Allemaal Speelgoed - | Kortingscode Bart Smit

Kortingscode Bart Smit

Kortingscode Bart Smit | Allemaal SpeelgoedProfiteer nog een hele week van 10% korting op bijna alles bij Bart Smit. Met de kortingscode 58RH3W4 krijgt u tot en met 17 september 10% korting op speelgoed. Uitgezonderd zijn boeken, giftcards, entreekaarten, DVD’s/CD’s, artikelen van BERG, games, spelcomputers (consoles), game-accessoires en electronics, Apple producten, netwerkkaarten, reserveringsartikelen, tablet, accessoires en tasjes.

Aanpassingen in de voorwaarden


Bart Smit heeft ook een aantal aanpassingen in de voorwaarden doorgevoerd. Zo is de minimale bestelwaarde van 15 euro komen te vervallen. U kunt nu dus ook gewoon goedkopere bestellingen plaatsen zonder extra dingen te moeten bestellen om aan die 15 euro te komen. Een andere aanpassing zit in de verzendkosten. Die zijn naar beneden aangepast. Zo betaald u bij bestellingen vanaf 20 euro geen verzendkosten meer (was 25 euro), en ook zijn de verzendkosten aangepast van €2,99 naar €1,99.

Koopt u vaker bij Bart Smit, en komt u niet aan het bestelbedrag van 20 euro, maar heeft u toch geen zin in extra verzendkosten. Bestel dan direct een cadeaucard voor bijvoorbeeld 20 euro. Zo bespaard u op de verzendkosten en betaald u gewoon vast een gedeelte van uw volgende bestelling.

Dit bericht is geplaatst op 10 september 2017
Webwinkel: Bart Smit

Reacties op Kortingscode Bart Smit:

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.