Facebook
Twitter
Google+

Kirby Super Star Allies

Nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch


Kirby Super Star Allies

Kirby Super Star Allies


Kirby Star Allies is een actievolle platformgame voor Nintendo Switch. Kirby is niet alleen, vijanden sluiten zich bij je aan als je ze met hartjes raakt. Op die manier kun je een groep van vier personages samenstellen. Bovendien kun je samen met maximaal drie vrienden op avontuur gaan in deze kleurrijke game bomvol actie!

Kirby Star Allies bevat nieuwe kopieervaardigheden. Laat je meest creatieve aanvallen zien met de kunstenaarskracht, of vang je vijanden in een web met de spinkracht. Je kunt ook vaardigheden samenstellen om nieuwe vriendenkrachten te maken. Combineer water met ijs om een ijspegellans te maken, gooi je kameraad met de vriendenworp en nog veel meer!

In de coöp-stand, tot voor vier spelers, kun je op nieuwe manieren samenwerken door je kopieervaardigheden te delen! Krachtige vijanden zullen op je pad komen te staan en je zult een ongekende dreiging uit een verre uithoek van het universum moeten verslaan. Lukt het jou om met Kirby en zijn vrienden krachten te bundelen en Dream Land te redden?

Specificaties


EAN: 0045496421632
Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
Artikelnummer: 1756809
Wettelijke minimumleeftijd: 7
Studio/uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo Switch
Afmetingen verpakking in cm (lxbxh): 1,1x10,4x17
Genre games: Platform
Gewicht exclusief verpakking (gr): 51

Ga nu naar Intertoys voor meer of bekijk de speciale Nintento Switch pagina op Allemaal Speelgoed voor meer; Nintendo Switch Pagina.

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 16 maart 2018
Webwinkel: Intertoys
Bron: IntertoysAanraders via Google!!

Reacties op Kirby Super Star Allies


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

Verzamelen maar!!

Ben je ook gek van alles van L.O.L Surprise, squishies of Pokémon? Kies dan voor de vele figuurtjes, stickers of kaarten die je bij Intertoys kan vinden. En is je verzameling compleet, dan kun je natuurlijk oneindig lang spelen met alle verzamelfiguren of een leuk spel spelen met de kaarten!

Neem nu een kijkje op de speciale Intertoys verzamelpagina en maak je verzameling compleet!!
Aanrader

Social Media

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Stuur door