Facebook
Twitter
Google+

Acties bij Intertoys

Deze week veel voordeel bij Intertoys


Deze week nog heel veel acties
Profiteer nog deze hele week van mooie acties bij Intertoys. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige acties van speelgoedgigant Intertoys.

2e LEGO Speed Champions 50%


Beleef de supersnelle raceauto’s van LEGO Speed Champions. Zorg dat jij altijd als allereerste over de finish gaat met één van de snelle bolides uit deze serie. Nu elk tweede racemonster voor de halve prijs! Bekijk het volledig overzicht LEGO Speed Champions op de website van Intertoys.

15% korting op LEGO Ninjago


Alle LEGO Ninjago liefhebbers opgelet, neem nu snel een kijkje intertoys en duik dieper in de wereld van LEGO Ninjago! Breid nu voordelig je collectie Spinjitzu-spinners of Ninjago-voertuigen uit en help de ninja's Kai, Jay, Cole en Zane te voorkomen dat het Jade-zwaard in verkeerde handen valt. Deze hele week nog 15% korting op LEGO Ninjago.

Elk 2e artikel helft van de prijs!


Nu bij aankoop van Play-Doh, My Little Pony speelfiguren, Transformers actiefiguren, NERF blasters en NERF Nitro het 2e artikel met 50% korting*. Alle combinaties zijn mogelijk, dat is nog eens leuk shoppen! Ga naar Intertoys en bekijk het volledige overzicht aan acties en meer!!

CHALKtivity met gratis navulverpakking


Met CHALKtivity combineer je stoepkrijten met lekker actief buiten bewegen. Zo spring, stuiter of voetstempel je de mooiste kleuren, patronen en kunstwerken op de stoep! Bekijk het volledig overzicht en neem mee die gratis navulverpakking.

Meer korting


Wees er snel bij, alleen deze week nog krijg je maar liefst 20 procent korting op boardsen kinderfietsen. Daarnaast zien er verschillende CARS aanbiedingen.

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 10 april 2018
Webwinkel: IntertoysAanraders via Google!!

Reacties op Deze week nog heel veel acties


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

Verzamelen maar!!

Ben je ook gek van alles van L.O.L Surprise, squishies of Pokémon? Kies dan voor de vele figuurtjes, stickers of kaarten die je bij Intertoys kan vinden. En is je verzameling compleet, dan kun je natuurlijk oneindig lang spelen met alle verzamelfiguren of een leuk spel spelen met de kaarten!

Neem nu een kijkje op de speciale Intertoys verzamelpagina en maak je verzameling compleet!!
Aanrader

Social Media

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Stuur door