Facebook
Twitter
Google+

Baby en Peuter - Chicco

Overzicht van alle producten in de rubriek Chicco


Resultaten 1 tot 48 (van de 68 resultaten)
Nu met 43% voordeel!!
Chicco Voetbaldoel wit/oranje 3 delig 42 x 45 x 10 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Voetbaldoel wit/oranje 3 delig 42 x 45 x 10 c ..
Chicco voetbaldoel Leer jouw kindje voetballen met dit sprekende doel van Chicco. Met drie verschillende modi kan jouw kindje op verschillende wijzen leren om als een prof te voetballen. Wa ..
Chicco - wipstoeltje easyrelax op Allemaal Speelgoed
Chicco - wipstoeltje easyrelax
Het Chicco wipstoeltje Easy Relax in rood dessin is precies het juiste voor de eerste levensmaanden van uw lieveling. Uw baby heeft veel slaap en rust nodig. Het Chicco wipstoeltje biedt hi ..
Chicco - sprekende tafel op Allemaal Speelgoed
Chicco - sprekende tafel
Tweetalige tafel: hiermee raakt het kind, dankzij de vele sprekende activiteiten spontaan en natuurlijk vertrouwd met de taalgeluiden. Door met de cijfers, de letters, de geluiden en de woo ..
Nu met 30% voordeel!!
Chicco Next2Stars First Dreams projector blauw op Allemaal Speelgoed
Chicco Next2Stars First Dreams projector blauw
Chicco First Dreams projector Next2Stars Met de Chicco Next2Stars First Dreams projector valt de baby rustig in slaap. Deze projector schijnt verschillende sterretjes in allerlei kleuren en ..
Nu met 30% voordeel!!
Chicco Next2Stars First Dreams projector roze op Allemaal Speelgoed
Chicco Next2Stars First Dreams projector roze
Chicco First Dreams projector Next2Stars Met de Chicco Next2Stars First Dreams projector valt de baby rustig in slaap. Deze projector schijnt verschillende sterretjes in allerlei kleuren en ..
Nu met 28% voordeel!!
Chicco Rocky Truck RC vrachtwagen jongens rood 20 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Rocky Truck RC vrachtwagen jongens rood 20 cm
Chicco Rocky Truck vrachtwagen Vrolijke Chicco vrachtwagen met afstandsbediening. Maak van het activiteitencentrum een bouwwerf met veel speelmogelijkheden. De bulldozer kan op de brug naar ..
Nu met 33% voordeel!!
Chicco Regenboogprojector First Dreams meisjes roze op Allemaal Speelgoed
Chicco Regenboogprojector First Dreams meisjes roze
Chicco regenboogprojector Met deze moderne projector kan je zelf kiezen welke figuren en lichtkleur je projecteert en kan je verschillende muziekgenres selecteren om de kamer te personalise ..
Nu met 26% voordeel!!
Chicco Disney Princess prinsessenkasteel roze 48 x 39 x 37 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Disney Princess prinsessenkasteel roze 48 x 3 ..
Chicco Disney Princess prinsessenkasteel Leuk magisch prinsessenkasteel van Chicco leuke geluidseffecten en lichtjes. Is jouw kleine meid dol op alle Disney prinsessen? In dit Disney kastee ..
Chicco - regenboog projector, blauw op Allemaal Speelgoed
Chicco - regenboog projector, blauw
De nieuwe sterrenhemelprojector van Chicco maakt het mogelijk om fraaie afbeeldingen en motieven in verschillende kleuren te projecteren. Daarbij kan het licht met een rustig muziekje om in ..
Nu met 35% voordeel!!
Chicco loopwagen Babywalker meisjes roze 49 x 40 x 46 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco loopwagen Babywalker meisjes roze 49 x 40 x 4 ..
Chicco loopwagen Babywalker Deze chicco babywalker helpt jouw baby te leren staan en de eerste stapjes te zetten. Als jouw kindje met de babywalker loopt, begint de muziek te spelen. Wannee ..
Chicco - billy big wheels, afstandbestuurbaar rood op Allemaal Speelgoed
Chicco - billy big wheels, afstandbestuurbaar rood
Met deze eerste afstandbediening kan uw kindje rijden alsof het achter het stuur zit van een echte auto! Draai de afstandsbediening naar rechts en de auto gaat naar rechts, stuur naar links ..
Chicco Sprekende timmerman op Allemaal Speelgoed
Chicco Sprekende timmerman
De Chicco werkbank van de timmerman met al zijn werktuigen: bankschroef, meter en boormachine. Daarnaast zijn er ook nog 3 verwijderbare werktuigen: 1 hamer, 1 zaag en 1 schroevendraaier, o ..
Chicco Babyfoon Essential Digital Video op Allemaal Speelgoed
Chicco Babyfoon Essential Digital Video
Chicco babyfoon Essential Digital Video.Praktische babyfoon met scherm: om uw baby geen moment uit het oog te verliezen!Eigenschappen:- Digitale technologie : nooit geen storing- Stemactiva ..
Nu met 29% voordeel!!
Chicco Robotcar 2 in 1 RC jongens wit/groen 17 x 12 x 23 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Robotcar 2 in 1 RC jongens wit/groen 17 x 12 ..
Chicco Robotcar 2-in-1 RC De eerste op afstand bestuurbare transformer is veel meer dan een gewone auto! Deze robot transformeert makkelijk in drie stappen. Om de auto te bouwen, duw je de ..
Nu met 30% voordeel!!
Chicco projector Goodnight Moon jongens blauw 19 x 20 x 8 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco projector Goodnight Moon jongens blauw 19 x 2 ..
Chicco projector Goodnight Moon De prachtige Chicco projector Goodnight Moon met schattig zacht knuffeltje in de kleur blauw zorgt ervoor dat jouw kindje in een heerlijk diepe slaap valt. D ..
Chicco - turbo touch cars, rood op Allemaal Speelgoed
Chicco - turbo touch cars, rood
De Turbo Touch Crash van Chicco is een populaire speelgoedauto, die met het crash-effect meteen de aandacht van de kleintjes wekt. Door op de achterkant van het voertuig te drukken, laat je ..
Nu met 32% voordeel!!
Chicco projector Goodnight Stars jongens blauw 28x21x18,5 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco projector Goodnight Stars jongens blauw 28x21 ..
Chicco projector Goodnight Stars Met deze magische lamp van Chicco met schattig zacht knuffeltje valt de baby rustig in slaap. Er zijn verschillende rustgevende muziekjes te beluisteren en ..
Chicco Magische telefoon op Allemaal Speelgoed
Chicco Magische telefoon
De in vrolijke kleuren uitgevoerde regenboog telefooncentrale heeft vele druk- en draaiknoppen waaruit vele geluiden en melodieen komen. Net als bij de telefoon van papa en mama hebben alle ..
Chicco - sterrenhemel projector roze op Allemaal Speelgoed
Chicco - sterrenhemel projector roze
De roze sterrenhemelprojector creëert een magische sfeer in de slaapkamer. De geprojecteerde sterretjes en de ontspannen achtergrondmuziek hebben een rustgevend effect op het kind, waardoo ..
Nu met 35% voordeel!!
Chicco Magische Tol Rainbow 17 x 17 x 25 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Magische Tol Rainbow 17 x 17 x 25 cm
Chicco magische tol Rainbow Deze magische tol van Chicco is een feest om mee te spelen. In het tolletje zitten een aantal vlinders en lieveheersbeestjes die grappig beginnen te roteren. Het ..
Nu met 38% voordeel!!
Chicco Minigolfset groen 5 delig 46 x 11 x 35 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco Minigolfset groen 5 delig 46 x 11 x 35 cm
Chicco mingolfset Deze leuke minigolf set van Chicco is een geweldige manier om jouw kleintje het golfen te leren. Deze set heeft twee elektronische spellen, bemoedigende geluiden en lichte ..
Nu met 42% voordeel!!
Chicco Tuimelring Pyramide 26 cm 7 delig op Allemaal Speelgoed
Chicco Tuimelring Pyramide 26 cm 7 delig
Chicco tuimelring Pyramide Deze tuimelring Pyramide van Chicco kan je op elkaar stapelen en laten schommelen. Dit bevordert de ontwikkeling van de zintuigen. De bovenste ring heeft kraaltje ..
Nu met 35% voordeel!!
Chicco waterspeelgoed zeedieren 7 delig op Allemaal Speelgoed
Chicco waterspeelgoed zeedieren 7 delig
Chicco waterspeelgoed zeedieren Deze Chicco waterspeeltjes in de vorm van een zeedier hebben prachtige felle kleurtjes. Ze kunnen ook aan elkaar gehaakt worden zodat ze een lange slinger vo ..
Nu met 56% voordeel!!
Chicco set bijtringen diameter 5 cm 7 delig op Allemaal Speelgoed
Chicco set bijtringen diameter 5 cm 7 delig
Chicco bijtringen Chicco bijtringen die natuurlijk veilig en goedgekeurd zijn voor gebruik door jouw kindje. Deze set bestaat uit zes bijtringen die makkelijk van de grote ring te halen zij ..
Nu met 52% voordeel!!
Chicco bijtring/rammelaar Schilpad groen/oranje 13 x 10 x 2 cm op Allemaal Speelgoed
Chicco bijtring/rammelaar Schilpad groen/oranje 13 x ..
Chicco bijtring/rammelaar schilpad Een bijtring met rammelaar in één. Dat moet natuurlijk wel voor plezier zorgen. Zeker als je ziet dat dit speeltje vormgegeven is als een schattige schi ..
Chicco Sleutels op Allemaal Speelgoed
Chicco Sleutels
Rammelaar: de Rainbow Key is een makkelijk vast te pakken sleutelhanger met bijtring. Vanaf 3 maanden. Ontwikkelt het gehoor ( het kind amuseert zich met het vrolijke gerammel) Ontwikkeld ..
Chicco Baby Gym Deluxe op Allemaal Speelgoed
Chicco Baby Gym Deluxe
Eindeloos vermaak en speelplezier met de Chicco Baby Gym Deluxe. Je kindje groeit misschien snel, maar de Chicco Baby Gym Deluxe groeit mee! Al vanaf 3 maanden oud kan je kleintje liggend m ..
Chicco Knuffel Projector Baby Bear First Dreams op Allemaal Speelgoed
Chicco Knuffel Projector Baby Bear First Dreams
Deze zachte troetelbeer zorgt ervoor dat je kleintje heerlijk kan slapen! Chicco Knuffel Projector Baby Bear First Dreams heeft verschillende rustgevende effecten. Druk op de knop en kies j ..
Chicco Tafel Nederlands Sprekend op Allemaal Speelgoed
Chicco Tafel Nederlands Sprekend
Een leuke leerzame tafel om de creativiteit van je kleintje te stimuleren. De Chicco Tafel Nederlands Sprekend bevat verschillende activiteiten. Van losse speeltjes om mee te koken tot het ..
Chicco Sunset en Sunrise blue op Allemaal Speelgoed
Chicco Sunset en Sunrise blue
Dit innovatieve waaklicht geeft een lichteffect dat de zonsop- en ondergang nabootst, om het slaapwaakritme van je baby te helpen regelen. De zonsondergangmodus geeft lichteffecten die kenm ..
Chicco Sunset en Sunrise pink op Allemaal Speelgoed
Chicco Sunset en Sunrise pink
Dit innovatieve waaklicht geeft een lichteffect dat de zonsop- en ondergang nabootst, om het slaapwaakritme van je baby te helpen regelen. De zonsondergangmodus geeft lichteffecten die kenm ..
Chicco Turbo Touch Racer op Allemaal Speelgoed
Chicco Turbo Touch Racer
Maak kennis met de Chicco Turbo Touch Racer: een razendsnelle racewagen die sneller kan dan het licht. De Chicco Turbo Touch Racer is prachtig speelgoed dat activiteit stimuleert. Hoe vaker ..
Chicco R/C Fiat 500 Sport op Allemaal Speelgoed
Chicco R/C Fiat 500 Sport
Jij racet iedereen voorbij in de Chicco R/C Fiat 500 Sport! Deze auto mag dan misschien niet de grootste zijn, behendig en snel is hij wel. Zo zigzagt hij iedereen razend snel voorbij. Best ..
Chicco R/C Bobby Buggy op Allemaal Speelgoed
Chicco R/C Bobby Buggy
Chicco R/C Bobby Buggy is perfect als eerste op afstandbestuurbare auto voor je kind. Deze stoere Bobby Buggy kan namelijk razendsnel en ziet er ook nog eens heel vrolijk uit door de rode k ..
Chicco Baby Walker op Allemaal Speelgoed
Chicco Baby Walker
Urenlang loop-en speelplezier met de Chicco Baby Walker! Dit vrolijke loopwagentje helpt je kleintje de eerste stapjes te zetten, maar dat is niet alles.... Chicco Baby Walker is ook nog ee ..
Chicco Detective Hond op Allemaal Speelgoed
Chicco Detective Hond
Chicco Detective Hond Sherlock is net als de echte Sherlock Holmes een ware speurneus. Verstop het bot en ga op pad met deze vrolijke hond. Hij zal je terugbrengen naar het bot! Weet je hoe ..
Chicco Rainbow Spinner op Allemaal Speelgoed
Chicco Rainbow Spinner
De bromtol is terug, maar nu in een slim nieuw jasje! Om de bromtol te activeren is lichte druk nodig, zodat uw kindje de gekleurde lieveheersbeestjes vrolijk ziet ronddansen. Met leuke kle ..
Chicco Stapelblokken Hout op Allemaal Speelgoed
Chicco Stapelblokken Hout
Kinderen ontdekken en spelen met deze Chicco Stapelblokken Hout! Op de blokken staat cijfers en plaatjes van allemaal dieren. Stapelen, in elkaar zetten en torens bouwen. Het kan allemaal! ..
Chicco Olympische Ringen op Allemaal Speelgoed
Chicco Olympische Ringen
Een super leuk spel waarbij je de ringen op de stokken moet gooien! Chicco Olympische Ringen is het leukste spel voor binnen én buiten. Gooi de ringen om de stokken.. Kun jij de ring om de ..
Chicco Sam De Mol op Allemaal Speelgoed
Chicco Sam De Mol
Een prachtig spel om spelenderwijs kennis te maken met twee talen: Nederlands én Engels! In Chicco Sam De Mol hoor je de namen van allerlei vormen, dieren en kleuren in 2 talen. Heb je all ..
Chicco Bambi Mobiel op Allemaal Speelgoed
Chicco Bambi Mobiel
Kijken, luisteren, ontdekken en daarna heerlijk wegdoezelen. Met de Chicco Bambi Mobiel ben je verzekerd van uren vermaak voor je kleintje. De Chicco Bambi Mobiel heeft drie vrolijke figuur ..
Chicco Toy Food Truck op Allemaal Speelgoed
Chicco Toy Food Truck
In de Chicco Toy Food Truck zijn allemaal lekkere hapjes te vinden. Leer door vrolijke liedjes en leuke zinnen welke namen bij al het eten horen! Chicco Toy Food Truck is prachtig speelgoed ..
Chicco Goedenacht Maan Roze op Allemaal Speelgoed
Chicco Goedenacht Maan Roze
Is jouw kindje weleens onrustig tijdens het begin van de nacht? Probeer dan eens dit bijzondere nachtlampje van Chicco. De gerustellende muziek en kalmerende tonen van Bach en Mozart zorgen ..
Chicco Sleutelhuisje Animal Cottage op Allemaal Speelgoed
Chicco Sleutelhuisje Animal Cottage
In het Chicco Sleutelhuisje Animal Cottage wonen heel veel verschillende dieren. Kun jij ontdekken door welk deurtje ieder diertje past? Met de sleutelbos kun je alle deuren openen, maar le ..
Chicco race auto Johny Coupe op Allemaal Speelgoed
Chicco race auto Johny Coupe
De radiografisch bestuurbare sportwagen die kan bewegen in alle vier richtingen. De afstandsbediening heeft een koplamp schakelaar en de achterlichten branden bij het achteruitrijden. Lengt ..
Chicco Stunt Car Henry (YELLOW) op Allemaal Speelgoed
Chicco Stunt Car Henry (YELLOW)
Hier is Henry, de grappige gele stuntauto van Chicco. Trek hem naar achteren op te laden, druk op de knop boven op de auto en VROEMMM! Hij is er vandoor! Na een meter voert hij een stunt ui ..
Chicco Muziekdoos beertje 4-99 jaar op Allemaal Speelgoed
Chicco Muziekdoos beertje 4-99 jaar
Muziekdoosje; wanneer de muziek speelt, beweegt dit beertje zijn oren en lachende ogen. Vanaf de geboorte.
Chicco Draaimolentje Magie van de Sterren op Allemaal Speelgoed
Chicco Draaimolentje Magie van de Sterren
Chicco Draaimolentje Magie van de Sterren
Resultaten 1 tot 48 (van de 68 resultaten)

Aanraders via Google!!