Facebook
Twitter
Google+

Kortingscode Bart Smit

Koop deze week met meer korting bij Bartsmit.com


Kortingscode Bart Smit

Kortingscode Bart Smit


Profiteer nog een hele week van 10% korting op bijna alles bij Bart Smit. Met de kortingscode 58RH3W4 krijgt u tot en met 17 september 10% korting op speelgoed. Uitgezonderd zijn boeken, giftcards, entreekaarten, DVD’s/CD’s, artikelen van BERG, games, spelcomputers (consoles), game-accessoires en electronics, Apple producten, netwerkkaarten, reserveringsartikelen, tablet, accessoires en tasjes.

Aanpassingen in de voorwaarden


Bart Smit heeft ook een aantal aanpassingen in de voorwaarden doorgevoerd. Zo is de minimale bestelwaarde van 15 euro komen te vervallen. U kunt nu dus ook gewoon goedkopere bestellingen plaatsen zonder extra dingen te moeten bestellen om aan die 15 euro te komen. Een andere aanpassing zit in de verzendkosten. Die zijn naar beneden aangepast. Zo betaald u bij bestellingen vanaf 20 euro geen verzendkosten meer (was 25 euro), en ook zijn de verzendkosten aangepast van €2,99 naar €1,99.

Koopt u vaker bij Bart Smit, en komt u niet aan het bestelbedrag van 20 euro, maar heeft u toch geen zin in extra verzendkosten. Bestel dan direct een cadeaucard voor bijvoorbeeld 20 euro. Zo bespaard u op de verzendkosten en betaald u gewoon vast een gedeelte van uw volgende bestelling.

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 10 september 2017
Laatste update: 10 september 2017
Webwinkel: Bartsmit.comAanraders via Google!!

Reacties op Kortingscode Bart Smit


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

Verzamelen maar!!

Ben je ook gek van alles van L.O.L Surprise, squishies of Pokémon? Kies dan voor de vele figuurtjes, stickers of kaarten die je bij Intertoys kan vinden. En is je verzameling compleet, dan kun je natuurlijk oneindig lang spelen met alle verzamelfiguren of een leuk spel spelen met de kaarten!

Neem nu een kijkje op de speciale Intertoys verzamelpagina en maak je verzameling compleet!!
Aanrader

Social Media

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Stuur door