Facebook
Twitter
Google+

Korting op LEGO

Profiteer nu van hoge kortingen op LEGO bij verschillende webwinkels


Allemaal-Speelgoed.nl: Vele kortingen op LEGO

Vele kortingen op LEGO


Profiteer nu bij diverse webwinkels van mooie kortingen op LEGO. Zo koopt u bij Speelgoedwinkel Coppens tot het einde van de maand LEGO met 10% korting. Op de website Lego.nl kunt u tot wel 30 euro besparen op LEGO NINJAGO aankopen. En de Star Wars liefhebbers kunnen prima terecht bij Bol.com. Daar staan momenteel meer dan 30 sets in de aanbiedingen. Ook bij Bart Smit en Intertoys mooie LEGO sets in de aanbieding.

Voordeel bij Speelgoedwinkel Coppens


Bij Speelgoedwinkel Coppens profiteert u tot het einde van de maand van 10% korting op alle LEGO sets. Er zitten sets tussen waar de korting zelfs hoger is. Let wel op de verzendkosten van €4,95 die er nog bij komen bij bestellingen onder de €49,95.

Tot 30 euro korting bij LEGO.nl


Voor de NINJAGO-fans onder ons zijn er op LEGO.nl speciale pakketten gemaakt waarbij u €15, €20 en zelfs €30 korting kan krijgen.

Bespaar €15 korting op het krijgspakket van Nya.
Bespaar €20 korting op het krijgspakket van Jay.
Bespaar €30 korting op het ultieme mechapakket.

Op het moment geldt ook de actie nog dat er bij elke NINJAGO aankoop een gratis Kai's Dojo-pod wordt toegevoegd. De aanbiedingen zijn geldig tot 29 oktober of alleen zolang de voorraad strekt.

LEGO bij Bol.com


Liever Star Wars set in plaats van de NINJAGO sets, dan zit u goed bij Bol.com Speelgoed. Hier zijn momenteel namelijk ruim 30 sets LEGO Star Wars in de aanbieding. Zo is de TIE Striker (75154) verkrijgbaar voor €47,99 en de Resistance X-Wing Fighter voor €59,99. Ook kleinere sets zijn in de aanbieding. Zo is Krennic's Imperial Shuttle Microfighter (75163) nu €5,99 en zijn diverse buildable figures verkrijgbaar voor €15 per stuk.

Overigens kunt u voor de Star Wars aanbiedingen ook terecht bij Intertoys en Bart Smit.

Geplaatst door: Allemaal Speelgoed
Geplaatst op: 19 augustus 2017Aanraders via Google!!

Reacties op Vele kortingen op LEGO


Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

Verzamelen maar!!

Ben je ook gek van alles van L.O.L Surprise, squishies of Pokémon? Kies dan voor de vele figuurtjes, stickers of kaarten die je bij Intertoys kan vinden. En is je verzameling compleet, dan kun je natuurlijk oneindig lang spelen met alle verzamelfiguren of een leuk spel spelen met de kaarten!

Neem nu een kijkje op de speciale Intertoys verzamelpagina en maak je verzameling compleet!!
Aanrader

Social Media

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Stuur door