Facebook
Twitter
Google+

Nieuwsblog Allemaal Speelgoed

Overzicht van het nieuws, acties, voordeel en kortingscodes


Via deze pagina proberen we je op de hoogte te houden van nieuws met betrekking tot speelgoed. Ook als we ergens aanbiedingen of kortingcodes tegenkomen zullen we dat hier plaatsen. Heb je zelf een bericht dat je met onze bezoekers wilt delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.


Berichten 41 tot 50 (van de 91 berichten)

Uitgelicht: Poppenwagen Webwinkel

Uitgelicht: Poppenwagen Webwinkel

04 juni 2017 - Dit is echt de allergrootste online poppenwagen webwinkel van Nederland en België. U vindt hier veel verschillende soorten poppenwagens zoals een luxe poppenwagen, rieten poppenwagen of houten poppenwagen maar ook veel andere pop gerelateerd artikelen. Voor babypoppen, poppenkleertjes en poppenhuizen bent u hier ook aan het juiste adres. En vrijwel alles is vanuit voorraad leverbaar, dus u heeft het snel in huis.
Lego Friends: Informatie over 41316 Andrea's speedboottransport

Lego Friends: Informatie over 41316 Andrea's speedboottransport

18 mei 2017 - Rijd naar de waterkant in de sportieve strandwagen en neem de supercoole speedboot op sleeptouw. Vind een goed plekje om de boot te water te laten en geniet van een snelle rondvaart met Andrea en Emma! Leg de boot aan om een strandfeest te houden, maak kennis met het lieve schildpadje en ontspan in het zand met een paar hotdogs van de barbecue.
Badspeeltjes van Boon - Een overzicht van alle nieuwe speeltjes!

Badspeeltjes van Boon - Een overzicht van alle nieuwe speeltjes!

17 mei 2017 - Nieuwe speeltjes en spulletjes voor in bad en in de badkamer. Leren en spelen, dat is dé combinatie voor een kind. Boon heeft dit allemaal. Functioneel met een leuk design, betaalbaar en superleuk voor kleine kinderen. In dit artikel zetten we een aantal badspeeltjes in de schijnwerper.
Lego Friends: Informatie over pakket 41315 Heartlake surfshop

Lego Friends: Informatie over pakket 41315 Heartlake surfshop

15 mei 2017 - Ga met Mia vakantie-inkopen doen in de Heartlake surfshop! Koop een ansichtkaart, zonnebril en flesje water en huur verschillende onderdelen van je watersportuitrusting. Kies uit zwemvliezen, surfboards, een kajak met peddel en zelfs een waterdichte camera. Ga het water in vanaf de steiger bij de surfshop en ontdek de kust van Heartlake. Kun je de vriendelijke zeehond vinden? Na een dag vol activiteiten kun je lekker afkoelen onder de stranddouche.
Veel voordeel op speelgoed

Veel voordeel op speelgoed

04 mei 2017 - Toys R Us heeft weer een aantal leuke acties lopen op het gebied van speelgoed. Dat betekent speelgoed kopen met veel voordeel, de kortingen kunnen oplopen tot wel 40% korting op bijvoorbeeld Star Wars artikelen, 20% korting op NERF en 2 reisspellen van Ravensburger met 10 euro korting. Lees het hele bericht voor het volledige overzicht en korting bij andere speelgoedwinkels.
Geschiedenis en informatie over Lego

Geschiedenis en informatie over Lego

04 mei 2017 - Lego bestaat al ruim 40 jaar en is nog steeds ontzettend populair bij kinderen. Het gaat van generatie op generatie over. In dit artikel een stukje geschiedenis en meer informatie over Lego in het algemeen.
LEGO Star Wars 75191 Jedi Starfighter with Hyperdrive

LEGO Star Wars 75191 Jedi Starfighter with Hyperdrive

25 april 2017 - Met de zomer release heeft LEGO samen met Toy’s R Us (TRU) weer een exclusieve set gepland staan. Dit is exclusief als in ‘buiten Europa’ want dit soort exclusives zien we hier steevast vaak wel in de winkels verschijnen. Hoe dan ook, de LEGO Star Wars zomer exclusive is opgedoken op de website van Toy’s R Us Hong Kong en je kan alle details en de HD visuals van de LEGO Star Wars 75191 Jedi Starfighter with Hyperdrive hieronder bekijken.
Doodoo Beer: Het ideale slaapmaatje

Doodoo Beer: Het ideale slaapmaatje

23 april 2017 - Het zachte Doodoo beertje heeft al vele kinderen gerustgesteld en in slaap gesust en hierdoor ook de ouders een goede nachtrust bezorgd. Via een apparaatje, veilig verborgen in de Doodoo, kan men kiezen tussen het horen van vertrouwde baarmoedergeluiden voor de baby en een slaapmuziekje voor de peuter.
Shoppen met Shopkins

Shoppen met Shopkins

17 april 2017 - Shopkins zijn schattige poppetjes om mee te spelen, maar vooral om te verzamelen. De rage komt uit Amerika en heeft inmiddels al meerdere reeksen. Het zijn figuurtjes van schoonmaakartikelen, boodschappen, mandjes, en tassen. Kinderen (maar ook volwassenen) kunnen hun eigen winkel beginnen en Shopkins ruilen en met een beetje geluk vind je een zeldzaam exemplaar.
Speelgoedacties in het Paasweekend!

Speelgoedacties in het Paasweekend!

15 april 2017 - Het is weer bijna Pasen en dat betekent het hele paasweekend speelgoed shoppen met veel voordeel. Zo heeft Internet-Toys een TOP 10 met paasdeals samengesteld, het voordeel bij deze actie loopt op tot 38%. Bij Intertoys is het dit weekend superweekend. Je kan nu drie dagen lang met 10% korting shoppen op al het speelgoed van Intertoys. Dit geldt zowel in de webshop als in de geopende winkels. Lees het hele bericht en bekijk ook de acties van Telekids Toys, Toys R Us en Bart Smit.


Berichten 41 tot 50 (van de 91 berichten)

Aanraders via Google!!