Facebook
Twitter
Google+

Baby en Peuter - Bouwen en blokken

Overzicht van alle producten in de rubriek Bouwen en blokken


Resultaten 1 tot 48 (van de 133 resultaten)
Blokkenton met 50 gekleurde blokken op Allemaal Speelgoed
Blokkenton met 50 gekleurde blokken
Blokkenton met 50 gekleurde blokken Een handige ton gevult met maar liefst 50 blokken. Uitgevoerd in diverse vormen en kleuren. Stapel ze op elkaar en maak de mooiste bouwsels. Deze set sti ..
Plus-Plus mini neon draak - 3734 op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini neon draak - 3734
Plus-Plus mini neon draak, 360 stuks.Bouw deze leuke draak geheel op in 3D met deze Plus-Plus set in neon kleuren.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te ze ..
Plus-Plus mini basic racewagen - 3747 op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini basic racewagen - 3747
Plus-Plus mini basic racewagen, 170 stuks.Bouw deze leuke racewagen geheel op in 3D met deze Plus-Plus set.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te zetten. D ..
Houten Vormenstoof rood met schuifdeksel op Allemaal Speelgoed
Houten Vormenstoof rood met schuifdeksel
Houten Vormenstoof rood met schuifdeksel Een vormenstoof voorzien van een schuifdeksel Inclusief 8 vormenblokken in diverse kleuren en vormen. Stop de houten vormen blokken door de juiste v ..
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Autos Bouwplaats op Allemaal Speelgoed
Vtech Toet Toet auto's VTECH Toet Toet Autos Bo ..
VTECH Toet Toet Autos Bouwplaats Tijd om aan het werk te gaan op de Toet Toet Auto's - Bouwplaats van VTECH! Rijd met Guido Graafmachine en andere voertuigen over de Magische Sensors en lu ..
Clementoni zachte stapelblokken 60 stuks op Allemaal Speelgoed
Clementoni zachte stapelblokken 60 stuks
Clementoni zachte stapelblokken, 60 stuks.Clemmy Plus van Clementoni in tas met in totaal 60 zachte stapelblokken.De stapelblokken zijn gemakkelijk om vast te houden en te stapelen.Het mate ..
Plus-Plus mini basic buis grijsschaal - 100 stuks op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini basic buis grijsschaal - 100 stuks
Plus-Plus mini basic buis grijsschaal, 100 stuks.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te zetten. Dankzij de unieke vorm van de steentjes blijven de blokken ..
Plus-Plus mini basic buis basis - 100 stuks op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini basic buis basis - 100 stuks
Plus-Plus mini basic buis basis, 100 stuks.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te zetten. Dankzij de unieke vorm van de steentjes blijven de blokken goed a ..
Plus-Plus mini basic buis neon - 100 stuks op Allemaal Speelgoed
Plus-Plus mini basic buis neon - 100 stuks
Plus-Plus mini basic buis neon, 100 stuks.Plus-Plus is het populaire bouwspeelgoed wat gemakkelijk in elkaar is te zetten. Dankzij de unieke vorm van de steentjes blijven de blokken goed aa ..
Hobbydoos Totum Construxions op Allemaal Speelgoed
Hobbydoos Totum Construxions
In deze doos vind je alles wat je nodig hebt om oneindig veel verschillende voertuigen en machines te bouwen. Een Construxions set die speciaal voor alle technische kinderen is! Je vindt ho ..
Quercetti Stapelbox 20-Delig op Allemaal Speelgoed
Quercetti Stapelbox 20-Delig
Heb jij een kleine bouwer in huis? Dan is de Quercetti Stapelbox 20-Delig vast en zeker heel geschikt! Deze doos vol blokken zorgt voor oneindig veel bouwplezier. De blokken zijn gemakkelij ..
Haba Speelfiguren Dierenkinderen op Allemaal Speelgoed
Haba Speelfiguren Dierenkinderen
De jonge dierenkinderen spelen en dollen op het erf van de boerderij! Ze mogen van hun ouders nog niet ver het weiland in drentelen, maar veilig in het bereik van de boerin blijven! Die gee ..
2310 Bruder Stroblokken op Allemaal Speelgoed
2310 Bruder Stroblokken
De stroblokken van Bruder komen je goed van pas! Na het maaien kan je de kant en klare blokken eenvoudig in laden en naar de boerderij brengen! Daar stapel je de blokken netjes aan de rand ..
Steekwagen met accessoires op Allemaal Speelgoed
Steekwagen met accessoires
Vervoer je kunststof bouwstenen van Abrick met deze handige en sterke steekwagen! In de gereedschapskist vind je diverse soorten gereedschap en blokken om iedere klus mee te kunnen klaren. ..
Haba Speelfiguren Schaapskudde op Allemaal Speelgoed
Haba Speelfiguren Schaapskudde
De speelwereld van Haba is uniek!! De houten speelfiguren vormen allen tezamen een vrolijke en drukke boerderij, en elke verpakking bevat zijn eigen originele spel! Ben jij een goede schaap ..
Little Dutch Stapelblokken Hout Blauw op Allemaal Speelgoed
Little Dutch Stapelblokken Hout Blauw
Met de Little Dutch Stapelblokken Hout Blauw set is je kleintje uren zoet. Met de blokken kun je namelijk 2 dingen: Blokken stapelen en in elkaar zetten Gebruiken als vormenstoof en de klei ..
Quercetti Knikkerbaan 90-Delig op Allemaal Speelgoed
Quercetti Knikkerbaan 90-Delig
Met wel 90 onderdelen kun je heel wat bouwen. Bijvoorbeeld deze fantastische knikkerbaan! De Quercetti Kogelbaan 90-Delig is eenvoudig te bouwen voor kinderen vanaf 4 jaar. Iedereen kan zel ..
Goula Zeelabyrinth op Allemaal Speelgoed
Goula Zeelabyrinth
Vrolijk speelgoed voor de allerkleinsten! Deze Goula Zeelabyrinth set laat je kleintje kennismaken met vormen en beweging. Schuif de kralen over de stangetjes heen en zorg dat ze aan de and ..
Bouwblokken 100 Stuks Mono Blocks op Allemaal Speelgoed
Bouwblokken 100 Stuks Mono Blocks
Met deze Bouwblokken 100 Stuks Mono Blocks doos ben je verzekerd van urenlang plezier. Combineer de gekleurde blokjes steeds op een andere manier om nieuwe bouwwerken of fantastische creati ..
50 houten blokken in ton op Allemaal Speelgoed
50 houten blokken in ton
Met deze blokken kunnen de mooiste creaties gebouwd worden! Kinderen beleven eindeloos veel speelplezier en na het spelen kunnen de blokken netjes terug in de ton! De ton bevat 50 blokken m ..
Heros mozaïek. 19delig constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Heros mozaïek. 19delig constructiespeelgoed bouwset
Volg het bouwplan en bouw je eigen stad! Het bouwplan is gebaseerd op de verschillende vormen en gekleurde blokken zodat je gemakkelijk een eigen stad kunt bouwen! Voor de echte creatieveli ..
Vormenstoof op Allemaal Speelgoed
Vormenstoof
Dolle pret met de KidKraft vormenstoof met 10 blokken in verschillende vormen en kleuren! Helpt kinderen vormen te leren herkennen en bevordert de hand-oog coördinatie. Dit prachtige speel ..
Heros Stapeldieren Boerderij op Allemaal Speelgoed
Heros Stapeldieren Boerderij
Leuke bouwstenen van boerderijdieren om te stapelen en torens van te bouwen. De ronde blokken met de dier hoofden kunnen boven op de vierkante blokken met halfcirkelvormige uitsnijdingen wo ..
Eichhorn houten blokken in emmer constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Eichhorn houten blokken in emmer constructiespeelgoe ..
Emmer met 50 verschillende vormen en kleuren blokken. De emmer heeft verschillende gaten in de deksel om kinderen vormen te leren herkennen. Daarnaast is de emmer erg handig voor het opberg ..
Heros Houten Bouwstenen 50st op Allemaal Speelgoed
Heros Houten Bouwstenen 50st
Deze set bevat 50 bouwblokken in verschillende kleuren en vormen. Wanneer het speelkwartier voorbij is, zijn de blokken gemakkelijk op te bergen in de trommel.Eigenschappen:Beukenhout blokk ..
Heros houten blokken. 75delig constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Heros houten blokken. 75delig constructiespeelgoed b ..
Ton gevuld met 75 vrolijk gekleurde bouwsteentjes in allerlei soorten en maten. Maak de mooiste creaties naar eigeninzicht en fantasie.Eigenschappen:75 houten blokken in vrolijke kleuren25mm
Jumbo Goula Formas Geometricas 41 stukjes op Allemaal Speelgoed
Jumbo Goula Formas Geometricas 41 stukjes
Maak de mooiste bouwwerken met deze leuke complete set houten blokken van Formas Geometricas. De blokjes zijn in verschillende vormen en maten en daarom kan je kind uren creatief bezig zijn!
Stekelblokken in ton 49-delig op Allemaal Speelgoed
Stekelblokken in ton 49-delig
Maak de mooiste bouwwerken met deze leuke kunststof blokken in veel verschillende kleuren, vormen en maten! Door de stekels zijn de blokjes heel gemakkelijk aan elkaar te bevestigen!
Heros abc houten blokken. 40delig constructiespeelgoed bouwset op Allemaal Speelgoed
Heros abc houten blokken. 40delig constructiespeelgo ..
Leer uw kind op spelenderwijs bekend worden met kleur, cijfers en letters. Deze set bestaat uit verschillende bouwblokken in verschillende kleuren met daarop letters en nummers.
Baby speelblokken 3-delig op Allemaal Speelgoed
Baby speelblokken 3-delig
Deze kleurrijke blokken bieden veel plezier en ontwikkelen de vaardigheden van je baby! Met leuke activiteiten aan alle zijden. Uitgevoerd in allerlei felle kleuren!
Hape houten blokkenspel Sunny Valley op Allemaal Speelgoed
Hape houten blokkenspel Sunny Valley
Verken de wereld van Pepe en zijn vriendjes met deze kleurrijke blokken! Dit mooie speelgoed bevordert het gebruik van de fantasie en het verzinnen van verhalen.
Nu met 33% voordeel!!
Jenga Quake op Allemaal Speelgoed
Jenga Quake
Stapel in het blokkenspel Jenga de houten blokken op en trek er om de beurt een blok uit, maar pas op bij Jenga Quake kan de toren onverwachts gaan schudden!
Abrick speeltafel vormen & cijfers op Allemaal Speelgoed
Abrick speeltafel vormen & cijfers
Jouw kleintje kan nu alles ontdekken over vormen en cijfers met deze mooie Abrick speeltafel! Met vele vrolijk gekleurde blokjes in verschillende vormen.
Houten blokkenset op Allemaal Speelgoed
Houten blokkenset
Bouw de mooiste bouwwerken met de naturel en gekleurde KidKraft blokkenset. De 100-delige houten blokken hebben allemaal verschillende vormen en kleuren.
BiOBUDDi leer nummers kennen - 27 stukjes op Allemaal Speelgoed
BiOBUDDi leer nummers kennen - 27 stukjes
Deze BiOBUDDi bouwset bevat een bouwplaat en blokjes met leuke tekens en cijfers. Ideaal speelgoed om je kind te laten oefenen met rekenen en cijfers.
Geomag MagiCube safaripark - 14 stukjes op Allemaal Speelgoed
Geomag MagiCube safaripark - 14 stukjes
Deze 14-delige Geomag MagiCube-set is ideaal om een eigen safaripark te maken! Er kunnen met de magnetische blokjes vier safaridieren worden gebouwd.
Mayka speelgoed blok tape 2 noppen - 1 meter - blauw op Allemaal Speelgoed
Mayka speelgoed blok tape 2 noppen - 1 meter - blauw
Bouwen en spelen is nog nooit zo leuk geweest als met de Mayka speelgoed bloktape. Deze blauwe tape is gemakkelijk aan te brengen en is 1 meter lang.
Goula stapelblokken 1 tot 10 op Allemaal Speelgoed
Goula stapelblokken 1 tot 10
Je kind gaat lekker aan de slag met deze kleurrijke Goula stapelblokken. De tien blokken hebben leuke plaatjes en de getallen één tot en met tien.
BiOBUDDi bouwset met basisplaat - 40 stukjes op Allemaal Speelgoed
BiOBUDDi bouwset met basisplaat - 40 stukjes
Met deze BiOBUDDi set ben je lekker creatief bezig! Met 40 kleurrijke blokken met illustraties en een basisplaat kun je fantastische creaties maken.
Hape houten speelblokken jungle dieren op Allemaal Speelgoed
Hape houten speelblokken jungle dieren
Kinderen kunnen verhalen vertellen over de mooie safari met deze Hape speelblokken. Deze houten speelblokken hebben de vorm van twaalf jungledieren.
BiOBUDDi leer vormen kennen - 27 stukjes op Allemaal Speelgoed
BiOBUDDi leer vormen kennen - 27 stukjes
Bouwen en leren doet je kind natuurlijk met deze superleuke BiOBUDDi bouwset. De set bevat blokjes die je kind alles leren over vormen en symbolen.
Houten rijgvormen fantasie op Allemaal Speelgoed
Houten rijgvormen fantasie
Met een kleurrijk koordje kun je van blokken een trein, een rups, een toren en nog veel meer maken. De blokken zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren.
Houten stapelpiramide op Allemaal Speelgoed
Houten stapelpiramide
Kinderen kunnen gezellig spelen met deze vijf nestbare blokken. Ze zijn allemaal met vijf zijdes met letters, cijfers, plaatjes, vormen en kleuren.
Houten stapeltrein op Allemaal Speelgoed
Houten stapeltrein
Deze set bevat vijftien kleurrijke onderdelen waarmee je een mooie stapeltrein kunt maken. Je kunt de blokken op verschillende manieren combineren.
BiOBUDDi leer fruit kennen - 27 stukjes op Allemaal Speelgoed
BiOBUDDi leer fruit kennen - 27 stukjes
Deze set van BiOBUDDi bevat leuke bouwblokken met vrolijke fruitafbeeldingen. Prachtig speelgoed waarmee je kind kennis kan maken met gezond eten.
BiOBUDDi bouwen met blokken - 100 stukjes op Allemaal Speelgoed
BiOBUDDi bouwen met blokken - 100 stukjes
Leer creatief bouwen met behulp van deze kleurrijke bouwblokken van BiOBUDDi. In de doos zitten maar liefst 100 blokken met vrolijke afbeeldingen.
Rubberhouten blokkenset op wieltjes - 4 laden - 64 stuks op Allemaal Speelgoed
Rubberhouten blokkenset op wieltjes - 4 laden - 64 s ..
Deze luxe blokkenset op wieltjes bestaat uit vier laden en bevat 64 blokken in diverse maten en 23 verschillende vormen. Maak de mooiste creaties!
Angel Toys houten blokkenset in kist - 64 stuks op Allemaal Speelgoed
Angel Toys houten blokkenset in kist - 64 stuks
Laat zien hoe creatief je bent en maak de mooiste torens met deze Angel Toys blokkenset. De kist bevat 64 blokken in verschillen maten en vormen.
Resultaten 1 tot 48 (van de 133 resultaten)

Aanraders via Google!!