Facebook
Twitter
Google+

Baby en Peuter - Bouwen en blokken

Overzicht van alle producten in de rubriek Bouwen en blokken


Resultaten 1 tot 48 (van de 50 resultaten)
Nu met 25% voordeel!!
Melissa & Doug cijfer en letterblokken op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug cijfer en letterblokken
Melissa cijfer- en letterblokken De uren verstrijken terwijl jouw peuter met de blokken speelt! Dit is een prachtige set met vijftig traditionele alfabetblokken versierd met handgeverfde af ..
BioBuddi Leer letters kennen op Allemaal Speelgoed
BioBuddi Leer letters kennen
BiOBUDDI Leer letters kennen.Leren lezen is één van de belangrijkste vaardigheden die een kind ontwikkelt. En hoe kan dat nou beter dan spelenderwijs, met makkelijk te hanteren blokjes me ..
Nu met 38% voordeel!!
Melissa & Doug alfabet truck 30 delig op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug alfabet truck 30 delig
Melissa & Doug alfabet-truck De Alfabet-truck van Melissa & Doug is klaar om te rijden. Stapel de 28 alfabetblokken op de trailer en je bent klaar om te gaan! Rij met de vrachtwagen, los de ..
Blokkenton met 50 gekleurde blokken op Allemaal Speelgoed
Blokkenton met 50 gekleurde blokken
Blokkenton met 50 gekleurde blokken Een handige ton gevult met maar liefst 50 blokken. Uitgevoerd in diverse vormen en kleuren. Stapel ze op elkaar en maak de mooiste bouwsels. Deze set sti ..
Plus-Plus mini neon draak - 3734 op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini neon draak - 3734
Plus-Plus mini neon draak, 360 stuks.Bouw deze leuke draak geheel op in 3D met deze Plus-Plus set in neon kleuren.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te ze ..
BioBuddi Leer vormen kennen op Allemaal Speelgoed
BioBuddi Leer vormen kennen
BiOBUDDI Leer vormen kennen.Bouwen was nog nooit zo leuk met deze educatieve bouwset van BiOBUDDi. Leer allerlei soorten vormen kennen en ontdek het bouwen van je eigen fantasie. Deze set b ..
Plus-Plus mini basic racewagen - 3747 op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini basic racewagen - 3747
Plus-Plus mini basic racewagen, 170 stuks.Bouw deze leuke racewagen geheel op in 3D met deze Plus-Plus set.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te zetten. D ..
BioBuddi Leer fruit kennen op Allemaal Speelgoed
BioBuddi Leer fruit kennen
BiOBUDDI Leer fruit kennen.Bouwen was nog nooit zo leuk met deze educatieve bouwset van BiOBUDDi. Leer de fruitsoorten kennen en ontdek het bouwen van je eigen fantasie. Deze set bevat een ..
BioBuddi Leer dieren kennen op Allemaal Speelgoed
BioBuddi Leer dieren kennen
BiOBUDDI Leer dieren kennen.Bouwen was nog nooit zo leuk met deze educatieve bouwset van BiOBUDDi. Leer de diertjes kennen en ontdek het bouwen van je eigen fantasie. Deze set bevat een bou ..
BioBuddi Leer cijfers kennen op Allemaal Speelgoed
BioBuddi Leer cijfers kennen
BiOBUDDI Leer cijfers kennen.Bouwen was nog nooit zo leuk met deze educatieve bouwset van BiOBUDDi. Leer de cijfers kennen en ontdek het bouwen van je eigen fantasie. Deze set bevat een bou ..
Nu met 33% voordeel!!
Galt zachte bouwblokken 6 delig op Allemaal Speelgoed
Galt zachte bouwblokken 6 delig
Galt zachte bouwblokken Deze zes kleurrijke blokken zijn licht van gewicht waardoor ze ideaal zijn om in te knijpen, te gooien en te bouwen. Zoek de dieren bij elkaar, ga met de voertuigen ..
Nu met 37% voordeel!!
Melissa & Doug alfabetblokken 31 delig op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug alfabetblokken 31 delig
Melissa & Doug alfabetblokken Urenlang speelplezier voor jouw peuter! Deze stevige houten blokkenkar bevat dertig blokken met kleurrijke afbeeldingen, letters en cijfers. Hiermee kunnen de ..
Houten Vormenstoof rood met schuifdeksel op Allemaal Speelgoed
Houten Vormenstoof rood met schuifdeksel
Houten Vormenstoof rood met schuifdeksel Een vormenstoof voorzien van een schuifdeksel Inclusief 8 vormenblokken in diverse kleuren en vormen. Stop de houten vormen blokken door de juiste v ..
Nu met 26% voordeel!!
Melissa & Doug alfabetblokken 11 delig op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug alfabetblokken 11 delig
Melissa & Doug alfabetblokken De opvallend gekleurde dieren en bekende objecten tonen de letters van het alfabet op deze kartonnen blokken. In elkaar geschoven passen de tien levendige blok ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Autos Bouwplaats op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Autos Bo ..
VTECH Toet Toet Autos Bouwplaats Tijd om aan het werk te gaan op de Toet Toet Auto's - Bouwplaats van VTECH! Rijd met Guido Graafmachine en andere voertuigen over de Magische Sensors en lu ..
Nu met 46% voordeel!!
Marionette Blokkenton 50 delig op Allemaal Speelgoed
Marionette Blokkenton 50 delig
Marionette blokkenton Laat jouw fantasie de vrije loop en bouw de grootste kastelen en andere bouwwerken en oefen tegelijkertijd ook jouw oog-handcoordinatie. Na het spelen berg jij alle bl ..
Nu met 25% voordeel!!
Melissa & Doug houten bouw en stapelblokken 100 stuks op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug houten bouw en stapelblokken 100 stuk ..
Melissa & Doug bouw- en stapelblokken Met deze set van Melissa & Doug leert jouw kleintje stapelen, bouwen en omgooien. In de set zitten 100 houten blokken in vier verschillende kleuren en ..
Nu met 57% voordeel!!
Goki blokkendoos regenboog 23,5 x 23,5 cm 58 delig op Allemaal Speelgoed
Goki blokkendoos regenboog 23,5 x 23,5 cm 58 delig
Goki blokkendoos Zeer degelijke houten blokkenkist gevuld met 58 houten blokken. De blokken zijn prachtig gelakt in de verschillende kleuren van de regenboog. De basismaat van de blokken is ..
Clementoni zachte stapelblokken 60 stuks op Allemaal Speelgoed
Clementoni zachte stapelblokken 60 stuks
Clementoni zachte stapelblokken, 60 stuks.Clemmy Plus van Clementoni in tas met in totaal 60 zachte stapelblokken.De stapelblokken zijn gemakkelijk om vast te houden en te stapelen.Het mate ..
Nu met 25% voordeel!!
Melissa & Doug houten bouw en stapelblokken blank 60 delig op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug houten bouw en stapelblokken blank 60 ..
Melissa & Doug bouw- en stapelblokken Stapel de blokken op elkaar of laat je fantasie de vrije loop en bouw de mooiste creaties. In de set zitten zestig blokken die zullen zorgen voor urenl ..
Nu met 26% voordeel!!
TOM houten bouwblokken 50 delig op Allemaal Speelgoed
TOM houten bouwblokken 50 delig
TOM felgekleurde houten bouwblokken Houten blokken zijn een geweldige manier om de creativiteit en fantasie van een kind te stimuleren. Met deze 50 blokken kunnen kinderen alles bouwen wat ..
Nu met 39% voordeel!!
Jouéco houten blokkendoos 14 delig op Allemaal Speelgoed
Jouéco houten blokkendoos 14 delig
Jouéco houten blokkendoos Vrolijke kleuren en wel dertien verschillende vormen: met deze blokkendoos van Jouéco laat je de allerkleinsten al op jonge leeftijd kennis maken met vormen en m ..
Plus-Plus mini basic buis grijsschaal - 100 stuks op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini basic buis grijsschaal - 100 stuks
Plus-Plus mini basic buis grijsschaal, 100 stuks.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te zetten. Dankzij de unieke vorm van de steentjes blijven de blokken ..
Plus-Plus mini basic buis basis - 100 stuks op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini basic buis basis - 100 stuks
Plus-Plus mini basic buis basis, 100 stuks.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te zetten. Dankzij de unieke vorm van de steentjes blijven de blokken goed a ..
Plus-Plus mini basic buis neon - 100 stuks op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini basic buis neon - 100 stuks
Plus-Plus mini basic buis neon, 100 stuks.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te zetten. Dankzij de unieke vorm van de steentjes blijven de blokken goed aa ..
Nu met 33% voordeel!!
Melissa & Doug houten kasteelblokken 28 stuks op Allemaal Speelgoed
Melissa & Doug houten kasteelblokken 28 stuks
Melissa & Doug kasteelblokken Bouw een echt kasteel met deze houten blokken van Melissa & Doug! Als het kasteel af is kun je spannende avonturen beleven met de bijgeleverde ridders. Urenlan ..
Nu met 25% voordeel!!
Sevi houten stapel en bouwblokken pastel 25 delig op Allemaal Speelgoed
Sevi houten stapel en bouwblokken pastel 25 delig
Sevi pastel stapel- en bouwblokken Stapel de mooie, pastelkleurige blokjes op elkaar of laat je fantasie de vrije loop en bouw mooie creaties. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: jun ..
Nu met 59% voordeel!!
Goki Houten bouwblokjes 51 delig op Allemaal Speelgoed
Goki Houten bouwblokjes 51 delig
Goki bouwblokken 51-delige bouwset van kleine houten bouwblokjes in verschillende vormen. Gebruik je fantasie en maak mooie kastelen en bouwwerken. Specificaties: Afmetingen verpakking: 11 ..
Nu met 25% voordeel!!
Goula houten bouwblokken 40 delig op Allemaal Speelgoed
Goula houten bouwblokken 40 delig
Goula houten bouwblokken Met deze bouwblokkenset van Goula kan jouw kind steeds weer nieuwe bouwwerken creeren. De set bestaat uit veertig bouwblokken. Specificaties: Kleur: multicolor Gesl ..
Hobbydoos Totum Construxions op Allemaal Speelgoed
Hobbydoos Totum Construxions
In deze doos vind je alles wat je nodig hebt om oneindig veel verschillende voertuigen en machines te bouwen. Een Construxions set die speciaal voor alle technische kinderen is! Je vindt ho ..
Quercetti Stapelbox 20-Delig op Allemaal Speelgoed
Quercetti Stapelbox 20-Delig
Heb jij een kleine bouwer in huis? Dan is de Quercetti Stapelbox 20-Delig vast en zeker heel geschikt! Deze doos vol blokken zorgt voor oneindig veel bouwplezier. De blokken zijn gemakkelij ..
Haba Speelfiguren Dierenkinderen op Allemaal Speelgoed
Haba Speelfiguren Dierenkinderen
De jonge dierenkinderen spelen en dollen op het erf van de boerderij! Ze mogen van hun ouders nog niet ver het weiland in drentelen, maar veilig in het bereik van de boerin blijven! Die gee ..
2310 Bruder Stroblokken op Allemaal Speelgoed
2310 Bruder Stroblokken
De stroblokken van Bruder komen je goed van pas! Na het maaien kan je de kant en klare blokken eenvoudig in laden en naar de boerderij brengen! Daar stapel je de blokken netjes aan de rand ..
Steekwagen met accessoires op Allemaal Speelgoed
Steekwagen met accessoires
Vervoer je kunststof bouwstenen van Abrick met deze handige en sterke steekwagen! In de gereedschapskist vind je diverse soorten gereedschap en blokken om iedere klus mee te kunnen klaren. ..
Haba Speelfiguren Schaapskudde op Allemaal Speelgoed
Haba Speelfiguren Schaapskudde
De speelwereld van Haba is uniek!! De houten speelfiguren vormen allen tezamen een vrolijke en drukke boerderij, en elke verpakking bevat zijn eigen originele spel! Ben jij een goede schaap ..
Little Dutch Stapelblokken Hout Blauw op Allemaal Speelgoed
Little Dutch Stapelblokken Hout Blauw
Met de Little Dutch Stapelblokken Hout Blauw set is je kleintje uren zoet. Met de blokken kun je namelijk 2 dingen: Blokken stapelen en in elkaar zetten Gebruiken als vormenstoof en de klei ..
Quercetti Knikkerbaan 90-Delig op Allemaal Speelgoed
Quercetti Knikkerbaan 90-Delig
Met wel 90 onderdelen kun je heel wat bouwen. Bijvoorbeeld deze fantastische knikkerbaan! De Quercetti Kogelbaan 90-Delig is eenvoudig te bouwen voor kinderen vanaf 4 jaar. Iedereen kan zel ..
Goula Zeelabyrinth op Allemaal Speelgoed
Goula Zeelabyrinth
Vrolijk speelgoed voor de allerkleinsten! Deze Goula Zeelabyrinth set laat je kleintje kennismaken met vormen en beweging. Schuif de kralen over de stangetjes heen en zorg dat ze aan de and ..
Bouwblokken 100 Stuks Mono Blocks op Allemaal Speelgoed
Bouwblokken 100 Stuks Mono Blocks
Met deze Bouwblokken 100 Stuks Mono Blocks doos ben je verzekerd van urenlang plezier. Combineer de gekleurde blokjes steeds op een andere manier om nieuwe bouwwerken of fantastische creati ..
Houten blokken trein op Allemaal Speelgoed
Houten blokken trein
Houten blokken trein Deze blokkentrein bestaat uit 16 losse blokken en 3 treindelen en heeft een formaat van 43 x 7,5 x 9 cm. Voor kinderen vanaf 18 maanden.
Dekbedovertrek Minions I try harder 100% katoen 140x200 70x90 op Allemaal Speelgoed
Dekbedovertrek Minions I try harder 100% katoen 140x ..
I try harder - Dekbedovertrek - Eenpersoons - 140 x 200 cm - Multi
Blokken New Classic Toys: farm 50 stuks 18x18x18 cm op Allemaal Speelgoed
Blokken New Classic Toys: farm 50 stuks 18x18x18 cm
Blokken New Classic Toys: farm 50 stuks 18x18x18 cm
Bouwblokken New Classic Toys: 250 stuks 29x26x32 cm op Allemaal Speelgoed
Bouwblokken New Classic Toys: 250 stuks 29x26x32 cm
Bouwblokken New Classic Toys: 250 stuks 29x26x32 cm
Blokken New Classic Toys: zoo 50 stuks 18x18x18 cm op Allemaal Speelgoed
Blokken New Classic Toys: zoo 50 stuks 18x18x18 cm
Blokken New Classic Toys: zoo 50 stuks 18x18x18 cm
Blokken New Classic Toys: color 80 stuks 18x18 cm op Allemaal Speelgoed
Blokken New Classic Toys: color 80 stuks 18x18 cm
Blokken New Classic Toys: color 80 stuks 18x18 cm
Blokken regenboog Wonderworld 5x27x23 cm op Allemaal Speelgoed
Blokken regenboog Wonderworld 5x27x23 cm
Blokken regenboog Wonderworld 5x27x23 cm
Blokken Wonderworld Color: 50 stuks op Allemaal Speelgoed
Blokken Wonderworld Color: 50 stuks
Blokken Wonderworld Color: 50 stuks
Blokpuzzel hout Maya: 9 blokken op Allemaal Speelgoed
Blokpuzzel hout Maya: 9 blokken
Blokpuzzel hout Maya: 9 blokken
Resultaten 1 tot 48 (van de 50 resultaten)

Aanraders via Google!!