels op Allemaal Speelgoed
Chicco Sleutels
Rammelaar: de Rainbow Key is een makkelijk vast te pakken sleutelhanger met bijtring. Vanaf 3 maanden. Ontwikkelt het gehoor ( het kind amuseert zich met het vrolijke gerammel) Ontwikkeld ..
Chicco Sunset en Sunrise pink op Allemaal Speelgoed
Chicco Sunset en Sunrise pink
Dit innovatieve waaklicht geeft een lichteffect dat de zonsop- en ondergang nabootst, om het slaapwaakritme van je baby te helpen regelen. De zonsondergangmodus geeft lichteffecten die kenm ..
Chicco Turbo Touch Racer op Allemaal Speelgoed
Chicco Turbo Touch Racer
Maak kennis met de Chicco Turbo Touch Racer: een razendsnelle racewagen die sneller kan dan het licht. De Chicco Turbo Touch Racer is prachtig speelgoed dat activiteit stimuleert. Hoe vaker ..
Chicco R/C Fiat 500 Sport op Allemaal Speelgoed
Chicco R/C Fiat 500 Sport
Jij racet iedereen voorbij in de Chicco R/C Fiat 500 Sport! Deze auto mag dan misschien niet de grootste zijn, behendig en snel is hij wel. Zo zigzagt hij iedereen razend snel voorbij. Best ..
Chicco R/C Bobby Buggy op Allemaal Speelgoed
Chicco R/C Bobby Buggy
Chicco R/C Bobby Buggy is perfect als eerste op afstandbestuurbare auto voor je kind. Deze stoere Bobby Buggy kan namelijk razendsnel en ziet er ook nog eens heel vrolijk uit door de rode k ..
Chicco Detective Hond op Allemaal Speelgoed
Chicco Detective Hond
Chicco Detective Hond Sherlock is net als de echte Sherlock Holmes een ware speurneus. Verstop het bot en ga op pad met deze vrolijke hond. Hij zal je terugbrengen naar het bot! Weet je hoe ..
Chicco Stapelblokken Hout op Allemaal Speelgoed
Chicco Stapelblokken Hout
Kinderen ontdekken en spelen met deze Chicco Stapelblokken Hout! Op de blokken staat cijfers en plaatjes van allemaal dieren. Stapelen, in elkaar zetten en torens bouwen. Het kan allemaal! ..
Chicco Olympische Ringen op Allemaal Speelgoed
Chicco Olympische Ringen
Een super leuk spel waarbij je de ringen op de stokken moet gooien! Chicco Olympische Ringen is het leukste spel voor binnen én buiten. Gooi de ringen om de stokken.. Kun jij de ring om de ..
Chicco Sam De Mol op Allemaal Speelgoed
Chicco Sam De Mol
Een prachtig spel om spelenderwijs kennis te maken met twee talen: Nederlands én Engels! In Chicco Sam De Mol hoor je de namen van allerlei vormen, dieren en kleuren in 2 talen. Heb je all ..
Chicco bowlingset aapje op Allemaal Speelgoed
Chicco bowlingset aapje
Met deze aapjes bowlingset kan jouw kindje spelenderwijs leren bowlen, bouwen en tellen. De set bestaat uit genummerde kegelaapjes die je ook op elkaar kunt stapelen. De bowlingset stimulee ..
Chicco baby looptrainer - roze op Allemaal Speelgoed
Chicco baby looptrainer - roze
De Chicco babywalker heeft leuke activiteiten, zoals vormpjes in de juiste opening doen, geluidjes en lichtjes. Met de babywalker leert je baby te staan en de eerste stapjes te lopen. De mu ..
Nu met 16% voordeel!!
Chicco deluxe gym op Allemaal Speelgoed
Chicco deluxe gym
Een super cadeau voor iedere baby! Een activity gym die de coördinatie en motorische vaardigheden helpt te stimuleren d.m.v. lichtjes, geluiden en kleuren. Het activiteiten panel kan in ee ..
Chicco welterusten ster projector blauw met muziek op Allemaal Speelgoed
Chicco welterusten ster projector blauw met muziek
Deze prachte blauwe Chicco projector creëert een fantastische sfeer om te gaan slapen. De betovering van de sterretjes en de ontspannende achtergrondmuziek, zorgen ervoor dat je baby snel ..
Chicco Sleutelhuisje Animal Cottage op Allemaal Speelgoed
Chicco Sleutelhuisje Animal Cottage
In het Chicco Sleutelhuisje Animal Cottage wonen heel veel verschillende dieren. Kun jij ontdekken door welk deurtje ieder diertje past? Met de sleutelbos kun je alle deuren openen, maar le ..
Chicco welterusten roze ster projector met muziek op Allemaal Speelgoed
Chicco welterusten roze ster projector met muziek
Welterusten sterretjes is een roze projector die een rustgevende sfeer creëert in de kinderkamer. De betovering van de geprojecteerde sterretjes en de ontspannende achtergrondmuziek zorgen ..
Chicco regenboog droomlicht - roze op Allemaal Speelgoed
Chicco regenboog droomlicht - roze
Jouw kindje zal in een mum van tijd in dromenland zijn met dit roze regenboog droomlicht. De regenbooglamp met melodietjes kan 3 leuke figuurtjes op de muur projecteren: hartjes, wolken en ..
Chicco loop- en duwvliegtuig op Allemaal Speelgoed
Chicco loop- en duwvliegtuig
Met de Chicco Skyrider voel jij je als een echte piloot. Het is mogelijk om dit wagentje als loopauto te gebruiken maar het is ook handig voor kinderen om hun eerste stapjes achter te zette ..
Chicco goedenacht maan - blauw op Allemaal Speelgoed
Chicco goedenacht maan - blauw
Bevestig deze schattige blauwe maan aan het bedje van jouw kindje en hij of zij valt in een heerlijk diepe slaap! De blauwe goedenacht maan produceert zachte liedjes en is voorzien van magi ..
Chicco race auto Johny Coupe op Allemaal Speelgoed
Chicco race auto Johny Coupe
De radiografisch bestuurbare sportwagen die kan bewegen in alle vier richtingen. De afstandsbediening heeft een koplamp schakelaar en de achterlichten branden bij het achteruitrijden. Lengt ..
Nu met 5% voordeel!!
Chicco regenboog droomlicht - blauw op Allemaal Speelgoed
Chicco regenboog droomlicht - blauw
Met het regenboog droomlicht in de babykamer zullen de allerkleinsten de mooiste dromen beleven. De lamp kan 3 vormpjes projecteren op de muur: wolken, sterretjes en hartjes in wel 7 versch ..
Chicco Stunt Car Henry (YELLOW) op Allemaal Speelgoed
Chicco Stunt Car Henry (YELLOW)
Hier is Henry, de grappige gele stuntauto van Chicco. Trek hem naar achteren op te laden, druk op de knop boven op de auto en VROEMMM! Hij is er vandoor! Na een meter voert hij een stunt ui ..
Fiat driver 500 op Allemaal Speelgoed
Fiat driver 500
Met de Fiat Driver 500 beleeft het kind plezier door auto te rijden zoals mama en papa dankzij het elektronisch stuur in combinatie met verschillende activiteiten.
Chicco op afstand bestuurbare Rocky bulldozer op Allemaal Speelgoed
Chicco op afstand bestuurbare Rocky bulldozer
Chicco op afstand bestuurbare Rocky bulldozer. Met de op afstand bestuurbare bulldozer van Chicco, beleven kinderen urenlang speelplezier. Inclusief 3 stenen.
Nu met 14% voordeel!!
Chicco First Dreams beer met projector - blauw op Allemaal Speelgoed
Chicco First Dreams beer met projector - blauw
Je baby kan lekker slapen met deze blauwe First Dreams-beer van Chicco. De knuffel beschikt over een projector met verschillende lichteffecten en melodieën.
Chicco op afstand bestuurbare Rocky truck op Allemaal Speelgoed
Chicco op afstand bestuurbare Rocky truck
Chicco op afstand bestuurbare Rocky truck. Vrolijke Chicco vrachtwagen met afstandsbediening. Prachtig speelgoed van Chicco voor urenlang speelplezier.
Magic Stars muziekmobiel - blauw op Allemaal Speelgoed
Magic Stars muziekmobiel - blauw
Magic Stars muziekmobiel blauw. Met deze schitterende, blauwe muziekmobiel in de babykamer zal jouw kindje heerlijk tot rust komen voor het slapengaan.
Tiamo Hello Little One knuffel pinguïn - 18 cm op Allemaal Speelgoed
Tiamo Hello Little One knuffel pinguïn - 18 cm
De Hello Little One-pinguïnknuffel van Tiamo ziet er superschattig uit. De knuffel is gemaakt van zacht materiaal en is ongeveer 18 centimeter groot.
Chicco babycamera op Allemaal Speelgoed
Chicco babycamera
Met deze babycamera van Chicco zal jij baby zich zeker vermaken. Als de lens draait, bewegen de parels en ontstaat er een heuze draaikolk van kleuren!
Nu met 16% voordeel!!
Tiamo muzikale babyroller op Allemaal Speelgoed
Tiamo muzikale babyroller
Met dit opblaasbare muziekspeelgoed van Tiamo is je kind uren zoet. In de roller bevinden zich gekleurde balletjes die rollen voor nóg meer plezier.
Chicco First Dreams beer met projector - roze op Allemaal Speelgoed
Chicco First Dreams beer met projector - roze
Deze zachte First Dreams-beer van Chicco is roze van kleur. De beer beschikt over een projector die mooie geluiden en een rustgevend licht geeft.
Chicco magisch prinsessenkasteel op Allemaal Speelgoed
Chicco magisch prinsessenkasteel
Dit magische kasteel van Chicco bevat de Disney prinsessen Assepoester, Aurora en Rapunzel. Geniet van de leuke geluidseffecten en lichtjes!
Magic Stars muziekmobiel - roze op Allemaal Speelgoed
Magic Stars muziekmobiel - roze
Magic Stars muziekmobiel roze. Jouw kindje zal heerlijk slapen in de babykamer met deze roze Magic Stars muziekmobiel met dubbele projectie.
Chicco muzikale dierentrein op Allemaal Speelgoed
Chicco muzikale dierentrein
Leuke muzikale dierentrein van Chicco met tal van leuke activiteiten. De rijtuigen kunnen losgemaakt en opnieuw aan elkaar gehecht worden.
Chicco Next2stars projectielamp - blauw op Allemaal Speelgoed
Chicco Next2stars projectielamp - blauw
Je kindje slaapt als een roos met deze blauwe Chicco Next2stars-lamp. Je kunt de lamp als projector, sfeerlicht of waaklampje gebruiken.
Tiamo Hello Little One muziekdoosje pinguïn op Allemaal Speelgoed
Tiamo Hello Little One muziekdoosje pinguïn
Dit zachte Hello Little One-pinguïn muziekdoosje van Tiamo kun je eenvoudig aan de box of boven het bedje van je kindje bevestigen.
Resultaten 1 tot 48 (van de 90 resultaten)

Aanraders via Google!!